Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλε ναι τον βαφτισαμε τον μαιο,αγγελος το ονομα του στον μπαμπα μου..και εγω εδω στην δουλεια...Σε λιγο σχολαω και επιτελους θα κοιμηθω αγκαλιτσα με τον μικρουλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??? Εμεις σημερα γινομαστε 8 μηνων!!!!!!

Κοριτσια, παλι δεν τρωει καθολου.. μαλλον εχει ψιλοκρυωσει...

Γαλα πινει παλι 60 γρ το γευμα, οπως παλια και φαγητο και φρουτα γυρω στις 5-6 κουταλιες κι αυτες με το ζορι σχεδον....

Μου εστειλε η μαμα μου απο το χωριο τραχανα, εμεις τον λεμε ξινοχοντρο εδω, που τον εφτιαξε μια θεια και λεω να της δωσω γιατι και το γιαουρτακι μαλλον το βαρεθηκε κι αυτο...

Μαρια δυστυχως το δωρακι σου δεν ηρθε, αλλα σε παρακαλω μην στειλεις τιποτα αλλο να ξοδευεσαι, το ιδιο κανει... ειναι σαν να το πηραμε... ευχαριστω πολυ...και περαστικα στο μωρακι σου...

Αννουλα θα κατεβω το απογευμα Χανια να το παρω...

Ηλιαννα με το καλο το 2ο αγορακι σου... Καλη λευτερια!!!

Σε ολες τις μανουλες φιλακια και στα μωρακια τους πιο πολλα!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Λιτσακι χρονια πολλα για τα 8 σας μηνακια!Μακαρι να της αρεσει ο τραχανας και να μην εχεις προβλημα για να δουμε.Το μεσημεριανο της το τρωει ενταξει? γιατι η παιδιατρος αυτο το γευμα μου ειπε πως ειναι πιο σημαντικο αυτη τη στιγμη επειδη φτιαχνει μυικο ιστο!

Βικυ επιτελους τελειωσε η ιστορια με την αποσπαση ....πολυ χαιρομαι!Ο Παυλος πως τα παει με το σχολειο,η Ηλεκτρα???

Ο Λασκαριγκος καλα???Δεν την παιδευει τη μανουλα????Κοιμαται???Η Αννα δεν τα καταφερε τελικα με το καφε τι εγινε????

Ιωαννα που εισαι σημερα????Ο μικρος ενταξει με το κρυωματακι???????Οι ετοιμασιες???

Ηλιαννα να σας ζησει το ονομα δεν το ηξερα...με το καλο το νεο μελος.

Καλα σας πεθανα στις ερωτησεις .....εμεις καλα ειμαστε μαζευομαστε ακομα σιγα σιγα.Η μπουμπου ολη την ωρα μιλαει και κανει φφφφφ και ααααααααα!!!!!!Εχει πολυ γελιο!!!!!!!!!

Απο Δευτερα αρχιζω να στελνω μπομπο και δωρακια στα Νεοφωτιστα μωρακια μας.....

Γλυκα φιλακια και καλο Σ/Κ........

1a0fd6e0b8.png

Γεια σας κόρες!

Γεμάτη μέρα σήμερα...είχαμε μαμαδοσυνάντηση στο σπίτι μου με τον σύνδεσμο θηλασμού La Leche League και ήταν πολύ όμορφα! Γέμισε το σπίτι βυζασταρούδια!!! :) :) Τι ωραία που ήταν να θηλάζουμε όλες μαζί και να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας....

Ο Πέπε ήταν κύριος! Αν και στο τέλος νύσταξε!!!! Αχ, τι θα τον κάνω αυτόν τον άντρα.....δεν τα μπορεί τα ξενύχτια!!!! :) :)

Κατα τα άλλα όλα καλά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα, δειλά δειλά... Η μαμά βγαίνει από το καβούκι της...

Το αντράκι μας έχει γίνει ένα πολύ ζωηρό αγοράκι 7715 γραμμαρίων και 70 πόντων:D:D:D Ξεκινήσαμε και το αυγουλάκι, ελάχιστο κρόκο που δεν μας έβγαλε κανένα σπυράκι κι αύριο πάμε για το μισό κρόκο και βλέπουμε.Ο γιατρός τον βρήκε μια χαρά...Πλέον σηκώνεται συνέχεια, στηρίζεται σε τραπέζια και στέκεται και τέτοια.Λέει μαμά συνέχεια αλλά ακόμη δεν ξέρω αν σημαίνει εμένα ή το φαί, αλλά θα μου πεις αυτά τα 2 ταυτίζονται αφού ξαναρχίσαμε το τζιτζάκι πριν κάθε γεύμα ή αντί γι 'αυτό!Α, βάλτε μας στο γκρουπ των τετραδόντηδων εμάς:D:D:D

Βικάκι, μακάρι να γίνονταν κι εδώ τέτοιες συναντήσεις αλλά πού!Τι έγινε με απόσπαση, τι έχασα?

