Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

gyrisa...

Βικακυ μου πρεπει να ηταν υπεροχα!!!!

εγω θελω να παω Σπιναλογκα-εννοειτε Πλακα εχω παει πολλες φορες- αλλα δεν το βλεπω κ μου εχει κολλησει.

σημερα αγορασαμε καινουργια μαγιουδακια στα παιδια μας...πετσετες κτλ...να δω ποτε θα παω εγω για μενα....

ο μικρος μαλλον συντομα θα σκασει το δοντακι του πολυ γκρινια κ το δαχτυλο συνεχεια μεσα κ τα κατω ουλα τοσο πολυ πρησμενα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννετ μου ένας κούκλος ο Γερασιμάκης!!!και τα μαλλιά σου όντως είναι πολύ ωραία κι επίσης μ'άρεσε το χρώμα από το φόρεμα πολύ...

Δεν πιστεύω το παιδί να αρχίσετε να το φωνάζετε Μάκη????

κουκλος ε?ερε τρεμετε κοπελιεεεεεεεεεεεες!!!χαχαχα

μακη?οχι βεβαια...το παιδι ειναι Γερασιμος..αντε Γερασιμακης...αντε και Γερασιμουλης...Μακης...Σιμος και τα συναφι τους τα εχω κοψει..τελος

Καλέ Τζέρι το λένε το παιδί από αγέννητο!:tongue::tongue::tongue:Όντως σούπερ το μαλλί σου και το χρώμα και το χτένισμα, χαλάλι οι ώρες που φάγατε!Και το φόρεμα ναιναι, κοιλιά δεν είδα που λύσσαξες αλλά ίσως επειδή τον έχω λοξά τον υπολογιστή και χτυπά ο ήλιος!:P:p:p:p:p:p

Έχω απίστευτα νεύρα με τον άντρα μου που ενώ ξέρει ότι η ώρα του ύπνου (και του φαγητού) είναι ιερή, πριν κοιμηθώ να ξεκουραστώ από τα χθεσινά γλέντια ήρθε και μου είπε ότι την Κυριακή θα έχουμε κόσμο ενώ ξέρει πόσο με αγχώνει αυτό (ετοιμασίες κλπ).Σκοτώνω άνθρωπο μιλάμε.Κι εγώ για αντίποινα δεν ασχολούμαι καθόλου με παιδιά, θα τα αφήσω να ουρλιάζουν και να σκοτώνονται για να το ξανακάνει άμα τολμάει άλλη φορά.Θα μου πεις τα παιδιά τι φταίνε.... Δε φταίνε αλλά κι εγώ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!:-(:sad::-(

αυτο θα το αφησω ασχολιαστο...μαρηηηηη μαρουσκα να με συγχησεις θες? χαχαχα

λοιπον αυριο θα τραβηξω παλι απτα δειγματα και θα σου στειλω να μου πεις "καλη λευτερια και με εναν πονο" χαχχαχαα

με στεναχωρησαν βεβαια την μερα εκεινη..εμαθα πως σχολιαστηκε η κοιλια μου...<<γεννησε και δεν εχασε ουτε ενα κιλο>> πως δεν εχασα μωρη...5 το συνολο, τα υπολοιπα μεχρι να γινει 9 μηνων ο Γερασιμος θα τα εχω στειλει απο κει πουρθανε... <<μηπως μας κριβει τιποτα?>> ναι μωρη κρυβω το λιπος που εβγαλες απτην λιποαναρροφηση...αη σιχτιρ μλκω :twisted:

συγνωμη ρε κοριτσια αλλα οταν το σκεφτομαι τα παιρνω ασχημα, θα στειλω και φωτο της κυριας που τα ειπε να θαυμασετε την κορμαρα της που θαμιλησει για μενα...εβγαλε και φωτογραφιες με το παιδι μου την τρελα μου μεσα...μηπως θελει να την βαλω και στο αλμπουμ?και μετα ξυπνησε

ααααχ μαρουσκακι μου αν ειμασταν κοντα θα ερχομουν να σε βοηθησω και θα φορτωναμε κι τον υιο μου στον συζυγο ετσι για να μαθει να κανονιζει χωρις τον ξενοδοχο χεχεχε

φιλακια κοριτσαρα μου

gyrisa...

Βικακυ μου πρεπει να ηταν υπεροχα!!!!

εγω θελω να παω Σπιναλογκα-εννοειτε Πλακα εχω παει πολλες φορες- αλλα δεν το βλεπω κ μου εχει κολλησει.

σημερα αγορασαμε καινουργια μαγιουδακια στα παιδια μας...πετσετες κτλ...να δω ποτε θα παω εγω για μενα....

