Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

γεια σας κουκλες μου, με τα ζωηρα μωρακια!

ρε κοριτσια, να ρωτησω κατι?εμενα το δικο μου νινακι γιατι δεν βαραει ολη την ωρα και συνεχομενα?γιατι η κοιλια μου δεν τιναζεται μετα απτις κλωτσιτσες που τρωω?

ειναι λιγες οι φορες που εχω αισθανθει τα χτυπηματα με το χερι...να ανυσηχω?

μηπως τελικα ευθυνεται το λιπος?γιατι πρεπει να σας εξομολογηθω πως η εγκυμοσυνη μου ξεκινησε με 76 ολοκληρα κιλακια και κοιλιτσα ειχα ανεκαθεν..λετε να φταιει αυτο?

πειτε ναι γιατι ειμαι να σκασω..............:(:(:(

φιλακια

Η αλήθεια είναι ότι το λίπος δυσκολεύει αρκετά για να το αισθανθείς από πάνω να σκεφτείς ότι το μωρό είναι 10-12 πόντους κάτω από την επιφάνεια της κοιλίτσας σου βάλε και το ότι μπορεί να χτυπάει πρός τα μέσα...για παυτό δεν το αισθάνεσαι από πάνω...είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση γιατί κι εγώ είχα πάντα λίγη κοιλίτσα...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παροτι ειχα αποκολληση κανω μερικες δουλειες (οχι τις ημερες που ημουν ξαπλα) και μαγειρεμα και πλυντηριο και σημερα σκουπισα και σφουγγαρισα..δεν εχω και την μαμα μου κοντα ...ο αντρας μου κανει οτι μπορει αλλα εχω και την Εφη μου οποτε δεν μου αφηνει πολλες επιλογες αν και τις περισσοτερες ωρες ειμαι ξαπλα ομολογω.

Κι εγώ ακριβώς αυτό κάνω...τα απολύτως απαραίτητα με ρυθμούς χελώνας...:-D

Αννέτ μου μην ανησυχείς δεν έχεις πυρετό...ο γιατρός μου είχε πεί ότι πυρετός στην εγκυμοσύνη θεωρείται πάνω απο 37.5. Απλά πρόσεχε να μην ανεβάσεις, πάρε βιταμινούλες απέφυγε τα κρύα και θα είσαι μια χαρά...

I3hdp3.png

οχι απλα ρυθμοι χελωνας αλλα ρυθμοι χμμμμ αργοι πολυ αργοι......

χαχαχαχα!!

και αν εχω βγει και απο το σπιτι για ικα ή γιατρο δεν κανω εκεινη την ημερα τιποτα αλλο....

να προσεχεις οσο μπορεις κοριτσι μου

εγω προχθες πηγα να πλυνω τα πιατα και μονο που δεν με εδειρε ο αντρας μου

ενταξει εχω βρει και ευκαιρια τωρα χιχιχι

στο δευτερο δεν θα εχω πολλες επιλογες...ας το εκμεταλευτω τωρα χαχαχα

λοιπον μετρηση απτην μασχαλη 36,9

κατω απτη γλωσσα 37,1

ενταξει ειμαι η θα σκασω ολο το βραδυ απτην αγωνια?

καλε μια χαρα εισαι!

το aircondition εκανε την ζημια προσπαθησε τουλαχιστον να μην τα βαζεις τα βραδια!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσούδια! Λοιπόν, μαράκι, εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι για τις αυπνίες μας? Και το σκέφτηκα τώρα στο τρίτο. Είναι τυχαίο που ξυπνώ ανά 3-4 ώρες κάθε βράδυ? Όχι, είναι ο Θεός που όλα με σοφία τα έκανε!Μας προετοιμάζει για όταν θα ξυπνάμε για να θηλάσουμε τα νινιά μας!!Διαφωνεί καμία??Κορίτσια, κάτι έχει η πίτσα μέσα και τρελαίνει τα νινιά γιατί κι εγώ είχα πάρτι το βράδυ με το μωρό.Μariaefi, τελευταία θα μάθω εγώ το φύλο μην ξεχνάς έχω ως 7 φεβρουαρίου;);)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια:D

τι κάνετε σήμερα??

εγώ από εχθές είμαι λίγο χάλια :(

Πήγαμε cinema και ο ταρζάν μου μάλλον ήθελε κάτι άλλο γιατί από εχθές με έχει τρελάνει στις κλωτσιές και στα πονάκια:?

Να δω πως θα βγάλω 8 ώρες στην δουλειά :twisted:

εσείς καλά είστε?

0eOLp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

fangri μου έχεις δίκιο για την πίτσα τα περισσότερα μωράκια εδώ μέσα αφηνιάζουν!!!!