Ιωαννάκι, άντε μια βδομάδα έμεινε για τη βάφτιση του μικρού Αλέξανδρου!!Ελπίζω να είναι περδίκι άνευ βήχα!

Ηλιαννάκι, αγοράκι μανάρι μου?Με το καλό!Έλα να γίνουμε πολλές, χαχα!

Νικάκι, το πήρες αυτό που έλεγες?Πώς είναι?Η όμορφη αύριο παιδίατρο ε?

Λιτσάκι, η ζουζούνα σου καλά?Να μου την φιλήσεις!

Αννούλα, να μπήκα, πού είσαι, ακόμη βολτάρετε?:tongue::tongue:

Ελενάκι, όλα καλά?Έτοιμο το παιδικό διαβάζω... :D:D:D

Ελενάκι, συνεχίζουμε την μοντελοπορεία, εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Βίλλυ σου...

Τζενάκι μου, δεν ήρθατε τελικά κι ο ανήρ είδε μόνος του τον Άρη...Το μιλφέιγ περιμένει:tongue::tongue::tongue:

Α, το βλαστάρι έβαλε το πρώτο γκολάκι σήμερα το πρωί απέναντι στον Εδεσσαικό!:P:p:p:p:p:p

Μαράκι, ελπίζω ο πιπιλάτος άντρας μας να είναι περδικάκι με την αντιβίωση και τα αυτάκια του ραντάρ!

Σας φιλώ όλες...ελπίζω να μην ξέχασα καμιά σας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

ΑΓΑΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΝΑΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!!!

επιστρεφω αυριο δρυμιτερη (τωρα ειμαι κομματια, εκανα οοοολο το σπιτι, με επιασε η προκοπη μου..τι να πω...με πιανει μια φορα τον χρονο χαχαχα) για διαβασμα και ενα κατεβατο για να βγαλω τα σπασμενα!!!!

σας φιλωωωω γλυκααααααα ζουμπηχταααααα ρουφηχτααααααα!!!και ανυπομονω για να ερθει η στιγμη της επανενωσης!!!

φιλακια τρυφερα στα μωρα μας!!!

σας αγαπαω!!!μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

τι εγινε ρε κοριτσακια τωρα που δεν ειναι θυμωμενος ο διακομιστης εσεις κανετε απουσιες?αααααα γρηγορα το απουσιολογιο!!!χαχαχα

λοιπον καλησπερα σας ειπα?δεν ειπα...καλησπερα λοιπον...η ωρα που βγαινουν τα φαντασματα...φαντασματακιαααα, βρυκολακακιαααα, κουκουβαγακιαααααα

ουουυυυυυυυυυυυυυυ για γκελ μπουρντα χαχαχαχχα

IB5Vp2.png

λοιπον...εχουμεκαι λεμε, διαβασα ολα τα γραφομενα...γελασα πολυ...με αλλα παααρα πολυ αλλα τελικα μου εμεινε το γελιο γιατι απο μνημη με εχει εγκαταλειψει εδω και κατι μηνες!!!χαχαχα

η τελευταια σελιδα ομως...εεεε ειδατε?μνημη ελεφαντα εχω...ηλιαννα μου να σας ζησει ο αγγελος να ειναι καλοφωτισμενος και εμ το καλο το παρεακι του!!!

βικακι στο στοιχειο σου με τις θηλαζουσες μανουλες, φανταζομαι τη χαρα σου!αλλα μη απορεις καλη μου που υπνοτιζεται το λασκαρακη μας, εχεις βαρβατο υπνοτικο βιζοστεντον ποσο να αντεξει ο χριστιανουλης!!χαχαχχαχα

μαρουσκακι καλε εμεινε καθολου μιλφειγ να ερθω?χαχαχα

μαρακι αντε σιδερενιοι καλο μου, τζενακι σε εχω χασει παντελως, σχετικα με τη δουλεια τι εννοουσες?μηπως να μου πεις κι εμενα μπας και γλυτωσω κι εγω?χαχχαχαα πλακα πλακα δεν θελω να παω για δουλειααααααααα

νικακι μου ευακι, λιτσακι, ελενα, ελενακι, ιωαννακιιιιιιιιιι πως ειναι ο πολωνος μας?

