Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Αγαααααααααααπεεεεεεεεεεεεεες...ουουυυυυυυυυυυυυυ

τι μου κανετε?τα φιλαρακια μας?

βικυ κι εμεις λαβαμε το προσκλητηριο (πολυ γλυκο και πανεμορφο σαν τον νεαρο που αφορα) με το καλο κι εσεις να κανετε το μπανακι σας (και προσεξε, εδωσα τελεσιδικο στον μπαμπα..."στον φιλο μας θα παμε...μη κανονισεις να δουλευεις σ΄εφαγα" χαχαχα

εγω λεω να του βαλεις λιγο νερακι στο κορμακι του κι αν δεις καλη αντιδραση καντε και κανα μακροβουτι!!!αντε και καλο καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Μπράβο ρε Αννετάκι! Τι καλά! Εγώ βέβαια με κανέναν δεν θα καταφέρω να μιλήσω, μέσα στο άγχος θα είμαι πάλι, την βλέπω την δουλεια αλλά η παρουσία σας και μόνο θα μου δώσει κουράγιο...:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

γραφειο και σημερα..

Βικακι κανατε βουτιτσα???αρχισε επισημως λοιπον το καλοκαιρι...οι θαλασσες σας εν τω μεταξυ ειναι παγος!!!ειχαμε παει παλια στην σαμο και ηταν λες και ημουν σε καταψυξη ..μπρρρρ

Εγω δεν το εχω λαβει ακομη το προσκλητηριο ... :(..

Μαριαεφη μου θα πας στην πατριδα τον πιτσιρικα???μου εχει λειψει η ηπειρος!!!θα κανεις τοσο ταξιδι μονη σου με 2 παιδια????

για τα φρουτα..εμεις φραουλες στον χρηστο να φανταστεις δωσαμε φετος..κερασια πρωτη φορα περσι ,οπως και ακτινιδιο ..Τις φοβαμαι τις αλλεργιες και τηρω κατα γραμμα τις εντολες της παιδιατρου τι επιτρεπεται και ποτε να φαει το παιδι ..

Εμεις καλα σχετικα..ο μπεμπουλης βηχει ακομη , ο χρηστος χθες κατουρηθηκε (εκανε ποδηλατο 3 ωρες και εγω να τρεχω απο πισω η δολια μανα )εγω κοιμηθηκα παλι 3-4 ωρες αφου μεχρι να μαζεψω σπιτι και αποστειρωσεις και να κανω ενα ντουζ κοιμηθηκα 12 και λογικα τωρα κουτουλαω στο γραφειο...

Νικακι μου σκεψου οτι θα δουλεψεις λιγο και μετα θα ξαναεισαι με το μπεμπακι σου ..σκεψου και μενα που αυτο ηταν .....

αλλη μια υπεροχη,ξεκουραστη μερα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Ιωαννα μου σε σκεφτομαι πισω απο το ποδηλατο κ γελαω μονη μου!!! καλε χτες να με βλεπατε να κανω κουνια κ πατινι στην παιδικη χαρα διπλα στο σπιτι..!!!

θα ερθει ο μπαμπας μου στο λιμανι κ θ πμε παρεα οδικως στα Γιαννενα εχει πανυγηρι στο χωριο θα κατσουμε 3 μερες κ μετα με την μαμα κ μπαμπα μου θα παμε Κερκυρα παλι για 2-3 μερες επιστροφη Αθηνα κ μετα θα ερει ο ανηρ για Χιο...

χμμ τα εκανε παω να αλλαξω κ ερχομαιιιι

ηρθα!κ συνεχιζω!!

εφοσον ειμαστε Αθηνα 3/7 εννοειτε Βικακυ μου οτι θα ερθουμε κ εμεις!!!

Αννα πηρες το δεμα??

Νικη μου παρα πολυ χαιρομαι που θα την χρησιμοποιησετε!! να μου την φιλησεις την ομορφουλα Μαριαντουλα!!

Μαρουσκα μου καλα ηταν στην εκδρομη τελικα?!

χτες το βραδυ εφτιαξα τα γεμιστα μου σημερα τα ψηνω εχω να βαλω πλυντηρια 1 σημερα και 1 αυριο του μπεμπη κ να φτιαξω κ βαλιτσα...

