Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα!Άντε, τώρα την καλημέρα εγώ θα τη λέω μου φαίνεται!Ο μπόμπιρας ξύπνησε 6.15 για να μοιράσει το γάλα στη γειτονιά και 8.15 ταβλιάστηκε, φυσικά!Πίνω το γαλλικούλι μου κι όταν ξυπνήσει, φρουτάκια και μετά βόλτα με τη ζακετούλα μας (ζήτω ζήτω ζήτω!)για δουλειές.Έχω να πληρώσω τη δόση στην εφορία φυσικά :mad::mad::mad::mad: αλλά χαίρομαι γιατί θα πάρω παπλωματωθήκες τα μεγάλα για τα μεγάλα παπλωματάκια τους να χαρούν...Ναι ναι, το βράδυ κρυώνουμε εδώ, μη γελάτε!Ο Ανδρέας σηκώθηκε καμιά 5-6 φορές το βράδυ, τι να πω ίσως κρυώνει κι αυτός και σκέφτομαι να τον χώσω στον υπνόσακο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευάκι μου, περιμένουμε φωτος του Πανούλη σου να τον καμαρώσουμε!Και από δω να σας ζήσει...

Αννέτι, χθες σε πήρα καμιά 4 φορές τηλ αλλά ουδείς...Μάλλον ήταν όταν έτρεχες για τη δουλειά...Άντε σε 1 μήνα ξεκινάς!Το Γεράσιμο τι θα τον κάνεις?Κι η μαμά σου δε δουλεύει ή λάθος θυμάμαι?

Βικουλίνι μου, ελπίζω χθες το βράδυ να ήταν καλύτερο, μας έλειψες...

Μαράκι, τι έγινε, έμαθες???

Τζενάκι, Λιτσάκι, Ελενίτσες, Ιωαννάκι ...καλημέρα και φιλιά στα καμάρια σας!

ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ...ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΔΩ, ΚΡΙΜΑ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κόρες!

Σήμερα είχαμε μια πολύ ήσυχη νύχτα και μέχρι στιγμής ο Λάσκαρης είναι απύρετος!

Βέβαια χθες τελικά του βάλαμε ντολαλ όπως μας είπε και η παιδίατρος και δεν ξέρω αν αυτό τον βοήθησε περισσότερο...

Κοιμήθηκε από τις 10μμ ως τις 6 σερί!:D Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ ως τώρα.

Σήμερα νιώθω άλλος άνθρωπος....πρησμένη από τον ύπνο!:):):):)

Περάσαμε ένα δύσκολο 3ημερο....

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια τι φρουτα βαζετε στην φρουτοκρεμα???

Λίτσα μου, καλημέρα!

Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και το αβοκάντο είτε μέσα στην φρουτόκρεμα είτε και σκέτο ως απογευματινό. Είναι πολύ θρεπτικό και μερικά παιδιά ενθουσιάζονται!:-P

Κοριτσάκια, σήμερα είχα συγκέντρωση γονέων στα νήπια, αχ και δίπλα είχε το δημοτικό και θα έλεγαν στις μαμάδες των πρωτακίων πώς να διαβάζουν...Αχ ήθελα να πάω κι εγώ!!!Βίκυ, κάνατε εσείς, τι σας είπαν??Όχι δε μπορώ να περιμένω, θέλω τώρα να μάθω!Τα μεγάλα με το μπαμπά τους κι ο μπόμπιρας στους δικούς μου, δε βγαίνει που δε βγαίνει στη σύνταξη η μάμι, ας τον κρατήσει κανα δίωρο τουλάχιστον έτσι?;););)Πάω να φάω δημητριακά μαζί με το σύζυγο χαχαχα, με πιάνιιιιιιεις??;););)

Μαρία, ακόμη δεν μας κάνανε συνάντηση αλλά κι εγώ το περιμένω πως και πως.

Καλή όρεξη!:tongue:

Να κάνω μια ερώτηση σε εσάς δευτερο-τριτομανούλες?Μετά από πόσο καιρό που σταματήσατε να θηλάζετε σταμάτησε το γάλα???