αχ ξεχασα καμια?

ξεχασα να πω πως ο ζεβρης εχθες δλδ 2/10 καθως ηταν ορθιος στο παρκο αφησε τα χερακια του και σταθηκε μονος του για κανα 2-3 δευτερα, μιλαμε χ@στηκα απτην χαρα μου!!!και σημερα στο κρεβατι μαζι μας ολο τα αφηνε αλλα λογο στρωματος ωωωωωωωπ μπαταρε!χαχαχαχαα βλεπει ζουζουνια χορευει και γελαει και τσιριζει απο χαρα και σημερα βλεπαμε γκορμιτιιιιιιι μιλαμε τρελο γελιο!!!ηθελε να χαρει και τα γκορμιτι δεν τον αφηνανε !χαχαχχαα

αααχ νυσταξα, ποναει και το γονατο μου, παω να ξαπλαρω διπλα στο πεπονι!

καλο ξημερωμα, σας αγαπαω και αυριο εδω μη με στησετε!!!!!!

φιλια σε ολα τα μωρα μαςςςςςςςςςςςςςςς!!!μικρα μεγαλα!!!!!!

IB5Vp2.png

Άννα, μην δείχνεις μωρέ στον ζέβρη αυτά τα παλιογκορμίτι.....διαβολοπράγματα:mad:....το λένε και οι παππούληδες.

Συγνώμη κιόλας για το θάρρος αλλά επειδή εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος, κατάλαβες;:rolleyes:

Γκορμίτι, γιου-γκι-ο και κάτι άλλα άσχημα μην.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

KALHMERA!!!!!!!!!!

Ε ΕιΠΑ να επιστρεψω και εγω!!!!!!!!!!

δεν εχω διαβασει τιποτα μονο την τελευταια σελιδα!

Ηλιαννα μου με το καλο κ ο δευτερος γιος..πως περασε ετσι ο καιρος καλε!!να χαιρεστε κ το ονομα του πρωτοτοκου!

Μαρουσκακι ειδα οτι ηρθες κ ειπα να ερθω κ εγω λεμεεεε!!!!!!!!!!!

να σας πω οτι εχω καθυστερηση και οτι αν δεν εχει ερθει μεχρι την Πεμπτη θα παω για χοριακη....

KALHMERA!!!!!!!!!!

Ε ΕιΠΑ να επιστρεψω και εγω!!!!!!!!!!

δεν εχω διαβασει τιποτα μονο την τελευταια σελιδα!

Ηλιαννα μου με το καλο κ ο δευτερος γιος..πως περασε ετσι ο καιρος καλε!!να χαιρεστε κ το ονομα του πρωτοτοκου!

Μαρουσκακι ειδα οτι ηρθες κ ειπα να ερθω κ εγω λεμεεεε!!!!!!!!!!!

να σας πω οτι εχω καθυστερηση και οτι αν δεν εχει ερθει μεχρι την Πεμπτη θα παω για χοριακη....

ΑΑΑΑΑαααααααααα.....τι νεα ειναι αυτα Μαρια ωωωωωωω σε αναμμενα καρβουνα μεχρι τηνΠεμπτη δεν θα αντεξωωωωωω............

Ο πιπιλακος μας καλα???????Δωστου ενα σβουρηχτο φιλακιιιιιιι.............

1a0fd6e0b8.png

Χε, χε!

Έγινε 9 μηνών ο γελαστός!!!!!

Μπραβο Βικυ χρονια πολλα στον πεπε μας αχ τι καλος που ειναι κι αυτες οι φωτο που βαζεις τελειες..........εχω χαρει τοσο πολυ που θα ερθετε.....ναιιιιιιιιι!!!!!!!!Η Μαριαντουλα αυριο θα γινει 8 μηνων και εχω το ιδιο θεμα με Μαρουσκα λεει ολη την ωρα μαμα μαμα αλλα δεν ξερω αν φωναζει για φαι η εμενα...χαχαχαχα!

