Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιανα το ενιωσε και ο αντρας σου εε?? εμενα αν σου πω οτι δεν το εχει καταφερει ακομη??

ηττα εχει φαει ο κακομοιρης!

Ναι το ένιωσε κι ο άντρας μου επιτέλους!Χοροπηδούσε σαν τρελό και για αρκετή ώρα!!Φαίνεται του/της αρέσει η πίτσα!!:)

Άντε να πάω την παρασκευή στο γιατρό και να μπορέσουμε να δούμε και φύλο!

Αν και ο άντρας μου πιστεύει το αποτέλεσμα της αυχενικής ακράδαντα!

Θέλει βέβαια και να το πιστέψει αλλιώς... :P

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ευάκι κάνε μια βουτιά και για μας που θα μείνουμε στα σπίτια μας....

Η μπεμπούλα μου με ανησύχησε χτές όλη την ημέρα δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου αλλά ευτυχώς σήμερα βγάζει τα σπασμένα και με ξύπνησε το πρωί από τις κλωτσιές!!!!

Εντωμεταξύ κάτι έκανε χτές το βράδυ πρέπει να κλωτσούσε εσωτερικά γιατί μέσα σε 4 ώρες πήγα 9 φορές για κατούρημα και επίσης πάθαινα συνέχεια κράμπες στο έντερο...από την στιγμή που άρχισε να χτυπάει πάλι πρός τα πάνω σταμάτησε η συχνοουρία και ο πόνος...

Καλά σοβαρά μιλάτε όταν λέτε ότι θα βάλετε τώρα ρούχα εγκυμοσύνης????Το πρώτο μου παντελόνι το πήρα στον δεύτερο!!!!από τότε έχω να μπώ σε παντελόνι μου πρό μπέμπας....και απο τότε επίσης έχω να μπώ σε μπλούζα παλιά λόγω στήθους το οποίο έχει φτάσει αισίως 3 νούμερα πάνω από το φυσιολογικό μου....Νιώθω σαν αγελάδα....

I3hdp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλά σοβαρά μιλάτε όταν λέτε ότι θα βάλετε τώρα ρούχα εγκυμοσύνης????Το πρώτο μου παντελόνι το πήρα στον δεύτερο!!!!από τότε έχω να μπώ σε παντελόνι μου πρό μπέμπας....και απο τότε επίσης έχω να μπώ σε μπλούζα παλιά λόγω στήθους το οποίο έχει φτάσει αισίως 3 νούμερα πάνω από το φυσιολογικό μου....Νιώθω σαν αγελάδα....

Κι εγώ σε παντελόνια δε χωρούσα από το δεύτερο ήδη αλλά σαν καλοκαιράκι που είχαμε (και συνεχίζουμε να έχουμε, αμάν αυτή η ζέστη),με βόλεψαν πολύ τα φορεματάκια και κανα φαρδύ σορτσάκι..Πήρα το πρώτο εγκυμοσύνης τώρα που έρχεται φθινόπωρο για μακρύ δλδ.

Όσο για το στήθος και μένα από το Νο 3 πο φορούσα πήγα στο Νο 5

Αλλά μ'αρέσει!!χαχα

Αχ θέλω κι εγώ να καταλάβω αληθινές,ζωηρές κλοτσούλες... :)

Αλήθεια πότε συνήθως ξεκινάνε??

b353ca0f41.png26lWp2.png

Εμένα μου ξεκίνησαν την 18η εβδομάδα όταν ήμουν σε διακοπές ίσως γιατί ήμουν χαλαρή και όλη μέρα ξάπλα και την αισθανόμουν καλύτερα...Η τελευταία δυνατή κλωτσιά που έφαγα ήταν προχτές το βράδυ...ήταν τόσο δυνατή που είδα την κοιλιά μου να τραντάζεται....ήταν πολύ ωραία αίσθηση...

Το στήθος από το 3 1/2 έχει φτάσει στο 6 αλλά έχει βαρύνει πολύ...με κουράζει πολύ να το κουβαλάω :D...η φύση μου φαίνεται ότι δουλεύει για τον άντρα μου ;) κάθεται και τα χαζεύει λες και είναι κανένα αξιοθέατο...:D :D

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου ξεκίνησαν την 18η εβδομάδα όταν ήμουν σε διακοπές ίσως γιατί ήμουν χαλαρή και όλη μέρα ξάπλα και την αισθανόμουν καλύτερα...Η τελευταία δυνατή κλωτσιά που έφαγα ήταν προχτές το βράδυ...ήταν τόσο δυνατή που είδα την κοιλιά μου να τραντάζεται....ήταν πολύ ωραία αίσθηση...

