Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερα απο τα συννεφιασμενα Χανια!!!!

Επιτελους αποφασισε να κοιμηθει για λιγο το Μαρακι μου και ετσι βρηκα ευκαιρια να μπω να δω λιγο τι κανετε φιλες μου!!!! Εμεις ειχαμε παει απο την Πεμπτη στο χωριο να μας δει και ο παππους μας γιατι δεν κατεβαινει σχεδον καθολου στα Χανια και ειχαμε να τον δουμε κανενα μηνα!!!!! Αποφασισα να φυγουμε και να μην παμε την Μαρια στην παρελαση γιατι φοβηθηκα τα επεισοδια και ευτυχως γιατι οντως εγινε χαμος και δεν τα δειχνουν βρε κοριτσια οι αλητες.... Τα κρυβουν ολα!!!!!

Λοιπον, εμεις Δοξα το Θεο σε γενικες γραμμες ειμαστε καλα!!! Λιγο βηχα και ψιλομυξουλες εχουμς σχεδον ολη η οικογενεια....

Περαστικα στα μωρακια μας που ειναι συναχωμενα!!!!!

Αννα συστημενο το εστειλα το δωρο σας!!!!

Ηλιαννα 25 σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!! Να προσεχεις!!!!

Ηλιαννα-3 Καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Πολυ συγκινητικη η ιστορια σου!!! Σου ευχομαι να σου ζησει το παιδακι σου και με το καλο το νεο σου μωρακι!!!! Καλη λευτερια!!!!

Βικακι, Ελενα, Μαριες, Ελενη,Ιωαννα, Ευα, Λιανα φιλακια στα μωρακια σας!!!! Ελπιζω να μην ξεχασα καμμια!!!

Σας ειπα οτι ζηλεψα κι εγω τη μαμαδοσυναντηση σας ???????? Θα κανονισω απο τωρα να ανεβουμε τα Χριστουγεννα!!!!! Εχω και τα γενεθλια του Νικου μου στις 27 /12, οποτε θα του πω να τα κανουμε Αθηνα!!!!! Ελπιζω να θελει!!!!

Καλη μερα σε ολες!!!!!

Τι υπεροχη ιδεα ειναι αυτηηηηη.......!!!!!!!!!Μπραβο Λιτσα αντε να γνωρισουμε και την αλλη κουκλα του καφε μας και μετα μενει της Τζενης εεεεεεε...????????

Οσο για τα επεισοδια σιγα ναμην τα δειξουν,θελω να δω για ποσο ακομα τα καναλια θα τους νταντευουν!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιαννα ελπιζω να εισαστε καλα και να σταματησαν οι συσπασει.Παντως εχει δικιο η Ιωαννα προκειμενου να ειναι καλα το μωρουλι που ερχεται νομιζω πως δεν πειραζει να σταματησεις...!Τα 'χεις παει τοσο καλα ως τωρα.

Ιωαννα πηραμε τη μπομπο σας ειναι πολυ ομορφη σας ευχαριστουμε ποοοολυυυυυυυ!Να τον χαιρεσαι και να εινα καλα.

Βικυ εισαι θεα δεν το συζητω τα ειπαμε κιολας....

Μαρια τετοια δωρα να σου κανει παντα και ακομα καλυτερα...;);)Το ψησατε εμεις ακομα..........!Αστα Μαρια!Με το καλο το εμβολιο εγω θα την παω αποψε να τη δει γιατι εχει βηχα για να δουμε.

Ηλιαννα μπραβο για την προσπαθεια σου παρολο που γραφεις αργα μας γραφεις και συχνα και πολλα!Τι κανεις ο Λευτερακης???Το ζουζουνακι το αλλο δινει κανενα σημα?????????Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογιαη αληθεια ειναι οτι αυτα τα μπουτακια τα 'χω τσακισει!!!!!!!!!

Ελενη πως ειναι το κοριτσι μας??????Σκαστου ενα φιλακι κι απο μενα ...

