-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:
το era test συνήθως το συνδυάζουν με την υστεροσκόπηση, σαν το μικροβίωμα. είναι ακριβό πολύ και εμένα στο κέντρο που ήμουν μου είχαν πει πως το δείγμα το πάνε Ισπανία. Δεν ξέρω αν όλα πάνε εκεί.
Ναι καθαρά χωρίς φάρμακα. Επίσης, αν έχεις το tripple line και αύριο, εγώ θα το ρίσκαρα για φρέσκο κύκλο, δεν έχεις να χάσεις κάτι πέρα από λεφτά. Και δεν ενοούσα για την δική σου ποιότητα. Καθαρό ωάριο χωρίς φάρμακα, αντιδρά το ίδιο (η εξέλιξη) με τα ωάρια που έχεις πάρει και με φάρμακα. Νιώθω ότι τσάμπα το παίρνεις όλο πάνω σου. Το ότι ο γιατρός σου δεν πιστεύει στις βιταμίνες τι φάση; Για το d3. Ω3, έχει αποδειχθεί ότι είναι ζωτικής σημασίας. Δεν είναι τυχαίο που τα παίρνουμε και σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εδώ το Ω3 βοηθάει στην όραση, το d3, αν ανεβάσεις τα επίπεδα σου, λάμπει το πρόσωπο σου. Κουλά πράγματα λέει ο γιατρός σου. Επίσης, από τον τρόπο που γράφεις μου φαίνεσαι μορφωμένη κοπέλα. Έχουμε την πληροφορία στα χέρια μας, εκμεταλλεύσου την και μην περιορίζεσαι στα λεγόμενα του.
3 πτυχία έχω αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση αρχίζω να τα χάνω, είναι άλλο level η πίστα αυτή. Ήμουν διατεθειμένη να πάρω αυτό το ρίσκο αλλά μου είπε να κόψω τα φάρμακα. Βέβαια εγώ τα πήρα μαζί μου γραφείο για παν ενδεχόμενο. Επέμενα στο τηλ να το προχωρήσουμε αύριο αν γίνει βλαστοκύστη το σημερινό κ έλεγε πως είναι ρίσκο. Αν και ο γιατρός δε σε υποστηρίζει σε αυτή την απόφαση πως να πάρεις θάρρος ;
πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:Ναι μπορείς να το κάνεις ώστε να μην σε προβληματίζουν οι μέρες της εμβρυομεταφορας. Επίσης με το ερα τεστ νομίζω βγάζουν αποτελέσματα Κ για τους γαλακτοβακιλλους οπότε θα δεις Κ μια επανάληψη τι γίνετε Κ εκεί πέρα.
Α πολύ καλό αυτό γιατί είδα μια αγωνία για το αν λύθηκε το θέμα με το μικροβιωμα.
-
Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011
-
Θέματα
-
- 7.542 απαντήσεις
- 929.270 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.221 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.439 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.160.964 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.004 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.542 απαντήσεις
- 929.270 εμφανίσεις
-
- 1.019 απαντήσεις
- 40.569 εμφανίσεις
-
- 584 απαντήσεις
- 176.519 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 981 απαντήσεις
- 52.272 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 5.702 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 70 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 477 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 890 εμφανίσεις
-
- 28.260 απαντήσεις
- 3.520.291 εμφανίσεις
-
- 959 απαντήσεις
- 98.103 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα