Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

προχθες?προχθες εκανα αλλα πραγματα, εχθες ναι το παραδεχομαι :mrgreen:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενη και δε σας λέω γιατί, μμμμμ!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χε, χε!!! Με εννόησες τώρα, ε;:D

Θα με δεις στο νησι πρωτα ο Θεος !!!!!!!!!:D:D:D

Πότε έρχεσαι είπαμε;

Εμεις σημερα κοψαμε και την αποστειρωση !!!!!! Εσεις ??

Ουυυυυυ! Εμείς την κόψαμε από 4 μηνών σχεδόν.....(Αίσχος!!! Μάνα είμαι εγώ;:tongue:)

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ) ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!.

Βικάκι, έχω πρόχειρο ένα κουτί ρυζάλευρο, να στο στείλω???:tongue::tongue::tongue:

Το είπα και στην ομάδα....είσαι δικιά μου εσύ! :D:D:D:D

Έλα να κάνουμε παρέα....Όσο για το ρυζάλευρο....μπορεί να περιμένει!;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημεραααααααα

αχ σπιτι μου σπιτακι μου και θα ειμαι και αυριο....μεγαλες χλιδες!!!

αννετακι καλως μας ηρθες και στο φατσοβιβλιο ...και ειδα μπηκες δυνατα!!!!!!

Λιτσακι εμεις αποστειρωση θα κοψουμε τωρα στον 5ο που θα βαλουμε τα φαγητακια !!!!

λοιπον αποφασισαμε να βαφτιστουμε και εμεις και ψαχνουμε για εκκλησια..λεμε για 9/10 μιας και τον σεπτμβρη που θελαμε εχουμε καθε σκ και γαμοβαφτιση...

Μαρουσκακι μου ολες οι φιλε μου που θηλαζουν αποκλειστικα παντως στον 6ο ξεκινανε φαγακια ..πανω απο ολα κανε αυτο που πιστευεις και θεωρεις εσυ σωστο..ειπαμε χαρουμενη μαμα = χαρουμενο μωρο

καλη εβδομαδαααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κι εγώ αυτό λέω Ιωαννάκι μου!Για 1 μήνα παραπάνω, εδώ 4,5 περάσανε μια χαρά!Ρε κορίτσια, μπερδεύτηκα με την αποστείρωση...Άντε εσείς αποστειρώνετε μπιμπερό, πιπίλες κλπ.Η Βίκυ τι αποστειρώνει???Τι αποστείρωνες μαρή ως τον 4ο?Το στήθος????Κι άμα είσαι εσύ γαιδούρα που σταμάτησες στον 4ο εγώ που δεν αποστείρωσα τίποτα σε 3 παιδιά τι είμαι?Μουλάρα???

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια !!!!!

Η παιδιατρος μου ειπε απο τον 4ο να κοψω την αποστειρωση, αλλα εγω ψιλοφοβομουν και την εκοψα χθες που ηταν 4 και 1\2 ( μεγαλη διαφορα ε?? πλακα εχω )!!!!!

Βικακι πρωτα ο Θεος θα ειμαι εκει 27 για 2 μερες για να κανω το ταμα μου επιτελους, αν θελει ο Αγιος !!!!!!

Ελπιζω να βρεις χρονο να βρεθουμε!!!

Καλη μερα σε ολες!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

καλημερα και χρονια πολλα!!!τι κανετε καλε κοριτσια?τα μπεμπακια?

εμεις καλα κοιμομαστε τωρα...ε καλα οχι ακριβως εμειιιιιιιιιιις χαχαχα

λιτσακι για το αλλο που λεγαμε τελικα αποφασισες?αντε να προλαβω να το ετοιμασω βρε μικρουλα μου πριν ερθετε!βικυ οπως βλεπεις σε μιμουμαι...πες πες θα την πεισω χαχαχα

ωχ ξυπνησε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κορες καλησπερα σας επιτελους και απο τα λημερια του καφε!!!

τι νεα? χρονια πολλα σε ολες για του Αγ.Πνευματος..εμεις τη βγαλαμε σπιτι γενικως, με μικρες βολτουλες εδω κιεκει..