1a0fd6e0b8.png

Καλημερα περα για περα!Τα ταρζανακια εφυγαν κι ο Αντρικος κοιμαται ακομη!Χθες μου εκανε δωρο εναν σχετικα καλυτερο υπνο με 3 μονο θηλασμους:-):smile: Αυριο παμε παιδιατρο για εμβολιακι.Κοριτσια ασχετο,ξερει καμια τι μπορω να κανω με τη λεβαντα που εχω εξω;Πως μπορω να τη χρησιμοποιησω ως αρωματικο ρουχων;ΒΙΚΥ,ολες αγαπαμε ολες,συγνωμη αν σε αναστατωσα,ετσι ενιωσα,δε θελω να χαλω το καλο κλιμα.Να το ξερεις!Εφυγα!

μαρουσκακι τι εγινε με το εμβολιο χαρα μου?ο αντρικος στο υψος του?οσαν ορθιο χιλιομετρο!!!

και αντε που κακολογεις το αστερι μας, σιγα σιγα θα βρει τους ρυθμους του και θα ξυπναει ολο και λιγοτερο τις νυχτες...προς το παρον ειναι γλυκο το γαλατακι της μανουλας!!!!!

Κορίτσια καλημέρα κι από μας! Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και για την υποδοχή που μου κάνατε! Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα και τα υπέροχα παιδάκια σας επίσης!

Ελένη και Νίκη τι υπέροχα κοριτσούδια έχετε!!! Η Βασιλικούλα με τα νάζια της κι η Μαριαντούλα με τα μπουτάκια της που ήταν για πολύ ζούπηγμα μας ξετρέλαναν... Χεχε τυχερός ο Λευτεράκης καθόταν ανάμεσα στα δυο κορίτσια της παρέας!!!! Περαστικά στα κορίτσια μας, ελπίζω να είναι κι οι δυο καλύτερα...

Βίκυ ο Λάσκαρης είναι υπέροχος (έμοιασε στη μαμά του βεβαίως βεβαίως), μα τι κύριος είναι αυτός! Ελπίζω να είχατε καλή επιστροφή. Ευχαριστούμε πολύ και για το δωράκι σας το χρησιμοποιούμε από την πρώτη μέρα!

Εύα, μα τι πλάσμα αυτός ο γιόκας σου, παντός καιρού. Ευτυχισμένη μανούλα που κοιμάται σε όλες τις συνθήκες (αυτό το παιδί μοιάζει σε μένα σε αντίθεση με το δικό μου γιο). Ευχαριστούμε για τις υπέροχες μπουμπουνιέρες, να μην ξεχάσω τα κουφέτα μιαμ μιαμ!!!!!!! Αχ πρέπει να ξέχασα το μαρτυρικό πάνω στο τραπέζι και πολύ στενοχωρήθηκα... Μου άρεσε πάρα πολύ και δεν είχα ξαναδεί τίποτα παρόμοιο!!!

Έλενα αχ αυτό το παιδί σου με τα μάτια θάλασσες μας μάγεψε όλους! Είναι μια γλύκα σαν τη μανούλα του βεβαίως, βεβαίως!!!!

Ηλιάννα (25) πρόσεχε κοπέλα μου το σποράκι σου! Είχα χαρεί τόσο πολύ όταν έμεινες ξανά έγκυος κι έλεγα τι καλά θα ήταν να μπορούσα πάλι κι εγώ γιατί όσο να ΄ναι εγώ δεν έχω τα χρονικά περιθώρια τα δικά σας. Μάλλον είμαι η μεγαλύτερη από όλες σας. Και να που κι εγώ έχω άλλο ένα σποράκι μέσα μου!!! Ελπίζω να πάνε ό λ α καλά!!!

Σας χαιρετούμε για τώρα μια γλυκιά καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια!!!

καλη εβδομαδα ηλιανα μου, αν και εγω δεν σε γνωρισα απο κοντα ακουσα πολυ καλα λογια για το ατομο σου!νασαι καλα κοπελα μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

οσο για την ηλικια σου δεν ξερω ποσο ετων εισαι αλλα φενεσαι μικρουλα!

Καλημερα κοριτσουδια μου...

Ηλιαννα μου σημασια εχει να ειναι καλα το μπεμπε και δεν πειραζει για τον θηλασμο..εξαλλου θηλασες αρκετα και πρωτευει η υγεια του σπορακου!!!