ο μικρος μαλλον συντομα θα σκασει το δοντακι του πολυ γκρινια κ το δαχτυλο συνεχεια μεσα κ τα κατω ουλα τοσο πολυ πρησμενα....

μεγεια τα μαγιουδακια σας μαρια μου, αντε και καλες βουτιες!!!ποτε λετε να ξεκινησετε?

και με το καλο το δοντακι!αλοιφουλα του βαζεις?ο δικος μου κανει κατι γκριματσες αηδιας...ασε που μου πνιγηκε απτα σαλια..οποτε αλοιφουλα μονο στα μεγαλα ζορια

φιλακια σε ολους

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ανέτ, κοπέλα μου, πες μου ποια τατάκω σε σύγχισε και έρχομαι να τη χαστουκίσω!!!:mad:

Ακούς εκεί...με τον κάθε παλαβιάρη...πού να ξέρει καλή μου ο καθένας τι τραβάς προσωπικά για να γεννήσεις ένα παιδί...

Και ναι κυρία μου, 9 μήνες με είχε τρελάνει η δίαιτα για το ζάχαρο και γουστάρω να ξεσκιστώ στη σοκολάτα!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Για τον σταφυλόκοκο ξέχνα το....:cool:, μόλυνση είναι.

Λοιπόν, πήγαμε στη γιατρό, κάναμε τα μπίμπι, ένα σε κάθε χονδρουλό μπουτάκι...και ω! του θαύματος!!! Ο Πεπελινόσπορος στο πρώτο εμβόλιο δεν πήρε πρέφα τίποτα!!!!:shock::shock::shock: Ούτε καν αναστεναγμός μιλάμε, κορίτσια! Ε, στο δεύτερο, κάτι πήγε να γίνει αλλά καμιά σχέση με τις άλλες φορές που μας άκουγαν μέχρι την Κρήτη!!!

Έγινε 8060 κιλά ο μπούλης :shock::shock:. και έβαλε 5 πόντους σε έναν μήνα, πήγε στους 69! Μια χαρά, ζωή να'χει...Η γιατρός άρχισε πάλι να λέει την παραμύθα για τις κρέμες(αμάν με αυτή τη βανίλια, έλεος, δηλαδή)... ρε κυρά μου, θέμε να θηλάσουμε αποκλειστικά μέχρι και τους 6 λέμε....Βέβαια στο τέλος μου είπε αν αντέχω μέχρι και τον 6ο αποκλειστικό.

Ήρθε και ο Παυλίτος, να πάρουμε το χαρτί για την εγγραφή στην α' Δημοτικού, ντε....

Μετά πάλι βολτίτσα και στο τέλος κλάμα λόγω νύστας...

Και έρχομαι στο προκείμενο....:-( Έχω βαρεθεί να είμαι ο σκύλος του σπιτιού...Κάθε βράδυ να φωνάζω και να είμαι με τον βούρδουλα για να πέσουν τα παιδιά για ύπνο...και εκείνα τότε να τα θυμούνται όλα...τα κακά που δεν έκαναν, τα γόνατα που δεν πόνεσαν κατά την διάρκεια της ημέρας, τα μαθήματα που δεν διαβάστηκαν, οι τσάντες που δεν φτιάχτηκαν....ΕΛΕΟΣ και αν γελάτε εσείς οι πρωτομανούλες...ελάτε να σας εξηγήσω το όνειρο με τα κολοκυθάκια σε λίγα χρόνια!!!:mrgreen::mrgreen:

Ειλικρινά ώρες ώρες νιώθω τόσο σκ@τ@...Όλο τα ίδια και τα ίδια κάθε βράδυ....

Μαρούσκα, είναι δυνατόν ο σύζυγος να καλέσει κόσμο χωρίς πρώτα να συνεννοηθεί μαζί σου;:shock:

Μαριαέφηηηηηηηη...πάρε με μαζί σου στην Σπιναλόγκα και άσε με εκεί όταν φύγεις!!!:lol::lol::lol:

