Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως την annete ...κοριτσακι μου παρε τη γιατρο σου να της πεις για τα πετρωματα να καλυψεις καθε ενδεχομενο ..Και οι μερες πλησιαζουν για την β επιπεδου ..με το καλο..

Να καλωσορισω την souzy & evapgf!!!με το καλο τα μωρακια σας!!

Λογικο ειναι να εισαι αγχωμενη ..στο πρωτο μου παιδι ειχα τρελο αγχος τωρα σαν "παλια"ειμαι πιο χαλαρη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα σε όλες

Είμαι στο πρώτο μου μωράκι (20/01/11 με το καλό)και έχω ανχωθεί αρκετά

ελπίζω και με την δική σας βοήθεια να το ξεπεράσω! :-)

καλως ορισες!

με το καλο να υποδεχτεις το αγγελακι σου!

εδω ειμαστε εμεις και τα λεμε οποτε θελειες!

Καλημέρα και από εμένα vasdeli και εγώ αυτά πέρνω και στην αρχή είχα το ίδιο θέμα.

Όταν το είπα στον γιατρό μου μου είπε ότι είναι λογικό αλλά αν δω ότι δεν σταματάνε να φάω λαπαδάκι για 2-3 μέρες και αν συνεχίσουν να τον ξαναπάρω.

Ελπίζω ότι γρήγορα θα σου περάσουν τα συμπτώματα!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα μου λειψατε παρα πολυυυυυυυυυυυυ..τρεχω και δεν φτανω με τα του γαμου 2βδομαδες μεινανε και ντυνομαι νυφουλα...αχ....ο μπεμπης μου μια χαρα με εχει χορτασει στο κλωτσομπουνιδι...χαχαχα...πηγαμε και διακοπουλες χαλαρωσαμε καναμε τα μπανακια μας..εγω πλεον δουλεια τελος θα ξαναγυρισω τον επομενο αυγουστο η νωριτερα αν τυχει και με χρειαστουν...πειτε μου τα νεα σας αχ μου λειψατε πολυ

Βρε βρε καλως την μελλονυμφο!!!!!πλησιαζουν οι μερες Ηλιαννα μου και σε χασαμε!!!!ο μπεμπουλης κανει αισθητη την παρουσια του ε ??? ολα ετοιμα με το σπιτι και τον γαμο ??

Ευα μου με το καλο να δεχθεις το αντρακι σου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ναι πλεον ολα ετοιμα το μοναδικο ειναι τα παπουτσια που πρπεει να παω να δω μεσα στην βδομαδα και μια τελευταια προβα μια βδομαδα πριν το γαμο...εγω παρασκευη κανω β επιπεδου και επιτελους θα δω το βλασταρακι μου...

Διαφημίσεις

αυριο κανεις β επιπεδου ???με το καλο περιμενουμε νεα σου!!!εισαι η πρωτη απο εμας που κανεις β επιπεδου!!!

Οσο για γαμοπαπουτσια να διαλεξεις να ειναι απο μαλακο δερμα (ναπα)και ξεκουραστα γιατι ειναι πολλες οι ωρες ορθοστασιας ,εγω ειχα παρει απο γνωστο μαγαζι τα πληρωσα το 2005 240 ευρω αλλα με εβγαλαν ασπροπροσωπη!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Τι κάνετε κορίτσια?

Εγώ σας έχω νέα έκανα χτές τον β-επιπέδου!!!!!ήταν να τον κάνω μαζί με την μαριαέφη την Δευτέρα αλλά με πήραν από το κέντρο για να τον αναβάλλουν 10 μέρες για ένα συνέδριο και φρικάρισα!!!!!όπως καταλαβαίνετε τους έπρηξα και τελικά με στριμώξανε και τον έκανα χτές :mrgreen:...Είμαστε 24 πόντους και 415 γραμμάρια!!!!!Όλα καλά φαίνονται, ότι καταφέραμε να δούμε γιατί πρέπει να ξαναπάω σε δυό βδομάδες να δούνε εγκέφαλο, σπονδυλική στήλη, καρδιά και μητριαία αρτηρία...δεν ήθελε με τίποτα να μας κάνει το χατήρι να γυρίσει πλευρό :rolleyes: είμασταν 4 ώρες εκεί αφού όταν έφυγα με έπιασε κράμπα στην κοιλιά από το πάτημα...τι βόλτα πήγαμε, τι γλυκό φάγαμε κάποια πράγματα δεν ήθελε να μας τα δείξει με τίποτα...στην μαμά της έμοιασε στο πείσμα:-D:-D:-D:-D:-D Βέβαια δεν παρέλειψε να μας γυρίσει τον πισινό και να ανοίξει τα πόδια και να μας αποδείξει ότι είναι θηλυκό 100% έτσι για να κάνει σπάσιμο στον μπαμπά της που είχε αμφιβολίες!!!Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω ενώ εμένα με ταράζει στις κλωτσιές γιατί εκεί καθόταν σαν το γατί?:confused::confused::confused::confused::confused:

Αννέτ μου μάλλον κράμπες είναι αυτά που περιγράφεις...είχα κι εγώ αρκετές αλλά από τότε που άρχισα το μαγνήσιο έχουν μειωθεί κατά πολύ...μόνο τώρα άρχισαν πάλι αλλά αυτές οφείλονται στις κλωτσιές από την μπέμπα...

Καλώς την Ηλιάννα...να ήξερες πόσο σε ζηλεύω...πολύ ευχαρίστως ξαναπαντρεύομαι αύριο κι όλας...:tongue::tongue::tongue::tongue: είχα ψοφήσει απ'την κούραση αλλά είχα περάσει τόσο ωραία...Βέβαια για 15 μέρες μετά τον γάμο είχα πυρετό (στο νοσοκομείο μου είπαν ότι είχα υπερκόπωση) χαλάλι του όμως...

Για το παπούτσι δεν ξέρω εγώ τα είχα πάρει πανάκριβα και μετά τον πρώτο χορό τα πέταξα κάτω από ένα τραπέζι...Φανταστείτε στις 6 το πρωί μετά το γλέντι μια ξυπόλητη τρελή νύφη να ψάχνει κάτω από τα τραπέζια τα παπούτσια της...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαριαέφη μόνη σου πήγες και πέρασες επιτροπή?Εδώ πέρα άν κάνει το λάθος και παέι η εγκυμονούσα την πάτησε...το καλύτερο είναι να στέλνεις άντρα γιατί δεν ρωτάνε πολλά πολλά...Έχω κάτι νεύρα...πήγε ο μπαμπάς μου σήμερα στο ΙΚΑ για να γράψει την καινούργια άδεια και δεν του την έδωσε ο γιατρός:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:Πάλι ανέβασα πίεση από τα νεύρα μου...τι πράγμα κι αυτό να μη μπορώ να συγχυστώ λίγο σαν άνθρωπος....

I3hdp3.png

hello στις ομορφες μανουλοεγκυουλες!!!χιχιχι

εχθες μιλησα με την γιατρο μου και με καθησυχασε..ειναι φυσιολογικο να εχω κραμπες (οχι πολλες βεβαια) και καλα εκανα που ξεκινησα μαγνησιο..μου ειπε επισης ξεκουραση (μα δεν κανω και τιποτα πια..μονο ρεμπελιω εδω και κατι μηνες χεχεχε).:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

evapgf με το καλο ο γιοκας σου, καλως ορισες στην παρεα!

ηλιαννα η ωρα η καλη κουκλα μου, αχ πως ζηλευωωωωωωωωω...θελω κι εγω να ξαναπαντρευτωωωωωωωω χαχαχα (με τον αντρουλη μου εννοειτε χαχαχα)

τζενακι, ολοκληρη κοπελαρα η τσουπιτσα σου, με το καλο και παλι.

οσο για τους γιατρους του ΙΚΑ που ειναι χωρις αμφιβολια γαιδουρια, μαλλον περιμενε κανενα χαρτζιλικακι το τερας.

ο μπαμπας σου δεν ειχε το χαρτι του γιατρου σου με την αδεια μαζι?

απορω πως ρισκαρουν οι αθεοφοβοι..στειλε τη μαμα σου η τον αντρα σου και απειληστε πως θα φερετε τα καναλια.ουφ συγχηστικα :evil::evil::evil:

κατι αναλογο περασε τον προηγουμενο μηνα η μητερα μου..πηγε κανονικα με την γνωματευση του γιατρου μου και της ζητησε υπερυχο ο αθλιος να δει πως οντως ισχυει αυτο που γραφει το χαρτι..τα πηρε και η μανα μου και τους εκανε μπαχαλο εκει μεσα (το τι ειπε το στομα της δε λεγετε χαχαχα)και εννοειτε πως εγινε η δουλεια μας!

φιλακια σε ολες!!!μουατς!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...