Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ωραία θα ήταν λίγη υπνηλία γιατί έχω μεγάλη έλειψη ύπνου...Κοιμάμαι 6 με 7 ώρες το 24ωρο...χώρια που και αυτές οι ώρες είναι διακεκομένες...

Δεν αντέχω άλλο την ζέστη...Ιδρώνω περισσότερο από οδηγό νταλίκας 12 το μεσημέρι τον Αύγουστο στην εθνική οδό με κλειστά παράθυρα και όλα αυτά ενώ κάθομαι στον καναπέ μου...περιμένω πως και πως να χειμωνιάσει και ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ που όταν θα είμαι στον ένατο θα είναι Δεκέμβρης...Έχετε παρατηρήσει ότι ο ιδρώτας δεν μυρίζει???Άν ίδρωνα τόσο πολύ πρό εγκυμοσύνης πιθανότατα θα με απέφευγε οτιδήποτε κινούμενο και πετούμενο σε ακτίνα 50 μέτρων από την μπόχα...:D

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι λιγες ωρες και εχω τρελη αγωνια!!

αχ Τζενακι σκεψου οτι το μεσημερι εβλεπα την κοιλια μου να κανει παρτυ χορευε το πουλακι μου!

εσενα η δικη σου κοιλιτσα?

Σήμερα η μπεμπούλα δίνει αγώνα με τα έντερα μάλλον αφού να φανταστείς δεν μπορώ να κάτσω γιατί με πονάει από τα χτυπήματα...τώρα που σου γράφω είμαι μισοξαπλωμένη με τα χέρια απλωμένα για να φτάνω το λάπτοπ...Το καλύτερο ήταν χτές το βράδυ που είχαμε παρέα και κάθισα στο τραπέζι για να φάω πίτσα και κάθε λίγο τιναζόμουν από τις κλωτσιές...:-D...όχι ότι είμαι μαζόχα αλλά είναι οι πιό απολαυστικές κλωτσιές που έχω φάει ποτέ μου...:mrgreen::mrgreen:Πονάω αλλά μ'αρέσει!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

I3hdp3.png

α καλα αυτο με την ζεστη δεν παλευεται! λιωνω υδρωνω συνεχεια ομως!! μεχρι και κατω απο τα ματια! σημερα εχω λιωσει δεν το συζητω...

αλλα ας ξεχναμε οτι αυτος ηταν απο τους πιο ζεστους μηνες! θα ερθει ο Σεπτεμβρης και θα δροσισει τι θα κανει....

σε λιγο παντως θα κανω ενα ντους να δροστιστω γιατι δεν παλευετε αλλο!

μα ειναι οντως τελεια!!

και εγω χαιρομαι οταν ειναι τοσο δραστηρια δεν το συζητω...

και μαλλον της δικης σου της αρεσει η πιτσα!

προχτες πηγαμε για κεμπαπ και με τσακισε το μωρουλι μου!

αν και δεν την εφαγα την μεριδα μου ολη δεν την παλευα!

σημερα ειχα φτιαξει ψαρακι παντως...

Κι εμένα η πεθερούλα μου ψαράκι μου ετοίμασε και έφαγα...ήταν πολύ πολύ νόστιμο το ευχαριστηθήκαμε και τα δύο τα κοριτσάκια πολύ....κι από τι φαίνεται στην μπέμπα αρέσουν όόόόόλα τα φαγητά...έχει να μοιάξει!!!!

Εντωμεταξύ έχει τις τελευταίες ημέρες που έχω αρχίσει να νιώθω πολύ βαριά σα να έχω μια άσχημη δυσπεψία...λαχανιάζω πολύ και νιώθω δυσφορία...άν αισθάνομαι από τώρα έτσι στον ένατο πως θα είναι?

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες μου, με τα ζωηρα μωρακια!

ρε κοριτσια, να ρωτησω κατι?εμενα το δικο μου νινακι γιατι δεν βαραει ολη την ωρα και συνεχομενα?γιατι η κοιλια μου δεν τιναζεται μετα απτις κλωτσιτσες που τρωω?

ειναι λιγες οι φορες που εχω αισθανθει τα χτυπηματα με το χερι...να ανυσηχω?

μηπως τελικα ευθυνεται το λιπος?γιατι πρεπει να σας εξομολογηθω πως η εγκυμοσυνη μου ξεκινησε με 76 ολοκληρα κιλακια και κοιλιτσα ειχα ανεκαθεν..λετε να φταιει αυτο?

πειτε ναι γιατι ειμαι να σκασω..............:(:(:(

φιλακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ειδες η πεθερουλα??!!! μπραβο μπραβο! εμενα ειναι ακομη διακοπες στην Χιο και επιστρεφει το αλλο Σαββατο θα της πω να μου κανει ενα παστιτσιο!!μια μιαμ!