Τζένη περαστικά με την αλλεργία...το ξέρω τι μανίκι είναι....έχω τον vasdelo να φτερνίζεται όλη την ώρα κάθε Μάρτη με Ιούνη...ευτυχώς μέχρι στιγμής κανένα παιδί δεν έχει εκδηλώσει αλλεργία αλλά ποτέ δεν είναι αργά.....φτου κακά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βικάκο, χρόνια πολλά για το γλυκό μας Πέπε!Μια χαρά μεγαλώνει με το μαμόγαλο και μπράβο που αντιστέκεσαι στα συνηθισμένα;););)Αχ, ρε Βίκυ, τι να καταλάβουν τα κορίτσια από παιδιά που πριν τον ύπνο τα πιάνει τρέλα?Που κακά θα θέλουν τότε, που θα θέλουν να παίξουν τότε γιατί όλη μέρα δεν έπαιξαν :shock::shock::shock::shock::shock:, που θα θέλουν να τρέχουν πάνω κάτω κι εσύ τα κυνηγάς...Που κι εσύ είσαι κομμάτια απ' όλη τη μέρα αλλά ποιος σε υπολογίζει...Κι άντε να τα κάνεις μπάνιο, κι άμα κλαίει και κανα άλλο ταυτόχρονα (όρα το νούμερο 3!!)βράστα...Μη γελάτε, εκεί που είστε ήμασταν κι εκεί που είμαστε (Θεού θέλοντος) θα είστε!:tongue::tongue:

Ο άντρας μου θεωρεί ότι εντάξει, δε χρειάζεται να ετοιμάσω κάτι μιας κι έχω 3 παιδιά. Το θέμα είναι ότι έρχεται η κουμπάρα με το βαφτιστικό μου η οποία με 2 παιδιά και στο σπίτι της για να βρεις τρίχα να πετάει παίρνεις το μεγεθυντικό φακό!Οπότε βάλε τρελό καθάρισμα σπιτιού ε και κανα 2 τροφές να μη φτιάξω?Άντε μετά κοιμήσου εσύ!Ακόμη δεν ξέρω πότε θα τα κάνω με 3 παιδιά σπίτι το σαβκο και πρέπει να μαγειρέψω και για μας για κυριακή και δευτέρα για να στείλω στο Γρηγόρη... Ο δε κουμπάρος όταν πούμε να πάμε, κλείνει το τηλέφωνο στο Γιώργο, του λέει, θα μιλήσω με την γυναίκα και θα σας πω, κατάλαβες?? Το κατάλαβε κι αυτός και πήγε πήρε γυμναστήριο της playskool στο μωρό να εξιλεωθεί, ωραίο είναι δεν είχα ποτέ στα άλλα παιδιά, αλλά κουράστηκα να κουνάω εγώ τα παιχνίδια ας τα κουνάει ο Αντρίκος μόνος του:P:p:p

Αννετάκο, εγώ βγάζω 2 κόκκινες κάρτες, μια στη θείτσα που είπε αυτά για σένα και μια στο πρόσωπο που στα μετέφερε, δεν τα λες αυτά αγάπη μου σε μια κοπέλα που μόλις γέννησε και νιώθει άσχημα που δεν έχασε όλα υτα κιλά!Hello!Από ψυχολογία τίποτα δε σκαμπάζουμε?:mad::mad::mad::mad:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

αννετακι μου κουκλα μου γλυκεια ππαντα μα παντα σε εκδηλωσεις θα πει ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του λεμε! κ θα σου πω αστους να κουρευονται! αντε με την καθε κουτσομπολαααα!!! στον γαμο μου να δεις τι λεγενα επειδη ημουν εγκους...

Βικακι μου με το καλο ηη Α δημοτικου! ο μπεμπης σου ακολουθει τον φιλο του παντως!!

οσο για τα παιδια ουυυ μια απο τα ιδια η Εφη να ξυπναει καθε 1 ωρα κ ο μπεμπης καθε μιση (του εδωσα depon) ο κακομοιρης το δοντι του δεν λεει να σκασει...

μπανια δεν ξερω ποτε θα αρχισουμε ισως το αλλο σκ τα παμε ...σιγουρα με το κλεισιμο των σχολειων...

Μην ασχολείσαι κάν με την φώκια Αννετ μου κι η Σκλεναρίκοβα να ήσουνα πάλι κάτι θα έβρισκε να πεί...είναι κάτι άτομα που καλό λόγο δεν ακούς από το στόμα τους δεν ακούς...

Εμένα να φανταστείς με είδε μια ξαδέρφη της πεθεράς μου μόλις σαράντισα και μου λέει με ένα ύφος "Πως είσαι έτσι?πρέπει να κάνεις επειγόντως δίαιτα!!!!" και ήμουν και -2 κιλά μετά την γέννα...κι ο τυφώνας έχει την απαίτηση να την καλέσω στο σπίτι για να δεί την μικρή :twisted::twisted: με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι κατρίνα....

