Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

α , εχετε μειλ...θαυμαστε λοιπον την γοργονα της ασφαλτου!!!μπουαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα!

Είμαι για απόσυρση....Έχω φάει τέτοια γκρίνια χθες όλη μέρα από τον Πέπε που έχω ξεχάσει και το όνομά μου....Το μυαλό μου είναι κάτι μεταξύ τραχανά και σούπας και δεν μπορώ να σας πω πόσο κάνει 7 και 8, χωρίς πλάκα, πρέπει να σκεφτώ....

Μιλάμε για αφόρητη, φρικτή γκρίνια και κλάματα συνεχώς....:(

Θέλω να πάω στην Σπιναλόγκα και να μείνω εκεί...:-(:sad::-(:sad:

One of these f@cking days....

Annetaki moy, καλέ τι νονός είναι αυτός; όλα τα λεφτά μιλάμε!!! Τέτοια γκριμάτσα όταν του φιλάς το χέρι!!!:-P:-P:-P:-P

Καλά, ο δε Γερασιμάκος είναι απλά Θεός!!! Ο ατιμούλης, είναι πανέμορφος...κι εσύ τόσο γλυκιά, είσαι τελικά πολύ babyface, πώς να το κάνουμε!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

τσα!

ηρθα!Αννα μου σου απαντησα κ εγω !

να πω εδω οτι ο Γερασιμος ειναι σκετος κουκλος αλλα απο που πηρε αραγε το παιδι απο την μαμα που ειναι γλυκα!

και ναι εβαλα κ το ν μπεμπη μεσα ο οποιος πριν μπει εφαγε μια ωραιοτατη τουμπα στην αμμο χαχα! και αντι να κλαει γελουσε..ε με το νερο δεν τα πηγε που καλα γκρινιξε λιγο τον βουτηξα κ τον εβγαλα .η Εφη βεβαια απο τις 5 παρα 50 μεχρι τις 7 παρα τεταρτο ηταν μεσα στο νερο!

λεμε να παμε κ σημερα...

ισως παμε κ Ιεραπετρα σκ στην κολλητη μου αλλα για να δουμε τι θα πει ο μπαμπας.

στην h&m ναι απο πισω ειναι η Μαντονα και καποιοι αλλοι του hollywood αλλα δεν ξερω ποιοι ακριβως εχει 4000 υποκαταστηματα σε ολο τον κοσμο και θεωρειτε απο τις πιο αναπτυσσομενες στην Ελλαδα (εχει μονο 19 κατ/τα) και μεχρι προτεινος πληρωνε πολυ καλα τωρα τα σκ@τωσε...τεσπα...

απο οτι καταλαβατε μαλλον δεν θα τα βρουνε στο οικονομικο κομματι ....

σημερα ειδα το απιστευτο νουμερο 64 στην ζυγαρια ειμαι πολυ συγκινημενη!χαχα!

Καλημέρα αν και μεσημέριασε!

Μαράκι, μπράβο για την τρελή απώλεια κιλών, πόσα έχασες καλέ πωπω!Τι έγινε με τη συνέντεξη του άρρενος?Μπερδεύτηκα, στην h&m ήταν ή άσχετο ?Μπες μετά να μας πεις τι έγινε με τη σουπίτσα του μπόμπιρα ε??

Βικάκι, just one of these days... όσο για το 7+8 ποιος σου είπε ότι το απαντά καμιά μας χωρίς να σκεφτεί πρώτα?:tongue::tongue::tongue::tongue: Καταλαβαίνεις τώρα τι δράμα ζούσα με τα 45λεπτα τόσο καιρό ?Ελπίζω να φταίνε τα δοντάκια του και να επανέλθει γιατί αλλιώς θα σε αποσύρουμε σίγουρα και θα πάρουμε το καινούριο μοντέλο!Πόσο καιρό ρε παιδιά αυτά τα παλιόδοντα για να βγούνε?40 μέρες είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ χρειάζονται...Ακόμη να περάσουνε??

