Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεριζω τις πιο ομοερφες μελλουσες αλλα και ηδη μανουλες!!

χτες πηγαμε εκδρομη με τον συζυγο και την κορακλα στα Χανια περασαμε πολυ ωραια αν και πιαστηκα πισω στην επιστροφη γιατι δεν σταματησαμε γιατι ειχε περασει η ωρα πολυ(2 το πρωι μαζευτηκαμε).ΟΜως χαλαρωσα και ενιωσα λιγο διακοπες!!

λοιπον αρχιζω:

Κα μελλονυμφη αντε τι εμεινε 2 βδομαδες !θα συμφωνησω με την joa παπουτσια δερμα ναπα και θα ελεγα και οχι πεδιλο με πολλα σχοινακια γιατι θα σε κοψουν πιστευω και δευτερα παπουτσια για μετα ισια(ή και ξυπολυτη).Αχ μου θυμισες τα δικα μου το ξανακανα ευχαριστως με τον αντρα μου φυσικα(ο οποιος οταν ειχε κανει μια επεμβαση και ηταν απο την ναρκωση μου υποσχεθηκε οτι αν ξαναπαντρευομασταν θα μου εφερνε τον Ρουβα να μου τραγουδησει!)

οσο για μαγνησιο ειχα παρει πολυ λιγο στην Εφη αλλα λογω εμετων το εκοψα με χαλαγε πολυ σε αυτο δεν μου εδωσε καθολου!

νομιζω ισως ειναι και θεμα γιατρου γιατι ουτε ασβεστιο δινουν καποιοι...

να τρωτε ισορροπημενα και οχι πολλα μακαρονια και ρυζι γιατι ανεβαζουν και ζαχαρο...

τωρα το θέμα ΙΚΑ!! μεγαλος φακελος!

αν λεω αν σας πει απο την επιτροπη γιατρος (ΟΧΙ γυναικολογος) οτι δεν σου δινω την αδεια και δωσε μου υπερηχο μπορειτε απλα να του πειτε οτι η ειδικοτητα του ειναι αλλη! και ετσι ειναι αλλωστε! επισης τουλαχιστον εμειες εδω μας δινει ο γιατρος μας την αδεια την καταθετουμε και μετα απο καποιες μερες περναμε επιτροπη. Στην επιτροπη ειναι 3 ατομα συνηθως και φωναζουν πρωτα τις εγκυμονουσες υπαρχουν φορες που εχω στειλει καποιον αλλα και αλλες που εχω παει εγω ποτε δεν εχουν πει το παραμικρο και σκεφτειτε οτι παιρνω απο 20/5 συνεχομενες...

δεν ρισκαρουν τιποτα εδω στο Ηρακλειο γιατι ειναι και η κοινωνια πολυ κλειστη και αν γινει καμμια στραβη θα θαφτουν ζωντανοι..Μια φορα στην Εφη (μεχρι και Οκτ δεν ειχα σχεδον κοιλια) μου ειπε ενας γιατρος υφιστατε ακομα η εγκυμοσυνη και του απανταω και εγω με νοημα: μηπως θες να μου κανεις υπερηχο? ορθοπεδικος αυτος το βουλωσε και εγραψε την αδεια!

θελει και λιγο θρασσος!!

Και ναι 3 και σημερα για το β επιπεδου!!

τζενη μια χαρα η μπεμπουλα εε??!και τα κιλα της και το υψος της μια χαρα!

αντε να πας και για το άλλο part!

Αυριο ο αντρας μου ανεβαινει Αθηνα θα μπει στην πιστα των Μεγαρων με την μηχανη εχω ενα αγχος ...ουφ!!

Καλως την μαριαεφη !!!τα χανια ειναι τοσο ομορφα τα λατρευω ....εχει μια ποιοτητα αυτη η πολη ..

οντως!!

ηταν τοσο ωραια στην παλαια πολη το βραδυ!

περπατησαμε ολο τον μωλο...

