Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημερα κουκλες!

7 παρα τεταρτο με τα χιλια ζορια κοιμηθηκα χτες...πικρα τρελη αφου μεχρι τις 4 σερφαριζα στο ιντερνετ γραφτηκα στα babylino,tena κτλ για δειγματα (μαζευε και ας ειναι και ρωγες που λενε) ειδα τηλεοραση και μετα περιμενα τον αντρα μου που ηρθε 6 και τεταρτο.

φαγκρι πολυ χαιρομαι που εχεις παρει τα πανω σου και να σου πω οτι και εγω κορη θελω να κανεις να δεις την χαρη!!χαχα!!

α και εμεις θα παμε πρωτη δημοτικου φετος!!

Mariaefi, βλέποντας ότι μπήκες και γράφτηκες πήρα θάρρος γιατί νόμιζα ότι ήταν πολύ νωρίς ακόμα;)

όσο για τον ύπνο αν είχα την δυνατότητα θα την έπεφτα όλη την ημέρα και για τους 9 μήνες:mrgreen:

Καλή αρχή στο σχολείο8-):cool:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κουκλες!

7 παρα τεταρτο με τα χιλια ζορια κοιμηθηκα χτες...πικρα τρελη αφου μεχρι τις 4 σερφαριζα στο ιντερνετ γραφτηκα στα babylino,tena κτλ για δειγματα (μαζευε και ας ειναι και ρωγες που λενε) ειδα τηλεοραση και μετα περιμενα τον αντρα μου που ηρθε 6 και τεταρτο.

φαγκρι πολυ χαιρομαι που εχεις παρει τα πανω σου και να σου πω οτι και εγω κορη θελω να κανεις να δεις την χαρη!!χαχα!!

α και εμεις θα παμε πρωτη δημοτικου φετος!!

Για πες κανένα site για να μου στείλουν δειγματάκια, ξέρεις κρέμες, αφρολουτράκια και τέτοια.Καλή αρχή στην κόρη σου κι αν δυσκολευτείτε με το διάβασμα στείλτην μου Γιαννιτσά, εγώ περιμένω πώς και πώς να τους διαβάζω αλλά έχω ακόμη 2 χρόνια, γκρρρρρρρ:evil:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

fangri το site της libero είναι libero.gr και της τενα tena.gr

προσπαθώ να βρω και άλλα αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα :mad:

ότι βρω θα το γράψω!!:wink:

άντε να αρχίσουμε να μαζεύουμε γιατί είναι και η κρίση στην μέση :tongue:

0eOLp2.png

fangri το site της libero είναι libero.gr και της τενα tena.gr

προσπαθώ να βρω και άλλα αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα :mad:

ότι βρω θα το γράψω!!:wink:

άντε να αρχίσουμε να μαζεύουμε γιατί είναι και η κρίση στην μέση :tongue:

Άστα να πάνε, χαχα!:P

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Μπείτε και στο site babyspace.gr με την εγγραφή στέλνουν ένα βαλιτσάκι με δείγματα nivea, μπιμπερό, κουπόνια και διάφορες κρέμες...εμένα μου το έδωσε ο γιατρός μου αλλά από το διαφημιστικό μέσα ανακάλυψα την σελίδα που μπορείς να το ζητήσεις...

Να κάνω μια ερώτηση???????(μπορεί να είναι λίγο χαζή αλλά θα σκάσω άν δε ρωτήσω:tongue::tongue::tongue:)Η τένα δεν έχει πάνες μόνο για την ακράτεια????μπήκα και στο σάιτ από περιέργεια για να δώ και δεν έχει βρεφικές πάνες...

I3hdp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Διάβασα για την υπνηλια και για τις αυπνιες...

Εγω κατα ενα παραξενο τροπο τα χω και τα δυο!!

Νυσταζω παρα πολυ, αργω να ξπνησω το πρωι (βοηθαει οτι η μαμα μου μενει διπλα και η πεθερα στα 5 λεπτα με το αμαξι, οποτε εχω βοηθεια ) αλλα εχω τωρα ποσα βραδια που μπηκα στον πεμπτο που ξυπναω συνεχως τη νυχτα!!

Παρατηρω γυρω γυρω αν ολα ειναι καλα και μολις ηρεμω ξανακοιμαμαι!!!

Εγω τελικα θα παω σημερα για υπερυχογραφημα αντι τησ παρασκευης που ειχα, γιατι πηρα το γιατρο τηλ και του ειπα για τις ενοχλησεις που εχω χαμηλα..Μου ειπε βεβαια πως δεν νομιζει να ειναι κατι ανησυχητικο αλλα αν φοβαμαι ας παω σημερα να με δει!Και εννοειται πως εκλεισα για σημερα τελικα!Μακαρι να μην ειναι τιποτα και να δουμε και το φυλο του που τοσο μας το κρυβει!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

καλησπερα κοριτσια και καλη εβδομαδα

μαρακι μου, καταρχας να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, την κορουλα σας και με το καλο να κρατησετε στην αγκαλια σας το μικρο μπεμπακι που εχεις στην κοιλιτσα σου!

σημερα ηταν η μεγαλη μερα και αγωνιουμε να μαθουμε τα καθεκαστα...τα παντα με τρελες λεπτομεριες χιχιχι!

λιανα μου τυχερουλα ειδες το μπεμπακι σου..που ειστε καλε?πες και σε μας...θα φορεσετε σοβρακακια η κιλοτακια τελικα?χαχαχα γερα να ειναι μονο και τα υπολοιπα περισσευουν!

την καλησπερα μου σε ολες τις μελλοντικες μανουλες και στα νινακια τους!

εγω αρχισα να εχω ενα ελαφρυ βηχαλακι...αλλα θα περασει που θα παει...οι χυμοι γινανε κολλητοι μου!

πηγα σημερα για τις εξετασεις και πριν γυρισω σπιτι με ειδοποιησε ο καλος μου πως αρχισε εμετους και διαρροιες..ευτυχως τωρα ειναι λιγο καλυτερα...μακαρι να συνελθει γιατι τον λυπαμαι να τον βλεπω ετσι (και εχω και τον φοβο μη με κολλησει κι εχω κι αλλα)...αυτα τα δικα μας

οσο για τον υπνο...τυχερεςςςςςςςςςςςς...το βραδυ καθε 1,5 με 2 ωρες ξυπναω...γιαυτο κοιμαμαι με καθε ευκαιρια

φιλια πολλα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

γεια σας φιλεναδες μου!!

λοιπον κουκλες τα νεα απο την β επιπεδου: ολα καλα!!!

411 γρμ το μωρο μου και το ειδαμε πολυ καλα ολο χορπηδουσε το καλο μου!χαχα!

κοριτσια οι μετρησεις ειναι απιστευτες η καρδια φαινετε ολοκαθαρα και οσο για το στομαχι κανουν κανονικη τομη.Ειδαμε νεφρα και αμνιακο υγρο ολα καλα.Μονο η θεση του πλακουντα ειναι περιεργη και πρεπει να το παρακολουθουμε.

ο αντρας μου βομβαρδισε τον γιατρο σε ερωτησεις και ετσι μαθαμε πολλα πραγματα!

και για ομφαλιο λωρο και για τα αγγεια ολα! φαινοντουσαν τα παντα!

φυσικα το φυλο δεν το μαθαμε!κιντερ εκπληξη ειπαμε!

χαχα! ειμαι μια χαζομαμα!

πηρα και 2 κιλακια...!!

