Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα!:P

Περιμένω εξωνυχιστικές λεπτομέρειες από την ζωγραφική δραστηριότητα των Χιουι, Λιουι,Ντιουι! Χαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Μη σου πω και καμιά φωτό!!!!!

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε κάπως.....Ο Λάσκαρης μου φαίνεται...κάπως....μακάρι να μην βγω αληθινή αλλά κάτι μου λέει ότι ίσως ανεβάσει πυρετούλι;:?::?::?: Δεν ξέρω γιατί έχω αυτή την αίσθηση!

Ελπίζω να κάνεις λάθος όπως τότε με το στοματάκι του Πεπίτο μας!:rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!Πώς είστε σήμερα κοριτσάκια?

Ο Αντρίκος πήγε παιδίατρο χθες...Είναι 8485 γρ. και 75 εκ!Φαίνεται να έχει ένα θεματάκι με ατοπική δερματίτιδα, αλλά όλα μου τα παιδιά είχαν:(:(:( Κληρονομιά από τη μανούλα τους τα δόλια!Κατά τ' άλλα είναι μια χαρά πλην πολλής μύξας (ουφ)...Σήμερα Παρασκευή...Πρώτοι Χαιρετισμοί, ε ναι, φέτος θα πάω, συγκεκριμένα στο μοναστήρι που βαφτίσαμε το μικρό που η λειτουργία θα γίνει στις 17.00 (ε να προλάβω να γυρίσω και για Αντρίκο που κοιμάται στις 19.30:lol::lol::lol:).Και το βράδυ...Grey's Anatomy!:P:p:p:p

Βικάκι, όλα καλά με μικρό?Μόνες μας μιλάμε άμα δεν το κατάλαβες..

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κι εμείς έχουμε ένα θεματάκι με δερματίτιδα αλλά η παιδίατρος μας καθησύχασε. Μας είπε καλύτερα να εμφανίζουν κάτι που φαίνεται παρά κάτι που δε φαίνεται. Μερικές φορές όταν τον γδύνω ξύνεται τόσο πολύ που κοκκινίζει και ματώνει. Προσπαθώ να του κρατάω τα χέρια για να μην ξύνεται. Και του χρησιμοποιώ προϊόντα για ατοπική δερματίτιδα. Ελπίζω να καλυτερεύσει κι ο Αντρίκος.

Κορίτσια κοντεύω να σαλτάρω μέσα στο σπίτι. Αφού να φανταστείτε ότι την επίσκεψη στο γυναικολόγο και στον παιδίατρο τη θεωρώ βόλτα!!!

Κι εμείς έχουμε ένα θεματάκι με δερματίτιδα αλλά η παιδίατρος μας καθησύχασε. Μας είπε καλύτερα να εμφανίζουν κάτι που φαίνεται παρά κάτι που δε φαίνεται. Μερικές φορές όταν τον γδύνω ξύνεται τόσο πολύ που κοκκινίζει και ματώνει. Προσπαθώ να του κρατάω τα χέρια για να μην ξύνεται. Και του χρησιμοποιώ προϊόντα για ατοπική δερματίτιδα.

Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα σε κρέμες.Κορυφαία θεωρώ την Exomega- Aderma που είναι μεν η πιο ακριβή αλλά και πιο αποτελεσματικη!Ελπίζω να καλυτερεύσει κι ο Αντρίκος.

Ο πυρετός του μικρού μας ηταν όντως από το εμβόλιο οπότε όλα καλά, ουφ!

Κορίτσια κοντεύω να σαλτάρω μέσα στο σπίτι. Αφού να φανταστείτε ότι την επίσκεψη στο γυναικολόγο και στον παιδίατρο τη θεωρώ βόλτα!!!

Αχ, ρε Ηλιάνα...υπομονή, για το μπεμπούλη ρε γμτ!;);)

Μια υπέροχη μέρα ξημέρωσε... Σημερα κεμπάπ στην ψησταριά για τους άντρες (5:!::!::!::!::!: άντρες, μας επισκέφτηκε ο μεγάλος υιός του συζύγου ) κι εγώ πατάτες!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μαρούσκα αυτή χρησιμοποιούμε της a-derma την exomega όλη τη σειρά εκτός από το σαμπουάν. Νομίζω το είχες αναφέρει παλιότερα στη Μαρία για τον Αντώνη της και το είχα συγκρατήσει.

Εύχομαι να μην έχουμε άρρωστα μωράκια τη βδομάδα που ξεκινάει.

Φιλάκια σε μπεμπάκια και μανούλες!!!