Βικάκο, χρόνια πολλά για το γλυκό μας Πέπε!Μια χαρά μεγαλώνει με το μαμόγαλο και μπράβο που αντιστέκεσαι στα συνηθισμένα;););)Αχ, ρε Βίκυ, τι να καταλάβουν τα κορίτσια από παιδιά που πριν τον ύπνο τα πιάνει τρέλα?Που κακά θα θέλουν τότε, που θα θέλουν να παίξουν τότε γιατί όλη μέρα δεν έπαιξαν :shock::shock::shock::shock::shock:, που θα θέλουν να τρέχουν πάνω κάτω κι εσύ τα κυνηγάς...Που κι εσύ είσαι κομμάτια απ' όλη τη μέρα αλλά ποιος σε υπολογίζει...Κι άντε να τα κάνεις μπάνιο, κι άμα κλαίει και κανα άλλο ταυτόχρονα (όρα το νούμερο 3!!)βράστα...Μη γελάτε, εκεί που είστε ήμασταν κι εκεί που είμαστε (Θεού θέλοντος) θα είστε!:tongue::tongue:

Συνέχισε έτσι κι άμα κάνω δεύτερο εμένα να με...τηλεγραφήσεις!

Ο άντρας μου θεωρεί ότι εντάξει, δε χρειάζεται να ετοιμάσω κάτι μιας κι έχω 3 παιδιά.

Αυτό το κουσούρι το έχουν όλοι οι άντρες...

Το θέμα είναι ότι έρχεται η κουμπάρα με το βαφτιστικό μου η οποία με 2 παιδιά και στο σπίτι της για να βρεις τρίχα να πετάει παίρνεις το μεγεθυντικό φακό!Οπότε βάλε τρελό καθάρισμα σπιτιού ε και κανα 2 τροφές να μη φτιάξω?Άντε μετά κοιμήσου εσύ!Ακόμη δεν ξέρω πότε θα τα κάνω με 3 παιδιά σπίτι το σαβκο και πρέπει να μαγειρέψω και για μας για κυριακή και δευτέρα για να στείλω στο Γρηγόρη... Ο δε κουμπάρος όταν πούμε να πάμε, κλείνει το τηλέφωνο στο Γιώργο, του λέει, θα μιλήσω με την γυναίκα και θα σας πω, κατάλαβες?? Το κατάλαβε κι αυτός και πήγε πήρε γυμναστήριο της playskool στο μωρό να εξιλεωθεί, ωραίο είναι δεν είχα ποτέ στα άλλα παιδιά, αλλά κουράστηκα να κουνάω εγώ τα παιχνίδια ας τα κουνάει ο Αντρίκος μόνος του:P:p:p

Αννετάκο, εγώ βγάζω 2 κόκκινες κάρτες, μια στη θείτσα που είπε αυτά για σένα και μια στο πρόσωπο που στα μετέφερε, δεν τα λες αυτά αγάπη μου σε μια κοπέλα που μόλις γέννησε και νιώθει άσχημα που δεν έχασε όλα υτα κιλά!Hello!Από ψυχολογία τίποτα δε σκαμπάζουμε?:mad::mad::mad::mad:

Κι εμείς θέλουμε να πάμε για μπανάκι ζηλεύω τρελά Μαράκι...αλλά εδώ ρίχνει καρεκλοπόδαρα...

Σας χαιρέτησα???

Δεν σας χαιρέτησα...

Χαίρετε!

Τι κάνετε?

Καλά ευχαριστώ!!!

(Μη με παρεξηγάτε καλέ κυρίες έχω τρείς μέρες να βγώ από το σπίτι (νομίζω)) :cool:

I3hdp3.png

Λοιπόν, πήγαμε στη γιατρό, κάναμε τα μπίμπι, ένα σε κάθε χονδρουλό μπουτάκι...και ω! του θαύματος!!! Ο Πεπελινόσπορος στο πρώτο εμβόλιο δεν πήρε πρέφα τίποτα!!!!:shock::shock::shock: Ούτε καν αναστεναγμός μιλάμε, κορίτσια! Ε, στο δεύτερο, κάτι πήγε να γίνει αλλά καμιά σχέση με τις άλλες φορές που μας άκουγαν μέχρι την Κρήτη!!!

Έγινε 8060 κιλά ο μπούλης :shock::shock:. και έβαλε 5 πόντους σε έναν μήνα, πήγε στους 69! Μια χαρά, ζωή να'χει...Η γιατρός άρχισε πάλι να λέει την παραμύθα για τις κρέμες(αμάν με αυτή τη βανίλια, έλεος, δηλαδή)... ρε κυρά μου, θέμε να θηλάσουμε αποκλειστικά μέχρι και τους 6 λέμε....Βέβαια στο τέλος μου είπε αν αντέχω μέχρι και τον 6ο αποκλειστικό.

