Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι θα στείλω το βράδυ να σας πω. Παντως τώρα επανήλθε ο δικός μου για τις βιταμίνες και μου έδωσε ένα τηλέφωνο ενός αντιπροσώπου. Δε ξέρω καν ποιες βιταμίνες είναι, θα πάρω να ρωτήσω.

Για ρώτα τι αντιπρόσωπο ? Φαρμακείο? 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημερα!

βλεπω τα μωρακια σαν να μπαινουν σε προγραμμα...

εκδρομες διαβαζω....μια χαρα....

ο αντρας μου δεν τα βρηκαν στο οικονομικο..:(

στο τελος βεβαια του ειπαν να κρατησουν ανοικτες επαφες

τζενη παλι εγραψες!

:) :)

σημερα ο μικρος τσακισε ακτινιδιο μπανανα αχλαδι...

τωρα τσιριζει παλι..παωωωωωω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

βλεπω τα μωρακια σαν να μπαινουν σε προγραμμα...

εκδρομες διαβαζω....μια χαρα....

ο αντρας μου δεν τα βρηκαν στο οικονομικο..:(

στο τελος βεβαια του ειπαν να κρατησουν ανοικτες επαφες

τζενη παλι εγραψες!

:) :)

τωρα τσιριζει παλι..παωωωωωω

Ακτινίδιο?Ετοίμαζε τις πάνες!!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Κοριτσαρες μουυυυυυυ τι κανετε???????

Σας γραφω στα πεταχτα γιατι αλλιως δεν με βλεπω να γραφω!Εχω ξεκινησει απο Δευτερα να πηγαινω στο γραφειο και παρολο που παω 4 ωρες μου φερνει ολη τη μερα τουμπα,τεσπα για λιγο ειναι...ευτυχως δεν το καταλαβαινει και πολυ η Μαριαντουλα μου παλι καλα.

Εχετε αρχισει ολες φρουτακια και κρεμουλες??εμεις οχι ακομα...την Κυριακη μπηκαμε στον 5ο και την Τριτη παμε για εμβολιο και μαλλον αλλαγη διατροφης για να δουμε.

Βικυ κραταμε στα χερια μας ενα υπεροχο προσκλητηριο,το κειμενι ειναι τελειο και τα χρωματα,με το καλο.

φιλααααααααααααακια κοριτσαρες.........

Αννετακι μου παντα γερος και καλοτυχος ο Γερασιμουλης σου.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Σας γραφω στα πεταχτα γιατι αλλιως δεν με βλεπω να γραφω!Εχω ξεκινησει απο Δευτερα να πηγαινω στο γραφειο και παρολο που παω 4 ωρες μου φερνει ολη τη μερα τουμπα,τεσπα για λιγο ειναι...ευτυχως δεν το καταλαβαινει και πολυ η Μαριαντουλα μου παλι καλα.

Εχετε αρχισει ολες φρουτακια και κρεμουλες??εμεις οχι ακομα...την Κυριακη μπηκαμε στον 5ο και την Τριτη παμε για εμβολιο και μαλλον αλλαγη διατροφης για να δουμε.

Βικυ κραταμε στα χερια μας ενα υπεροχο προσκλητηριο,το κειμενι ειναι τελειο και τα χρωματα,με το καλο.

Έι, πολύ βιάζεσαι εσύ!Άλλον ένα μήνα υπομονή για τροφούλες!;);) Υπομονή με τη δουλειά, λίγος καιρός είναι!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Επανήλθα Δημήτριος!!!:tongue:

Τον θήλασα και τον έβαλα στην κούνια του και τώρα βγάζει κάτι απαλές φωνούλες αααα,οοοο,μπουουουου που το κάνει για να νανουριστεί και μάλλον μετά θα κοιμηθεί, ως συνήθως.

Πρωί, πρωί σήμερα τελείωσα με την επιτήρηση, ο vasdelos με περίμενε για να φύγει εκείνος μετά. Ο αγγελουδίνος κοιμόταν όταν γύρισα(9.30) και πρόλαβα να κάνω και το φαγητό.Μετά πάίξαμε λίγο και στη μία ώρα πάνω πάλι νύσταξε...ελπίζω τώρα να κοιμηθεί κανένα 2ωρο!:D

Σήμερα έχει μπανάκι στην θάλασσα οικογενειακώς, να βουτήξω και τον Πέπε; Φοβάμαι λίγο τα κρύα νερά που έχει εδώ το νησί....Μιλάμε για πολύ κρύα νερά κορίτσια....Θα τον κάνω παγάκι τον γελαστό!

