Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Annete καλώς σας βρήκα!!

Να σε ρωτήσω κάτι??? :confused:

Μαγνήσιο πέρνουν όλες οι έγκυες ή όχι γιατί δεν ξέρω και εμένα δεν μου έχει πεί κάτι ο γιατρός μου ακόμα

Σ'ευχαριστώ και με το καλό και σε σένα:cool:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσε μωρέ το γαϊδούρι...Ήταν τυχερός που έστειλα τον μπαμπά μου και όχι κανέναν άλλο...Είχε κανονικά χαρτί από τον γιατρό αλλά άν δεν είσαι πελάτισσα τους δεν εξυπηρετούν εύκολα...Έχω κλείσει ραντεβού σε άλλο ΙΚΑ αύριο...άντε να δούμε τι θα κάνουμε...

Evapgf απ'όσο ξέρω μετά τον τέταρτο όλες παίρνουν μαγνήσιο γιατί βοηθάει στις κράμπες...άν θέλεις συζήτησε το με τον γιατρό σου...καλό κάνει κακό δεν κάνει...

I3hdp3.png

Να ΄μαι κι εγώ. Είμαι κοντά στην Πάργα στην αδερφή μου και τώρα βρήκα ευκαιρία να μπω γιατί 2 παιδιά εγώ και 2 αυτή... καταλαβαίνετε τι γίνεται. Το νινί επιμένει να μην ξεκαθαρίζει την ύπαρξή του και να με σκάει... Αν και σήμερα το πρωί και χθες πάλι το πρωί ένιωσα μια μπάλα φουσκωτή να κινείται ίσως κι η ιδέα μου γιατί το θέλω τόσο.Αλλά στα άλλα 2 πρώτα είχα τα πεταλουδίσματα και μετά κάτι πιο έντονο, ουφ έσκασα πια... Άντε να κάνω τον υπέρηχο την άλλη βδομάδα να δω τι γίνεται τελοσπάντων!Καλωσορίζω κι εγώ τα νέα κοριτσάκια, με το καλό και μ'έναν πόνο! Όσο για το μαγνήσιο εγώ παίρνω και στα 3 από τις αρχές της εγκυμοσύνης αλλά πολλοί γυναικολόγοι δίνουν μόνο αν κάνει συσπάσεις η έγκυος. Τελικά λίγες βλέπω να μένουμε με κίντερ έκπληξη χαχα. Άντε βασδελάκι να συμπληρωθεί η λίστα να δω πόσο τοις 100 είναι τα κορίτσια χαχα.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλως και το φαγκρι μας!!αντε σιγα σιγα το μπεμπε κανει εμφανισεις..

εγω παιδια δεν παιρνω μαγνησιο ,τουλαχιστον οχι ακομη αλλα και στην πρωτη εγκυμοσυνη (με αλλον γιατρο)δεν πηρα παλι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κορίτσια..Καλώς ορίσατε οι νέες...Και καλά στέφανα Ηλιάννα!Κι εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ,προς το παρόν είμαστε με πολιτικό!

Λέμε, πρώτα ο Θεός, μαζί με την βάφτηση πλέον!:)

Μαγνήσιο κι εγώ δεν παίρνω κι ο γιατρός μου δεν μου έχει αναφέρει κάτι..Έχω όμως τώρα τελευταία πιο έντονα κάποιες συσπάσεις ειναι? :?

Νιώθω βέβαια ότι έχω και κρύωμα στην κοιλιά μου και δεν ξέρω αν φταίει αυτό!!Αγχώθηκα τώρα!!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες

Είμαι στο πρώτο μου μωράκι (20/01/11 με το καλό)και έχω ανχωθεί αρκετά

ελπίζω και με την δική σας βοήθεια να το ξεπεράσω! :-)

Καλώς την! Με το καλό ! Θα σε βάλω στη λίστα μας!!!:D

Καλωσορίζω επίσης και την Σούζυ!!! Αχ, το καφέ μας γεμίζει κι εγώ δεν μπορώ να έχω σύνδεση....Από Δευτέρα όμως που τελειώνουν οι διακοπές και γυρίζω στη βάση μου θα είμαι πιο συνεπής!

Καλημέρα και από εμένα vasdeli και εγώ αυτά πέρνω και στην αρχή είχα το ίδιο θέμα.

Όταν το είπα στον γιατρό μου μου είπε ότι είναι λογικό αλλά αν δω ότι δεν σταματάνε να φάω λαπαδάκι για 2-3 μέρες και αν συνεχίσουν να τον ξαναπάρω.

Ναι, κι εμένα μου σταματήσανε τώρα αυτά τα συμπτώματα!!! Μακάρι να το συνήθισε ο οργανισμός μου!!!!

Ελπίζω ότι γρήγορα θα σου περάσουν τα συμπτώματα!!

Αν όλα πάνε καλά γεννάω στις 20/1/11 στην Αθήνα ένα κανακάρη δύο μέτρα παλικάρι ;)

Για να βρω τη λίστα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

vasdeli-αγοράκι :P ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

stellinula-????????? ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

liana87-??????????? ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23/01/11)

Fangri1523-???????????? Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07/02/11)

evapgf-αγοράκι ΑΘΗΝΑ (ΠΗΤ 20/01/11)

Ιωάννα, έβγαλα το μάλλον! Με το καλό ο γιος!!

Ευα, που γεννάς;

Ηλιάννα, δώσε περισσότερα στοιχεία! Με το καλό ο γάμος!!!

Σουζυ, να σε βάλω στη λίστα;

Τελικά όλες θα κάνετε πιο πριν από μένα Β' επιπέδου!!!:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερααααααααα

Παρασκευηηηηη επιτελους παω να παρω τον πριγκηπακο μου να μαζευτουμε σπιτι μας!!

vasdelaki τελικα λεγαμε οτι ειμασταν τιγκα στο ροζουλι και τελικως τα σωβρακακια υπερισχυσαν!!Με το καλο να επιστρεψετε στην βάση σας ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα και χρονια πολλα για Του Αγιου Φανουριου!

να μας φανερωνει παντα ολα τα καλα και πολλα γερα μωρα!!!χιχιχι

joa μου με το καλο να επιστρεψετε με τον μικρο...πω πω αγκαλιες και κολλητιλικια που θα πεσουν χαχαχαχα

να μου τον φιλησεις γλυκα!κι εννοειτε χαδακια στο λιλιπουτιο αγορακι σου!

ευα μου, το μαγνησιο το επερνα απτην 13η εβδομαδα σε λαθος δοσολογια (του προηγουμενου γιατρου) και μετα το σταματησα.

ομως ειχα κατι κραμπες και μου ειπε η γιατρος να το ξεκινησω παλι (3 την ημερα)

αποτι ξερω κακο δεν κανει, ρωτα τον γιατρο σου και οτι σου πει!

βασδελακι μου, μη στεναχωριεσαι κουκλα μου, εμεις παντα σε σκεφτομαστε

παρεπιπτοντως ποτε επιστρεφεις με το καλο?

λιανα μου να μην αγχωνεσαι, να μιλας με τον γιατρο σου για οτι σου συμβαινει και σε προβληματιζει (η δουλεια τους ειναι εξαλλου)

και να ξεκουραζεσαι οκ?

τζενη μου, υποχρεωμενοι ειναι να εξηπηρετησουν, εμεις τους πληρωνουμε

καντε κανεναν σαματα να παρουν μπρος, φοβερα θελουν οι αχρηστοι..ουστ συγχηστηκα παλι

φαγκρι μου, οταν δεν θα σταματαει και δεν θα σαφηνει να κοιμηθεις τοτε θα λες "βρε κατσε φρονιμο" χαχαχαχα

μαριαεφη μου, 3 και σημερα!!!!!!!!!!!!!!!μουατςςςςςςςςςςςςςςςςς!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ κοριτσια εβαλε στρουμφακια, παω να χαζεψω τρα λα λαααααααα χαχχαχαχα

προς το παρον φιλακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Vasdeli γεννάω στο Λητώ εκεί που γεννήθηκα και εγώ :cool: (βγάζουν ωραία μωράκια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

όσο για την Β' επιπέδου εσύ πότε με το καλό??

Annete θα ρωτήσω τον γιατρό μου αν και για να πω την αλήθεια δεν θέλω άλλα φάρμακα!!!!:mad::mad::mad:

Αααα να ρωτήσω και κάτι ακόμα γιατί εγώ δεν μπορώ να βάλω ticker :rolleyes:?

0eOLp2.png

Annete κανε κρατει με τα παιδικα γιατι σε 2 χρονια θα βρεθεις να βλεπεις ...

Ευα πατα πανω στο τικερ μου και δωσε τα δικα σου στοιχεια και δημιουργησε αυτο που θελεις και επειτα πηγαινε στο προφιλ σου και μετεφερε τον κωδικο που σου βγαζει στο τελος ..νομιζω στο καφε καπου εχει οδηγιες παω να ψαξω να στις βρω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=191

περισσοτερες πληροφοριες ..

Ευα και εγω στο λητω γεννηθηκα!!!οντως θεικα παιδια!!

Οσο για το μαγνησιο , αμα νοιωθεις ομως κραμπες θα πρεπει να παρεις μαγνησιο και γενικοτερα οποιαδηποτε ενοχλησε νοιωσεις να την λες στο γιατρο σου .

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε θεές :tongue: μόνο και μόνο που θα φέρουμε στον κόσμο τα αγγελούδια μας:D

το γεγονός ότι είμαστε παιδιά του Λητώ αυτό μας δίνει πόντους παραπάνω:P

όσο για το ticker μου βγάζει Invalid File κάθε φορά που πάω να το βάλω στην υπογράφη μου ή το βάζω λάθος και πρέπει να το βάλω στο avatar:confused::confused::confused::confused: θα διαβάσω τώρα και τις οδηγίες και ελπίζω να τα καταφέρω

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...