Σας μιλαω απο το κρεβάτι του πόνου. Εχω τρελαθεί στον πυρετό από χθες βράδυ. Τι πράγμα είναι αυτό ρε κορίτσια ; 39 ακατεβατο. Ειμαι σα να με εχουν σπασει στο ξυλο...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Περαστικά Βικάκι εύχομαι σύντομα να νιώσεις καλύτερα, θα δράσουν τα αντιπυρετικά μην ανησυχείς. Γρήγορη ανάρρωση και πολλά φιλάκια!

Σ' ευχαριστώ γλυκιά μου φίλη!

Είμαι σαφώς καλύτερα....έμεινε ο πονοκέφαλος και ένα βηχάκι αλλά πού θα πάει; Θα φύγει και αυτό εν καιρώ!

Σε φιλώ στην κοιλίτσα! Δώσε και ένα φιλί στο αγόρι με τα υδάτινα υπέροχα μάτια!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!Σήμερα πάλι σπίτι με άδεια, αλλά για μένα αυτή τη φορά!Έπεσε κι η έτερη τρίτεκνη λοιπόν!!Δυο μέρες με πυρετό, αλλά σήμερα πολύ καλύτερα!Ρε αδερφέ, μια μέρα σπίτι χωρίς παιδί άρρωστο, τι είναι πια αυτό το πράμα!:confused::confused::confused: Έβαλα τις φακές να γίνονται, πίνω το καφεδάκι μου και ξεκουράζομαι!!!!Ε ναι, μπορώ κι εγώ να μην κάνω τίποτα, χαχα!:-P:-P:-P:-P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο λαρισα!!Καταφερα να διαβασω μια σελιδα και επεσα και στα ευχαριστα...

Ηλλιανα να σου ζησει ο γιος!!Παντα υγιης, χαρουμενος και γελαστος να ειναι! Να τους χαιρεσαι τους αντρες σου!!

Ειδα και το οτι η συμπεθερα σκεφτεται για δευτερο παιδακι και "εμινα" με το συγχρονισμο που εχουμε!Χωρις να το ξερω εγραψα κι εγω σχεδον τα ιδια αλλα στο face!

Κυρα συμπεθερα, Τζενακι μου, πανε για το γιο να κανω εγω την κορη να διπλοσυμπεθεριασουμε!!χαχαχαχαχα

Υποσχομαι να μαι πιο τακτικη...

Φιλια σε ολες.... :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημέρα σε ΟΛΕΣ τις μανουλες...Τι κάνετε? Τι νεα απο την Ελλαδιτσα?

Εγω εκτος του ότι εχω μαζεμένες παραγγελίες παραλληλα κανω και την εκπαιδευση στο αντικειμενο μου με αποτελεσμα να μην εχω χρόνο...

Επίσης ο μικρός εχει εξελιχθει σε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ τελικα και μου εχει πάρει το κεφάλι κυριολεκτικα.....

Ελπίζω να ειστε ΌΛΕΣ οι μανουλες καλά και τα παιδάκια σας....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλησπερα Στελλινουλα...Κουραγιο κοπελα μου...

Δες και τη θετικη πλευρα!Εχεις δουλεια!Πολυ σημαντικο! :)

Βικυ, τι απιστευτο βιντεο ειναι αυτο που ανεβασες?

Πραγματικα δινει τοσα μηνυματα....

Μπραβο στους εμπνευστες του...

Πως ειστε οι μανουλες σημερα?Τα μωρακια σας?

Εμεις δοξα το Θεο, ειμαστε πολυ καλα!

Ελπιζω και ευχομαι να συνεχισουμε ετσι απο εδω και περα...

Ο καιρος ειναι τοσο καλος, που δε θες με τιποτα να κλειστεις μεσα...

Καιρος να ερθει η ανοιξη και το καλοκαιρακι που το περιμενουμε πως και πως!Νυσαφι πια με το χειμωνα!Καλο μεσημερι σε ολους!:)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Kαλησπερα, γλυκες μανούλες!!!

Χαθηκά και πάλι αλλα μας ταραξε οικογενειακος η ίωση, 6 μερες πυρετο εκαστος:P Ο ένας σηκωνεται ο αλλος πεφτει σε αυτο το σπιτι απελπισία μας επιασε ανα εβδομάδα και ένας αρρωστος και φυσικα καταφεραμε να εξοντώσουμε την γιαγια-νοσοκομα που κόλλησε απο όλους μας :D. Ξέμεινα και από υπολόγιστη 2 εβδομάδες γιατί κατάφερε η αγαπημένη μου κορούλα να βάλει το ψωμάκι της που ήταν βουτηγμένο στο φαγάκι της φυσικα μέσα στo cd και να το κλείσει. τα εκαψε όλα η σαλτσούλα και εγω τον πατερα της που εννοειται ηταν ακριβως δίπλα της και την προσεχε:-P

καλο ΣΚ κοριτσια

παω να νταντεψω λίγο την γιαγια μην έχω και τυψεις που την ξεκαναμε 3βδομάδες τωρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...