Το στήθος από το 3 1/2 έχει φτάσει στο 6 αλλά έχει βαρύνει πολύ...με κουράζει πολύ να το κουβαλάω :D...η φύση μου φαίνεται ότι δουλεύει για τον άντρα μου ;) κάθεται και τα χαζεύει λες και είναι κανένα αξιοθέατο...:D :D

Χαχαχα :D Ολα υπέρ τω αντρών!Πολύ θέλω κι εγώ να νιώσω κλοτσίτσα!Σαν πρώτη εγκυμοσύνη όλο φοβάμαι μην μπερδεύω το μωρό με το έντερο πχ και γι αυτό λέω "κλότσα με βρε να πω εσύ είσαι σίγουρα"!!" :P

b353ca0f41.png26lWp2.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα...κι εγώ το ίδιο άγχος είχα και δε σου κρύβω ότι στην αρχή νόμιζα ότι ήταν το έντερο μου :) αλλά με προβλημάτιζε η διάρκεια γιατί δεν μπορεί το έντερο να "παίζει" ένα τέταρτο συνεχόμενα...

Καλά η μπέμπα δίνει ρεσιτάλ σήμερα, δεν έχει σταματήσει να κουνιέται εδώ και μια ώρα...δίνει συνεχόμενες κλωτσιές-μπουνιές νιώθω σα να κοχλάζουν τα έντερα μου

I3hdp3.png

λιανα μου, αντε κουκλα μου 6 μερουλες υπομονη να καμαρωσεις το αγγελουδακι σου!

τζενη μου, εγω την βγαζω με φουστανακια ολο το καλοκαιρι και μεσα στο σπιτι με βρακακι-φανελακι, ουτε τα σορτσακια δεν μου κανουν πια χεχεχε

οσο για το μπουμπουκακι μου με κλωτσαει απαλα (σαν να μη θελει να με παιδευει...κλωτσα θησαυρε μου και μη νοιαζεσαι!) επισης βαραει με σηματα μορς...τρεις κλωτσιτσες και διαλειμμα...μετα τι κανει δεν ξερω...μαλλον θα κοιμαται σαν την μανουλα χχααχαχαχα

καλο σ/κ κουκλες μου, να περασετε καλα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αχ Annete μου...Αυτές οι 6μερούλες πώς περνάνε όμως??:tongue:

Από 15 μέρες πριν τις μετράω ανάποδα!!χιχι

Μου 'χει λείψει τόσο πολύ το κουτσουνάκι μου που δεν μπορώ άλλο!

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια!Τί είναι καλύτερο να αγοράσω τώρα για το φθηνόπωρο?Να πάρω μία μπλουζίτσα ή κανένα ζακετάκι που βολεύει και πάνω από τις κοντομάνικες?Σαν πρώτο ( αποπάνω ) εγκυμοσύνης εννοώ!

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα :)

b353ca0f41.png26lWp2.png

γεια σας μανουλιτσες!

σημερα παραγγειλα τα κουφετακια-μπουμπουνερακια για το μωρακι μου(εδω στο Ηρακλειο ειναι το κερασμα που δινουν οι γονεις για τα γεννητουρια στους επισκεπτες) 100 πηρα 120 ευρω.θα τα παραλαβω στην γεννα απλα τα παραγγειλα απο τωρα γιατι ηθελα κατι ξεχωριστο μιας και δεν ξερω το φυλο. Ετσι πηρα μαγνητακια αεροπλανακια με ζωακια πιλοτους σε διαφορα χρωματα και σχεδια αγελαδες,γατουλες,σκυλακια κτλ.

επισης πηγα σουπερ μαρκετ και ειχε προσφορα libero 50% φθηνοτερα και πηρα 2 πακετα των 27τμχ με 5,50 ευρω και τα 2! αντε να αρχισουμε να μαζευουμε γιατι μετα θα ειναι πολλα!

απο ρουχα και εγω με φορεματακια την βγαζω μεχρι και τελος Ιουλιου μου καναν τα ρουχα μου αλλα τωρα....τα εγκυμοσυνης μου ειναι μεγαλα ακομη αλλα τα εχω μαζεψει οσο μπορω.

οσο γιατο στηθος μεγαλωσε στην κορη μου 2 νουμερα και παρεμεινε μεγαλο και μετα στην δευτερη εγκυμοσυνη παλι μεγαλωσε 1 νουμερο αλλα τωρα δεν μεγαλωσε αλλο (φαινετε εφτασε στο οριο) και ετσι μου κανουν τα σουτιεν εγκυμοσυνης-θηλασμου που ειχα παρει..

Διαφημίσεις

Φανταζομαι Μαρια θα ξετρελαθηκες και θα περιμενεις πως και πως την ωρα:)

Να σε ρωτησω κατι σαν πιο εμπειρη?

Εχω εδω και μια εβδομαδα κατι ενοχλησεις στην κοιλια μου και πιο χαμηλα και δεν ξερω τι ειναι!!