πρεπει να κλεισω και καμπινα για το πλοιο δυστυχως δεν εχει πρωινο καραβι κ ετσι θα ταξιδευουμε βραδυ...

Γιαννενα κ Κερκυρα δεν θα εχω ιντερνετ (ειδικα στο χωριο στ Γιαννενα αποκλειετε)

α σας βαζω να δειτε τα μερη μου!!

6.jpgτο ποταμι του χωριου με την γεφυρα με τις 3 καμαρες..αυτη την στιγμη θελει αναστηλωση γιατι εχει πεσει η μια....

Garouna_L.jpg Ανω Γαρουνας Κερκυρα απο μακρια

http://www.facebook.com/group.php?gid=94911926039 AYTO EINAI TO GROUP STO FACE που εχω φτιαξει

Καλημεραααα

γραφειο και σημερα..

Βικακι κανατε βουτιτσα???αρχισε επισημως λοιπον το καλοκαιρι...οι θαλασσες σας εν τω μεταξυ ειναι παγος!!!ειχαμε παει παλια στην σαμο και ηταν λες και ημουν σε καταψυξη ..μπρρρρ

Κάναμε την βουτίτσα! Και ο γελαστός το απόλαυσε!:D:D:D:Dκαι κοιμήθηκε σαν τούβλο όλο το βράδυ με ένα ξύπνημα στις 4 για θηλασμό μόνο!

Εγω δεν το εχω λαβει ακομη το προσκλητηριο ... :(..

Θα το πάρεις...το έστειλα μαζί με των κοριτσιών, στην ίδια παρτίδα!

Μαριαεφη μου θα πας στην πατριδα τον πιτσιρικα???μου εχει λειψει η ηπειρος!!!θα κανεις τοσο ταξιδι μονη σου με 2 παιδια????

για τα φρουτα..εμεις φραουλες στον χρηστο να φανταστεις δωσαμε φετος..κερασια πρωτη φορα περσι ,οπως και ακτινιδιο ..Τις φοβαμαι τις αλλεργιες και τηρω κατα γραμμα τις εντολες της παιδιατρου τι επιτρεπεται και ποτε να φαει το παιδι ..

Εμεις καλα σχετικα..ο μπεμπουλης βηχει ακομη , ο χρηστος χθες κατουρηθηκε (εκανε ποδηλατο 3 ωρες και εγω να τρεχω απο πισω η δολια μανα )εγω κοιμηθηκα παλι 3-4 ωρες αφου μεχρι να μαζεψω σπιτι και αποστειρωσεις και να κανω ενα ντουζ κοιμηθηκα 12 και λογικα τωρα κουτουλαω στο γραφειο...

Αυτά είναι....συνδιασμός που σκοτώνει...δουλειά και παιδιά! Αχ, τι τραβάμε κι εμείς οι δόλιες μάνες!:-(

εφοσον ειμαστε Αθηνα 3/7 εννοειτε Βικακυ μου οτι θα ερθουμε κ εμεις!!!

Αχ, τι χαρά είναι αυτή!

Καλέ Μαρούσκα, εσύ δεν θα έρθεις;:-P:-P:-P:-P:cool: Έλα, έλα, θα περάσουμε καλά!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κορόιδευε εσύ η από κάτω μου!Άμα με δεις να σκάω μύτη με ύφος μπλαζέ και τον Αντρέα παραμάσχαλα θα σου πω εγώ!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάω να κάνω καφέ και να μαζέψω ένα Νιαγάρα που έβγαλε ο Αντρίκος:(:(:(

Μαρή Τζένιιιιιηηηη, πού είστε?Ακόμη το καρότο τρώτε?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ναι κορόιδευε εσύ η από κάτω μου!Άμα με δεις να σκάω μύτη με ύφος μπλαζέ και τον Αντρέα παραμάσχαλα θα σου πω εγώ!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάω να κάνω καφέ και να μαζέψω ένα Νιαγάρα που έβγαλε ο Αντρίκος:(:(:(

Μαρούσκα μου, κάνε υπομονή...με το που θα κλείσει τον 5ο θα δεις σημαντικότατη βελτίωση... Ο Πέπε σπανίως βγάζει πια...

Μαρή Τζένιιιιιηηηη, πού είστε?Ακόμη το καρότο τρώτε?

Καλέ, δεν κορο'ι'δεύω! Το εννοώ αν λες εμένα!!! Έλα, ταξιδάκι στην υπέροχη Αθήνα!

qwlrp3.png

Γεία σας ιντερνετοθειές τι κάνετε????

Εμείς σήμερα επιστρέψαμε σπίτι μόνο για λίγες ώρες για να πάμε στην γιατρό άντε να δούμε τι θα μας πει σήμερα για το βάρος:rolleyes:

Αννετάκι μου να σου ζήσει ο Γεράσιμός το κουκλί (μιλάμε έπαθα φτου φτου)

Βυκάκι μου το προσκλητήριο είναι φοβερό άντε με το κάλο να είναι και φυσικά θα έρθουμε και εμείς δυό βήματα είμαστε....;)

Καλέ τι ζέστη είναι αυτή ευτυχώς στον Αγιο Αντρέα οι βόλτες πάνε και έρχονται και δροσιζόμαστε λίγακι!!!

Ααααα κανονίσαμε για την βάφτιση του χελωνακίου στις 18 Σεμπτεμβρη και φυσικά σας περιμένουμε όλες!!!

Κοριτσάρες σας φιλώ γλυκά όλες και τα μωρά μας και τα παιδιά μας:tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Ευακι κουκου!με το καλο η βαφτιση!!

Μαρουσκακι μου τι ειδα αλλαξες ονοματακι??

εμεις σημερα την βγαζουμε κατω απο την βρυση κ γυμνουληδες!! ο αερας ειναι καυτος μεσα στο σπιτι 29 βαθμοι εξω δεν ξερω ουτε θελω να μαθω!

ουουυυυυυυυυ γεια σας κοριτσαρες μου!

καλα νικακι και ευακι...κι εγω ημουν διπλα...5 βηματα αλλα καμια δεν εδωσε το παρον και ημουν μοναχουλα μες στις καργιες να σχολιαζουν σνιφ σνιφ

καλα σας δεν με παιζετε γιατιιιιιιιιι?

πλακα κανω κουκλες μου μη παρεξηγηθω (οχι πως δεν σας ηθελα κοντα μου αυτη τη μερα (περασαμε τοσα μαζι) αλλα σας συγχωρω...θα συναντηθουμε πρωτα Ο Θεος στην βαφτιση του πεπε μας!)

μαρακι μουυυυυυυυυ το ελαβα το δεματακι καλο μου, νομιζω το εγραψα η εδω η με ιμειλ

για ακομα μια φορα ευχαριστουμε πολυ πολυ πολυ ηταν υπεροχα, η δε κουδουνιστρα μαλλον δεν μας συμπαθει γιατι μας εχει ριξει καμποσες κατακεφαλιες χαχαχαχα

λοιπον να μη το ξεχασω...τα δεματα εφυγαν συστημενα (βικυ-μαρουσκα-μαρια) να αναμενετε...οι υπολοιπες να μου στειλετε διευθυνση...τζενηηηηηη ακομα περιμενωωωωωωωω...νικακι-ευακι-ιωαννα (αθηναιουλες μου) κανονιστε η συναντιση η ταχυδρομικως!!!

ελενακι και λιτσακι περιμενω και απο σας...μη μπαγιατεψουν τα κουφετα...αντε γιατι θα τα φαω εγω χεχεχε

ξυπνησε ο γιοκας μου εφυγαααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σου Ευα! Που εισαι βρε κοριτσι; ηρθε το προσκλητηριο; Καλα κοριτσια,αν ερθετε ολες θα δωσει δυναμικο παρον το φορουμ! :-) με το καλο η βαφτιση και του χελωνακιου!

qwlrp3.png

Μαράκι μου και εδώ έχει πολύ ζέστη άντε να δούμε που θα φτάσει!!!!

Αννετάκι μου φυσικά και σε παίζουμε :tongue::tongue: απλά εγώ δεν οδηγώ και ο άντρας μου ήταν σε αγώνα:-( αλλά θα κανονίσουμε για καφέ να σας χορτάσουμε;);)

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...