Αποστειρωση Λιτσακι, μεχρι να ξεκινησει το κουταλι, μου ειπε η δικια μου η γιατρος την τελευταια φορα που πηγα..και να σου πω την αληθεια, δε με πειραζει, εγω το πλυσιμο των μπιμπερο ειναι που σκυλοβαριεμαι, η αποστειρωση στο κατω κατω μονη της γινεται...

Εγω κοριτσια εχω χαθει τελειως!!

Ενταξει πολυ τρεξιμο με δουλεια παιδι, αυτα σας τα εχω πει, αυτο που δε σας εχω πει ειναι οτι η Μιλλυ εχει εξελιχθει σε δυσκολο παιδι, ιδιαιτερα με το φαγητο...κακοφαγη πολυ ρε κοριτσια..τον τελευταιο μηνα πηρε ακριβως 300γρ, η γιατρος ειπε οκ, αλλα μιλαμε εδω κ ενα μηνα, δεν υπαρχει περιπτωση να την ταισεις ξυπνια..δεν ανοιγει καν το στομα της..

μπορει να εχουν περασει κ 6 ωρες κ να μη ζητησει φαγητο-εννοω δεν κλαιει-

οποτε αυτο που κανω αναγκαστικα ειναι να την ταιζω με προγραμμα τις ωρες που κοιμαται..ξυπνητηρι τη νυχτα, ξυπνητηρι το πρωι..

μετα, μου εκοψε τελειως το καροτσι..το καροτσι που της αρεσε τοσο κ καναμε βολτες κ κοιμοταν..τωρα με το που τη βαλω ουρλιαζει!!

ετυχε να την γυρισω αγκαλια στο ενα χερι κ στο αλλο να σερνω το καροτσι, αποσταση 2χλμ.

η γιατρος μου ειπε οτι ειναι φαση,ισως οτι επειδη τωρα καταλαβαινει,

δεν της αρεσει που δε με βλεπει

(το καροτσι που εχουμε κοιταει μονο προς τα εξω)

και γενικα μου επε να μην την πιεσω μεχρι να της περασει..

Και ολη μερα...αγκαλια..καθισματακια, ριλαξ, κουνιες, καθεται με το ζορι 5 λεπτα, μετα αρχιζει η μουρμουρααααααα...

Να πω κ τα καλα βεβαια-το εθαψα το παιδι μου-

θεωρω οτι αυτο το μηνα αλλαξε φοβερα σε αντιδρασεις, εγινε πιο παιδακι απο βρεφος, αλλαξε η φυσιογνωμια της, γελαει κ χαμογελαει, πιανει πραγματα, γυριζει απο ανασκελα μπρουυτα κ σημερα πρωτη φορα εκανε κ το αντιθετο, απο μπρουμυτα ανασκελα..

Μολις κλεισαμε τον τεταρτο τη βαλαμε κ στην κουνια της, την οποια δεχτηκε πολυ θετικα!!

Αυτα ενολιγεις τα νεα μας!!

μου λειψατε ολες πολυ, παρολο που μικρα νεακια σας διαβαζω στο φεης,

ελπιζω να καταφερνω να μπαινω συχνοτερα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κι εγώ αυτό πιστεύω, ότι είναι η αντίδρασή της στην απουσία σου!Αν και πολύ μικρή, καταλαβαίνει...Να μας πει κι η Ιωάννα για τον ταβανάτο, μιας και άλλη εργαζόμενη προς το παρόν δεν έχουμε...Εντάξει, Νίκη και Βίκυ, μη βαράτε, εσείς δε μετράτε, ήταν για λίγο!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα και χρονια πολλα!!!τι κανετε καλε κοριτσια?τα μπεμπακια?

εμεις καλα κοιμομαστε τωρα...ε καλα οχι ακριβως εμειιιιιιιιιιις χαχαχα

λιτσακι για το αλλο που λεγαμε τελικα αποφασισες?αντε να προλαβω να το ετοιμασω βρε μικρουλα μου πριν ερθετε!βικυ οπως βλεπεις σε μιμουμαι...πες πες θα την πεισω χαχαχα

ωχ ξυπνησε

ποιο βρε Αννετακι μου????