Τώρα άν ξυπνάμε για να προετοιμαστούμε δεν το ξέρω αλλά με εκνευρίζει πάρα πολύ που όλοι μου λένε κοιμήσου τώρα που μπορείς....έχω βαρεθεί να λέω σε όλους "λέτε να είμαι χαζή και να μην το θέλω?????Νυστάζω!!!!!!!!" κι εγώ χτές γύρω στις τρείς κοιμήθηκα...

Υπομονή Ευάκι και καλό κουράγιο...

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί έχει ωραία δροσιά και μια πολύ ωραία παχιά συννεφιά!!!!!Αυτό έλεγα χτές στη μαμά μου ότι πεθύμησα μια καλή βροχούλα και τσούπ ανοίγω το πατζούρι και μόνο που δεν χοροπήδηξα από την χαρά μου...Επιτέλους λίγη δροσούλα....

I3hdp3.png

Καλημεραααααααααααα

Αννετ μου να σου πω οτι και εγω το μπεμπε δεν το αισθανομαι συνεχεια και οχι και καθε μερα ..αλλα νομιζω μετα τις 22 εβδομαδες πλεον νοιωθεις κλοτσιες ξεγυρισμενες ...υπομονη θα χορτασεις κλοτσιτσες!!Οσο για τον πυρετο οπως στα ειπε η μαριαεφη!!

Εμεις ειμαστε καλα , με πιανουν και μενα οι ανησυχιες μου σαν το φαγκρι και την αννετ που δεν ακουω το μωρο ιδιατερα αλλα τα ξεπερναω...Το αντρακι μου γυρισε και ηταν τρισευτυχισμενο που ειδε το σπιτι και τα παιχνιδια του..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Eγώ σήμερα γύρισα στη δουλειά, φρέσκια κι ανανεωμένη μετά από 2 εβδομάδες άδεια με τα μπαρμπουνάκια μου.Τώρα τα έχω πάλι στην αδερφή μου μιας και πήγανε κι οι γονείς μου εκεί κι από βδομάδα αρχίζει το μικρό τον παιδικό κι ο άλλος τα νήπια κι είμαι ενθουσιασμένη που μαζευόμαστε σπίτι.Λατρεύω την εποχή που ανοίγουν τα σχολεία από παιδί...Αχ πότε θα πάμε δημοτικό? Με τα παιδιά από τώρα λέμε ιστορίες πώς η ΜΠΕΜΠΑ δε θα τους αφήνει να διαβάζουν που τα μεγάλα θα πηγαίνουν σχολείο κι εκείνη θα θέλει να παίξουν...Φυσικά στην ιστορία είναι μπέμπα γιατί εγώ φτιάχνω την ιστορία χαχα!Έχω πολλά κέφια σήμερα όπως καταλάβατε:P:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερα κουκλες!

7 παρα τεταρτο με τα χιλια ζορια κοιμηθηκα χτες...πικρα τρελη αφου μεχρι τις 4 σερφαριζα στο ιντερνετ γραφτηκα στα babylino,tena κτλ για δειγματα (μαζευε και ας ειναι και ρωγες που λενε) ειδα τηλεοραση και μετα περιμενα τον αντρα μου που ηρθε 6 και τεταρτο.

φαγκρι πολυ χαιρομαι που εχεις παρει τα πανω σου και να σου πω οτι και εγω κορη θελω να κανεις να δεις την χαρη!!χαχα!!

α και εμεις θα παμε πρωτη δημοτικου φετος!!

Ευτυχως μαριαεφη μου που καθεσαι και δεν δουλευεις...εγω παλι παθαινω αυτο που παθαινει το φαγκρι ...ξυπναω πολλες φορες μεσα στην νυχτα..

ναι οντως γιατι αλλιως...........

να δω ποτε θα κατεβασω και τα ρουχα....

Εγώ στα πλαίσια του ενθουσιασμού για το φθινόπωρο, έχω ήδη πλύνει τα ρούχα του μεγάλου που θα βάλει ο μικρός που σα σγούμπος που είναι φορά τα 2 ετών ενώ σε λίγο κλείνει τα 3! Όσο για τα μωρουδιακά νομίζω είναι πάαααααααααρα πολύ νωρίς και θα τα κάνω μετά το Δεκέμβριο που αρχίζει η δίμηνη άδεια κύησης.Καλά, τα μωρουδιακά είναι το 5ο μωρό που θα τα φορέσει μετά από 2 αγόρια δικά μου, 1 της αδερφής μου και την κόρη της!!!! Ευτυχώς όλα είναι ουδέτερα χρώματα, οπότε καλύπτομαι.Καλά, δεν το συζητώ, έτσι για το καλό θα πάρω ένα φορμάκι και για το νέο νινί όχι ροζ μην ξεφτιλιστώ αν μου έρθει τσουτσούρι πάλι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...