Τζένη, θυμάμαι.... αποθήλασα πάνω στον χρόνο, ο γιατρός απλά μου είχε πει να φορέσω ένα νουμερο μικρότερο στηθόδεσμο για 3-4 μέρες...δεν είχα πρόβλημα, τραβήχτηκε το γάλα μόνο του αλλά 4-5 μήνες μετά στο ντουζ είδα να υπάρχει γάλα και πήρα τηλ τον γιατρό αλλά μου είπε πως δεν ήταν ανησυχητικό....μετά δεν ξαναείδα γάλα, πράγματι είχε τραβηχτεί εντελώς.

Καλησπέρα φιλεναδες μου τι κάνετε;

Έχω τόσα πολλα να σας πω και να σας γράψω που δεν με φτάνει μια μέρα!!!

Μαρακι μου Ελπίζω όλα να πανε καλά με την βιοψια και να είναι κάτι πολυ απλό!!!

Τα νέα σας στο fb τα βλέπω αλλα δεν σας προλαβαίνω.

Τα δικα μας έχουν ως εξής: ο άντρας ακόμα τίποτα με δουλεια αλλα ελπίζουμε κάτι αύριο, εγώ αύριο περιμένω τηλέφωνο απο το αφεντικό μου μπας και μου δώσει όλο το μειωμένο ωραριο μαζί και δεν χρειαστεί να πάω για δουλεια την Δευτέρα!!

Τα τις βαφτίσης τώρα ο μικρός χελωνακος Παναγιωτης για όλους Πανος για μένα δεν έβγαλε ούτε ένα δάκρυ, ούτε ένα κιχ! Ήταν πολυ Ωραία αλλα ρε γμτ δεν τα κατάφερε η αδελφή μου να έρθει!!!

Απο δόντια τίποτα ακόμα και απο ότι έχω καταλάβει μάλλον είμαστε οι τελευταίοι των φαφουτιδων Εμείς!!

Τέλος Αυγούστου που Πήγαμε στην γιατρο ήμαστε 9 κιλά 70 πόντους και μια που μας βρήκε μεγάλους άντρες μας άνοιξε το μαγαζί....,χαχαχα

Φωτογραφίες Ελπίζω να έχω σύντομα να τις βάλω στο fb για μας δείτε Πόσο πολυ έχουμε μεγαλώσει!!!

Ελπίζω να μην σας κούρασα πολυ!

Φιλακια στα υπέροχα μωρα σας, παιδιά σας αλλα και σε σας!!

Ααααααα ξέχασα να σας πω σταμάτησα τον θυλασμό και τις πρώτες Μέρες είχα τα Χαλια μου αλλα τώρα είμαι καλύτερα!

Αυτα τα λίγα φιλακιαααααα

Εύα και πάλι να σου ζήσει η αγορίνα σου, ο Πάνος! Εύχομαι όλα καλά με τις δουλειές σας.

Για έναν περίεργο λόγο ο Πέπε αρνείται την φρουτόκρεμα....δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι για ερπητική ουλοστοματίτιδα....είχε και ο Παύλος έρπητα στο χειλάκι του αυτές τις μέρες....να κόλλησε άραγε ο Πέπε; Ξεκινά με 2-3 μέρες πυρετό ως 38 και μετά πρήξιμο και κοκκίνισμα ούλων. Φυσικά ως επακόλουθο είναι και η άρνηση τροφής....φτου μακριά...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Για έναν περίεργο λόγο ο Πέπε αρνείται την φρουτόκρεμα....δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι για ερπητική ουλοστοματίτιδα....είχε και ο Παύλος έρπητα στο χειλάκι του αυτές τις μέρες....να κόλλησε άραγε ο Πέπε; Ξεκινά με 2-3 μέρες πυρετό ως 38 και μετά πρήξιμο και κοκκίνισμα ούλων. Φυσικά ως επακόλουθο είναι και η άρνηση τροφής....φτου μακριά...

