Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημερα!!

ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια μου!

αισιως εκλεισα τα 31...!

εγω για τα κουνουπια πηρα crilen της frezyderm ......

ειναι λιγο ακριβο αλλα αξιζει.

και ναι ανετ μου ειχα κατι νευρα που το διαβασα για την θειτσα κατινιτσα που ουτε εβλεπα τι εγραφα!

ο αντρας μου φευγει σημερα κ θα παρει κ το laptop και το ασυρματο ιντερνετ οποτε δεν θα εχω...

σας φιλω γλυκα ολες σας! και πιο πολλα τα μπεμπονια μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ αυτό έβαζα, φέτος τίποτα ακόμη με τις σίτες...

ο αντρας μου φευγει σημερα κ θα παρει κ το laptop και το ασυρματο ιντερνετ οποτε δεν θα εχω...

Να ευχηθώ καλή επιτυχία κι από εδώ για τη συνέντευξη!

Κοριτσάκια, έριξα ένα τρελό παιχνίδι σήμερα...Γρηγόρης, Φάνης, βαφτιστικός 4 ετών και αδερφάκι του 2 ετών συν Αντρέας....Το όλον 5 παιδάκια!!!5 ώρες παιδιά μαζί τους!!!Ήρθε μόνο ο μπαμπάς τους, η μαμά τους και καλά πονούσε η μέση (Μαράκι, η γαϊδούρα που λέγαμε το απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι!!)ο οποίος με τον άντρα μου πέρασε σούπερ, ήπιανε καφέ, φάγανε πιτούλα, ήπιανε μπίρες και τα είπανε ενώ εγώ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευτυχώς ο μικρός μας βρήκε την ιδανική μέρα να κοιμηθεί 2 ώρες το πρωί και 1 το μεσημέρι αχ τι καλά!! Είμαι κομματιασμένη ολίγον τι, αλλά έχω φαγητό και για αύριο, και από δουλειές το σπίτι λάμπει, μόνο την τσάντα του Γρηγόρη για σχολείο να κάνω!!!Αννετάκι, δε σε ξέχασα απλώς δε βγήκα εκτός σπιτιού, μόνο την Παρασκευή που πήγαμε βιβλιοθήκη αλλά είναι στην άλλη άκρη από το κέντρο της πόλης που θέλω να πάω;););)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Κοριτσάκια, έριξα ένα τρελό παιχνίδι σήμερα...Γρηγόρης, Φάνης, βαφτιστικός 4 ετών και αδερφάκι του 2 ετών συν Αντρέας....Το όλον 5 παιδάκια!!!5 ώρες παιδιά μαζί τους!!!Ήρθε μόνο ο μπαμπάς τους, η μαμά τους και καλά πονούσε η μέση (Μαράκι, η γαϊδούρα που λέγαμε το απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι!!)ο οποίος με τον άντρα μου πέρασε σούπερ, ήπιανε καφέ, φάγανε πιτούλα, ήπιανε μπίρες και τα είπανε ενώ εγώ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευτυχώς ο μικρός μας βρήκε την ιδανική μέρα να κοιμηθεί 2 ώρες το πρωί και 1 το μεσημέρι αχ τι καλά!! Είμαι κομματιασμένη ολίγον τι, αλλά έχω φαγητό και για αύριο, και από δουλειές το σπίτι λάμπει, μόνο την τσάντα του Γρηγόρη για σχολείο να κάνω!!!Αννετάκι, δε σε ξέχασα απλώς δε βγήκα εκτός σπιτιού, μόνο την Παρασκευή που πήγαμε βιβλιοθήκη αλλά είναι στην άλλη άκρη από το κέντρο της πόλης που θέλω να πάω;););)

Ρε Μαρούσκα.....

Ωρες ώρες σε φοβάμαι ρε κορίτσι μου....