σε 20 μερες παλι θα παω και τοτε θα κανονισουμε την καμπυλη ζαχαρου.Επισης ρωτησα για την εξεταση που καποιοι λενε υπέρηχο γ επιπεδου οτι δεν υπαρχει τετοια εξεταση αλλα αυτο που υπαρχει ειναι υπερηχος καρδιας! και γινεται μονο αν υπαρχει κατι στην β επιπεδου που να δειχνει οτι πρεπει να γινει!!! κανει 190 ευρω και δεν υπαρχει λεει λογος να την κανω! αυτα μου τα ειπε ο γιατρος που εκανε το β επιπεδου (και την αυχενικη ο ιδιος μου την εκανε) τον πιστευω στην τελικη οι περισσοτεροι θα θελαν να τα παρουν τα παραπανω λεφτα!

οσο για τα δειγματα δεν ειναι νωρις αν σκεφτειτε οτι κανουν και ποσο καιρο να ερθουν!

σιγουρα στο μαιευτηριο θα σας δωσουν διαφορα αλλα ας εχουμε πολλα!δεν θα πανε χαμενα!!

αυτα που ειπατε ειναι καλα για αρχη θα ψαχτω και αλλο και θα σας πω αν βρω κατι.Επισης αν θελετε ριξτε και μια ματια στο site της mothercare της Αγγλιας (οι τιμες ειναι μισες απο οτι εδω απλα τα μεταφορικα πρεπει να δειτε αν παρετε ποσοτητα σας συμφερει)

α και οσο για τις σερβιετες της tena πιστεψτε με μετα απο τον τοκετο θα τις χρειαστειτε! εγω ειχα κανει το λαθος και ειχα αγορασει απο τα mothercare και τελικα αυτες ηταν λιγο μεγαλυτερες απο τις κανονικες και επρεπε να τις βαζω διπλες! η κοπελα που ειμασταν μαζι στο δωματιο μου ειπε για τις τενα και εψαχνε η μανα μου να βρει!

τωρα θα παω προετοιμασμενη!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Ρε Μαράκι, τι 2 κιλάκια??Εγώ με τις διακοπές έχω φτάσει τα 5:oops::oops: κι ακόμη δε μπήκα στον 5ο:oops::oops:.Τι θα κάνω? Πολύ μου κακοφαίνεται, γιατί στα άλλα 2 παιδιά μου είχα βάλει σύνολο 10-12 κιλά.Κλαψ, θα γίνω φαλαινάκι!Αύριο πάω για τον 1ο υπέρηχο, κορίτσια, άντε να δω ότι είναι αρτιμελές το νινί να ησυχάσω;);)

γεια σας φιλεναδες μου!!

λοιπον κουκλες τα νεα απο την β επιπεδου: ολα καλα!!!

411 γρμ το μωρο μου και το ειδαμε πολυ καλα ολο χορπηδουσε το καλο μου!χαχα!

κοριτσια οι μετρησεις ειναι απιστευτες η καρδια φαινετε ολοκαθαρα και οσο για το στομαχι κανουν κανονικη τομη.Ειδαμε νεφρα και αμνιακο υγρο ολα καλα.Μονο η θεση του πλακουντα ειναι περιεργη και πρεπει να το παρακολουθουμε.

ο αντρας μου βομβαρδισε τον γιατρο σε ερωτησεις και ετσι μαθαμε πολλα πραγματα!

και για ομφαλιο λωρο και για τα αγγεια ολα! φαινοντουσαν τα παντα!

φυσικα το φυλο δεν το μαθαμε!κιντερ εκπληξη ειπαμε!

χαχα! ειμαι μια χαζομαμα!

πηρα και 2 κιλακια...!!

σε 20 μερες παλι θα παω και τοτε θα κανονισουμε την καμπυλη ζαχαρου.Επισης ρωτησα για την εξεταση που καποιοι λενε υπέρηχο γ επιπεδου οτι δεν υπαρχει τετοια εξεταση αλλα αυτο που υπαρχει ειναι υπερηχος καρδιας! και γινεται μονο αν υπαρχει κατι στην β επιπεδου που να δειχνει οτι πρεπει να γινει!!! κανει 190 ευρω και δεν υπαρχει λεει λογος να την κανω! αυτα μου τα ειπε ο γιατρος που εκανε το β επιπεδου (και την αυχενικη ο ιδιος μου την εκανε) τον πιστευω στην τελικη οι περισσοτεροι θα θελαν να τα παρουν τα παραπανω λεφτα!