Ούτε στον εχθρό μου, Βίκυ!Αντέχω τους πυρετούς, τις βρογχιολίτιδες, το παιδικό άσθμα...Αλλά άφθες και γενικά αυτά τα στοματικά που δε μπορείς να κάνεις τίποτα για να γαληνέψει το παιδάκι σου είναι το χειρότερό μου!Κι εμένα είχε ο Φάνης πριν κανα 1,5 χρόνο...Τα φρούτα δεν τα θέλουν λόγω της οξύτητας...Μόνο σουπίτσες τον ανακούφιζαν...Τώρα στην περίπτωση του Πέπε...τι να πω, φιδές και τραχανούλι, δε μπορώ να σκεφτώ άλλη τροφή να μπορεί να την καταναλώσει και φυσικά το σούπερ πυροβολικό όλων των φαρμάκων, τζιτζόλ!! Ελπίζω να μην είναι αυτό πάντως...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ούτε στον εχθρό μου, Βίκυ!Αντέχω τους πυρετούς, τις βρογχιολίτιδες, το παιδικό άσθμα...Αλλά άφθες και γενικά αυτά τα στοματικά που δε μπορείς να κάνεις τίποτα για να γαληνέψει το παιδάκι σου είναι το χειρότερό μου!Κι εμένα είχε ο Φάνης πριν κανα 1,5 χρόνο...Τα φρούτα δεν τα θέλουν λόγω της οξύτητας...Μόνο σουπίτσες τον ανακούφιζαν...Τώρα στην περίπτωση του Πέπε...τι να πω, φιδές και τραχανούλι, δε μπορώ να σκεφτώ άλλη τροφή να μπορεί να την καταναλώσει και φυσικά το σούπερ πυροβολικό όλων των φαρμάκων, τζιτζόλ!! Ελπίζω να μην είναι αυτό πάντως...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι εγώ το ελπίζω, Μαρούσκα... αλλά κάτι μου λέει....και συνήθως δεν κάνω λάθος....:-(

Εννοείται ότι το στήθος είναι το αποκούμπι του ακόμη περισσότερο αυτές τις μέρες....να, τώρα μετα βίας έφαγε 10 κουταλιές φρουτόκρεμα(έκλαιγε που και που) και μετά ήπιε μαμίσιο....

Εμένα έχουν περάσει και τα 2 άλλα παιδιά και πραγματικά είναι πολύ τραγική η κατάσταση....να τα βλέπεις να υποφέρουν και να ματώνουν τα ούλα τους.....η Ηλέκτρα θυμάμαι έτρωγε ψύχα ψωμάκι και το αίμα ήταν πάνω στην μπουκίτσα της....:-(

qwlrp3.png

Καλημέρα!Άντε, τώρα την καλημέρα εγώ θα τη λέω μου φαίνεται!Ο μπόμπιρας ξύπνησε 6.15 για να μοιράσει το γάλα στη γειτονιά και 8.15 ταβλιάστηκε, φυσικά!Πίνω το γαλλικούλι μου κι όταν ξυπνήσει, φρουτάκια και μετά βόλτα με τη ζακετούλα μας (ζήτω ζήτω ζήτω!)για δουλειές.Έχω να πληρώσω τη δόση στην εφορία φυσικά :mad::mad::mad::mad: αλλά χαίρομαι γιατί θα πάρω παπλωματωθήκες τα μεγάλα για τα μεγάλα παπλωματάκια τους να χαρούν...Ναι ναι, το βράδυ κρυώνουμε εδώ, μη γελάτε!Ο Ανδρέας σηκώθηκε καμιά 5-6 φορές το βράδυ, τι να πω ίσως κρυώνει κι αυτός και σκέφτομαι να τον χώσω στον υπνόσακο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευάκι μου, περιμένουμε φωτος του Πανούλη σου να τον καμαρώσουμε!Και από δω να σας ζήσει...

Αννέτι, χθες σε πήρα καμιά 4 φορές τηλ αλλά ουδείς...Μάλλον ήταν όταν έτρεχες για τη δουλειά...Άντε σε 1 μήνα ξεκινάς!Το Γεράσιμο τι θα τον κάνεις?Κι η μαμά σου δε δουλεύει ή λάθος θυμάμαι?

Βικουλίνι μου, ελπίζω χθες το βράδυ να ήταν καλύτερο, μας έλειψες...

Μαράκι, τι έγινε, έμαθες???

Τζενάκι, Λιτσάκι, Ελενίτσες, Ιωαννάκι ...καλημέρα και φιλιά στα καμάρια σας!

ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ...ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΔΩ, ΚΡΙΜΑ!

ουτε μια καλημερα για μας γιατι???κλαψς κλαψς...βεβαια με τοσες απουσιες μας αξιζει αλλα απο βδομαδα θα με βαρεθειτε,θα μπαινω συνεχεια....!Η μπομπονιερα πολυ ωραια Μαρια και το μαρτυρικο πολυ μου αρεσε....!Η φορμιτσα δεν μας κανει οχι...ειπαμε τα 'χουμε τα κιλακια μας αλλα οχι κι ετσιι!!!!!!!!!!!!!Τελος της βδομαδας παμε παιδιατρο και ειμαι περιεργη να δω που εχουμε φτασει γιατι δε σταματαει να τρωει....!Τα μαγουλακια μας εχουν ξεχειλισει χαχαχαχα!Δεν μας εχει δωσει ακομα γιαουρτακι...ειναι νωρις αραγε?Τα βλεπω σταβιολογικα και τα ζηλευω!

Καλα δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω,μα απο τις 6.15 σηκωνεται τι θελει τοσο νωρις το καρδουλι μας???Κοιμησου αγαπη μου ειναι αξημερωτα!Τι ωραια που αρχισε η δροσουλα θα κανετε και τα ψωνια σας ωραια,ωραια!Καλα ψωνια!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ το ελπίζω, Μαρούσκα... αλλά κάτι μου λέει....και συνήθως δεν κάνω λάθος....:-(

Εννοείται ότι το στήθος είναι το αποκούμπι του ακόμη περισσότερο αυτές τις μέρες....να, τώρα μετα βίας έφαγε 10 κουταλιές φρουτόκρεμα(έκλαιγε που και που) και μετά ήπιε μαμίσιο....

Εμένα έχουν περάσει και τα 2 άλλα παιδιά και πραγματικά είναι πολύ τραγική η κατάσταση....να τα βλέπεις να υποφέρουν και να ματώνουν τα ούλα τους.....η Ηλέκτρα θυμάμαι έτρωγε ψύχα ψωμάκι και το αίμα ήταν πάνω στην μπουκίτσα της....:-(

Μακαρι να κανεις λαθος αυτη τη φορα....αχ ο καημενουλης ταλαιπωρειται μωρε...περαστικα σας τι αλλο να πω.Αυτο του να μην μπορεις να κανεις τιποτα ειναι οτι χειροτερο!!!

1a0fd6e0b8.png

Λιτσα κατεφτασε και το δικο σου δωρακι...ευχαριστουμε πολυ πολυ...ειναι υπεροχο και πολυ ωραιο χρωμα!

Η μπομπονιερα πολυ ομορφη,να σου ζησει και παλι ευχαριστουμε κι εμεις για τις ευχες σας!Να 'ναι καλοτυχη η Μαρια μας.

Ησουν πολυ ομορφη στη βαφτιση κι εσυ και το Μαρακι.Πως τα πας με το σπιτι???ααα και ακτινιδιο να βαλεις που εχει σουπερ βιταμινες!

Ευα να σου ζησει ο Πανουλης και να τον δεις οπως επιθυμεις....φωτογραφιες θελουμε εε????

Τζενη και η Μαριαντα αμα την πιασει δε σταματαει να φωναζει....μπορει για ωρες να μην ακουγεται αλλα αμα αρχισει δε σταματαει.Προχτες ερχοταν μια φιλη μου σπιτι και την ακουσε απο κατω που φωναζε και μενουμε στον τριτο και εχει πολυ φασαρια!Περιμενω να δω τι θα μας κανει την Κυριακη στη βαφτιση!!!!

Ιωαννα περαστικα στο μεγαλο σου......το βουδακι μας ολα καλα εεε?????

1a0fd6e0b8.png

Γεια σου Νίκη! Επιτέλους! Άντε πλησιάζει η ώρα και για την ομορφούλα σου!

Λίτσα πήρα ένα ειδοποιητήριο σήμερα, μάλλον το δεματάκι σου είναι, από Δευτέρα θα σου πω!

Ιωάννα πήραμε το προσκλητήριο! Είναι όμορφο και από κοντά, με το καλό!

qwlrp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε????

