Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

ευακιιιιιιιιιιι σε προλαβα?

μολις εβαλα τον κυριο Γερασιμοζεβριδη για νανι...ε σε κανα τεταρτο τον βλεπω να βογκαει για να σηκωθει χαχαχα

με το καλο ευακι μου η βαπτιση του χελωνακιου η χελωνονιντζακιου χεχεχε

κανονισε μωρε οποτε μπορεις (εμεις μετα τις 20 φευγουμε για το νησι και θα γυρισουμε τελος του μηνος) αντε να ζουληξω λιγα μαγουλακια..δεν τον εχουμε δει απο κοντα τον μικρουλη σου, θα εχει γινει ολοκληρο αντρακι πια!!!

βικακι αν μαζευτουμε ολες θα γινει χαμος λεμε κι εννοειτε θελουμε και ιντερνετοοικογενειακη φωτογραφια ετσι!!!!!!!!!!!!

μαρουσκακι μου τι εγινε?πας να μας μπερδεψεις?ε?ε?ε?χαχαχα μεγεια το νεο νικ νειμ

μαρακι το νερακι που χαιδευει το ζουμπουρλο κορμακι σας ειναι χλιαρο?εμεις τωρα εχουμε αρχισει να το κρυωνουμε σιγα σιγα!φοβαμαι μηπως τον πουντιασω τον καψερο

ααααααααχ αυτααααααα κουραστηκα σημερις και δεν εκανα και τιποτα...ταχυδρομειο...ξεσκατισμα δις...ταισματα...κοιμησματα (το δευτερο τωρα...ακους μαρουσκα?)...μαλλον η ζεστη φταιει

α ξεχασα να σας πω, αγορασαμε και μαγιο του κανακαρη μας...αμ πως...να βλεπουν τα καλουδια μας τα κοριτσια?ααααα ντροπη χαχαχα

φιλακια κορασιδες!καλο και δροσερο βραδακι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααα

σπιτι σημερα..αλλα ειμαι υπο καταρρευση..νοιωθω τοσο κουρασμενη....μα τοσο πολυ...τρελη δουλεια στο γραφειο ,σπιτι, ποδηλατο το απογευμα , το βραδυ ξυπνηματα και το πρωι παλι στις 6 στο ποδι...παω βολτα στο φαρμακειο για βιταμινουλες..

Ευακι!!!!τι κανει ο φιλος μας το χελωνακι ??με το καλο η βαφτιση ..εμεις λεμε για 9/10 ..κατσε ομως να κλεισουμε πρωτα εκκλησια!!!

Μαρουσκακι μεγια το νικ!!!

Πολλα φιλακιαααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα όλη μέρα!!!

Αννετάκι μου, πρωινή πρωινή σήμερα, ε;

βικακι αν μαζευτουμε ολες θα γινει χαμος λεμε κι εννοειτε θελουμε και ιντερνετοοικογενειακη φωτογραφια ετσι!!!!!!!!!!!!

Εάν σου πω ότι αυτό σκεφτόμουνα πριν λίγο που έτρωγα πρωινό θα με πιστέψεις; Θα έχει μεγάλη φάση να μαζευτούμε όλο το Ιανουάριος 2011 και να βγάλουμε φωτό με τα ζυμαράκια μας!!! Αχ,αχ,αχ!!!:D:D:D:D

καλημερααα

σπιτι σημερα..αλλα ειμαι υπο καταρρευση..νοιωθω τοσο κουρασμενη....μα τοσο πολυ...τρελη δουλεια στο γραφειο ,σπιτι, ποδηλατο το απογευμα , το βραδυ ξυπνηματα και το πρωι παλι στις 6 στο ποδι...παω βολτα στο φαρμακειο για βιταμινουλες..

Τζόα, βάστα γερά....έρχεται 3ήμερο και θα ξεκουραστείς, τουλάχιστον από την δουλειά....

Εμείς χθες βγήκαμε βολτούλα το βράδυ στην προκυμαία...Ήταν τόσο δροσερά! Ο γελαστός μου έκανε λίγο τον ζόρικο στο καρότσι, αλλά πήρε την βυζοδόση του και ξεράθηκε-μπρούμυτα πάντα, ε! μην ξεχνιόμαστε- στον ύπνο όσο εμείς τσακίζαμε σουβλάκια!

Σήμερα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο μπανάκι του λαού!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ΑΝΝΕΤ ..........

ΤΥΧΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ

ΜΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΥΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

Βικακι ελαβα το προσκλητηριο !!!!!!!! Ειναι πολυ ομορφο, σ΄ευχαριστω πολυ !!!!!! Με το καλο !!!!!!!!!!!!

ΑΑΑ Αννετ κι εμενα μου την ''εχουν πει'' ως τωρα 2 για την κοιλια μου !!!!

Ο πρωτος οταν ανεβηκα στην κηδεια της γιαγιας του αντρα μου, μου ειπε '' να ζησετε να τη θυμαστε και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ''' !!!!!!!!!!!! και ο δευτερος μου ειπε ΄΄ μπραβο μπραβο αμεσως ετοιμασατε και το επομενο ε???'' ΕΞΗΣΣΣ !!!!!!!!!!! ΛΟΙΠΟΝ....Και οι δυο αντρες !!!!!!!! Οποτε μην δινεις σημασια !!!!!!!!

Κοριτσια θα ανεβω Αθηνα 18-6 για δεκα μερες.... Τι λετε???? Θα μενω Περιστερι.... Να τα πουμε εκει κοντα καμια μερα????? ( Γιατι δεν ξερω και καλα την Αθηνα ... )

Φιλια σε ολες !!!!!!!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Θελω σουβλακια στην προκυμαια παρεα με vasdeli!!χαχαχα!!

εμεις κοριτσια ειμαστε καθολα ετοιμοι! βαλιτσα κομπλε κ ασηκωτη ...τωρα θα δουμε τι θα κανουμε με το θεμα αμαξι θα ρωτησει ο καλος μου μηπως το φερει αυτος ....

ο μπεμπης μου 4 φορες κακα σημερα!ΖΗΤΩ!!!!

η Εφη μες την τρελη χαρα αν κ εκλαιγε που τελειωσε το σχολειο..!

Θα ξετρελαθει στα Γιαννενα (ειχε παει οταν ηταν 2 μιση) κ Κερκυρα.

Λιτσακι μου τι καλη που ειναι η κορακλα σου!!

Διαφημίσεις

Ανετότατα!Κι εγώ όταν πάω Κατερίνη στο παρκοκρέβατο μπαίνει!;)

Ευχαριστω Μαρουσκακι μου !!!!!!!!!!! Φιλακια στα αγορακια σου !!!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

καλημερααα

Ευακι!!!!τι κανει ο φιλος μας το χελωνακι ??με το καλο η βαφτιση ..εμεις λεμε για 9/10 ..κατσε ομως να κλεισουμε πρωτα εκκλησια!!!

Μαρουσκακι μεγια το νικ!!!

Πολλα φιλακιαααααααααααααααα

καλα κοιτα μη παθεις καμια υπερκοπωση εσυ...το μειωμενο γιατι δεν το εχεις παρει?δεν το δικαιουσαι?δεν φτανει που σου κοψανε την αδεια, πληρες ωραριο με δυο μικρα παιδακια ειναι κριμα απΤον Θεο

γυναικα παιδια δεν εχει ο εργοδοτης σου?...συγνωμη κοριτσακι αλλα δεν μπορω, αυτη την περιοδο θα επρεπε να την απολαμβανεις και αν χρειαζονται βοηθεια να πηγαινεις να βοηθας...αλλα οχι κι ετσι...

χαρα στο κουραγιο σου και καλη δυναμη..και οπως ειπες οπωσδηποτε βιταμινες...φιλια στα αγορια

κι επειδη καταλαβαινω πως δυσκολο πολυ να συναντηθουμε...στειλε την διευθυνση σου να σου στειλω το δεματακι σας.

αντε ντεεεεεεεεεεεε..τοχω πει τοσες φορες καμια δεν μου δινει σημασια γιατιιιιιιιιιιι?

Καλημέρα όλη μέρα!!!

Αννετάκι μου, πρωινή πρωινή σήμερα, ε;

:tongue::tongue::tongue:ναι απτο μαυρο χαραμα χαχααχα

Εάν σου πω ότι αυτό σκεφτόμουνα πριν λίγο που έτρωγα πρωινό θα με πιστέψεις; Θα έχει μεγάλη φάση να μαζευτούμε όλο το Ιανουάριος 2011 και να βγάλουμε φωτό με τα ζυμαράκια μας!!! Αχ,αχ,αχ!!!:-D:grin::-D:grin:

θα ειναι υπεροχα, αλλα και ολο το τιμ να μην μαζευτει εγω θα βαλω τον ζεβρακο να σου ορμησει να σε φαει με τρομερο δυνατο ηχο (ΑΑΑΑΑ χαχαχαα)αν δεν βγαλουμε με τον φιλο-αδερφο-συμμαθητη-κολλητο φωτογραφια...εεεεεεεεεεμαααααααααα!!!