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ; Αν ναι, σε θαυμάζω!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε στο κολυμβητήριο γιατί το Ηλεκτράκι είχε αγώνες. Πήρε το πρώτο της μετάλλιο!!! Ήρθε 3η στα 50μ ελεύθερο και 5η στα 50μ ύπτιο! Μεγάλη η συγκίνηση!:D:D:D:D:D

Το απόγευμα πήρα τα μεγάλα και πήγαμε σε πάρτυ. Περάσαμε πολύ όμορφα! Ο Πέπε σπίτι με μπαμπά, δεν ρώτησα τι έγινε όσο έλλειπα...:rolleyes:. Είδα τον vasdelo με ελαφρώς σηκωμένα τα μαλλιά μόνο.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα!!

ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια μου!

αισιως εκλεισα τα 31...!

και ναι ανετ μου ειχα κατι νευρα που το διαβασα για την θειτσα κατινιτσα που ουτε εβλεπα τι εγραφα!

μαρακι μουυυυυυυυ, χρονια πολλα (αν και καθηστερημενα...δεν τοξερα ρε μαναρι, δεν μιλας κι εσυ) πολυχρονη να σε χαιρομαστε και ακομα περισσοτερο η οικογενεια σου!!!αντε και του χρονου διπλη (2 σε 1 ντεεεε)!!!

μαρια μην συγχιζεσαι παιδι μου...δεν αξιζει τον κοπο, δεν βλεπεις εμενα μια χαρα ειμαι...και απο σοκολατοειδη καλα κρατω και ασε τους λοιπους να λενε οτι θελουν..υγεια να εχουμε και οι τσουχτρες ασε να τρων τα λυσσακα τους, απτην ζηλια τους τα λενε (θα δειτε και θα καταλαβετε...ακομα δεν εχω αξιωθει)

φιλια στα ζουζουνια!

ωρε μαρουσκακι μου χαρα στο κουραγιο σου, φτου σκορδα!!!

πολυ σε θαυμαζω ειλικρινα, εδω εγω βαραω μπιελα με τον ζεβριδι μου κι εσυ ντουρασελ, μπραβο μπραβο πολυ σε χαιρομαι!

Ρε Μαρούσκα.....

Εμείς σήμερα πήγαμε στο κολυμβητήριο γιατί το Ηλεκτράκι είχε αγώνες. Πήρε το πρώτο της μετάλλιο!!! Ήρθε 3η στα 50μ ελεύθερο και 5η στα 50μ ύπτιο! Μεγάλη η συγκίνηση!:D:D:D:D:D

Το απόγευμα πήρα τα μεγάλα και πήγαμε σε πάρτυ. Περάσαμε πολύ όμορφα! Ο Πέπε σπίτι με μπαμπά, δεν ρώτησα τι έγινε όσο έλλειπα...:rolleyes:. Είδα τον vasdelo με ελαφρώς σηκωμένα τα μαλλιά μόνο.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

συγχαρητηρια φιλεναδα και σανωτερα!!!φανταζομαι καμαρι ε?μπραβο στο ηλεκτρακι μας!

αξιος ο μπαμπας...την επομενη φορα θα ειναι πιο κουλ...θα δεις!

εγω ακομα τον ψηνω εστω να παρει το παιδι να το παει καμια βολτα, οχι μακρια στη θεια του που θα τον αναλαβουν κιολας αλλα Α-ΚΥ-ΡΟΟΟΟΟΟΟΟ!χεστης παιδι μου...αντρας τι να πεις!

τα φιλια μου σε νινια και μανουλες!!!και καλη εβδομαδα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μανουλίτσες!

Ρε Μαρούσκα.....

Κι εγώ είχα ακριβώς την ίδια απορία με σένα!!!Άξια άξια :tongue::tongue::tongue:

Συγχαρητήρια στο μικρό Ηλεκτράκι-Δελφινάκι!!!!!!

Τα περαστικά μου στον Vasdelo-μπαμπά!!!

Εμείς πήγαμε το Σάββατο για shopping therapy!Άνοιξε στο cosmos (το μόνο αξιοπρεπές εμπορικό κέντρο στην Θεσ/νίκη) H&M και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το άλλο ήταν στο κέντρο και που να τρέχεις μέχρι εκεί...Καλά μιλάμε έχει τα απίστευτα ρουχάκια για τα μπεμπάκια...πήραμε και το πρώτο μας τζίν σορτσάκι!!!

Η μαμά πήρε ένα κουνούργιο μπίμερ (!!!!είδες Μαρούσκα????μαθαίνω!) γιατί το άλλο μας άφησε χρόνους αφού πρώτα έκανε ένα εντυπωσιακό μπάμ στα χέρια μου...

Ποιός να μου το έλεγε πρίν 10 χρόνια ότι κάποια στιγμή στην ζωή μου θα χαιρόμουν τόσο πολύ που έχω αποκτήσει ένα καινούργιο μίξερ και ένα τόσο δά σορτσάκι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

I3hdp3.png

jennny

Εμείς πήγαμε το Σάββατο για shopping therapy!Άνοιξε στο cosmos (το μόνο αξιοπρεπές εμπορικό κέντρο στην Θεσ/νίκη) H&M και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το άλλο ήταν στο κέντρο και που να τρέχεις μέχρι εκεί...Καλά μιλάμε έχει τα απίστευτα ρουχάκια για τα μπεμπάκια...πήραμε και το πρώτο μας τζίν σορτσάκι!!!

Η μαμά πήρε ένα κουνούργιο μπίμερ (!!!!είδες Μαρούσκα????μαθαίνω!) γιατί το άλλο μας άφησε χρόνους αφού πρώτα έκανε ένα εντυπωσιακό μπάμ στα χέρια μου...

Tου άλλαξες τα φώτα, μαρή, του μίνι-πιμεριού?Τι φρούτα άλεθες?Καρύδες???

Ποιός να μου το έλεγε πρίν 10 χρόνια ότι κάποια στιγμή στην ζωή μου θα χαιρόμουν τόσο πολύ που έχω αποκτήσει ένα καινούργιο μίξερ και ένα τόσο δά σορτσάκι!!!:rolleyes :

Θυμάσαι όταν κάποτε που ήμασταν πιο μικρές είχαμε καμιά φίλη με μωρό και μιλούσε συνέχεια γι' αυτό και χαιρόταν κι εμείς βαριόμασταν κι είχαμε άλλα στο μυαλό?Ε, τώρα είμαστε εμείς η φίλη που χαίρεται με τα απλά που κάνει το μωρό της και με τις καινούριες κατσαρόλες!!

annete

ωρε μαρουσκακι μου χαρα στο κουραγιο σου, φτου σκορδα!!!

πολυ σε θαυμαζω ειλικρινα, εδω εγω βαραω μπιελα με τον ζεβριδι μου κι εσυ ντουρασελ, μπραβο μπραβο πολυ σε χαιρομαι!

Όταν με το καλό έρθει κι ένα τιγράκι ή λεοπαρδαλάκι ή καμηλοπαρδαλάκι στη ζωή σου, θα δεις ότι ένα ζεβράκι είναι ένα ζεβράκι κι ότι στο δεύτερο όλα σου φαίνονται πιο εύκολα, τουλάχιστον τα πρακτικά:tongue::tongue:Και θα πεις ότι είπανε όλες οι δευτεροκαιβάλε μανούλες...ένα ίσον κανένα!

εγω ακομα τον ψηνω εστω να παρει το παιδι να το παει καμια βολτα, οχι μακρια στη θεια του που θα τον αναλαβουν κιολας αλλα Α-ΚΥ-ΡΟΟΟΟΟΟΟΟ!χεστης παιδι μου...αντρας τι να πεις!