Ηλιαννα2 welcome!!!με το καλο το δευτερο μπεμπε!!

Εμεις καλα ολοι ..πηγαμε λιγο στην λαμια και επιστρεψαμε χαρωποι για το σχολειο μας και ο Αλεξανδρος με την γιαγια σπιτι!!

ιωανναααααααα πους καλε?τι κανουν τα αντρακια μας?

φιλακια πολλααααααααααα, κοριτσια αναμενατε δωρα (νομιζω τογραψα και στο φεις) αλλα με το προγραμμα που εχω δεν με βλεπω αυτη την εβδομαδα...συνωμη ναι?

Καλημερα απο τα συννεφιασμενα Χανια!!!!

Επιτελους αποφασισε να κοιμηθει για λιγο το Μαρακι μου και ετσι βρηκα ευκαιρια να μπω να δω λιγο τι κανετε φιλες μου!!!! Εμεις ειχαμε παει απο την Πεμπτη στο χωριο να μας δει και ο παππους μας γιατι δεν κατεβαινει σχεδον καθολου στα Χανια και ειχαμε να τον δουμε κανενα μηνα!!!!! Αποφασισα να φυγουμε και να μην παμε την Μαρια στην παρελαση γιατι φοβηθηκα τα επεισοδια και ευτυχως γιατι οντως εγινε χαμος και δεν τα δειχνουν βρε κοριτσια οι αλητες.... Τα κρυβουν ολα!!!!!

Λοιπον, εμεις Δοξα το Θεο σε γενικες γραμμες ειμαστε καλα!!! Λιγο βηχα και ψιλομυξουλες εχουμς σχεδον ολη η οικογενεια....

Περαστικα στα μωρακια μας που ειναι συναχωμενα!!!!!

Αννα συστημενο το εστειλα το δωρο σας!!!!

Ηλιαννα 25 σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!! Να προσεχεις!!!!

Ηλιαννα-3 Καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Πολυ συγκινητικη η ιστορια σου!!! Σου ευχομαι να σου ζησει το παιδακι σου και με το καλο το νεο σου μωρακι!!!! Καλη λευτερια!!!!

Βικακι, Ελενα, Μαριες, Ελενη,Ιωαννα, Ευα, Λιανα φιλακια στα μωρακια σας!!!! Ελπιζω να μην ξεχασα καμμια!!!

Σας ειπα οτι ζηλεψα κι εγω τη μαμαδοσυναντηση σας ???????? Θα κανονισω απο τωρα να ανεβουμε τα Χριστουγεννα!!!!! Εχω και τα γενεθλια του Νικου μου στις 27 /12, οποτε θα του πω να τα κανουμε Αθηνα!!!!! Ελπιζω να θελει!!!!

Καλη μερα σε ολες!!!!!

λιτσα ολος ο κοσμος αρρωστος ειναι..:-( μα να μη μπορουμε να παμε πουθενα.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αντε να ερθετε και μας λειψατε!

δεν εχω λαβει τιποτα παρεπιπτοντως, για να δουμε αυριο μεθαυριο

το dvd δεν αντιγραφεται δυστηχως

και γιατι να μη θελει ο νικολας?λες να μας τα χαλασει?νικολακηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

αχ σορρυ που δεν απαντησα στις κλησεις σου σημερα, ημουν σουπερ μαρκετ και το κινητο φορτιζε...δεν εχω και καρτα ουτε γουατς απ...τελειωσαν ολα κλαψ

φιλακια στο μαρακι μας!

μαρια μου εχεις λειψει πολυ καλη μου, παρε με να σακουσω λιγο...αυριο δουλευω 11:00 με 15:30

ο βυζουκλης μου τι κανει?η εφουλα μας!σας φιλω!

νικακι, ευα, ηλιανα, ελενη, ελενα και ολα τα μπεμπονια σας φιλω πολυ πολυ γλυκα!!!

εμεις πολυ καλυτερα αλλα δινουμε μαχη να βαλουμε ορο και να ρουφηξουμε τις μυξουλες, ο γερασιμος σπαραζει στο κλαμα :-(:sad::-( κλωτσαει και βαραει..αχ Παναγια μου ξυλο θα τρωμε απο δαυτον!!!χαχαχα

ηθελα να γραψω και κατι αλλο αλλα το ξεχασα :lol: καληνυχτα σας!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Βικυ, κατι μου εκανε εντυπωση σ'εσενα. Εχεις μια ιδιαιτερη αυρα..πολυ θετικη..αλλα δεν βρισκω λογια να το περιγραψω ακριβως.

Έλενα, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...:oops:. Τι να πω τώρα για σένα; Για τον Γιώργο σου;(Πειράζει που τον ονομάζω ήδη;). Είχα δει ότι έχεις μια σπάνια ομορφιά αλλά από κοντά πείστηκα ακόμη περισσότερο.....:tongue:

Τι καλα που βρεθηκατε χθες.Ηθελα κι εγω να ερθω και να το συνδυασω με Πατρα για να παμε στον Αγ. Ανδρεα αλλα το ταμειο ηταν μειον οποτε οψωμεθα.

Το όνειρό μου είναι κάποτε να τα καταφέρουμε όλες, μα όλες να βρεθούμε....και τα παιδάκια μας να ζουζουνίζουν γύρω γύρω.....:D

Βικυ τι να πω,τα λογια ειναι περιττα και για τον πεπε μας αλλα και για σενα,ευτυχως που με προετρεψες να ερθω....δεν σας εκανα πολλες αγκαλιτσες οπως ειχα υποσχεθει λογω ιωσης,sorry.Ποτε ειναι το επομενο ταξιδι????Ισως τα Χριστουγεννα??Μακααααααρι!......Και μακαρι τοτε να ειναι ολα τακοριτσια αυτο κι αν θα 'ναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!

Η αλήθεια είναι πως ο Πέπε έδειξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Μαριαντούλα αλλά......επειδή είναι μπεσαλής και δεν θα προδώσει ποτέ το φιλαράκι του κάνει πίσω.....Αχαχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τώρα όσο για τις αγκαλίτσες μας τις χρωστάς στην επόμενη συνάντηση....

Μανουλες υπεροχες χαιρεται και απο εμενα!!!

περασα τελεια χτες, οπως και η Ελενα, επειδη ηταν ισως η πρωτη μας συναντηση,

δεν το εχω συνηδειτοποιησει οτι σας ειδα απο κοντα και ας ειναι σα να σας ξερω απ'εξω και ανακατωτα!!!

Βικυ, εισαι μια κουκλα, εισαι αξιοθαυμαστη, μας δινεις υπεροχα μαθηματα,

σε μας τις πρωταρες, ο Λασκαρης ειναι μαι ζωντανη ζωγραφια!

Σε ευχαριστουμε για το υπεροχο δωρο σου για τη βαφτιση, αλλα και για το handmade δωρο, το

οποιο ηδη χρησιμοποιησα!!:D

Ελένη, χαίρομαι τόσο πολύ που σας άρεσε η κεραλοιφή!

Και περισσότερο χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε έστω και λίγο από κοντά! Ήταν μια παρηγοριά να βλέπω την Βίλλυ να σε......ζυμώνει όπως εμένα ο Πέπε!!!:P:p:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue: Έ, τώρα όλα τα άλλα τα είπαμε.....Φτου, φτου....μάνα και κόρη δικαιολογείτε απόλυτα τον χαρακτηρισμό των μοντέλων!!!!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?εγω χαλια περα απο το κρυολογημα ξυπνησα το πρωι με εντονες συσπασεις και πηγα κατευθειαν στο νοσοκομειο,λογω ιστορικου στην πρωτη εγκυμοσυνη..Για αρχη κοβω μαχαιρι τον θηλασμο και βλεπουμε λεει ο γιατρος,οποτε γιοκ και η δουλεια μου(για αυτο δεν στεναχωριεμε καθολου)και ξεκουραση μεχρι να δω πως θα ειμαι...Κατα τα αλλα ολα καλα το σπορακι μου μας εριξε και μια μουτζα που τον ξυπνησαμε ολη δικη μας χαχαχαχαχα

Ηλιάννα, πολύ καλά έκανες και σταμάτησες τον θηλασμό. Εδώ είμαι κάθετη αφού υπάρχει ιστορικό έντονων συσπάσεων....αυτό άλλωστε σου το είπε και ο γιατρός, είναι ό,τι συστήνεται από την βιβλιογραφία σε τέτοιες περιπτώσεις.....απαγορεύεται το tandem feeding! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους!