Εμείς χθες βγήκαμε βολτούλα το βράδυ στην προκυμαία...Ήταν τόσο δροσερά! Ο γελαστός μου έκανε λίγο τον ζόρικο στο καρότσι, αλλά πήρε την βυζοδόση του και ξεράθηκε-μπρούμυτα πάντα, ε! μην ξεχνιόμαστε- στον ύπνο όσο εμείς τσακίζαμε σουβλάκια!

Σήμερα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο μπανάκι του λαού!!!

αχ βολτουλα στην προκυμαια τι καλα!!!

μπανακι!!!!!ναιιιιιιιιιι!!!μαγιο φορατε καλε η ειστε τσιτσιδακια?:-D

ΑΝΝΕΤ ..........

ΤΥΧΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ

ΜΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΥΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

Βικακι ελαβα το προσκλητηριο !!!!!!!! Ειναι πολυ ομορφο, σ΄ευχαριστω πολυ !!!!!! Με το καλο !!!!!!!!!!!!

ΑΑΑ Αννετ κι εμενα μου την ''εχουν πει'' ως τωρα 2 για την κοιλια μου !!!!

Ο πρωτος οταν ανεβηκα στην κηδεια της γιαγιας του αντρα μου, μου ειπε '' να ζησετε να τη θυμαστε και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ''' !!!!!!!!!!!! και ο δευτερος μου ειπε ΄΄ μπραβο μπραβο αμεσως ετοιμασατε και το επομενο ε???'' ΕΞΗΣΣΣ !!!!!!!!!!! ΛΟΙΠΟΝ....Και οι δυο αντρες !!!!!!!! Οποτε μην δινεις σημασια !!!!!!!!

Κοριτσια θα ανεβω Αθηνα 18-6 για δεκα μερες.... Τι λετε???? Θα μενω Περιστερι.... Να τα πουμε εκει κοντα καμια μερα????? ( Γιατι δεν ξερω και καλα την Αθηνα ... )

Φιλια σε ολες !!!!!!!!!!!!!!!!

ωωωωωω λιτσακι υπεροχη η μαντηναδα...λοιπον την θελουμε και γραπτη με τα χερακια σας να μπει στα ενθυμια μας!!!και με αφιερωση της μπουμπους!!!και δεν θα σε κουρασω να τρεχεις στα ταχυδρομεια..οοοοοοοοοοοχι...οταν με το καλο ερθεις αθηνα θα ερθουμε να γνωριστουμε κι απο κοντα καθοτι μενω κοντα στο περιστερι

σου στελνω με πμ το τηλεφωνο μου για να κανονισουμε (πωπω πολυ χαιρομαι)!

και μετα μενει το ελενακι να γνωρισω

Θελω σουβλακια στην προκυμαια παρεα με vasdeli!!χαχαχα!!

εμεις κοριτσια ειμαστε καθολα ετοιμοι! βαλιτσα κομπλε κ ασηκωτη ...τωρα θα δουμε τι θα κανουμε με το θεμα αμαξι θα ρωτησει ο καλος μου μηπως το φερει αυτος ....

ο μπεμπης μου 4 φορες κακα σημερα!ΖΗΤΩ!!!!

η Εφη μες την τρελη χαρα αν κ εκλαιγε που τελειωσε το σχολειο..!

Θα ξετρελαθει στα Γιαννενα (ειχε παει οταν ηταν 2 μιση) κ Κερκυρα.

Λιτσακι μου τι καλη που ειναι η κορακλα σου!!

4????ολεεεεεεεεεεεεεεεε!!!κι εμεις εχθες 3 και σημερα 2...που να αρχισουμε και τροφες...θα χεζει το συμπαν ο ζεβριδογερασιμουλης!!!

καλο ταξιδι να εχετε μαρια μου (ποτε φευγετε?ελπιζω να προλαβει να ερθει το πακετο) και να περασετε υπεροχα!

Κοριτσια στο παρκοκρεββατο μπορω να κοιμιζω το μωρο για οσες μερες θα μεινω στην Αθηνα?