Ήρθε και ο Παυλίτος, να πάρουμε το χαρτί για την εγγραφή στην α' Δημοτικού, ντε....

Και έρχομαι στο προκείμενο....:-( Έχω βαρεθεί να είμαι ο σκύλος του σπιτιού...Κάθε βράδυ να φωνάζω και να είμαι με τον βούρδουλα για να πέσουν τα παιδιά για ύπνο...και εκείνα τότε να τα θυμούνται όλα...τα κακά που δεν έκαναν, τα γόνατα που δεν πόνεσαν κατά την διάρκεια της ημέρας, τα μαθήματα που δεν διαβάστηκαν, οι τσάντες που δεν φτιάχτηκαν....ΕΛΕΟΣ και αν γελάτε εσείς οι πρωτομανούλες...ελάτε να σας εξηγήσω το όνειρο με τα κολοκυθάκια σε λίγα χρόνια!!!:mrgreen::mrgreen:

Μαρούσκα, είναι δυνατόν ο σύζυγος να καλέσει κόσμο χωρίς πρώτα να συνεννοηθεί μαζί σου;:shock:

Μαριαέφηηηηηηηη...πάρε με μαζί σου στην Σπιναλόγκα και άσε με εκεί όταν φύγεις!!!:lol::lol::lol:

Τζένη περαστικά με την αλλεργία...το ξέρω τι μανίκι είναι....έχω τον vasdelo να φτερνίζεται όλη την ώρα κάθε Μάρτη με Ιούνη...ευτυχώς μέχρι στιγμής κανένα παιδί δεν έχει εκδηλώσει αλλεργία αλλά ποτέ δεν είναι αργά.....φτου κακά!

Καλέ εσύ πως μου ξέφυγες???

Παναγιά μου ένας παίδαρος!!!Καλέ εμάς μας τρώτε για πρωινό!!!!

Είναι δυνατόν να κλάψει βρε Βίκυ???

Πονάνε ωρέ τα παλικάρια????:tongue:

Πρώτη δημοτικού???Φαντάζομαι καμάρι ο Παυλίτος!:mrgreen:

Κι εγώ θέλω ένα εισητήριο χωρίς επιστροφή για Σπιναλόγκα παρακαλώ!!!

Μωρέ το φτάρνισμα δε με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά με πιάνουν μαζί τα μάτια και το αναπνευστικό σαν άσθμα ένα πράγμα...ότι ποτέ δεν είναι αργά είναι μεγάλη αλήθεια εγώ το εκδήλωσα για πρώτη φορά πρίν τρία χρόνια κι ενώ είχα συμπτώματα για 1-2 μήνες νόμιζα ότι ήταν κρυολόγημα και περίμενα να περάσει μόνο μέχρι που με έπιασε μια και καλή και με τρέχανε στα νοσοκομεία...

I3hdp3.png

Καλά έχει κάτι θειές, άστα να πάνε!Τζενάκι, φυσικά και θα κάνεις δεύτερο παιδάκι!Ε όχι ν' αφήσουμε και το Κατερινιώ άνευ αδερφακίου!:tongue::tongue::tongue:Αυτά που περιγράφουμε με τη Βίκυ δε συμβαίνουν κάθε μέρα, αλλά όταν συμβαίνουν είναι πίκρα!

Τι θα γίνει με το μενού?Εστιατόριο θα ανοίξεις και μας το αργείς τόσο?:tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Bonjour!!!

Τι κάνουν τα κοριτσάκια???

Εμάς μας έφαγαν χτές για πρώτη φορά τα κουνούπια όλο το βράδυ ο μπαμπάς μας έπαιζε τον κουνουποκυνηγό!Αλλά η μικρή έχει 6 τσιμπηματάκια :-( εκ των οποίων τα 5 είναι στο ένα ποδαράκι της :shock: Η καημενούλα είναι σα να έχει πάθει ανεμοβλογιά...Αχ τι θα τον κάνουμε τον μπαμπάκα μας που ξέχασε να κλείσει την σίτα :mad::-x:-x:-x

Για το συννημένο πήγα στην απάντηση στις γραμμές εργαλείων ακριβώς δίπλα στην γελαστή φατσούλα έχει ένα συνδετήρα όμοιο με την επισύναψη στα e-mail από εκεί πήγα και ανέβασα το αρχείο βέβαια με παίδεψε λίγο γιατί δεν το χωρούσε αλλά την βρήκα την άκρη μου.