Εμεις σημερα ξεκιναμε να φτιαχνουμε ξανα το σπιτι, φτου κι απ΄την αρχη, για να μπορεσουμε να μεινουμε απο αυριο...

Βικυ πηρα αβοκαντο και της εβαλα λιγο και απ΄οτι φανηκε της αρεσε αλλα μαλλον δεν θα της ξαναβαλω γιατι δεν ειναι η εποχη τους τωρα και αυτα ειναι απο την Ν.Αφρικη... Την Ανοιξη παλι....

Μακαρι να ειναι αυτο και να μην χαθηκε γιατι το εστειλα την Τριτη μαζι με των αλλων κοριτσιων!!!

Νικακι με το καλο αυριο!!! Χαιρομαι που σου αρεσε!!!! Οσο για το ακτινιδιο μπορω απο τωρα??? Επειδη εχει αυτα τα μικρουλικα μπαλακια???

Μαρακια μου ολα καλα??? Τα νινακια???

Ελενιτσα, Λιανακι,Τζενουλα, Ελενα, Ιωαννα και Αννουλα ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ σε σας και τα μωρακια σας!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Νικάκι μου, με το καλό!Αυτήν την ώρα κοντεύει το μεγάλο μπλουμ της Μαριάντας μας!!!

Πήγαμε κοινωνήσαμε και καπάκι στο γήπεδο, χαχα:shock::shock::shock::shock: Η Αναγέννηση Γιαννιτσών κέρδισε την Κρύα Βρύση 5-1, χαχα!Τα παιδάκια καλέ!;););) ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να μας ζήσει η νεοφώτιστη!Νικάκι, πάντα γερή και καλοφωτισμένη, πουλάκι μου!!

Κουκουτσάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!Εύχομαι υγεία κι ευτυχία και πολλή πολλή αγάπη!

Ελενάκι, χρόνια πολλά στα μπεμπόνια μας...8 μηνών ντε!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρια μου ευχαριστουμε τοσοο μα τοσο πολυ...τα ειπαμε και τηλεφωνικα και σε ευχαριστω πολυ!:D

Η Μαριαντουλα μας ηταν καταπληκτικη σημερα,εκλαψε μονο λιγο την ωρα του ντυσιματος...αχ το κοριτσακι μου δεν το πιστευω οτι το βαφτισαμε το κουτσουνι μας...!!!!!!!!!Ηταν μια κυρια οπως ειναι παντα αλλωστε χαχαχαχα.....ο κοσμος δεν την ενοχλησε αλλωστε ολη την ωρα την τρεχουμε σε διαφορες υποχρεωσεις εχει συνηθισει πλεον,ο παπας επισης δεν την φοβισε τον κοιταγε καλα καλα τον παρατηρουσε,αυτο που την πειραξε ηταν το ντυσιμο!Δεν ηθελε βρε παιδι μου ολο αυτο το φρου φρου χαχαχαχαχα ηθελε να' ναι τσιτσιδι!!!!!!!!!!Ο μπαμπας βεβαια εξαλλος τυπου απο τωρα τα πεταει!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ελειψαν τα ευτραπελα βεβαια!Εγινε η χειροτερη γκαντεμια που μπορει να συμβει σε μανα....!!!!!!!!!10 λεπτα πριν τη βαφτιση μου κολλησε το φερμουαρ του φορεματος και δεν ανεβαινε με τιποτα...τελικα απο την ενταση το φερμουαρ χαλασε και η μαμα σε κατασταση εκτος ελεγχου!!!!!!!!Και αντε να βρεις τελευταια στιγμη αμπιγιε φορεμα που να ταιριαζει και με το μεηκ απ και με το παπουτσι γκρρρρρρρρρρ τελικα αυτο που θα δειτε στις φωτογραφιες ειναι η εκτακτη λυση,ευτυχως θεε μου πουβρεθηκε κι αυτο και εγινε βαφτιση!!!!!!!!!!!

Πω πω πηρα φορα και σας ζαλισα.....!!!!!!!!!!!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια να ειστε καλα με τα μπεμπουλινια σας.....φιλακια........τα υπολοιπα αυριο.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...