Α ΝΕ ΤΑ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑς ΕΡΘΕΤΕ!

IB5Vp2.png

λοιπον λυστε μου μια απορια...ο δικος μου γιος γιατι δεν θελει με τιποτα το μπρουμητο?μηπως επειδη μοιαζει στην μανα του και ειναι αναποδο νινι?

παντως εγω τρελενομαι για μπρουμητα...στην εγκυμοσυνη πολυ μου ειχε στοιχισει

επισης...δεν εχουμε γυρισει απο ανασκελα μπρουμητα ουτε απο μπρουμητα ανασκελα (οταν με βαζει η μαμα με το ζορι χεχεχε)...ξανα μανα αναποδια?

βεβαια τρωμε το ποδι μας και γυριζουμε γυρω γυρω (με την φορα του ρολογιου) οταν ειμαστε ξαπλωμενοι η κοιμομαστε (σημερα τον βρηκαμε ταναποδα...ποδια πανω κεφαλι κατω)...καλα λεω εγω...αναποδο παιδι...ωωωωωωχ τι εχω να παθωωωωωωωω!!!

το νερο δυο μερες το πινουμε( παντα αποστηρωμενο) πριν μπλιαξ

τι αλλο?α το παιδι μιλησε...ειπε γουω γουω (το ονομα της γιαγιας γωγω)...μολις τοπα στην μανουλα μου βρωμησε ο τοπος..χ@στηκε απτην χαρα της χαχαχχα ε καλα μη το παιρνετε και της μετρητης το χ@στηκε αλλα που θα παει κοντα ειναι..οταν πει γιαγια θα γινει κι αυτο!!!

μαρουσκακιιιιιιιιιιιιιιιιι ξεκουραστηκες μωρο μου?φιλουνιαααααααααααα

λοιπον κορες δεν θα το ξαναπω...στειλτε μου διευθυνσεις γιατι εχετε ΠΑΚΕΤΟ...αντε γιατι με βλεπω καμια μερα στην χατζηβασιλιου για νατο παραλαβετε!!!:tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

μην απορειτε...δεν θα πιστεψετε τι εκανα μεχρι αυτη την ωρα...να διευκρινησω πως ο αντρας μου δουλευει και το μονο αρσενικο που υπαρχει στο σπιτι ειναι ο γιοκας μου και αυτος κοιμαται χαχαχα

λοιπον.........αν εχετε διαθεση για ενα παιχνιδακι παμε......

οποια το βρει (τι εκανα απτις 00:30 εως τις 04:45) κερδιζει δωρο εκπληξη

και δικαιωμα μονο σε μια απαντηση (ε μη το ξεφτυλισουμε κιολας χαχαχα)

η κληρωση θα γινει μετα τις απαντησεις των μελων του κλαμπ μας!!!

she's crazy like a full (βικυ σωστος? η μενω μεταξεταστεα?)...what about daddy coooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!

* βασδελι:

* μαριαεφη:

* μαρουσκακι:

* ιωαννα:

* τζεννη:

* νικακι:

* ευακι:

* λιτσα:

* ελενη:

καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μουατς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

μην απορειτε...δεν θα πιστεψετε τι εκανα μεχρι αυτη την ωρα...να διευκρινησω πως ο αντρας μου δουλευει και το μονο αρσενικο που υπαρχει στο σπιτι ειναι ο γιοκας μου και αυτος κοιμαται χαχαχα

she's crazy like a full (βικυ σωστος? η μενω μεταξεταστεα?)...what about daddy coooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!

* βασδελι:

* μαριαεφη:

* μαρουσκακι:Εγώ θα πω ότι έκανες δουλειές (αν και το αποκλείω)αλλά εγώ αυτό θα έκανα!Συγκεκριμένα θα πω ότι ετοίμαζες τα προικιά τα καλοκαιρινά σας και τα προικιά για το νησί...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

* ιωαννα:

* τζεννη:

* νικακι:

* ευακι:

* λιτσα:

* ελενη:

Καλημέρα σας!Είμαι από χθες με πρησμένο στήθος και πονάω:(:(:(:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

* βασδελι:

* μαριαεφη:

* μαρουσκακι:

* ιωαννα:

* τζεννη:

* νικακι:

* ευακι:

* λιτσα:μηπως μαγειρευες ????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

* ελενη:

Φιλακια σε ολες !!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...