Εμείς καλά, δηλαδή, τώρα γκρινιάζει γιατί γράφω...Το βράδυ τρώμε ανά 2ωρο άντε τρίωρο βαριά, λόγω ζέστης ή λόγω μεταβατικού σταδίου πριν αρχίσει το βαρύ πυροβολικό των στερεών θερμίδων εεεεεε....τροφών, ποιος ξέρει!Κοιμάται καλύτερα, σήμερα το πρωί 1,5 ώρα (10.15-11.45) την οποία εκμεταλλεύτηκα για καθάρισμα 3 μπαλκονιών και τζαμιών ενός ορόφου και μόλις έκανα ένα ντους και πήγα λίγο να ξαπλώσω τσουπ, νάτος! Ποιος ακούει τον άντρα μου που θα γυρίσει και δε θα έχω κοιμηθεί και θα είμαι σα ζόμπι μιας κι ο μικρός τώρα σλάφεν στις 3 παρά μόλις αριβάρει ο μεσαίος δηλαδή...ΑΧ!Σας ζάλισα?Καλά, φεύγω...

Αννετάκι, είσαι μια κουκλίτσα πανέμορφη και μην ακούς κανένα!Τα όποια κιλάκια οφείλονται στον πιο υπέροχο λόγο που υπάρχει και θα χαθούν...Λίγη προσοχή, όχι πολλά μασαμπούκια, όχι βραδυνά σπέσιαλ, φάε ένα γιαούρτι, μπορείς!Και να σου πω γιατί?Γιατί σε λίγο καιρό θα θες να κάνεις τη ζεβρούλα που λέγαμε και καλό θα είναι να τα έχεις διώξει τα εξτρά γιατί μετά θα είναι πιο ζόρι!Στο λέω εγώ που ήμουν 50 κιλά πριν μείνω έγκυος στο Φάνη και στον Αντρέα ξεκίνησα από τα 55 κι έφτασα 64!Ακόμη 53 είμαι, δε φεύγουνε τα ρημάδια!Καλά πριν με βαρέσεις για τα νούμερα που αρχίζουν από 5... σκέψου ότι είμαι και όρθιο χιλιόμετρο σαν το γιο μου οπότε..πάταξον μεν άκουσον δε!;);) Και μην ξεχνάς...Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα από μια κομματιασμένη μαμά...Είμαι τόσο μα τόσο κουρασμένη...

Καλέ Μαρούσκα δεν έκανα τίποτα από μόνο του έσκασε το μπιμεράκι εγώ αχλαδάκι και μηλαράκι πήγα να αλέσω κι αυτό έσκασε...

Μπανάκι ακουσα????Τι καλά...Κρητίκαρος στην θάλασσα!!!

Άντε να φτιάξει λίγο ακόμη ο καιρός και να πάμε κι εμείς...

Βικάκι κουράγιο όπως είπες κι εσύ είναι μόνο μια από αυτές τις ημέρες...

Αννούλα ούτε εγώ το ήξερα ότι είναι της Μαντόνα απ'ότι φαίνεται είμαστε από τον ίδιο πλανήτη!

Εγώ σήμερα ήρθα βόλτα στη μαμά μου γιατί δεν την παλεύω...άν δεν μου έρθει περίοδος δεν πρόκειται να ηρεμήσω...

Χτές ήμασταν κυριολεκτικά όλη μέρα στον δρόμο και σήμερα μου βγήκε όλη η κούραση...Πήγαμε πάλι για ψώνια για να φτιάξουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα...

I3hdp3.png

Καλημέρα από μια κομματιασμένη μαμά...Είμαι τόσο μα τόσο κουρασμένη...

Καλέ Μαρούσκα δεν έκανα τίποτα από μόνο του έσκασε το μπιμεράκι εγώ αχλαδάκι και μηλαράκι πήγα να αλέσω κι αυτό έσκασε...

Μπανάκι ακουσα????Τι καλά...Κρητίκαρος στην θάλασσα!!!

Άντε να φτιάξει λίγο ακόμη ο καιρός και να πάμε κι εμείς...

Βικάκι κουράγιο όπως είπες κι εσύ είναι μόνο μια από αυτές τις ημέρες...

Αννούλα ούτε εγώ το ήξερα ότι είναι της Μαντόνα απ'ότι φαίνεται είμαστε από τον ίδιο πλανήτη!

Εγώ σήμερα ήρθα βόλτα στη μαμά μου γιατί δεν την παλεύω...άν δεν μου έρθει περίοδος δεν πρόκειται να ηρεμήσω...

Χτές ήμασταν κυριολεκτικά όλη μέρα στον δρόμο και σήμερα μου βγήκε όλη η κούραση...Πήγαμε πάλι για ψώνια για να φτιάξουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα...