οσο για τα δειγματα δεν ειναι νωρις αν σκεφτειτε οτι κανουν και ποσο καιρο να ερθουν!

σιγουρα στο μαιευτηριο θα σας δωσουν διαφορα αλλα ας εχουμε πολλα!δεν θα πανε χαμενα!!

αυτα που ειπατε ειναι καλα για αρχη θα ψαχτω και αλλο και θα σας πω αν βρω κατι.Επισης αν θελετε ριξτε και μια ματια στο site της mothercare της Αγγλιας (οι τιμες ειναι μισες απο οτι εδω απλα τα μεταφορικα πρεπει να δειτε αν παρετε ποσοτητα σας συμφερει)

mariaefi πολύ χάρηκα που όλα πήγαν καλά με τον Β' επιπέδου:-P άντε τώρα υπομονή για το γαλακτομπούρεκο(καμπύλη ζαχάρου):tongue:

Εγώ έχω σε δύο εβδομάδες και τα έχω παίξει από το άγχος μου :roll:

όσο για το Mothercare της Αγγλίας αν και οι τιμές είναι όντως πολύ καλύτερες ξέρω ότι δεν στέλνει στην Ελλάδα κάτι με τον αντιπρόσωπο :evil:

το σίγουρο είναι ότι συμφέρει να τα πάρεις από έξω....(μάλλον νομίζουν ότι έχουμε λεφτά!!!!:?:)

0eOLp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Ρε Μαράκι, τι 2 κιλάκια??Εγώ με τις διακοπές έχω φτάσει τα 5:oops::oops: κι ακόμη δε μπήκα στον 5ο:oops::oops:.Τι θα κάνω? Πολύ μου κακοφαίνεται, γιατί στα άλλα 2 παιδιά μου είχα βάλει σύνολο 10-12 κιλά.Κλαψ, θα γίνω φαλαινάκι!Αύριο πάω για τον 1ο υπέρηχο, κορίτσια, άντε να δω ότι είναι αρτιμελές το νινί να ησυχάσω;);)

άστα fangri και εγώ πήρα 4 κιλά σε ένα μήνα:shock: αλλά ο γιατρός μου είναι οκ (εγώ δεν είμαι που δεν έχω τι να βάλω:mad:)

είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά με τον υπέρηχο:cool: και θα δείς ένα υπέρεχο μωράκι!!!!

αν έχει ο γιατρός σου πες του να στο δείξει 3διάστατο είναι μοναδικό εγώ δάκρυσα:oops::cry:

0eOLp2.png

Μαριαεφη μου ολα καλα με τον β επιπεδου !!μπραβο...οντως η β επιπεδου ειναι καταπληκτικη εξεταση ...αρκει να βγαινουν ολα καλα!!με το καλο να παρεις και το ζουζουνι αγκαλια...

Αντε φαγκρι μου με το καλο και εσενα ο υπερηχος να δουμε επιτελους και την κορη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαριαεφη μου ολα καλα με τον β επιπεδου !!μπραβο...οντως η β επιπεδου ειναι καταπληκτικη εξεταση ...αρκει να βγαινουν ολα καλα!!με το καλο να παρεις και το ζουζουνι αγκαλια...

Αντε φαγκρι μου με το καλο και εσενα ο υπερηχος να δουμε επιτελους και την κορη..

Joa, εγώ δεν κάνω ακόμη το β επιπέδου, τον οκτώβριο μάλλον.Επίσης δε θα δούμε την κόρη γιατί είπαμε εμείς οι Μαρίες έχουμε τα νινιά κίντερ-εκπλήξεις,;) χαχαχα!Μαράκι, χίλια συγνώμη που ξέχασα να πω μπάβο για τα τέλεια αποτελέσματα του υπερήχου σας:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...