Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Nα σου πω και πιο εύκολη?Παίρνεις το φύλλο για πίτα της μακεδονικής σφολιάτας-με άλλο δεν το έχω κάνει- στρώνεις το ένα φύλλο κάτω στο ταψί, ανακατεύεις ανθότυρο με τυρί φέτα και κρέμα γάλακτος και το μείγμα βάζεις πάνω στο φύλλο.Το δεύτερο φύλλο από πάνω και έτοιμη για φούρνο αφού χαράξεις με μαχαίρι, αλλά όχι μέχρι κάτω, να μην κοπεί σε κομμάτια δηλαδή.Φούρνο για ...όσο πάρει κι έτοιμη!Α, βάζεις και σουσάμι αν σου αρέσει!Θα επανέλθω με ζαρκόπιττα Ιωαννίνων, ακόμη πιο εύκολη!!! ;););)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nα σου πω και πιο εύκολη?Παίρνεις το φύλλο για πίτα της μακεδονικής σφολιάτας-με άλλο δεν το έχω κάνει- στρώνεις το ένα φύλλο κάτω στο ταψί, ανακατεύεις ανθότυρο με τυρί φέτα και κρέμα γάλακτος και το μείγμα βάζεις πάνω στο φύλλο.Το δεύτερο φύλλο από πάνω και έτοιμη για φούρνο αφού χαράξεις με μαχαίρι, αλλά όχι μέχρι κάτω, να μην κοπεί σε κομμάτια δηλαδή.Φούρνο για ...όσο πάρει κι έτοιμη!Α, βάζεις και σουσάμι αν σου αρέσει!Θα επανέλθω με ζαρκόπιττα Ιωαννίνων, ακόμη πιο εύκολη!!! ;););)

οταν η μαμα μου δεν προλαβαινει να ανοιξει φυλλο(καθοτι Γιαννωτισα) βαζει σφολιατα ακριβως ετσι..ενταξει δεν ειναι το ιδιο με το χειροποιητο φυλλο αλλα την τσακιζουμε!!

εγω λεω να βαλω την επομενη φορα μεσα και κοτοπουλο αφου πρωτα το βρασω κ το μαδησω που αρεσει στο αντρουλη μου!

παω για μπανακι τα τεκνα μου κοιμουνται κ ο καλος μου εχει βγει με τον αδελφο του οποτε θα κοιμηθω και εγω νωρις!

Ορε....τι πράγματα διαβάζουμε;

βαφτίσεις με τυρόπιττες (αίσχος κολασμένες:D)...άρρωστα παιδάκια(Ιωάννα μου περαστικά, αμάν πια αυτή η παλιοίωση),συνταγές ξεπετιούνται από το πουθενα...τς,τς,τς.....:-)

Ανέέέέέέτ....είσαι ΘΕΑ!!! Άψογη περιγραφή, γέλασα πολύ, μιλάμε έχεις ταλεντάρα φιλενάδα....By the way!!! Είδα γερασιμούλη στις φωτό και μανούλα και παππού!!! Είστε γλύκες όλοι!!!!Μαρή, γιατί δεν χαμογελούσες; Από το άγχος ήτανε; Πάντως το μαλλλλλλί τέλειο! και το χρώμα του φορέματος!!!

Χάρηκα και συγκινήθηκα τόσο που ο ζεβρογερασιμούλης αξιοποίησε τα δωράκια του...Αλλά να καδρώσεις και το γραμματάκι μας....ε, αυτό δεν το περίμενα και με συγκινείς....Στέλνω ένα ρουφηχτό στον Γεράσιμούλη για να μην κλάψω!!!:rolleyes:

Εμείς σήμερα το κάψαμε το γάλα....Πήγαμε οικογενειακώς στον άγιο Ραφαήλ να προσκυνήσουμε(Αχ, τι όμορφα που ήταν στο μοναστήρι ρε κορίτσια, τι ηρεμία ήταν αυτή εκεί πέρα, τι ομορφιά...όλος ο κήπος γεμάτος λουλούδια) αλλά η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν βάλαμε τον γελαστούλη μας πάνω στη λάρνακα του Αγίου Ραφαήλ(πάντα μπρούμητα, εννοείται, έτσι; μην ξεχνιόμαστε!!!) και ο καλούλης καθότανε και κοίταζε δεξιά και αριστερά!!!!