Λοιπόν Μαρούσκα!

Κόβεις την λεβάντα και την αφήνεις να αποξηραθεί καλα. Μετά έχεις 2 επιλογες: Είτε κάνεις ματσάκια-ματσάκια και τα κρεμάς (δεμάτια μικρά) ανάποδα στην ντουλάπα αφού τα δέσεις πρώτα με σχοινάκι είτε την τρίβεις μέσα σε σακουλάκια και κρεμάς αυτά τα σακουλάκια στην ντουλάπα. Προσωπικά με βολεύει περισσότερο το 2ο γιατί κάθε φορά που ανοίγω την ντουλάπα τρίβω το σακουλάκι και η μυρωδιά διαχέεται στην ντουλάπα!:D

Τώρα όσο για το άλλο, ούτε εγώ είχα κατά νου να κάνω κάποιες να νιώσουν άσχημα, δεν ήταν εσκεμμένο. Αν το έκανα λοιπόν....συμπαθάτε με....ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με την συνάντηση....

Κορίτσια καλημέρα κι από μας! Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και για την υποδοχή που μου κάνατε! Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα και τα υπέροχα παιδάκια σας επίσης!

Καλωσήρθες Ηλιάννα και πάλι! Είμαι χαρούμενη που μετά το Κουκουτσάκι μεγάλωσε και πάλι η παρέα μας! Να γράφεις ,φυσικά!!!!!!! Είσαι το νέο αίμα! Και ο γιος σου έχει ματάρες....Έκανες αυχενική, κοπέλα μου; Έχεις προαίσθημα για το φύλο του παιδιού;

Ιωάννα ήρθε η μπομπο από την Πέμπτη αλλά την κράτησε ο γείτονας και μας την έδωσε σήμερα που είδε ότι γυρίσαμε! Ευχαριστούμε πολύ! Είναι πολύ όμορφη!

Άννα, Τζένη, Λίτσα,Eύα ......και όποια άλλη ξέχασα σας φιλώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα!Σημερα σπιτι τετοια ωρα μιας και θα παμε μετα βολτα αφου εχουμε παιδιατρο στις 1!Εχω μπουμπουνισει το τζακι και κερναω πρασοκιμαδοπιτα,ειστε; ΒΙΚΑΚΙ,το απογευμα ξεκινα η αποξηρανση,σε ευχαριστω πολυ!ΗΛΙΑΝΝΕΣ,τα μπεμπακια και τα ματια σας!ΑΔΙΑΘΕΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,περαστικα! Μα καλα ολες οι τσουπρες μαζι αρρωστες,τετοια συμπνοια! ΑΝΝΑ, καλα ειναι το αγορι μας;Καλα ειναι αφου κανει τις ταρζανιες ολες,καλα ειναι.Εγω εχω γκρινια απο το συζυγο γιατι ο μικρός με αγαπα τρελα και δεν ξεκολλα οταν ειμαι στο χωρο και επειδη κανει ψιλοχαλια υπνο ο μικρος λεει μετα το χρονο να σταματησω να θηλαζω,αλλα ΔΕ ΘΕΛΩ!Οι πιο πολλες δε με νιωθετε αλλα δε θελω να στερησω το παιδακι απο το καλυτερο φαγητο,φαρμακο και χαλαρωτικό για να κοιμαμαι καλυτερα.Βεβαια τωρα καπως παλευεται γιατι δε δουλευω.αμα ξεκινησει η δουλεια ειναι τα ζορια.στο Φανη τοτε ειχα σταματησει 13 μηνων να ξυπνα στις πεντε και να καθεται ωσ τις εξιμισι κι εγω μετα οδηγηση 80χλμ κατερινη-γιαννιτσα δεν αντεξα...η πλακα;συνεχισε να ξυπνα παρα το μπιμπερο ασε που ειχε ξεσκιστει να αρρωσταινει:-( αυτα,παω να κανω καμια δουλιτσα.σας ειπα που βγηκε το εκτο ε;:-) :-) :-)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα! Ετοιμαζομαι για βολτα στο παρκο με τον Λασκαρη και ειπα πριν να σας πω ενα γεια! Εχουμε λιακαδα και ζεστουλα! Εχει και ο Πεπε παιδιατρο στις 18.30 για να δουμε...θα κανουμε και εμβολιο...ωχ,ωχ,ωχ! Μαρουσκα αναμενουμε νεα απο Ανδρεα!

qwlrp3.png

Καλημερα!!!!!