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Διαφημίσεις

κουκου

ελενη μου φαση περναει ...θα περναει διαφορα ,φασεις που να τρωει πολυ ,φασεις που να τρωει λιγο ..να φανταστεις και ο ταβανατος μετα την ιωση δεν πολυτρωει και εχει παρει σε 1 μηνα 100 γρ..

οσο για το καροτσι .το εχω περασει ....και να φανταστεις οτι ο χρηστος ηταν 9 κιλα τοτε , να γυρναμε απο καποια δημοσια υπηρεσια και να εχω το παιδι αγκαλια ,το καροτσι να το σερνω και να βριζω απο μεσα μου ακαταπαυστα...θα συνειδητοποιησει αργοτερα οτι καροτσι εστι βολτα και θα το λατρεψει!!!δεν νομιζω οτι ευθυνεται παντως η δουλεια ,οσο οτι μεγαλωνει και αντιλαμβανεται περισσοτερα ..ο ταβανατος δεν μου κανει προς το παρον τετοια....παραμενει ενα ησυχο(φτου φτου )βολικο(φτου φτου)ηρεμο(φτου φτου)παιδακι ..οπως ο χρηστος ε καμια σχεση...

Αννετακι μου εχεις ζητησει την διευθυνση αλλα μιλαμε ξεχναω που ζω ..στελνω τωρα πμ..

οσο με την δουλεια δουλευω δευτερα τετρτη και πεμπτη αντι μειωμενου ωραριου ..και γενικως δεν ειναι εποχες για να φερνω πολλες αντιρρησεις ..αυτα παλια μεγαλεια...ειμαστε και οι δυο σε ιδιωτικο τομεα και η ανασφαλεια ειναι μεγαλη!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

οχι κοριτσια δεν καταλαβατε..

εννοω που δε με βλεπει να σερνω το καροτσι, την ωρα της βολτας..

γι αυτο σας ειπα οτι το καροτσι μας κοιταει μονο προς τα εξω..

με το που τη βαζω, γυρναει το κεφαλι προς τα πισω, σα να στηριζεται στον αυχενα κ με κοιταει απο το διαφανες της κουκουλας. που υποτιθεται ειναι για να κοιταω εγω αυτην κ τσιριζει....

78xyp2.png

RUAmp3.png

κορες καλησπερα σας επιτελους και απο τα λημερια του καφε!!!

τι νεα? χρονια πολλα σε ολες για του Αγ.Πνευματος..εμεις τη βγαλαμε σπιτι γενικως, με μικρες βολτουλες εδω κιεκει..

Αποστειρωση Λιτσακι, μεχρι να ξεκινησει το κουταλι, μου ειπε η δικια μου η γιατρος την τελευταια φορα που πηγα..και να σου πω την αληθεια, δε με πειραζει, εγω το πλυσιμο των μπιμπερο ειναι που σκυλοβαριεμαι, η αποστειρωση στο κατω κατω μονη της γινεται...

Εγω κοριτσια εχω χαθει τελειως!!

Ενταξει πολυ τρεξιμο με δουλεια παιδι, αυτα σας τα εχω πει, αυτο που δε σας εχω πει ειναι οτι η Μιλλυ εχει εξελιχθει σε δυσκολο παιδι, ιδιαιτερα με το φαγητο...κακοφαγη πολυ ρε κοριτσια..τον τελευταιο μηνα πηρε ακριβως 300γρ, η γιατρος ειπε οκ, αλλα μιλαμε εδω κ ενα μηνα, δεν υπαρχει περιπτωση να την ταισεις ξυπνια..δεν ανοιγει καν το στομα της..

μπορει να εχουν περασει κ 6 ωρες κ να μη ζητησει φαγητο-εννοω δεν κλαιει-

οποτε αυτο που κανω αναγκαστικα ειναι να την ταιζω με προγραμμα τις ωρες που κοιμαται..ξυπνητηρι τη νυχτα, ξυπνητηρι το πρωι..

μετα, μου εκοψε τελειως το καροτσι..το καροτσι που της αρεσε τοσο κ καναμε βολτες κ κοιμοταν..τωρα με το που τη βαλω ουρλιαζει!!