Μετά πήγαμε για μπυρόνια by the sea και ο Λασκαράκος συμπεριφέρθηκε άψογα, ε! στο τέλος άρχισε να κλαίει γιατί τα δυο μεγάλα δεν του δώσανε σουβλάκι και έτσι είπε και αυτός να ξεδιπλώσει την αγριοφωνάρα του για να μας δηλώσει ότι πεινάει και νυστάζει!!! Αχ, πόσο όμορφα ήταν δίπλα στη θάλασσα, με τις βαρκούλες να κουνιούνται(:D) και τα παιδάκια να παίζουν τριγύρω... Ο δε Παύλος ως γνήσιος άντρας απαίτησε να τον ταίσω και αφού έσκισε ένα σουβλάκι σε χρόνο ντετε( η Ηλέκτρα ούτε στη μέση είχε φτάσει) μας είπε το εξής ωραίο: "Πεινάω":!::!::!::!::!:

Στον γυρισμό ασκήσαμε λίγο την υπομονή μας με το κλάμα του πρινσελίνο, φτάσαμε, μπανάκι,μεμεδάκι και ύπνος....:D:D:D:D

Με τις ετοιμασίες της βάφτισης είμαι σε καλό δρόμο, παρήγγειλα μπομπό και μαρτυρικά, γράφω προσκλητήρια μανιωδώς (ελπίζω εντός ολίγων ημερών να σας τα στείλω:):):):tongue:), βρήκα το φόρεμα...τι άλλο θέλω!!!

Αυτά τα νέα μας!

Σας φιλώ στη μούρη...:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημεραααααα

νυσταζω....παλι περασαμε μια υπεροχη νυχτα και εγω κλασικα στο γραφειο ...το μπεμπακι ακομη πολυ βηχα και φλεμμα το καημενο ..πυρετο εκανε μονο ενα 37,4 χθες το βραδυ αλλα ο βηχας αμειωτος ...κοιμηθηκε απο τις 8 και ξυπνησε στις 02.00 με βηχα και ξανακοιμηθηκε στις 3.30 , επειτα ξαναξυπνησε στις 5 ,κοιμηθηκε στις 5.30 και 5.30 ξυπνησε ο χρηστος ..6 πηγα στο κρεβατι μου και 6.30 σηκωθηκα!!υπεροχα!!!

Μαριαεφη μου κοντοπατριωτακι ???απο αρτα ειναι οι γονεις μου ...και ενω η μανα μου και γενικως ολες οι γυναικες της οικογενειας ανοιγουν υπεροχα φυλλα εγω δεν εχω καν πλαστη!!!

Και εμας το μπεμπακι ξεκινησε να μιλαει ..ολη μερα δεν σταματαει ...αλλαζει και τονο στην φωνη ...

εμεις ακομη δεν εχουμε γυρισει μπρουμητα ...το φτανει μεχρι το πλαι αλλα δεν το εχει καταφερει το γυρισμα ..

Vasdeli μου τι ωραια ακουστηκε η βολτιτσα σας....αχ θελω θαλασσιτσα ...αλλα οχι πρωτα θελω υπνο!!!!!!!!το φορεμα σουπερ!!!!!το ειδα λιγο απο τις ειδοποιησεις στο mail αλλα δεν μπορω να σχολιασω μας απογορευεται η προσβαση στο fb στο γραφειο..

Παω η εργαζομενηηηη μακιαααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πωπω, σα να διαβάζω εμένα πριν 2 χρόνια νιώθω...

Ιωαννάκι, κουράγιο!Ο Χρήστος στα καπνά θα πήγαινε και σηκώθηκε στις 5.30?:confused::confused::confused:Άντε το μικράκι είναι άρρωστο και δικαιολογείται...ο μεγάλος?