εγω αυτο το βαρος το νιωθω το βραδυ πιο πολυ!

δεν εχω ζυγιστει αυριο θα ζυγιστω ομως για να δω σε τι φαση ειμαι...το καλο ειναι οτι ειχα χασει λογω εμετων αρεκτα κιλα οποτε πρεπει να ειμαι μια η αλλη.

τα μωρακια μας κοιμουνται κιολας βρε ανετ και επισης οσο εισαι ηρεμη λογικα θα το νιωθεις πιο πολυ απο οτι αν κινησε ή κανεις δουλιτσες γιατι νανουριζετε με την κινηση...

και εγω σημερα το ειδα να κουνιετε στην κοιλια μου.

πιστευω οτι ενα μεσο ορο ειναι 10 φορες την ημερα που το νιωθω.

κατα τ'αλλα εισαι καλα?

να προσθεσω πως περα απτις ανυσηχιες που εχω...την αρπαξα κιολας

εχω μπουκωμα και πονολαιμο...μονο μη με ξεκινησει βηχας γιατι βηχω σαν γαιδουρι

ουυυυυυυυυυυυυφφφ

IB5Vp2.png

που την αρπαξες καλε?

περαστικουλια μωρε!

ευχομαι αυριο να εισαι καλυτερα! πυρετο δεν εχεις??αν κανεις να παρεις τον γιατρο σου γιατι δεν κανει να εχουμε πυρετο

Διαφημίσεις

τα μωρακια μας κοιμουνται κιολας βρε ανετ και επισης οσο εισαι ηρεμη λογικα θα το νιωθεις πιο πολυ απο οτι αν κινησε ή κανεις δουλιτσες γιατι νανουριζετε με την κινηση...

και εγω σημερα το ειδα να κουνιετε στην κοιλια μου.

πιστευω οτι ενα μεσο ορο ειναι 10 φορες την ημερα που το νιωθω.

κατα τ'αλλα εισαι καλα?

μαρακι μου, δουλειες δεν κανω μετα απτην αιμοραγια που ειχα

τα κανουν ολα η μαμα μου και ο αντρας μου

οταν λες 10 φορες εννοεις δεκα κλωτσιες?

περιμενω τη μαμα μου και μολις πηρα τα φαρμακακια μου

αυριο παω για γενικη αιματος και ουρων

περα απτο μπουκωμα και τον πονολαιμο καλα (λες να φταιει το a/c?)

IB5Vp2.png

που την αρπαξες καλε?

περαστικουλια μωρε!

ευχομαι αυριο να εισαι καλυτερα! πυρετο δεν εχεις??αν κανεις να παρεις τον γιατρο σου γιατι δεν κανει να εχουμε πυρετο

μια φουντωση την εχω απτη ζεστη ομως (ειμαι στη κουζινα και βραζει)...δεν εχω βαλει θερμομετρο...

κατσε να δω γιατι μου εβαλες ιδεες αααααααχ

IB5Vp2.png

εγω παροτι ειχα αποκολληση κανω μερικες δουλειες (οχι τις ημερες που ημουν ξαπλα) και μαγειρεμα και πλυντηριο και σημερα σκουπισα και σφουγγαρισα..δεν εχω και την μαμα μου κοντα ...ο αντρας μου κανει οτι μπορει αλλα εχω και την Εφη μου οποτε δεν μου αφηνει πολλες επιλογες αν και τις περισσοτερες ωρες ειμαι ξαπλα ομολογω.

εγω παροτι ειχα αποκολληση κανω μερικες δουλειες (οχι τις ημερες που ημουν ξαπλα) και μαγειρεμα και πλυντηριο και σημερα σκουπισα και σφουγγαρισα..δεν εχω και την μαμα μου κοντα ...ο αντρας μου κανει οτι μπορει αλλα εχω και την Εφη μου οποτε δεν μου αφηνει πολλες επιλογες αν και τις περισσοτερες ωρες ειμαι ξαπλα ομολογω.

να προσεχεις οσο μπορεις κοριτσι μου

εγω προχθες πηγα να πλυνω τα πιατα και μονο που δεν με εδειρε ο αντρας μου

ενταξει εχω βρει και ευκαιρια τωρα χιχιχι

στο δευτερο δεν θα εχω πολλες επιλογες...ας το εκμεταλευτω τωρα χαχαχα

λοιπον μετρηση απτην μασχαλη 36,9

κατω απτη γλωσσα 37,1

ενταξει ειμαι η θα σκασω ολο το βραδυ απτην αγωνια?

IB5Vp2.png

μαρακι μου θα σε αφησω γιατι ηρθε η μανουλα μου

θα τα πουμε αυριο κουκλα μου

φιλακια

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...