Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενα γρηγορο γεια και απο εμενα!!

εχω λιγο χαθει, αλλα με το θεμα ελλειψης υπαλληλου στη δουλεια,

τα πραγματα ειναι ζορικα..βεβαια να πω την αληθεια, μερες που ειναι και με την κριση που υπαρχει, προς το παρον δεν κοιταω για αλλη,

παρα μονο κατι σε παρτ ταιμ που μαλλον θα καταληξω.

χαιρομαι που διαβασα νεα απο τη Μαρουσκα,

και ο Αντρικος μας μεγαλωσε, και αλλο κακο να μην παθει το μαναρι μου

και κανενα απο τα γλυκα μου μωρακια!

εμεις μπουσουλαμε οσαν τα φιδια, στεκομαστε και με το ενα χερι και

κανουμε και το "γαμα" στην κουνια περα δωθε..φυσικα εχουμε φαει πολλακις τα μουτρα μας, αλλα μπρος στα βηματακια, τι ειναι ο πονος!!

πλησιαζει και η βαπτιση του Αλεξανδρακου μας, Ιωαννα μου με το καλο..

και μετα ειμαστε εμεις, ο ικλαψιαρες, και εγω ακομα ψαχνοντας παω!!

σας φιλω για την ωρα, θα ξαναμπω για αναλυτικοτερα νεα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ρε συ Μαράκι, λύσε μου την απορία...τόσο καιρό μακριά ο ανήρ άμα κατάφερε το τρίτο...άμα φύγει για τα ξένα στα πόσα παιδιά λέτε να φτάσετε, αχαχαχα!!Χωρίς πλάκα τώρα, αν είναι αυτό που θέλετε, μέσα από την καρδιά μου να δεις ένα γιγάντιο ...500 να πω?5000 να πω, τι θες???:D:D:D

Νικάκι μου, το φαφουτάκι μια χαρά κορμί θανατηφόρο (για τα κιλά της λέω, ντε)κι ας μην έχει δόντια, έχει άλλες χάρες καλέ!Φαντάζομαι γυρνάς με τα πάμπερς κι εσύ σαν εμένα με όλα αυτά τα ''μαμά'' ε?;);)

Αννούλα μου, κουκουβάγια μου, πού να σε πετύχω εσένα μάνα μου που όταν πάω για ύπνο εσύ κάνεις γενική!:tongue::tongue::tongue: Φιλιά στο ταρζανόπουλο!Α, δοκίμασες αυγό?Εμένα και με το μισό κρόκο όλα καλά κι αύριο πάμε για ολόκληρο!!!

Βικάκι, χρόνια πολλά για το μεγάλο μας το Πεπελινάκι!Αχ, 9 μήνες έξω από την κοιλίτσα, όσο ήταν και μέσα!!Α, πρέπει να είχαν δίκιο τα κορίτσια στις θηλάζουσες που μου είχαν γράψει να τον βάζω πολύ στο στήθος γιατί ναι, ξανααυξήθηκε η παραγωγή και πλέον ξυπνά 2-3 φορές τα βράδια!!Άσχετο με Πέπε, απλώς ήθελα να στο πω!

Ελενάκι, άστην προς το παρόν την υπάλληλο γιατί βλέπεις τι γίνεται...Ρε σεις κορίτσια, εγώ έφτασα να παίρνω όσα έπαιρνα πριν 6 χρόνια ως πρωτοδιορισμένη και χωρίς παιδιά....:shock::shock::shock::shock:

Ιωαννάκι, Ευάκι, Ελενάκι, Ηλιαννάκι, Λιτσάκι πού είστε?Το Τζενάκι ζούσε ένα δράμα μάλλον με τα δόντια της Κατερινούλας...ελπίζω να βγήκε να ησυχάσουν μαμά και κόρη!

Εμείς καλά...Τώρα πάμε πρωινή βολτίτσα και κοιμάται στο καρότσι, μετά τρώμε τα φρούτα στη βόλτα και σήμερα τον πήγα παιδική χαρά και τον έβαλα σε κούνια, τρελάθηκε λέμε!!!Μετά ξανακοιμήθηκε στο καρότσι, συνέχισε ύπνο στο σπίτι κι εγώ δουλειές για να κάτσω τώρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαλέ, παρήγγειλα το βιβλίο του παιδιάτρου της Τζένης για την διατροφή των παιδιών...Μεγάλωσε στα Γιαννιτσά λέει, χαχα, καλά μου θύμιζε κάτι εμένα το επίθετό του!Μόλις το πάρω θα σας πω εντυπώσεις!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι τι να πω...αν τα καταφερε την προηγουμενη Τεταρτη..δεν εχω λογια!!!

μια χαρα ο Αντρικος εε?κ εμεις τρωμε αυγο αλλα ψαρι δεν δινω αλλωστε σε 2 μηνες θα χρονισει...

Νικακι σουπερ μοντελο το κοριτσι μας!