I3hdp3.png

Mπράβο ρε Τζενάκι, όνομα κι εξυπηρέτηση είσαι!Πάω να το δω!Μεγάλα πήγανε γιαγιά, μικρός μας κοιτάει και τον κοιτάμε, καθάρισα, μαγείρεψα, ουφ!Α, ο πιπίκος μου κοιμήθηκε 2-4 για μεσημέρι με ενδιάμεσο τζιτζί στις 3, απίστευτο!Καλά δε σας λέω πόσες δουλειές έκανα το δίωρο αυτό, ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΛΑ!!:P:p:p:p

Ανέτ, κοπέλα μου, πες μου ποια τατάκω σε σύγχισε και έρχομαι να τη χαστουκίσω!!!:mad:

ναι κοριτσακι μου να την χαστουκισεις γιατι εγω αν ξεκινησω δεν μαζευομαι μετα...θα με μαζεψει το 100 :cool:

Ακούς εκεί...με τον κάθε παλαβιάρη...πού να ξέρει καλή μου ο καθένας τι τραβάς προσωπικά για να γεννήσεις ένα παιδί...

Και ναι κυρία μου, 9 μήνες με είχε τρελάνει η δίαιτα για το ζάχαρο και γουστάρω να ξεσκιστώ στη σοκολάτα!!!!:twisted:

και οχι μονο :wink:

Για τον σταφυλόκοκο ξέχνα το....:cool:, μόλυνση είναι.

οκ

Λοιπόν, πήγαμε στη γιατρό, κάναμε τα μπίμπι, ένα σε κάθε χονδρουλό μπουτάκι...και ω! του θαύματος!!! Ο Πεπελινόσπορος στο πρώτο εμβόλιο δεν πήρε πρέφα τίποτα!!!!:shock: Ούτε καν αναστεναγμός μιλάμε, κορίτσια! Ε, στο δεύτερο, κάτι πήγε να γίνει αλλά καμιά σχέση με τις άλλες φορές που μας άκουγαν μέχρι την Κρήτη!!!

ωωωωωω αμ πως, ολοκληρα αντρακια ειμαστε σιγα μη μας πτοησουν 2 τοσο δουυυυυυυυυυλεεεεεεεεεεεεεες ενεσουλες!!!--------------->

Έγινε 8060 κιλά ο μπούλης :shock:. και έβαλε 5 πόντους σε έναν μήνα, πήγε στους 69! Μια χαρά, ζωή να'χει...Η γιατρός άρχισε πάλι να λέει την παραμύθα για τις κρέμες(αμάν με αυτή τη βανίλια, έλεος, δηλαδή)... ρε κυρά μου, θέμε να θηλάσουμε αποκλειστικά μέχρι και τους 6 λέμε....Βέβαια στο τέλος μου είπε αν αντέχω μέχρι και τον 6ο αποκλειστικό.

ουυυυυυυυ καλε εσεις μεγαλωσατε πολυυυυυυ, μπραβο πεπε μου, πινε βασδελογαλατακι σε παει!!!

ουαουυυυ, ο παυλιτος πρωτακι, αντε καλη προοδο,πως μεγαλωνουν τα σκ@τουλια

Και έρχομαι στο προκείμενο....:-( Έχω βαρεθεί να είμαι ο σκύλος του σπιτιού...Κάθε βράδυ να φωνάζω και να είμαι με τον βούρδουλα για να πέσουν τα παιδιά για ύπνο...και εκείνα τότε να τα θυμούνται όλα...τα κακά που δεν έκαναν, τα γόνατα που δεν πόνεσαν κατά την διάρκεια της ημέρας, τα μαθήματα που δεν διαβάστηκαν, οι τσάντες που δεν φτιάχτηκαν....ΕΛΕΟΣ και αν γελάτε εσείς οι πρωτομανούλες...ελάτε να σας εξηγήσω το όνειρο με τα κολοκυθάκια σε λίγα χρόνια!!!:mrgreen:

Μαριαέφηηηηηηηη...πάρε με μαζί σου στην Σπιναλόγκα και άσε με εκεί όταν φύγεις!!!:lol:

βασδελακι μου, εγω δεν γελασα αλλα το ονειρο με τα κολοκυθακια πιο ειναι?

Έι, ψιτ καλέέέέέ...

Γίναμε 5 μηνών!!!!

να τα χιλιασετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Βικάκο, χρόνια πολλά για το γλυκό μας Πέπε!Μια χαρά μεγαλώνει με το μαμόγαλο και μπράβο που αντιστέκεσαι στα συνηθισμένα:wink:Αχ, ρε Βίκυ, τι να καταλάβουν τα κορίτσια από παιδιά που πριν τον ύπνο τα πιάνει τρέλα?Που κακά θα θέλουν τότε, που θα θέλουν να παίξουν τότε γιατί όλη μέρα δεν έπαιξαν :shock:, που θα θέλουν να τρέχουν πάνω κάτω κι εσύ τα κυνηγάς...Που κι εσύ είσαι κομμάτια απ' όλη τη μέρα αλλά ποιος σε υπολογίζει...Κι άντε να τα κάνεις μπάνιο, κι άμα κλαίει και κανα άλλο ταυτόχρονα (όρα το νούμερο 3!!)βράστα...Μη γελάτε, εκεί που είστε ήμασταν κι εκεί που είμαστε (Θεού θέλοντος) θα είστε!:tongue:

Ο άντρας μου θεωρεί ότι εντάξει, δε χρειάζεται να ετοιμάσω κάτι μιας κι έχω 3 παιδιά. Το θέμα είναι ότι έρχεται η κουμπάρα με το βαφτιστικό μου η οποία με 2 παιδιά και στο σπίτι της για να βρεις τρίχα να πετάει παίρνεις το μεγεθυντικό φακό!Οπότε βάλε τρελό καθάρισμα σπιτιού ε και κανα 2 τροφές να μη φτιάξω?Άντε μετά κοιμήσου εσύ!Ακόμη δεν ξέρω πότε θα τα κάνω με 3 παιδιά σπίτι το σαβκο και πρέπει να μαγειρέψω και για μας για κυριακή και δευτέρα για να στείλω στο Γρηγόρη... Ο δε κουμπάρος όταν πούμε να πάμε, κλείνει το τηλέφωνο στο Γιώργο, του λέει, θα μιλήσω με την γυναίκα και θα σας πω, κατάλαβες?? Το κατάλαβε κι αυτός και πήγε πήρε γυμναστήριο της playskool στο μωρό να εξιλεωθεί, ωραίο είναι δεν είχα ποτέ στα άλλα παιδιά, αλλά κουράστηκα να κουνάω εγώ τα παιχνίδια ας τα κουνάει ο Αντρίκος μόνος του:-P

Αννετάκο, εγώ βγάζω 2 κόκκινες κάρτες, μια στη θείτσα που είπε αυτά για σένα και μια στο πρόσωπο που στα μετέφερε, δεν τα λες αυτά αγάπη μου σε μια κοπέλα που μόλις γέννησε και νιώθει άσχημα που δεν έχασε όλα υτα κιλά!Hello!Από ψυχολογία τίποτα δε σκαμπάζουμε?:mad:

καλε δεν γελαω σας λεωωωωωωωωωωωω.....χαχαχχαα ε τωρα γελασα λιγο χιχιχι!!!

μαρουσκακι μου, το ατομο που τα λεει ετσι ειναι γενικοτερα...αυτο που με πειραζει ειναι πως μπροστα ειναι ολο γλυκες και κοπλιμεντα...πισω βγαζει 15 φτυαρια...δεν το εκανα ποτε...οτι εχω θα το πω καταμουτρα...δε πα να παρεξηγηθεις...χ@στηκα... κι εννοειται ποτε μα ποτε δεν θα υποκριθω πως σε συμπαθω...δεν σε παω λεμε...και στο δειχνω...ετσι ημουν ειμαι θαμαι...αυτη ειμαι και σ΄οποιον αρεσω...εξω οι υποκριτες..ουστττττττττ :twisted:

η κοπελα που μου τα ειπε δεν ειχε κακη προθεση, εχει το οκ να μου λεει τα παντα...γιατι οι υπολοιποι δεν θελουν να με στεχαχωρησουν και εγω κοιμαμαι τον υπνο του δικαιου...οποτε δωστης χαρη..ειναι ο ανθρωπος μου λεμε...ματα χαρη ενα πραγμα!!!:-P

καλημερα!!

αννετακι μου κουκλα μου γλυκεια ππαντα μα παντα σε εκδηλωσεις θα πει ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του λεμε! κ θα σου πω αστους να κουρευονται! αντε με την καθε κουτσομπολαααα!!! στον γαμο μου να δεις τι λεγενα επειδη ημουν εγκους...

το πως γελασα δεν λεγεται χαχχαχαχα νασαι καλα βρε μαρια μου

προφανως απτα νευρα αλλαξες λιγουλακι την σειρα των γραμματων χαχχχαχαχχα μη βαρεσεις κι εσυ σαν τις φιλεναδες οκ?ειμαι μικρουλα :shock: κι ευαισθητουλα :tongue:!!!

οσο για τα παιδια ουυυ μια απο τα ιδια η Εφη να ξυπναει καθε 1 ωρα κ ο μπεμπης καθε μιση (του εδωσα depon) ο κακομοιρης το δοντι του δεν λεει να σκασει...