εμεις καλα , το μπεμπακι εχει ακομη βηχα αλλα ειναι σαφως καλυτερα...συνεχιζει βεβαια να ειναι μασκοφορος ..

ο χρηστος μας ξαναρχισε τα ιδια και δεν θελει να παει με τιποτα σχολειο ..χτυπιεται στα πατωματα ..καθε πρωι τραβαμε του λιναριου τα παθη...

Λοιπον εξαφανιζομαιιιιιιιιιιιιιιι

Ιωάννα μου, τι κουκλί ο ταβανάτος! Τι ματάρες και τι προσωπάκι είναι αυτό!!! Αχ, γιατί να παιδευεται η ψυχούλα μου, μωρέ! Σας σκέφτομαι και σας στέλνω πολλά περαστικά!!!

Όσο για τον Χρήστο....μανίκι αυτό που περνάς! Σε καταλαβαίνω απόλυτα καθώς το περνούσα επι 1 χρόνο με την Ηλέκτρα στην πρώτη Δημοτικού...μη σου πω ότι κράτησε λίγο μέχρι και τις αρχές της Δευτέρας.... Υπομονή!

Καλημέρα!

Εμένα πάλι η δικιά μου από τότε που έπεσε από τον καναπέ κοιμάται συνέχεια μπρούμητα ή στην καλύτερη πλαγιομπρούμυτα το ζόρι είναι ότι ακόμη δεν μπορεί να γυρίσει και συνέχεια γκρινιάζει για να την γυρίσουμε...Άλλο πάλι και τούτο κοντεύει να πεί την αλφαβήτα και δεν μπορεί να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα μόνο δυό φορές το έκανε κι αυτό είμαι σίγουρη ότι έγινε στο καταλάθος...

Πως γέλασα σήμερα το πρωί που την βρήκα μπρούμυτα να κρατάει τα κάγκελα από το κρεβάτι και την μουρίτσα της χωμένη ανάμεσα να κοιτάζει έξω σαν τον φυλακισμένο!!!

Θα γυρίσει Τζενάκο, θα γυρίσει....Εμένα να δω πότε θα πει ΜΑΜΑ ο μπούλης μου....που πάω από πάνω του και του επαναλαμβάνω τη λέξη και έρχονται οι ταλιμπαν και αυτοί αντι για μαμά λένε ΚΑΚΑ :shock::D:D:tongue: και το παιδί έχει πάθει μια σύγχιση!!!!:-P Λέτε να πει πρώτα ΚΑΚΑ; Θα τρελλαθώ!!!!:rolleyes::-P:razz::-P

καλημερα!

Εδωσες ακτινίδιο Μαρία μου;Εμάς η παιδίατρος (και αυτή που είχαμε στην Αθήνα αλλά και αυτή που έχουμε εδώ) μας είπε ακτινίδιο πολύ αργότερα όπως και η φράουλα...νομίζω μετά τον χρόνο. Ενοχοποιούνται αυτά τα φρούτα για αλλεργίες, έτσι μας είπε και γι' αυτό εισάγονται λίγο πιο μετά...αλλά πάλι,τ τι να πω...ό,τι νομίζεις! Εγώ πάντα πιο συντηρητική σε αυτά, πιστεύω ότι και ακόμη να μην παίζει ρόλο τελικά αν φάει ακτινίδιο ή φράουλες τι θα γίνει αν τα γευθεί λίίίγο αργότερα για καλό και κακό;

αα σημερα πηγα σουπερ μαρκετ χωρις πορτοφολι...καλο εε?

οποτε τωρα ξαναπω....

φιλακια

Άσε! Εγώ την προηγούμενη βδομάδα πήγα στο βενζινάδικο, έβαλα βενζίνη, ψάχνω το πορτοφόλι....πουθενα!:oops: Γύρισα σπίτι, πήρα λεφτά και πάλι πίσω στο βενζινάδικο...ευτυχώς ο άνθρωπος έδειξε κατανόηση....:cool:

Όοοοοχι!!!! Εμείς παρόλο που μπήκαμε στις 3-6 στον 6ο μήνα δεν έχουμε ξεκινήσει τίποτα ακόμη. Μόνο θηλάζει και θα συνεχίσω τον αποκλειστικό μέχρι να μπει στον 7ο. Η επόμενη της βάπτισής του θα είναι η μεγάλη μέρα για μας! Αν και του δίνω λίγο μηλαράκι να πιπιλάει και τρελλαίνεται κορίτσια!!!:D

Έλα βρε παιδί μου και μου έλλειψες!