Η Μαρια μου σημερα ειναι ολο γκρινια, κλαμματα και πριν λιγο εκανε και εμετο...:(

Μολις της μαγειρεψα μοσχαρακι με λαχανικα και αστερακι και προσπαθω να φτιαξω μια κοτοπιτα με λαχανικα αλλα δεν το βλεπω γιατι δεν με αφηνει....

Φιλακια....

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Καλημερα κι απο μας :-)

Καλο μηνα κιολας...ηρθε κ ο Νοεμβρης...λιγο ακομα και θα στολισουμε τα δεντακια μας...

Αυριο κλεινουμε κ 5 μηνες σαν εφυγε ο Νικος.ξεκινα η αντιστροφη μετρηση αφου φτασαμε στα μισα..

Εμεις εχουμε απιστευτη γκρινια ολη μερα...κοιμαται ανα 5 ωρες εδω κ δυο μερες.. Βαρεθηκε κιολας να παιζει στο δωματιο του και θελει οπωσδηποτε να μποσουλαει μεχρι το σαλονι..και δν εχω στρωσει ακομα ..εχει και τις μυξουλες του... Μολις δει κ τον παππου του τρεχει απο πισω του με χιλια φωναζοντας, γαντζωνεται απο το παντελονι του και του φωναζει για να τον παρει αγκαλια να χορεψουνε...ναι ναι χορευουνε κιολας...Τον εχει μαθεο και τον πηγαινει μπροστα στο στερεοφωνικο ανοιγει το ραδιο και δωστου χορος...τρελλαινεται ο μικρος... εχει κολλησει με τον παθερο τωρα... χαιρομαι αλλα κ στεναχωριεμαι ταυτοχρονα..δεν ξερω ισως τον βλεπει σαν μπαμπα του τωρα αφου τον Νικο δεν νομιζω να τον θυαται.....αν και ακουει τη φωνη του στο τηλεφωνω, κ του δειχνω κ φωτογραφιες.. Του ελεγα χθες στο τηλεφωνο ολα τα καινουργια που κανει ο μικρος.. με στεναχωρια που δεν ειναι εδω να τον δει κ χανει αυτες τις ομορφες στιγμες..δν του το δειχνω ομως ποτε..γατι για εκεινον ειναι πιο δυσκολα.

Αυτα κοριτσια τα νεα μας.

Περαστικα στα αρρωστουλικα νινακια! Και πολλα φιλακια στα μπουτακια και στα μαγουλακια σε οοοολα τα ζουζουνια!

Καλο μηνα κ παλι!