Νιωθω φουσκωμα στη μητρα σαν να θελω να παω τουαλετα και καποιες φορες που σηκωνομαι ποναω και λιγο.

Και στην κοιλια μου χαμηλα νιωθω καπως σαν...πως να το περιγραψω??

Σαν να χω κατι συμπιεσμενο μεσα μου και ξαφνικα να ανοιγει!!!!!!

Αχ δεν ξερω εδω πως να το πω αντε να δωσω και στον γιατρο να καταλαβει..

Σαν να συσπατε ενα μυς να το πω?Καπως ετσι!

Την παρασκευη εχω υπερυχωγραφημα.Να περιμενω μεχρι τοτε η να τον παρω τηλ τη δευτερα?Μηπως μπορεις να καταλαβεις τι ειναι κι αν το εχεις νιωσει κι εσυ?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Φανταζομαι Μαρια θα ξετρελαθηκες και θα περιμενεις πως και πως την ωρα:)

Να σε ρωτησω κατι σαν πιο εμπειρη?

Εχω εδω και μια εβδομαδα κατι ενοχλησεις στην κοιλια μου και πιο χαμηλα και δεν ξερω τι ειναι!!

Νιωθω φουσκωμα στη μητρα σαν να θελω να παω τουαλετα και καποιες φορες που σηκωνομαι ποναω και λιγο.

Και στην κοιλια μου χαμηλα νιωθω καπως σαν...πως να το περιγραψω??

Σαν να χω κατι συμπιεσμενο μεσα μου και ξαφνικα να ανοιγει!!!!!!

Αχ δεν ξερω εδω πως να το πω αντε να δωσω και στον γιατρο να καταλαβει..

Σαν να συσπατε ενα μυς να το πω?Καπως ετσι!

Την παρασκευη εχω υπερυχωγραφημα.Να περιμενω μεχρι τοτε η να τον παρω τηλ τη δευτερα?Μηπως μπορεις να καταλαβεις τι ειναι κι αν το εχεις νιωσει κι εσυ?

καταρχην Λιανα μου νομιζω οτι οταν εχεις μια οποιαδηποτε απορια να ρωτας κατευθειαν τον γιατρο σου (αλλωστε τι τους εχουμε).

εγω ενιωθα γυρω στην 18η εβδ οταν καθομουν σαν να ανοιγει κατι χαμηλα και πηγαινα τουαλετα συχνα και τελικα ηταν η μητρα που μεγαλωνε.Πονο δεν ενιωθα μια πιεση ομως ναι.

Μπορεις να το πεις στο γιατρο σου για σιγουρια αυτος θα καταλαβει απο την περιγραφη σου.

τουαλετα βεβαια απο εδω και περα σιγουρα θα πηγαινουμε πιο συχνα και ειναι λογικο γιατι θα πιεζονται ολα απο το μεγαλωμα του μωρου.

μολις εφυγε ο ανηρ μου παει Μεγαρα αυριο θα μπει στην πιστα με την μηχανη...Γυρναει Δευτερα πρωι και το απογευμα θα παμε για την β επιπεδου

κοριτσια καλησπερα!καινουργια στο cafe!ελπιζω και εγω συντομα ξανα εγκυος!!καλη λευτερια σε ολες που περιμενετε τα μικρα σας φασολακια!!:D

σε ευχαριστουμε πόλυ πολυ!

εσυ εχεις παιδακι?

καταρχην Λιανα μου νομιζω οτι οταν εχεις μια οποιαδηποτε απορια να ρωτας κατευθειαν τον γιατρο σου (αλλωστε τι τους εχουμε).

εγω ενιωθα γυρω στην 18η εβδ οταν καθομουν σαν να ανοιγει κατι χαμηλα και πηγαινα τουαλετα συχνα και τελικα ηταν η μητρα που μεγαλωνε.Πονο δεν ενιωθα μια πιεση ομως ναι.

Μπορεις να το πεις στο γιατρο σου για σιγουρια αυτος θα καταλαβει απο την περιγραφη σου.

τουαλετα βεβαια απο εδω και περα σιγουρα θα πηγαινουμε πιο συχνα και ειναι λογικο γιατι θα πιεζονται ολα απο το μεγαλωμα του μωρου.

μολις εφυγε ο ανηρ μου παει Μεγαρα αυριο θα μπει στην πιστα με την μηχανη...Γυρναει Δευτερα πρωι και το απογευμα θα παμε για την β επιπεδου

Το ξερω οτι εκεινος θα ξερει καλυτερα απλα εχω προγραμματισμενο ραντεβου την παρασκευη και αναρωτιεμαι να περιμενω μεχρι τοτε η να τον παρω τηλ τη δευτερα?τουαλετα εχω αρκετο καιρο που πηγαινω πολυ συχνα,ενω τους 3 πρωτους ημουν πολυ φυσιολογικα.

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...