( αχ, μόλις σκότωσα 2 μέρμυγκες που βάδιζαν πάνω στο πληκτρολόγιο,γκρρρρρ:mad:)

Πας στο γραφείο τελικά; Όχι στο νηπιαγωγείο όπου είσαι; Μέχρι πότε θα πηγαίνεις;

Χαίρομαι που πήρατε το προσκλητήριο! Αλήθεια οι άλλες τα πήρατε; Νικάκι μου,θα τα καταφέρετε να έρθετε; Πολύ θα χαρώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αγαααααααααααπεεεεεεεεεεεεεες...ουουυυυυυυυυυυυυυ

τι μου κανετε?τα φιλαρακια μας?

βικυ κι εμεις λαβαμε το προσκλητηριο (πολυ γλυκο και πανεμορφο σαν τον νεαρο που αφορα) με το καλο κι εσεις να κανετε το μπανακι σας (και προσεξε, εδωσα τελεσιδικο στον μπαμπα..."στον φιλο μας θα παμε...μη κανονισεις να δουλευεις σ΄εφαγα" χαχαχα

εγω λεω να του βαλεις λιγο νερακι στο κορμακι του κι αν δεις καλη αντιδραση καντε και κανα μακροβουτι!!!αντε και καλο καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

μαρουσκαααααααααα η διευθυνση που γραφει στο τελος των μειλ σου ισχυει η να μου στειλεις με πμ?γιαααααα κανονησε γιατι σε περνω και δεν απαντας..μαλλον ταιζεις-κοιμιζεις-ξεσκ@τιζεις-παιζεις χιχιχι!!!

μ,αρακι μου ηρθε το δεματακι σας, ευχαριστουμε πααααααρα πολυ!ειναι υπεροχα, σας στελνουμε την αγαπη μας και μολις πλυθουν θα στειλουμε και φωτο να μας καμαρωσετε!

νικακι μου γλυκο, καλο κι αγαπημενο!!!αντε μωρε και μας ελειψες!τι κανει το μαριαντακι μας?εσυ χαλασες το ομορφο προγραμμα σου μετα τις εργασιας ε?ε λιγο ακομη και θα αφιερωθεις και παλι στην πριγκιπεσσα σου

το δικο σας πακετακι θα το παραλαβετε αυτοπροσωπως η ταχυδρομικος?διαλεγετε και περνετε!

το ιδιο ισχυει και για ιωαννα (περαστικα σας βρε φιλε ταβανατε, τι τραβας κι εσυ αγορι μου) ευακι (που χαθηκες μικρη μου?μηπως ξαναφυγατε για την μανουλα σου?)

τζενακι περιμενω την διευθυνση σου, φιλια στα μαγουλακια της τζουτζουκας σου!

η ελενη ειναι καλα?εχει πηξει στην δουλεια αλλα μας λειπεις ελενακιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

τα δικα μας, σημερα προσπαθουσα να ελευθερωσω την πατουσα του ζεβρογερασιμου απτα καγγελα κι αυτις γελουσε με τσιριδες χαχαχα πριν λιγο ξαπλωσε με τον μπαμπα του και λογω του οτι δεν καταφερνε να τον κοιμησει παιζανε με μια μπαλα (ο μπαμπας δλδ ο γιος παρακολουθουσε) και τελικα με φωναξε να παρω τον γιοκα μου τον οποιο επισε λοξυγγας..τωρα καθεται διπλα μου στο καροτσι του και σας στελνει την αγαπη του και τα σαλιαρικα φιλια του (αγκου-ααααααααααα-βββββββββ-μπουχ)

εγω λιωνω απτην ζεστη, ιδρωνω ξε-ιδρωνω αυτααααααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κουκλιτσες!!