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

ΛΙΤΣΑΚΙ,περαστικα μωρε.τι τη θες κι εσυ την πιτα με τη μικρη μες στη γκρινια;;Ελπιζω να μην ξανακανει εμετο,πολλα υγρα δωσε! ΒΙΚΥ,απορια,μονο τα ανθη αποξηραινονται ή και τα φυλλα;ανθη δεν εχουν μωρε... ΕΛΕΝΑΚΙ,αχ ποσο θα θελα να ηταν για λιγο κοντα σας ο μπαμπας σας να δει εσενα και το παιδι που αφησε μωρο κι εγινε αντρακι.αχ μια μεγαλη αγκαλια για σενα και το μαρακι μας που περνα κι αυτη τα ζορια της με το ναυτακι της:-( Ο Αντρικος τωρα.Κοριτσια εκατο γρμ και μισο ποντο,αυτη ηταν η σοδεια μας!ηταν κι ενα συνομηλικο εκει και καταντραπηκα,καμια δεκα κιλα και75εκ.το πως μας κοιτουσε η μαμα του:-(τεσπα!οπως ειχα προβλεψει ο γιατρος χαζεψε με τα 6δοντια μας και μου ειπε ειμαι πολυ ανετη για μαμα με παιδι που δεν πηρε βαρος!εμ τρια δοντια σε ενα μηνα και μπουκωμα ποσο να παρει;ξεκιναμε οσπρια κι εσπεριδοειδη.του ειπα οτι θα ξεκινησω να του δινω το φαι μας προσαρμοσμενο λιγο κι ειπε οκ για το αγορι μου που ειναι τοσο ωριμο για την ηλικια του(ακους βιλλυ;κοντος αλλα ωριμος!)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Παλι εδω!Ρε γμτ,αρρωστησε ο μεγαλος,τι κακο φετος με τις ιωσεις :( Εκτος αυτου,ολο το απογευμα ο μικρος εκει που στεκοταν ουρλιαζε για λιγο και μετα τιποτα.Τι εχει,τι εχει...Μου 'ρχεται φλασια εμενα οτι ετσι εκαναν οι μεγαλοι οταν ειχαμε κανει τη διανοιξη!Και θυμαμαι οτι σημερα το ανοιξε και του μικρου οπως καθε μηνα.Μαλλον ομως το ανοιξε τελειως γιατι οταν τον πηρα μου ειπε οτι γι' αυτο ουρλιαζει και να βαζω ξυλοκαινη τρεις φορες τη μερα και ντεπον το βραδυ.προς το παρον μια φορα σηκωθηκε,ιδωμεν.Μακαρι να τελειωσαμε τωρα με το θεμα,γιατι αργοτερα ειναι τρισχειροτερα.Περσι το εκανε ο μεσαιος και ποσο καιρο φοβοταν να κατουρησει :(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα :-)))

Ενα γρηγορο καφεδακι ... και τσιγαρακι βεβαιως βεβαιως, στο μπαλκονι..κ εχω ξυλιασει χεχε

Μαρουσκακι ευχαριστω για τα παρηγορα λογια <3

Για το πουλακι του μιλας λογικα εε.

Τιεννοεις οτι του το κατεβασε τελειως?

Ξερω οτι μεχρι τα δυο δεν κανει, μονο ισα ισα οσο κατεβαινει.

παω γιατι με φωναζει το αντρακι μου .. μα μα μα μα μα το κουνελι μου!

καλημερα σε ολες :-)

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Καλημέρα!:P

Τι έγινε ρε παιδιά και ο Πέπε κοιμάται ακόμη; Το εμβόλιο λέτε; Πάντως το βράδυ, κλασικά, 3 φορές στήθος και θηλασμός....πάνε οι καλές μέρες που δεν σας έλεγα τίποτα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Περαστικά στα αρρωστούλια μας!

Εμείς πήγαμε χθες στην παιδίατρο, έβαλε 100 γρ (αχαχαχα) είναι 10800 και 75 πόντους!Έκλαψε λίγο στο εμβόλιο μετά όλα καλά!

Δεν την ρώτησα τίποτα για τα φαγητά αφού αυτή πάντα μου λέει και εγώ κάνω τα δικά μου:P:p:p Αχαχα, καλό, ε;

Όλα καλά!

Μαρούσκα, γιατί του το πείραξε μωρέ το πουλάκι του;:-(:-(:-(:-(

Έχει βαβά ο καημένος ο Αντρίκος!!!!!Περαστικά σας!

Περαστικά και για το μεγάλο παλικάρι!

Λιτσα, περαστικά στο Μαράκι σου!

Έλενα, σε ξενύχτησε ο κούνελος; 4 τα χαράματα και είχε όρεξη για παιχνίδι; ωχ, ωχ, ωχ!

qwlrp3.png

Καλημερα και απο μενα!!!

Μαρουσκακι μια χαρα ειναι βρε το αντρακι σου..παρεα με τον δικο μου !!!