Mαρή, από βόλτες κουράστηκες ??Και μιλάς???Μη μιλάς!!!:tongue::tongue::tongue:Ναι, είναι πολύ σπαστικό να μην έρχεται η ρημαδιασμένη περίοδος ενώ έχεις όλα τα συμπτώματα.Βρε, μπας κι έβαλε τίποτα ο άντρας σου στο φούρνο και δεν το ξέρεις????

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

xaxaxa! με εκανες κ γελασα ρε Μαρουσκα!!!

πλακα πλακα κ εγω επρεπε να ειχα αδιαθετησει?? χμμ ποτε ειχα αδιαθετησει ρε γντ δεν θυμαμαι κ δεν το εγραψα κ καπου θυμαμε οτι ηταν Δευτερα κ σιγουρα μετα την Πρωτομαγια.

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι!

Όοοοοοοοχι, δεν έφυγα για απόσυρση!!! Που να σας χάσω καλέ...:D:D:D

Σήμερα ο γελαστός με αποζημίωσε!!! Έκανε 2 πρωινούς ύπνους από 2 ώρες, έναν απογευματινό-μπουρμπουλίδι 25' και αφού κοιμήθηκε λίγο και στην βόλτα με το καρότσι, κοιμάται από τις 9.30 γαλήνιος σαν πουλάκι!

Και ναι, έχω να δηλώσω ότι το παιδί μου σήμερα για πρώτη φορά στη ζωή του κοιμήθηκε ανάσκελα-μισοκαθισμένος στο καρότσι του σαν όόόλα τα παιδάκια του κόσμου!:-P:razz::-P

Τζενάκο, κουράγιο, όλες ξέρουμε ότι μέρα ήταν πάει πέρασε!

Μην μιλάτε για αδιαθεσία....μου την έχει βαρέσει....νταν ρολόι κάθε 26-28 μέρες και πολύ αίμα ρε κορίτσια....Πα,πα,πα....

Μαριαέφη, τι νέα από τον σύζυγο και το interview;

Καλέ, που έχουν χαθεί όλες οι άλλες; Περονόσπορος έπεσε;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdeli Εδώ είμαι!

Όοοοοοοοχι, δεν έφυγα για απόσυρση!!! Που να σας χάσω καλέ...

:P:p:p:p:p:p:p

Σήμερα ο γελαστός με αποζημίωσε!!! Έκανε 2 πρωινούς ύπνους από 2 ώρες, έναν απογευματινό-μπουρμπουλίδι 25' και αφού κοιμήθηκε λίγο και στην βόλτα με το καρότσι, κοιμάται από τις 9.30 γαλήνιος σαν πουλάκι!

Μέρα ήταν και πέρασε!!;);)

Και ναι, έχω να δηλώσω ότι το παιδί μου σήμερα για πρώτη φορά στη ζωή του κοιμήθηκε ανάσκελα-μισοκαθισμένος στο καρότσι του σαν όόόλα τα παιδάκια του κόσμου!

Ε ναι, έγινε κι αυτό, μπράβο Πέπε!

Καλέ, που έχουν χαθεί όλες οι άλλες; Περονόσπορος έπεσε;

Αυτό σκεφτόμουν το πρωί κι εγώ...Ρε Νικάκι, Ιωαννάκι, Ελενίτσα, Λίτσα οέο, πού είστε καλέεεεεεεεεεεε?

Χθες 20:34

mariaefi 9/5 ειχα περιοδο... κ 26 κυκλο...μηπως εχω καθυστερηση? !!!!! ή μηπως επειδη ειναι η δευτερη φορα να περιμενω λιγο αργοτερα...

Μαράκι, αν δεν υπάρχει κι εσένα ''κάτι'' άλλο (που εγώ στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά αν το θέλετε κι εσείς!!!!)να ξέρεις ότι οι πρώτες φορές περιόδου είναι λίγο φλου κάποιες φορές (π.χ. της Βίκυς είναι ρολόι)λόγω των ορμονών από το θηλασμό, μου το είχε πει γυναικολόγος όταν τρομοκρατημένη τον είχα πάρει τηλέφωνο γιατί είχα αδιαθετήσει 2 φορές σε ένα μήνα:shock::shock::shock:

Εμείς καλά είμεθα!Ο Γρηγόρης εκδρομή με το σχολείο και το μπαμπά του στην Έδεσσα, ο Φάνης σχολείο κι εμείς εδώ!Χθες για πρώτη φορά ο μικρός ενώ γύρισε ανάσκελα στον ύπνο συνέχισε να κοιμάται για καμιά ώρα ...εεε μετά το κατάλαβε και άνοιγε μάτια, τζιτζί και ξαναμανά μπρούμυτα για νάνι;);)Καλημέρα κορίτσια!!