γιατι ομως δεν θελεις παρκο?? εγω νιωθω σιγουρια εκει να πω την αληθεια...

περιοδος γιοκ ακομη....

Διαφημίσεις

koritsia εκανα το τεστ!! αχνοσ σταυρος!!! ναι ναι!!

αν κ δεν ξερω αν θα προχωρησει με τοσα φαρμακα που παιρνω...

ειμαι συγκρατημενη πολυ...ευχομαι οτι ειναι να γινει να ειναι για καλο!!

σας αγαπω σας το ειπα?!

koritsia εκανα το τεστ!! αχνοσ σταυρος!!! ναι ναι!!

αν κ δεν ξερω αν θα προχωρησει με τοσα φαρμακα που παιρνω...

ειμαι συγκρατημενη πολυ...ευχομαι οτι ειναι να γινει να ειναι για καλο!!

σας αγαπω σας το ειπα?!

Μαράκι μου! <3 <3 <3 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Όπως σου είπα πήγαινε για χοριακή και ρώτα τον γιατρό αν τα φάρμακα που παίρνεις είναι οκ σε περίπτωση εγκυμοσύνης....

Είμαι πολύ χαρούμενη....το ξέρω ότι αυτό είναι το τελευταίο που σκεφτόσουν τώρα αλλά σκέψου πως ένας άγγελος έρχεται!

Μίλα οπωσδήποτε με τον γιατρό σου!

Σε αγαπώ!!!!

Ο Θεός, η Παναγιά και όλοι οι άγγελοι μαζί σου.....

ΥΓ Ο Άλεξ τι είπε;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αχαχαχαχαχ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

o Aλεξης ειναι τρελαμενος!! εξαλλου αυτο το ηθελε πιο πολυ απο μενα!!!!!!!!!

Ορέ! Ξαναλέω.....Ορέ!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γιούπιιιιιιιιιιι

Αχ, Όλα να πάνε καλά!

(Παρεμπιπτόντως....πολύ έξυπνος ο άντρας σου....ξέρει τι κάνει.....και θα σου εξηγήσω τι εννοώ.....αλλά όχι εδώ!):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qwlrp3.png

.............δεν το βλεπω να προχωραει........ εχω καφε....δεν πειραζει... ισως εγινε αλλα δεν ηταν να κρατηθει ισως απλα ο Θεος δεν ηθελε... ισως δεν ξερω... ειμαι καλα μην ανυσηχειτε θα ερθει λιγο αργοτερα... (καλυτερα μεταξυ μας ο μικρος μου αποσπα ολη την προσοχη κ η Εφη επισης)

Διαφημίσεις

.............δεν το βλεπω να προχωραει........ εχω καφε....δεν πειραζει... ισως εγινε αλλα δεν ηταν να κρατηθει ισως απλα ο Θεος δεν ηθελε... ισως δεν ξερω... ειμαι καλα μην ανυσηχειτε θα ερθει λιγο αργοτερα... (καλυτερα μεταξυ μας ο μικρος μου αποσπα ολη την προσοχη κ η Εφη επισης)

Μην προδικάζεις τίποτα....ό,τι είναι να γίνει θα γίνει για καλό!:-)

Έχε πίστη...

qwlrp3.png

aloha girls, μαρακι εμεις ταπαμε, Ο Κυριος ξερει καλυτερα αλλα ειπαμε μαζι θα ξεκινησουμε μη κανεις ζαβολιες!!!κι εγω σαγαπαω πολυ!!!

helen που εισαι?αργεις!χαχαχα

ελενακι μου υπομονη κουκλα, θα ερθουν και καλυτερες μερες

το μοντελακι μας τι κανει?

ανυπομονω να συναντηθουμε κι απο κοντα!

πλακα πλακα οι μονες που δεν εχω γνωρισει ειναι η λιανα, η τζενη με την οποια ομως τα ειπαμε μεσω σκαιπ η ηλιαννα...ποια αλλη καμια ευτες, ελπιζω να μας αξιωσει Ο Θεος να γνωριστουμε κι απο κοντα!

τι αλλα νεα?λετε λετεεεεεεεεεε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ η κουζινα μου ειναι βομβαρδισμενη κι εγω καθομαι εδω και μονολογω χαχαχα

εελεναααααααααα

IB5Vp2.png

Άννα, μην δείχνεις μωρέ στον ζέβρη αυτά τα παλιογκορμίτι.....διαβολοπράγματα:mad:....το λένε και οι παππούληδες.

Συγνώμη κιόλας για το θάρρος αλλά επειδή εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος, κατάλαβες;:rolleyes:

Γκορμίτι, γιου-γκι-ο και κάτι άλλα άσχημα μην.....

δεν τον αφηνω βικακι,ετυχε, μονο ζουζουνια που και που καμια διαφημιση και το σημα του alter του αρεσει πολυ οτι κι αν κανει τα παραταει ολα και χαζευει

για το συγνωμη σε εχω ηδη χρεωσει, οταν ερθεις θα δεις τι θα παθεις :mrgreen:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...