Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μαρια μου ευχαριστουμε τοσοο μα τοσο πολυ...τα ειπαμε και τηλεφωνικα και σε ευχαριστω πολυ!:D

Η Μαριαντουλα μας ηταν καταπληκτικη σημερα,εκλαψε μονο λιγο την ωρα του ντυσιματος...αχ το κοριτσακι μου δεν το πιστευω οτι το βαφτισαμε το κουτσουνι μας...!!!!!!!!!Ηταν μια κυρια οπως ειναι παντα αλλωστε χαχαχαχα.....ο κοσμος δεν την ενοχλησε αλλωστε ολη την ωρα την τρεχουμε σε διαφορες υποχρεωσεις εχει συνηθισει πλεον,ο παπας επισης δεν την φοβισε τον κοιταγε καλα καλα τον παρατηρουσε,αυτο που την πειραξε ηταν το ντυσιμο!Δεν ηθελε βρε παιδι μου ολο αυτο το φρου φρου χαχαχαχαχα ηθελε να' ναι τσιτσιδι!!!!!!!!!!Ο μπαμπας βεβαια εξαλλος τυπου απο τωρα τα πεταει!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ελειψαν τα ευτραπελα βεβαια!Εγινε η χειροτερη γκαντεμια που μπορει να συμβει σε μανα....!!!!!!!!!10 λεπτα πριν τη βαφτιση μου κολλησε το φερμουαρ του φορεματος και δεν ανεβαινε με τιποτα...τελικα απο την ενταση το φερμουαρ χαλασε και η μαμα σε κατασταση εκτος ελεγχου!!!!!!!!Και αντε να βρεις τελευταια στιγμη αμπιγιε φορεμα που να ταιριαζει και με το μεηκ απ και με το παπουτσι γκρρρρρρρρρρ τελικα αυτο που θα δειτε στις φωτογραφιες ειναι η εκτακτη λυση,ευτυχως θεε μου πουβρεθηκε κι αυτο και εγινε βαφτιση!!!!!!!!!!!

Πω πω πηρα φορα και σας ζαλισα.....!!!!!!!!!!!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια να ειστε καλα με τα μπεμπουλινια σας.....φιλακια........τα υπολοιπα αυριο.

Χάρηκα τόσο που μιλήσαμε:P:p:p:p:p Περιμένουμε δραστική επάνοδό σου σε ποστς και φωτος στο άλλο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαίρετε χαίρετε!

Χρόνια πολλά σε Αντρίκο και Βίλλυ για χθες!:P

Εδώ όλα καλά! Ο Λάσκαρης κοιμάται, το φαγητό ψήνεται, το σπίτι καθαρίζετει(όχι από μένα-Αχαχαχα!) και εγώ εδώ για λίγο!

Φιλιά σε όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καληηημεραααααα μανουλιτσες.....

Βικυ αξεχαστη δεν θα πει τιποτα...μολις κολλησε το φερμουαρ ηελα να ανοιξει η γη να με καταπιει!!!!!!!!γκρρρρρρρ κι οταν πια σκιστηκε το φερμουαρ εεε τοτε ανοιξα τη ντουλαπα μου και αρχισα να πεταω κρεμαστρες εξωωωωωωω!!!!!!!Τραγικοοοο!!!!!!....κ αντε να ταιριαξεις αλλο καλο φορεμα και με το μεηκ απ και με τα παπουτσια αστα...τεσπα τελικα τελος καλο ολα καλα!!!!!!!!!!!

Το χειροτερο ειναι πως τους ειχα διωξει ολους,τους εστειλα στην εκκλησια να μας περιμερνουν και τοτε συνεβει η γκαντεμια γκρρρρρρ.......!

Τεσπα τιποτα απ' αυταδεν εχουν σημασια γιατι το κοριτσακι μας βαφτιστηκε και ηταν ολα υπεροχα.

Χρονια πολλα κι απο μενα Μαρια για τον Αντρικο σου ξεχαστηκα με τη βαφτιση sorry!Τι γινεται με την προσκολληση????

Χρονια πολλα και στη Βιλλυ...μουατσ!

Στο σπιτι μου επικρατει ενα μπαχαλο,τσαντες,δωρα,υφασματα,τουλια,μπαλονια χαμος γινεται αλλα εγω φετααααα!Διαβαζω το βιβλιο των ευχων,βλεπω τα δωρα,επλυνα και τα βαφτιστικα μας και γενικως χαλαρα.

Τι εγινε με την Αννα ρε κοριτσια γιατι δεν μπορει να μπει?????

Κουκουτσακι πολυ ωραιο το δωματιο σας σουπερ!!

Ιωαννα που εισαι?????Εσυ εισαι κι απο τις πρωινες!Ολα καλα???

Λιτσα για το ακτινιδιο η παιδιατρος μας το ειπε και της δινω πλεον αρκετα συχνα με ενα αρνητικο βεβαια τα κακακια που ειναι πολυυυυ συχνα!

1a0fd6e0b8.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?χαθηκα αλλα με εναν μπεμπουλη να τρεχει με την δουλεια που σαπιζω στο γραφειο και ενα μωρακι στην κοιλια τα εχω παιξει...Αφηστε που δεν ειχα υπολογιστη για κανα 2βδομαδες ευτυχως τωρα ειμαι λιγο χαλαρη και μπηκα απο την δουλεια...χτες πηγα γιατρο κατα 90%εχω αγορακι :-)....

Νίκη μου, μην βιάζεσαι όλα θα γίνουν σιγά σιγά!!!!

Εσείς να είστε καλά!