και ειχαμε παει για μπανιο στα Φαλασαρνα τι θαλασσα και αυτη! να βλεπεις τον βυθο και την αμμο να γυαλιζει!

Διαφημίσεις

Καλημέρα από Πέρδικα!Κάναμε φανουρόπιτα με την αδερφή μου και ζήτησα να μου φανερώσει το νινί μου, χαχα. Μα τι τεμπέλικο μωρό.Μόνο το πρωί για 1 λεπτό και μετά χάνεται...Γυναίκες, τι περιμένεις... Πολύ μου αρέσει που το έχω σίγουρο,χαχα.Άντε ρε κορίτσια, δώστε φύλο κι οι υπόλοιπες να δω πού κυμαινόμαστε.Καθένας με τον πόνο του, χαχα!Κορίτσια, εγώ για τον υπέρηχο, καλά κρασιά, καλό οκτώβρη, αχ κορίτσια, κουνιέται, κορίτσια, θα κλάψω!!Πάντα από τα δεξιά, πάντα, λέμε τώρα.... Αχ το σκασμένο, με έσκασε αλλά αξίζει κάθε φορά....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Xαχαχα.Αλήθεια πού πήγανε τα τικεράκια, σήμερα που αλλάξαμε και βδομάδα κλαψ κλαψ...Κορίτσια, είμαι τόσο χαρούμενη για το σγουμπάκι που επιτέλους λέει ξεκάθαρα ότι είναι εδώ που θα άρχιζα να χοροπηδώ άμα δεν ήμουν σε ένα σπίτι με 4 παιδιά, χαχα....Τελικά και 10 παιδιά να κάνεις κάθε φορά είναι πρώτη φορά...Οι παλιές μανούλες με καταλαβαίνετε:D:D:D

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Xαχαχα.Αλήθεια πού πήγανε τα τικεράκια, σήμερα που αλλάξαμε και βδομάδα κλαψ κλαψ...Κορίτσια, είμαι τόσο χαρούμενη για το σγουμπάκι που επιτέλους λέει ξεκάθαρα ότι είναι εδώ που θα άρχιζα να χοροπηδώ άμα δεν ήμουν σε ένα σπίτι με 4 παιδιά, χαχα....Τελικά και 10 παιδιά να κάνεις κάθε φορά είναι πρώτη φορά...Οι παλιές μανούλες με καταλαβαίνετε:D:D:D

εννοειτε!!

καθε εγκυμοσυνη ειναι ενα ξεχωριστο γεγονος!

και εγω σε αυτη που εχω πολλα και διαφορα "προβληματακια' νιωθω διαφορετικα ειμαι και σπιτι και ισως για αυτο!

joa τα εβγαλες τα ρουχα? εγω ακομα οχι χτες πηγαμε εκδρομη σημερα κανει ζεστη...αντε να δω...

οχι μαριαεφη μου δεν τα εβγαλα τα ρουχα ...και να δω τωρα ποτε θα τα βγαλω που θα ερθει ο ζουζουνος...δεν εχω καθολου χρονο....φευγω στις 7 το πρωι και γυρναω 5.30 σπιτι ...τι να προλαβω να κανω ???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλό Σουκού evaki! Καλά μπανάκια να έχεις!

Εγώ χθες το βραδάκι πήγα με τον άντρα μου για πίτσα και μόλις γυρίσαμε σπίτι και ξαπλώσαμε, το μπεμπάκι έκανε πάρτυ!!Πρώτη φορά κουνιόταν για τόση ώρα συνεχόμενα και τόσο έντονα!Επιτέλους το κατάλαβε κι εκείνος!!

Μου φαίνεται πως αρχίζω και γίνομαι χαζομαμά!!!! :)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Λιανα το ενιωσε και ο αντρας σου εε?? εμενα αν σου πω οτι δεν το εχει καταφερει ακομη??

ηττα εχει φαει ο κακομοιρης!

joa θα τα καταφερεις πιστευω μια μερα που θα κοιματε το ζουζουνι σκ θα το κανεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...