1a0fd6e0b8.png

τι εγινε ρε κοριτσακια τωρα που δεν ειναι θυμωμενος ο διακομιστης εσεις κανετε απουσιες?αααααα γρηγορα το απουσιολογιο!!!χαχαχα

λοιπον καλησπερα σας ειπα?δεν ειπα...καλησπερα λοιπον...η ωρα που βγαινουν τα φαντασματα...φαντασματακιαααα, βρυκολακακιαααα, κουκουβαγακιαααααα

ουουυυυυυυυυυυυυυυ για γκελ μπουρντα χαχαχαχχα

Αγαπη μου αυτες τις ωρες που μπαινεις εσυ εγω ειμαι ψοφιααααααα....χαχαχαχα και φετααααααα!!!!!!!!!!!Δεν πειραζει,χαιροαμαιτοσο που ειστε καλα και ο ζεβρακος μας αυτονομειται σιγασιγα..........αχ μωρε σταθηκε μονος τουτι καλα μπραβοοοοοο!!!!!!!!!!Η Μαριαντα δε φτανει που οταν ξυπναει στηριζεται στα καγκελα φωναζει κιολας...σου λεει τι θα γινει βρε μαμα θα ερθεις ξυπνησααααααα χαχαχαχααχαχα...

Τον ζεβρακο θα τον κατσιασω στη συναντηση στο λεω!

1a0fd6e0b8.png

Καλησπέρα, δειλά δειλά... Η μαμά βγαίνει από το καβούκι της...

Το αντράκι μας έχει γίνει ένα πολύ ζωηρό αγοράκι 7715 γραμμαρίων και 70 πόντων:D:D:D Ξεκινήσαμε και το αυγουλάκι, ελάχιστο κρόκο που δεν μας έβγαλε κανένα σπυράκι κι αύριο πάμε για το μισό κρόκο και βλέπουμε.Ο γιατρός τον βρήκε μια χαρά...Πλέον σηκώνεται συνέχεια, στηρίζεται σε τραπέζια και στέκεται και τέτοια.Λέει μαμά συνέχεια αλλά ακόμη δεν ξέρω αν σημαίνει εμένα ή το φαί, αλλά θα μου πεις αυτά τα 2 ταυτίζονται αφού ξαναρχίσαμε το τζιτζάκι πριν κάθε γεύμα ή αντί γι 'αυτό!Α, βάλτε μας στο γκρουπ των τετραδόντηδων εμάς:D:D:D

Βικάκι, μακάρι να γίνονταν κι εδώ τέτοιες συναντήσεις αλλά πού!Τι έγινε με απόσπαση, τι έχασα?

Ιωαννάκι, άντε μια βδομάδα έμεινε για τη βάφτιση του μικρού Αλέξανδρου!!Ελπίζω να είναι περδίκι άνευ βήχα!

Ηλιαννάκι, αγοράκι μανάρι μου?Με το καλό!Έλα να γίνουμε πολλές, χαχα!

Νικάκι, το πήρες αυτό που έλεγες?Πώς είναι?Η όμορφη αύριο παιδίατρο ε?

Λιτσάκι, η ζουζούνα σου καλά?Να μου την φιλήσεις!

Αννούλα, να μπήκα, πού είσαι, ακόμη βολτάρετε?:tongue::tongue:

Ελενάκι, όλα καλά?Έτοιμο το παιδικό διαβάζω... :D:D:D

Ελενάκι, συνεχίζουμε την μοντελοπορεία, εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Βίλλυ σου...

Τζενάκι μου, δεν ήρθατε τελικά κι ο ανήρ είδε μόνος του τον Άρη...Το μιλφέιγ περιμένει:tongue::tongue::tongue:

Α, το βλαστάρι έβαλε το πρώτο γκολάκι σήμερα το πρωί απέναντι στον Εδεσσαικό!:P:p:p:p:p:p

Μαράκι, ελπίζω ο πιπιλάτος άντρας μας να είναι περδικάκι με την αντιβίωση και τα αυτάκια του ραντάρ!

Σας φιλώ όλες...ελπίζω να μην ξέχασα καμιά σας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι καλα Μαρια και αυγουλακι και 4 δοντακια μπραβοοοοο πολυ καλα....!Αντε και σε γυρο με πατατες......χαχαχαχαχα. Καλα Η Μαριαντα δοντακια ακομη τιποτα και η παιδιατρος μου ειπε να της δινω κομμματακια να μασαει...τι να μασησει το φαφουτακι μου αχ.......!

Πηγαμε στην παιδιατρο ειναι 8650 και 70 ποντους καλη ειναι μου ειπε και κοινωνικη,πως να μην ειναι...!Της πηρα Μαρια αυτο το τυπου παρκακι που σου ειπα και βγηκε απεξω και το εφερε τουμπα αστα.....πολυ γελιο......!Παρκο δεν της παιρνω δε θελω να δουμε ποσο θα αντεξω...χαχαχαχα.Θα βαλω φωτο να το δειτε!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...