Κι εμείς μια από τα ίδια.Ο Φάνης μας έχει βγάλει την πίστη ανάποδα μέρα και νύχτα!Τις μέρες ένα κινούμενο όχι και τις νύχτες ένα κινούμενο σκέτο!!Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε έτσι, δεν ξέρω...Δε γράφω άλλα, ούτε να το θυμάμαι θέλω, ούτε να σκέφτομαι τη νύχτα που θα έρθει...:(:(:(

Βικάκι, σούπερ η βόλτα και ηρεμιστική:):):):):)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

καλημερα φαγκρακι μου...ο φανουλης ειναι της ταλαιπωριας επισης ε ???ο χρηστος το πρωι ηθελε αγκαλιτσες ...ευτυχως για εμας σπανια ξυπναει τις νυχτες ..αλλα οντως τα επομενα 2 χρονια θα ειναι εφιαλτικα απο αποψη υπνου..

τι μου εκανε ο χρηστος χθες το μεσημερι....γυρισα η ερμη 5.30 σπιτι και βαζω για να φαω ...ε παιδια δεν με αφηνε να φαω ...οοοχι το φαι ειναι του μπαμπα μου ολο!!!να ειμαι τοσο κουρασμενη και θεονηστικη και αυτος να εχει βαλει μια καρεκλα μπροστα στην κουζινα για να μην πλησιασω την κατσαρολα....γκρ....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα από μια εξαφανισμένη μανούλα!!!

Αννετάκι μου να σας ζήσει ο Γερασιμούλης!!!Το πρώτο επίσημο ονοματάκι του καφέ μας!!!!άντε καλή αρχή!!!

Πέρασα μια εβδομάδα μούρλια τι να σας πώ...όλα ξεκίνησαν με τρίωρα ύπνου λόγω γκρίνιας απίστευτης μάλλον λόγω δοντιών έφαγε και μια σαβούρντα από τον καναπέ με ενθύμιο ένα ωραιότατο καρούμπαλο και έπρεπε κάθε μια με δύο ώρες το πολύ για δυό βράδια να την τσεκάρω...Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το πέσιμο προσπαθώ να το διαγράψω από το μυαλό μου...

Και σα να μη μου έφταναν όλα αυτά με έχουν πιάσει οι αλλεργίες μου είμαι σε τραγική κατάσταση άν και από χτές άρχισαν να βελτιώνονται τα πράγματα πήγαμε πήραμε πάρκο γιατί από το πέσιμο και μετά δεν την άφηνα στιγμή από τα χέρια μου πήγα σε έναν ΩΡΛ και ευελπιστό σε κανά δυό μέρες να κάνουν δουλειά τα αντισταμινικά και να νιώσω λίγο καλύτερα κι αυτά τα συμπτώματα περιόδου που έχει χάσει τον δρόμο και δεν λέει να έρθει πολύ μου τη δίνουν...

Κατά τα άλλα η μικρή είναι καλά λέει πλέον μάμ-μαμά-μπαμπά-νάνι-άντε και σήμερα προσπαθούσε να πεί τζάάά...μιλάμε για τρομερό παπαγαλάκι!

Καλά άν την δείτε τώρα πως κοιμάται θα πεθάνετε στα γέλια έχει πάρει το μαξιλάρι θηλασμού αγκαλιά και κοιμάται όπως κοιμόμουν εγώ στην εγκυμοσύνη!Αφήστε που από την πτώση και μετά κοιμάται μόνο μπρούμυτα και με την μούρη πρός τα κάτω...

Ιωάννα μου ο βαφτισιμιός μας είχε πάθει βροχιολίτιδα στον 5ο κι από τότε ξανακυλάει συνέχεια ο γιατρός είπε ότι επειδή το έπαθε στο πρώτο εξάμηνο τότε με το παραμικρό κρυολόγημα θα το γυρνάει σε βήχα και βρογχοσπασμό μέχρι να γίνει πέντε χρονών...