πωπω μαρακι, πολυ σας σκεφτομαι με τα δοντακια...γρηγορα κι οσο το δυνατον ανωδυνα να σκασουν ευχομαι...πλησιαζει και η σειρα μας..τα κατω ουλακια μας εχουν κανει βουναλακι....ωχ ωχ ωχ

μπανια δεν ξερω ποτε θα αρχισουμε ισως το αλλο σκ τα παμε ...σιγουρα με το κλεισιμο των σχολειων...

καλο καλοκαιρι λοιπον να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην ασχολείσαι κάν με την φώκια

ποσο δικιο εχεις τζενακι...φωκια...φωκια

Αννετ μου κι η Σκλεναρίκοβα να ήσουνα πάλι κάτι θα έβρισκε να πεί...

τζενακι μα που ειδες φωτογραφια μου???τσ τσ τσ!!!χαχαχα

είναι κάτι άτομα που καλό λόγο δεν ακούς από το στόμα τους δεν ακούς...

Εμένα να φανταστείς με είδε μια ξαδέρφη της πεθεράς μου μόλις σαράντισα και μου λέει με ένα ύφος "Πως είσαι έτσι?πρέπει να κάνεις επειγόντως δίαιτα!!!!" και ήμουν και -2 κιλά μετά την γέννα...κι ο τυφώνας έχει την απαίτηση να την καλέσω στο σπίτι για να δεί την μικρή :twisted: με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι κατρίνα....

ουτε ζωγραφιστη την μικρη...ωξω μαρη...ωξωωωωωωωωωωω :evil:

αλλα η καμηλα δεν κοιταει την καμπουρα της

Κι εμείς θέλουμε να πάμε για μπανάκι ζηλεύω τρελά Μαράκι...αλλά εδώ ρίχνει καρεκλοπόδαρα...

Σας χαιρέτησα???

Δεν σας χαιρέτησα...

Χαίρετε!

Τι κάνετε?

Καλά ευχαριστώ!!!

(Μη με παρεξηγάτε καλέ κυρίες έχω τρείς μέρες να βγώ από το σπίτι (νομίζω)) :cool:

αχαχχαχαχαχχα

Aνέέέέέτ!!!! Γουερ αρ γιου μαι φρεντ; :-)

Φτου σου καμία δεν είναι μέσα.....

χιαρ σουιτι...με τρεχει ασχημα ο μικρος και δεν προλαβαινω να κανω μπανιο να φυγει ο ιδρωτας...ουυυυφ

Bonjour!!!

Τι κάνουν τα κοριτσάκια???

Εμάς μας έφαγαν χτές για πρώτη φορά τα κουνούπια όλο το βράδυ ο μπαμπάς μας έπαιζε τον κουνουποκυνηγό!Αλλά η μικρή έχει 6 τσιμπηματάκια :-( εκ των οποίων τα 5 είναι στο ένα ποδαράκι της :shock: Η καημενούλα είναι σα να έχει πάθει ανεμοβλογιά...Αχ τι θα τον κάνουμε τον μπαμπάκα μας που ξέχασε να κλείσει την σίτα :mad:

Για το συννημένο πήγα στην απάντηση στις γραμμές εργαλείων ακριβώς δίπλα στην γελαστή φατσούλα έχει ένα συνδετήρα όμοιο με την επισύναψη στα e-mail από εκεί πήγα και ανέβασα το αρχείο βέβαια με παίδεψε λίγο γιατί δεν το χωρούσε αλλά την βρήκα την άκρη μου.

αχ μωρε η μικρουλα μας...γλυκοαιματη ειναι η γλυκουλα μας!!!

κουνουπιερα δεν της εχεις?εγω εβγαλα το κρεμαστο μουσικοπαιχνιδο και τη θεση του πηρε η παλιοκουνουπιερα που μας τρομαζει κιολας χαχαχχα αλλα εχει ενα κλαμα ο σκατουλης οταν τρομαζει γλυκα!!!!!!!ααααχ παιδακι μου με την μανα που εμπλεξες!!!:rolleyes:

αααααχ αυριο εχει εκκλησια, 2η Θεια Μεταληψη βοηθεια μας!!!

παω για νανακια!!!να εχετε μια υπεροχη και ηλιολουστη κυριακη!

σας αγαπαμε πολυ

και για τις μπομπο μην αναρωτιεστε...το καλο πραμα αργει!:wink:

μεχρι μεσα της εβδομαδας (ελπιζω) θα τις εχετε στα χερια σας!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...