Βικακυ μου κ φραουλα εδωσα κ απο ολα απλα ανα 5 μερες αλλαζω φρουτο για να δω μηπως κατι τον πειραζει.Εμενα μου ειπε ολα τΑ φρουτα κανονικα κ μαλιστα την ρωτησα για φραουλα κ ακτινιδιο κ μου ειπε φυσικα οπως κ κερασια βερυκοκια κ γενικα οτι ειναι εποχης! τωρα εγω γενικα δεν εχω τετοια θεματα αν κανει αλλεργια θα το ξερω καλυτερα νωρις για να μην το κανει καμμια γιαγια (η οποια δεν οδηγει κιολας) κ παθει σοκ μετα!!

Επισης ειμαστε κ επισημως καλεσμενοι στην βαφτιση του γελαστου!!!

κ ενα νεο : την Παρευσκη φευγω με τεκνα για Αθηνα κ καπακι με το αμαξι Γιαννενα να γνωρισει ο μικρος τον προπαππου του κ προγιαγια!Μετα Κερκυρα για 3-4 μερες κ στο καπακι πισω Αθηνα!!γθα να φυγουμε οικογενειακως για Χιο....!!!

Έι, πολύ βιάζεσαι εσύ!Άλλον ένα μήνα υπομονή για τροφούλες!;);) Υπομονή με τη δουλειά, λίγος καιρός είναι!

Εσεις ειμαι σιγουρη πως με καταλαβαινετε....η δουλεια μου μ' αρεσει θελω να ειμαι εκει απλως θα 'θελα να εχω και τη Μαριαντουλα κοντα μου!Ενταξει αλλη μια βδομαδα εμεινε δεν θα πω τιποτα αλλο γιατι θα μου 'ρθει καμια απο τις εργαζομενες...και με το δικιο σας!!!!!!!!!

Ωχ σοβαρα....κι αρχισα να προετοιμαζομαι...!!!!!!!!χαχαχααχα υπομονη Μαριαντουλα ενα μηνακι ακομα...κοριτσια κοιταει τα φαγητα και ξελειγωνεται ειναι απιστευτο......δεν το πιστευει κανεις μεχρι που το βλεπουν!!!!!!!Θα τρωει και το κουταλακι πιστευω οταν ερθει η ωρα!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Βικυ μου και βεβαια θα τα καταφερουμε...εσεις θα 'θρειτε απο το νησι και μεις θα χασουμε τη βουτια του πεπε για λιγα χιλιομετρα....οχι βεβαια!Θα ειμαστε εκει με πολυ χαρα να τον καμαρωσουμε και συνεχως θα σκεφτομαι τι λεγαμε περσι τετοιο καιρο!!!!!Αχ τι καλα που πηγαν ολα Παναγια μου.:D:D:D

Θα ειμαι στο γραφειο για αυτη τη βδομαδα και την τελευταια βδομαδα θα την περασω στο νηπιαγωγειο μου οπου θα ειναι καλυτερα γιατι θα ειμαι με αγαπημενους συναδελφους......

Αννετακι μου ολα καλα,λιγο με τη δουλεια αναστατωθηκαμε ολα καλα ομως!Διαβασα τα της βαφτισης σας...ριξατε πολυ γελιο!!!!!!!!!!!Ελπιζω οτι θα σε δω στη βαφτιση του πεπε γιατι τις καθημερινες τωρα πια ειναι λιγο δυσκολο.Δωσε γλυκα φιλακια στον ζεβρακο.

Μαριααααααααα τι ταξιδια ειναι αυτα καλε με 2 παιδια !!!!!!!Σου βγαζω το καπελο!!!!!!!!!!!Το Σαβατο λεμε να χρησιμοποιησουμε το πισινακι σου.

1a0fd6e0b8.png

Καλησπερούδια!

Ρε Μαράκι, με το αυτοκίνητο θα πάτε?Πωπω, με τίποτα δεν ξεκινούσα μόνη μου με τα παιδιά για Αθήνα, γενικώς δεν ξεκινούσα για Αθήνα οδηγώντας δηλαδή...Αχ, τέλεια θα είναι όμως, Αθήνα, Γιάννενα, Κέρκυρα, Χίος θα τρελαθεί ο μικρός (λέω για το μικρό, γιατί φαντάζομαι η Έφη έχει πάει).Καλά να περάσετε λοιπόν!!!

Νικάκι, ναι, αρχές πέμπτου ξεκινούν οι στερεές τροφές οπότε... στη σειρά κι εσείς πίσω μας:tongue::tongue::tongue:

Τζενάκι, περιμένω εντυπώσεις από το καρότο.Μαράκι, ούτε η Τζένη θα έβαζε νερό στο καρότο (θυμάσαι που το συζητούσαμε?)...