Καλημερα κοριτσουδια μου ...

τι διαβαζω??στρωνουν τα παιδακια μας ??βλεπω ο πεπε κοιμαται κανονικα ,ο αντρικος γυρνοβολαει στο κρεβατι ..

εμεις καλα , το μπεμπακι εχει ακομη βηχα αλλα ειναι σαφως καλυτερα...συνεχιζει βεβαια να ειναι μασκοφορος ..

ο χρηστος μας ξαναρχισε τα ιδια και δεν θελει να παει με τιποτα σχολειο ..χτυπιεται στα πατωματα ..καθε πρωι τραβαμε του λιναριου τα παθη...

Λοιπον εξαφανιζομαιιιιιιιιιιιιιιι

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα αλλά δεν με βλέπω για πολύ γιατί έχω κακό σκοπό για σήμερα, όόόόόχι βόλτες αλλά καθαριότητα, έχω ήδη βάλει δύο πλυντήρια έβγαλα τα σεντόνια, σκεπάσματα, χαλιά και τώρα κάνω ένα break για να αρμέξω την αγελάδα...

Μαρούσκα με τον πόνο μας παίζεις???Ο φούρνος απεργεί έχει κατέβει στον Λευκό Πύργο μαζί με τους υπόλοιπους αγανακτισμένους!

Αμαν βρε παιδάκι μου τι ταλαιπωρία τραβάει ο ταβανάτος-ζορό...Περαστικά σας!

Εμένα πάλι η δικιά μου από τότε που έπεσε από τον καναπέ κοιμάται συνέχεια μπρούμητα ή στην καλύτερη πλαγιομπρούμυτα το ζόρι είναι ότι ακόμη δεν μπορεί να γυρίσει και συνέχεια γκρινιάζει για να την γυρίσουμε...Άλλο πάλι και τούτο κοντεύει να πεί την αλφαβήτα και δεν μπορεί να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα μόνο δυό φορές το έκανε κι αυτό είμαι σίγουρη ότι έγινε στο καταλάθος...

Πως γέλασα σήμερα το πρωί που την βρήκα μπρούμυτα να κρατάει τα κάγκελα από το κρεβάτι και την μουρίτσα της χωμένη ανάμεσα να κοιτάζει έξω σαν τον φυλακισμένο!!!

I3hdp3.png

jennny Καλημέρα!

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα αλλά δεν με βλέπω για πολύ γιατί έχω κακό σκοπό για σήμερα, όόόόόχι βόλτες αλλά καθαριότητα, έχω ήδη βάλει δύο πλυντήρια έβγαλα τα σεντόνια, σκεπάσματα, χαλιά και τώρα κάνω ένα break για να αρμέξω την αγελάδα...

Μπράβο η νοικοκυρά μου!

Μαρούσκα με τον πόνο μας παίζεις???

Ο πόνος δεν είναι ''σας'' είναι και του στεφανιού μου οπότε...έλα όλοι οι αγανακτισμένοι μαζί να κάνουμε ΟΛΕ!

Ο φούρνος απεργεί έχει κατέβει στον Λευκό Πύργο μαζί με τους υπόλοιπους αγανακτισμένους!

Εμένα πάλι η δικιά μου από τότε που έπεσε από τον καναπέ κοιμάται συνέχεια μπρούμητα ή στην καλύτερη πλαγιομπρούμυτα το ζόρι είναι ότι ακόμη δεν μπορεί να γυρίσει και συνέχεια γκρινιάζει για να την γυρίσουμε...Άλλο πάλι και τούτο κοντεύει να πεί την αλφαβήτα και δεν μπορεί να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ, ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΑΠΕΙΡΑ! μόνο δυό φορές το έκανε κι αυτό είμαι σίγουρη ότι έγινε στο καταλάθος...

Πως γέλασα σήμερα το πρωί που την βρήκα μπρούμυτα να κρατάει τα κάγκελα από το κρεβάτι και την μουρίτσα της χωμένη ανάμεσα να κοιτάζει έξω σαν τον φυλακισμένο!!!

Αχαχαχαχαχα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...