Εεεε, για βάλ' τον λίγο στο παιχνίδι γιατί μετά θα τον κυνηγάς με το τουφέκι!Κι άμα πάνε και καμιά βόλτα μόνοι τους δε θα γίνει και σεισμός, ας πάνε γύρω από το τετράγωνο άμα φοβάται τόσο, ίσα να εξοικειωθεί!

vasdeli

Παράθεση:

Ρε Μαρούσκα.....

:confused::confused::confused:Γιατί μαμά???

Η αλήθεια είναι ότι μετά τις 3 πρώτες ώρες κουράστηκα, αλλά τι να έκανα που οι άντρηδες βλέπανε moto GP...

Εμείς σήμερα πήγαμε στο κολυμβητήριο γιατί το Ηλεκτράκι είχε αγώνες. Πήρε το πρώτο της μετάλλιο!!! Ήρθε 3η στα 50μ ελεύθερο και 5η στα 50μ ύπτιο! Μεγάλη η συγκίνηση!

Ax,πόσες χαρές ακόμη!Συγχαρητήρια στο δελφινάκι μας!

Πήρα τα μεγάλα και πήγαμε σε πάρτυ. Περάσαμε πολύ όμορφα! Ο Πέπε σπίτι με μπαμπά, δεν ρώτησα τι έγινε όσο έλλειπα.... Είδα τον vasdelo με ελαφρώς σηκωμένα τα μαλλιά μόνο.....

Χαχα,συνηθίζει σιγά σιγά ο ένας τον άλλο...Την αμαρτία μου τη λέω πάντως...Εγώ καμαρώνω σα γύφτικο σκεπάρνι που στους άλλους γκρινιάζει κι όταν τον παίρνω εγώ γαληνεύει....

Ξύπνησε 6.30 και κοιμάται από τις 8.20, ώρα για καφεέεεεεεεεεε!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Eγώ απολαμβάνω ένα αμαρτωλό κομμάτι μπράουνι με παγωτό, ελπίζω το μωρό να μη βγάλει το Νιαγάρα μετά!Κι εμείς κοιμόμαστε, από τις 12 παρά 5 παρακαλώ!Μέχρι κι η πέρκα μπήκε στο φούρνο για αύριο λέμε! Aγόρι μου φαλακρό, keep up the good...sleep!!!:P:p:p:p

Καλό καφέ ως τις 1 και κάτι που αρχίζουν οι επιστροφές, Βικάκι!Ορέ τι θα κάνουμε μετά τις 15 Ιουνίου ορέ???:confused::confused::confused::confused:

Eγώ απολαμβάνω ένα αμαρτωλό κομμάτι μπράουνι με παγωτό, ελπίζω το μωρό να μη βγάλει το Νιαγάρα μετά!Κι εμείς κοιμόμαστε, από τις 12 παρά 5 παρακαλώ!Μέχρι κι η πέρκα μπήκε στο φούρνο για αύριο λέμε! Aγόρι μου φαλακρό, keep up the good...sleep!!!:P:p:p:p

Καλό καφέ ως τις 1 και κάτι που αρχίζουν οι επιστροφές, Βικάκι!Ορέ τι θα κάνουμε μετά τις 15 Ιουνίου ορέ???:confused::confused::confused::confused:

Άμα σου πω ότι το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ;

Σήμερα τους είχα και τους μεγάλους εδώ γιατί οι δάσκαλοι είχαν εκλογές. Δεν μπορώ να πω όμως με άφησαν και κοιμήθηκα μια ωρίτσα τα πουλάκια μου....παίζανε ήσυχα επάνω και είχα τον Βίκουλο κάτω και κοιμηθήκαμε!!!:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μανουλίτσες!

Ποιός να μου το έλεγε πρίν 10 χρόνια ότι κάποια στιγμή στην ζωή μου θα χαιρόμουν τόσο πολύ που έχω αποκτήσει ένα καινούργιο μίξερ και ένα τόσο δά σορτσάκι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τζενακι καλα ψωνια!!!