Ηλιάννα, με το καλό το 2ο αγοράκι σας!

Μαρούσκα.....φιλί!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα

μεσημερι δλδ τι καλημερα!!!σημερα σπιτι οπωε και αυριο λογω απεργιων στις συγκοινωνιες ..

Νικακι μου να σου ζησει η πριγκηπισσα!!!!να ειναι παντα γερη και τυχερη!!!

Εμεις ειμαστε καλα..εχω ξεκινησει και μοιραζω προσκλητηρια και σημερα μπορει να παω και για τα γλυκα ...εκκρεμουν λεπτομερειες με τα ρουχα των παιδιων αλλα χαλαρααα

Ηλιαννα με το καλο ο δευτερος γιος !!αλλη μια αγορομανα στο κλαμπ!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα κοριτσια...

Νικακι να σου ευχηθω κι απο εδω να σου ζησει η Μαριαντουλα, να ειναι γερη, τυχερη και να την καμαρωσεις και νυφουλα!!!!

Μαρια ενα μεγαλο φιλακι στον Αντρικο να δωσεις!!!!

Βικακι χαρηκα που σε ακουσα!!!!

Ευα ολα καλα με το σπιτι..Ευχαριστω πολυ....

Παω να δοκιμασω μια τυροπιτα που εφτιαξα να δω πως βγηκε....

Καλο βραδυ... Φιλακια πολλα!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Καλημέρα!

Περονόσπορος έχει πέσει...

Που είστε όλες καλέ;;;;

Άννα έστειλα μηνυμα στον admin, για δες αν μπορέσεις να μπεις τώρα....

Ο γελαστός κοιμάται και εγώ έχω τελειώσει τις βασικές δουλειες μου...

Από τότε που έβγαλε τα δόντια δεν τρώει καθόλου φρουτόκρεμα...άντε να φάει 5 κουταλιές και μετά στήθος....δεν ανησυχώ ιδιαίτερα απλά είναι η όλη διαδικασία του να φτιάχνεις και να πετάς....(στην καλύτερη, τρώω εγώ το υπόλοιπο φρούτο).

qwlrp3.png

Καλημερααα !!

σπιτι και σημερα λογω απεργιων απο αυριο ξαναμανα γραφειο ...

Εμεις χμμ ετσι και ετσι ...ο μπεμπης ξεκινησε και εχει ενα φλεμματακι και ενα ψιλοβηχα ελπιζω να μην εξελιχθει γιατι εχω και την βαπτιση την αλλη εβδομαδα!!!

Vasdeli μου θυμαμαι και στον χρηστο περναγε φασεις που δεν ετρωγε κατι και μετα επανερχοταν ..εγω παντως θα την εκανα την δοκιμη μου καθε μερα!!!εξαλλου η φρουτοκρεμα ειναι μιαμ μιαμ!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπεεερα κοριτσουδες...

Η Μαριαντουλα κοιμαται κι εμεις χαλαρωνουμε.Σημερα κοιμηθηκε πολυ λιγο σε σχεση με αλλες μερες ελπιζω να μην το κανει προγραμμα...χαχαχαχα.Ευτυχως ομως δεν ειχε γκρινια παρολο που δεν κοιμηθηκε.Τη Δευτερα κλεισαμε ραντεβου με την παιδιατρο για εμβολιακι και αναμενουμε....

Η μπουμπου μας πλεον οπου και να τη βαλω σηκωνεται αυτα που ξεραμε με τα χαλαρα μας μαλλον τελειωσαν,αρχιζει το κυνηγι!Θελει ολη την ωρα να σκαρφαλωνει να δω που θα φτασει το ζουζουνι!Για μπουσουλημα δεν μας βλεπω μαλλον θα περπατησει κατευθειαν για να δουμε!Εχει πολυ γελιο παντως.Φωναζει διαρκως μα μα μα που μαλλον σημαινει φαγητο και οχι μαμα γιατι εχει μια λατρεια στο φαγητο οποτε ......

Ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες,σημερα πηραμε τα δειγματα απο τον φωτογραφο για να διαλεξουμε.Αχ ειναι πολυ ομορφες οι φωτογραφιες να δω πως θα κανουμε επιλογη!!!Θελω να σας στειλω και τις μπομπο σας σιγα σιγα ομως θα γινουν ολα.

Λιτσα ευχαριστω πολυ και βικακι.Ιωαννα ελπιζω να μην ειναι τιποτα!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

.....και καλημερα κοριτσουδες......

ξυπνησαμε νωρις σημερα καναμε τη βολτα μας ,καναμε την κουνια μας και τωρα κοιμαται γλυκα γλυκα!Πω πω της αρεσει τοσο πολυ το παρκο και να βλεπει αλλα παιδακια να παιζουν,ειναι μαγνητης.Περιμενω να ξυπνησει και βρηκα ευκαιρια να σας γραψω τα νεακια μας....

Βρηκα στο imaginarium ενα παιχνιδι σαν παρκο χωρις διχτυ στο site του και λεωνα παμε να το παρουμε για να την αφηνω κι εκει μεσα λιγο και να κανω καμια δουλιτσα...τωρα που στηριζεται κανει κατι πεταγματα τη φοβαμαι τη ζουζουκα μου!

Ελπιζω να ειστε ολες πολυ πολυ καλα και τα ζουζουνακια μας τρισευτυχισμενα.........αχ θα τα ζουληξω οοοολα!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Δοξα τω Θεω,καλα ειμαστε! Τα μεγαλα σχολειο κι εγω με τον Λασκαρη αγκαλιτσα! Τον βαφτισατε τον δικο σας;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...