ετυχε να την γυρισω αγκαλια στο ενα χερι κ στο αλλο να σερνω το καροτσι, αποσταση 2χλμ.

η γιατρος μου ειπε οτι ειναι φαση,ισως οτι επειδη τωρα καταλαβαινει,

δεν της αρεσει που δε με βλεπει

(το καροτσι που εχουμε κοιταει μονο προς τα εξω)

και γενικα μου επε να μην την πιεσω μεχρι να της περασει..

Και ολη μερα...αγκαλια..καθισματακια, ριλαξ, κουνιες, καθεται με το ζορι 5 λεπτα, μετα αρχιζει η μουρμουρααααααα...

Μια απ' τα ιδια και σ άυτο !!!!

Να πω κ τα καλα βεβαια-το εθαψα το παιδι μου-

θεωρω οτι αυτο το μηνα αλλαξε φοβερα σε αντιδρασεις, εγινε πιο παιδακι απο βρεφος, αλλαξε η φυσιογνωμια της, γελαει κ χαμογελαει, πιανει πραγματα, γυριζει απο ανασκελα μπρουυτα κ σημερα πρωτη φορα εκανε κ το αντιθετο, απο μπρουμυτα ανασκελα..

Μολις κλεισαμε τον τεταρτο τη βαλαμε κ στην κουνια της, την οποια δεχτηκε πολυ θετικα!!

Αυτα ενολιγεις τα νεα μας!!

μου λειψατε ολες πολυ, παρολο που μικρα νεακια σας διαβαζω στο φεης,

ελπιζω να καταφερνω να μπαινω συχνοτερα!!!!

Τα διαβαζω κι εχω παθει σοκ !!!!!!!!!!!

Μηπως μιλας για την κορη μου?????????????

Ειναι απιστευτο !!!!!!!!! Περναω ακριβως τα ιδια και δεν δουλευω, αρα δεν φταιει αυτο. Εμενα ολο το 24ωρο συνολο θα πιει 300 γρ γαλα κι αυτο το πιο πολυ στον υπνο της, οπως η δικια σου. Τι να πω??? Υπομονη.....

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Η Βίκυ τι αποστειρώνει???Τι αποστείρωνες μαρή ως τον 4ο?Το στήθος????Κι άμα είσαι εσύ γαιδούρα που σταμάτησες στον 4ο εγώ που δεν αποστείρωσα τίποτα σε 3 παιδιά τι είμαι?Μουλάρα???

Αχαχαχα!!!!:D

Να γιατί σε πάω με σφαίρες!!!!:-P:-P:-P

Αποστείρωνα τα μπιμπερό για το μητρικό γάλα που του έδιναν όταν απουσίαζα, καλέ!

Και σε πολύ αρχικό στάδιο και τα 72 διαφορετικά σχέδια πιπίλας που είχα πάρει με την ελπίδα ότι κάποιο από όλα αυτά θα πιάσει το παιδί μου...(Τζίφος, μου μείνανε οι πιπίλες)

Βικακι πρωτα ο Θεος θα ειμαι εκει 27 για 2 μερες για να κανω το ταμα μου επιτελους, αν θελει ο Αγιος !!!!!!

Α! Θα είμαστε εδώ! Θα βρεθούμε οπωσδήποτε!!!!:D

βικυ οπως βλεπεις σε μιμουμαι...πες πες θα την πεισω χαχαχα

:P:p:p:p:p

Το παρκοκρεββατο θελει και στρωμα ξεχωριστα η εχει ???

Έχει μια πλαστικούρα του κεράτά....Αν έχεις κανένα βαμβακερό στρωματάκι καλό είναι να το βάλεις για να μην ιδρώνει το νινί σου!

Ελένη, αυτό που περιγράφεις με το καρότσι είναι μεγάλο βάσανο!!! Στον πρώτο γιο μου το καρότσι ήταν άχρηστο για μας...δεν κάθισε ποτέ, ούρλιαζε και μόλις περπάτησε(10 μηνών) το κλείσαμε στην αποθήκη....ΥΠΟΜΟΝΗ:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...