Βικακι μου μια χαρα και ο πεπελινος μας!!..με το φαγητο κανω και εγω οτι καταλαβαινω..αλλα φαι δικο μας δεν δινω πριν τον χρονο ...δεν θελω να δινω αλατι δλδ ..μετα τον χρονο σιγα σιγα αρχιζω και δινω κανονικο φαι στο παιδι αλλα και παλι φτιαχνω δικο του και σιγα σιγα τον προσαρμοζω στα δικα μας δεδομενα...

Λιτσακι περαστικα στο μαρακι μας..

Αννα μου δυσκολα με δουλεια και σπιτι και παιδι??ειναι αρχη ακομη σε λιγο καιρο θα βρεις τους ρυθμους σου..

Ελενα μου πρωινη πρωινη σημερα!!!φιλια στον ομορφουλη!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!!!!

Φιλεναδες τα ΄χω φτυσει με το Μαρακι μου!!!! Εξελισσεται σε πολυ ζωηρο νινακι...:mad::mad::P Ειναι σκετο ζιζανιο!!!!!

Ακομα κι οταν ειναι ο μπαμπας της εδω θελει μονο εμενα!!! Ουτε στην τουαλεττα δεν παω πια μονη μου.... Εχω παρεα τον μπαμπα μας και τη Μαρια που την κραταει γιατι αμα με χασει απο το οπτικο της πεδιο ξεσηκωνει τον κοσμο!!!!! Ελεος πια!!!!!!!!:mad::-x:-x

Επισης ολη μερα γκρινιαζει, κλαει, θελει να την κραταω συνεχεια... Την βαζω στο παρκο της και πεταγεται σαν ελατηριο πανω και κλαει... Φανταστειται οτι δεν κρατιοταν ορθια και τωρα με αυτα τα νευρα που εχει δυο μερες τα καταφερε!!!!!:)

Ααα και το καλυτερο, ενω νυσταζει δεν κοιμαται με τιποτα... Θελει να την κραταω αγκαλια και να την κουναω για να νανουριστει.... καμια ωρα..... Μιλαμε μου εχει φυγει η μεση!!!! Να φανταστειτε αδιαθετησα 5 μερες νωριτερα, χθες!!!!

Οσο για φαγητο δεν συζηταμε!!!! Σχεδον τιποτα απο φρουτα, 5-6 κουταλακια φαγητο και γαλα μονο στον υπνο της πλεον απο 100 μεχρι 150 τις πολυ καλες φορες!!!!!

Μαρια τελικα την εκανα την πιτα σχεδον με το ενα χερι η μαυρη, γιατι την ειχε ζητησει ο γιοκας μου και δεν ηθελα να του χαλασω το χατηρι!!!!! Βγηκε τελεια κοριτσια!!!! Εβαλα μεσα κοτοπουλο, πρασσα, καροτα, μανιταρια, καλαμποκι και τυρια!!!!! Την ειχε πει η Μπαρμπαρηγου στο πρωινο του αντ1!!!!

Τωρα θελω την συνταγη και για τη δικια σου, οποτε μπορεις, τη πρασσοκιμαδοπιτα!

Βικακι μου δεν ξερω ποτε θα καταφερω να σου στειλω αυτο που σου εχω πει!!!! Δεν το εχω ξεχασει, αλλαδεν εχω καθολου βοηθεια!!!! Η μανα μου ειναι στο χωριο πανω απο μηνα και αν δεν ερθει δεν εχω ποιος να μου κρατησει το παιδι. Φανταστειτε οτι θελω να πληρωσω την Εφορια και δεν μπορω να παω γιατι εδω βρεχει και πως θα τη βγαλω??????????

Κοριτσακια μου γλυκα σας φιλω ολες και εσας και τα μωρακια σας!!!! Να ειστε ολες καλα!!!!!:P

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Μπαινω σφαιρα.Λοιπον απο το πρωι ο μικρος παιζει με μια κατσαρολα και μια κουταλα που του εδωσα.εβαλα και τουβλακια μεσα και τα μαγειρευει.οποιο κοριτσακι δοκιμασε κατι αλλο και καταφερε το μωρο να παιζει ας μας το γραψει ετσι και τα ξεκολλησουμε απο πανω μας,ετσι Λιτσακι;Κανω εγω την αρχη με τα κατσαρολικα μου!Θα σου στειλω τη συνταγη οταν μπορεσω οκ;Παωωω!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...