ναι τα H&M εχουν υπεροχα ρουχακια και πολυ οικονομικα...εχθες εμαθα πως ειναι της μαντονα (το ξερατε εσεις η εγω ζω σε αλλον πλανητη?)

μεγεια το νεο σας μπιμερ (που για καλη μου τυχη εκανες επεξηγηση και δεν εγινα ρομπα ξεκουμπωτη να ρωτησω τι ειναι αυτο χαχαχχα ενω τωρα εγινα απλα ρομπα χαχαχαχα) και μεγεια και καλοφορετο το τοσοδουλικο σορτσακι σας!!!ααααχ μπουτακια μπουτακια μπουτακια εξω λοιποννννννννν!!!

Όταν με το καλό έρθει κι ένα τιγράκι ή λεοπαρδαλάκι ή καμηλοπαρδαλάκι στη ζωή σου, θα δεις ότι ένα ζεβράκι είναι ένα ζεβράκι κι ότι στο δεύτερο όλα σου φαίνονται πιο εύκολα, τουλάχιστον τα πρακτικά:tongue::tongue:Και θα πεις ότι είπανε όλες οι δευτεροκαιβάλε μανούλες...ένα ίσον κανένα!

ααααχ με το καλο, με το καλο κι ας ερθει και λιονταρακι γρ γρ γρρρ και πιθηκακι και κροκοδειλακι!!!καθε μερα που μου γελαει ο σκατουλης μου θελω ολη την ζουγκλα σε παιδακια!!!χιχιχι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εεεε, για βάλ' τον λίγο στο παιχνίδι γιατί μετά θα τον κυνηγάς με το τουφέκι!Κι άμα πάνε και καμιά βόλτα μόνοι τους δε θα γίνει και σεισμός, ας πάνε γύρω από το τετράγωνο άμα φοβάται τόσο, ίσα να εξοικειωθεί!

ααααααααχ και βααααααααααχ, εδω πανε να κοιμηθουν το μεσημερι αγκαλιτσα και ο ζεβριδακος κανει παιχνιδακια η γκρινιαζει γιατι νυσταζει και ο κυριος με φωναζει..."αννααααααααα ελα να τον κοιμησειιιιιιιιιιιιις"...και το καλυτερο τον φοβεριζει κιολας..."τωρα θαρθει η μανα σου" χαχαχαχα τον ατιμο!!!!!!!!!!!!!!!

Μπονζούρ, χαίρετε και γεια σαας!

Πάω να πιω καφέ στην μπαλκονάρα όσο κοιμάται ο Πέπε-Βίκουλος!!!!

Σας φιλώ!:-D

κι εμειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!

Eγώ απολαμβάνω ένα αμαρτωλό κομμάτι μπράουνι με παγωτό, ελπίζω το μωρό να μη βγάλει το Νιαγάρα μετά!Κι εμείς κοιμόμαστε, από τις 12 παρά 5 παρακαλώ!Μέχρι κι η πέρκα μπήκε στο φούρνο για αύριο λέμε! Aγόρι μου φαλακρό, keep up the good...sleep!!!:-P:razz::-P:razz:

εσυ θα φας ξυλο...:-D εμα πιαααααααααααααα λεω να κοψω τα γλυκα μπας και μπω στα ρουχα μου κι εσυ με κολαζεις!ε να κι εγω...παω να χτυπησω ενα εκλερακι που βρισκεται κατα τυχη στο ψυγειο μου χιχιχι!:tongue:

κερναω!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια Βικακυ στο Ηλεκτρινη μας!!

σημερα πηγαμε θαλασσα!!ναι καναμε την πρωτη βουτια.....!!!!

καλο καλοκαιρι και επισημως!!

σελω κι εγω μπανακιιιιιιιιιιιιιιι!!!!εβαλες και τον μικρο?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...