Βικάκι, κοντεύει ο καιρός για το μπλουμ σας ε? Εμείς δεν είμαστε καλεσμένοι λόγω απόστασης φαντάζομαι:(:(:(:(

Οι παίδες κοιμούνται κι η μαμά πάει για διάβασμα αφού έχει μαγειρέψει, συμμαζέψει, μπανιαριστεί:D:D:D:D

Γεια σας κόρες!

Το μπανάκι ήταν απολαυστικότατό!!!:D:D:D

Και το νέο της ημέρας: Ω, ναι! Ο γελαστός βούτηξε και μάλιστα δεν έβγαλε άχνα!!!! Τον είχα μέσα 20 λεπτά και το απολάμβανε το αγοράκι μου, χτυπούσε πόδια και χεράκια! Μπράβο Πέπε! Δελφινάκι σε βλέπω σαν την αδερφούλα σου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Βικακυ μου κ φραουλα εδωσα κ απο ολα απλα ανα 5 μερες αλλαζω φρουτο για να δω μηπως κατι τον πειραζει.Εμενα μου ειπε ολα τΑ φρουτα κανονικα κ μαλιστα την ρωτησα για φραουλα κ ακτινιδιο κ μου ειπε φυσικα οπως κ κερασια βερυκοκια κ γενικα οτι ειναι εποχης! τωρα εγω γενικα δεν εχω τετοια θεματα αν κανει αλλεργια θα το ξερω καλυτερα νωρις για να μην το κανει καμμια γιαγια (η οποια δεν οδηγει κιολας) κ παθει σοκ μετα!!

Όταν μιλάω για αλλεργία καλέ Μαράκι μου, δεν εννοώ ότι θα την πάθει επιτόπου ή μετά από 2-3 ώρες αφού φάει!!!!! Εννοώ ότι θα αποκτήσει ευαισθησία σε αυτή την τροφή και η αλλεργία ίσως εμφανιστεί πολύ αργότερα στη ζωή του...Αλλά άσε με εμένα, συντηρητίκλα είμαι σε αυτά!:-P:razz::-P Θα πάω μαζί με την γιαγιά σου, αυτή δεν οδηγεί, το ίδιο κι εγώ, καλή παρέα θα κάνουμε!!!!:-P:-P:-P:-P

Επισης ειμαστε κ επισημως καλεσμενοι στην βαφτιση του γελαστου!!!

:P:p:p:p:p:pΑχ,ωραία ήρθε!

κ ενα νεο : την Παρευσκη φευγω με τεκνα για Αθηνα κ καπακι με το αμαξι Γιαννενα να γνωρισει ο μικρος τον προπαππου του κ προγιαγια!Μετα Κερκυρα για 3-4 μερες κ στο καπακι πισω Αθηνα!!γθα να φυγουμε οικογενειακως για Χιο....!!!

Άξια! Μπράβο ρε θηρίο, εγώ μαζί με Μαρούσκα....επ' ουδενί δεν θα ξεκινούσα μόνη με τα τέκνα...καλέ, γιατί να μην πάτε όλοι μαζί; Έχει ανάγκη από διακοπές ο σύζυγος;

Βικάκι, κοντεύει ο καιρός για το μπλουμ σας ε? Εμείς δεν είμαστε καλεσμένοι λόγω απόστασης φαντάζομαι:(:(:(:(

Ορε, τι είπες; Δεν θα καλούσα την συντρίτεκνη μανούλα; It's on the way baby!!!:-P:razz::-P

Οι παίδες κοιμούνται κι η μαμά πάει για διάβασμα αφού έχει μαγειρέψει, συμμαζέψει, μπανιαριστεί:D:D:D:D

qwlrp3.png

Βικυ μου και βεβαια θα τα καταφερουμε...εσεις θα 'θρειτε απο το νησι και μεις θα χασουμε τη βουτια του πεπε για λιγα χιλιομετρα....οχι βεβαια!Θα ειμαστε εκει με πολυ χαρα να τον καμαρωσουμε και συνεχως θα σκεφτομαι τι λεγαμε περσι τετοιο καιρο!!!!!Αχ τι καλα που πηγαν ολα Παναγια μου.:D:D:D

Aχ μπράβο, πολύ χαίρομαι Νίκη μου!:D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...