Σας χρωστάω ένα πρόγραμμα διατροφής αλλά δεν έχω προλάβει να το ολοκληρώσω ακόμη είναι μεγαλούτσικο...πάντως ο γιατρός μας πιστέυει ότι δεν υπάρχει λόγος να τρώει το μωρό κρέμες γιατί είναι τίγκα στη ζάχαρη...Ξεκινάμε με φρουτάκι το πρωί χορτόσουπα το μεσημέρι και το απόγευμα δημητριακά ή τραχανά ή γιαουρτάκι...

Πω πω είχα να κάτσω στον υπολογιστή από την προηγούμενη Τετάρτη νομίζω...

I3hdp3.png

Άντε βάλτο και σε 1 μήνα αρχίζουμε τη διατροφή και δε θέλω κρέμα με τίποτα!

joa καλημερα φαγκρακι μου...ο φανουλης ειναι της ταλαιπωριας επισης ε ???ο χρηστος το πρωι ηθελε αγκαλιτσες ...ευτυχως για εμας σπανια ξυπναει τις νυχτες ..αλλα οντως τα επομενα 2 χρονια θα ειναι εφιαλτικα απο αποψη υπνου..

Ω ναι...

τι μου εκανε ο χρηστος χθες το μεσημερι....γυρισα η ερμη 5.30 σπιτι και βαζω για να φαω ...ε παιδια δεν με αφηνε να φαω ...οοοχι το φαι ειναι του μπαμπα μου ολο!!!να ειμαι τοσο κουρασμενη και θεονηστικη και αυτος να εχει βαλει μια καρεκλα μπροστα στην κουζινα για να μην πλησιασω την κατσαρολα....γκρ....

Το χειρότερό μου όλη τη χρονιά πέρυσι που τους έπαιρνα εγώ από το σχολείο και δε με άφηναν να φάω.Το φαί είναι η ανάγκη μου και δε μπορώ να φάω με 2 άτομα στο κεφάλι.Αχ Ιωαννάκι μουουουου...:(:(:(:(

GMT!Είχα κι άλλα και χάθηκαν!!Προσοχή!Τα μωρά απ' όταν αρχίζουν να γυρίζουν μην τα αφήνετε μόνα, δεν ξέρετε πού και πώς θα τα βρείτε!! Επίσης αυτό με την ευαισθησία που λες για το βαφτιστικό σου ισχύει...Δυστυχώς!Κι εμένα ο Φάνης από 2 μηνών που το πρωτοπαρουσίασε...ακόμη μάσκες θα χρειαστεί 2-3 φορές το χρόνο πλέον ευτυχώς!

Ορε....τι πράγματα διαβάζουμε;

ειδες φιλεναδα?και αντε να χασεις τα κιλα της εγκυμοσυνης...φτου τους...και δεν στελνουν και κανα κομματακι προς τα δω..το ξενο ειναι πιο γλυκο :wink:

Ανέέέέέέτ....είσαι ΘΕΑ!!! Άψογη περιγραφή, γέλασα πολύ, μιλάμε έχεις ταλεντάρα φιλενάδα....By the way!!! Είδα γερασιμούλη στις φωτό και μανούλα και παππού!!! Είστε γλύκες όλοι!!!!Μαρή, γιατί δεν χαμογελούσες; Από το άγχος ήτανε; Πάντως το μαλλλλλλί τέλειο! και το χρώμα του φορέματος!!!

Χάρηκα και συγκινήθηκα τόσο που ο ζεβρογερασιμούλης αξιοποίησε τα δωράκια του...Αλλά να καδρώσεις και το γραμματάκι μας....ε, αυτό δεν το περίμενα και με συγκινείς....Στέλνω ένα ρουφηχτό στον Γεράσιμούλη για να μην κλάψω!!!:rolleyes:

εγω να δεις ποσο γελασα που τα περασα...:rolleyes: καλε θα τραβηξω κι αλλες που χαμογελαω...μπααααααααααα :-D

το μαλλι, το φορεμα...για το περιεχομενο δεν ακουσα καμια καλη κουβεντα και με βλεπω εξω απτο αλμπουμ της βαπτισης :confused: χαχαχα

εγω να δεις κλαμα που ριχνω βικακι οταν το διαβαζω...και οταν το διαβαζω στον μικρο εκει να δεις..με λυγμους...δεν ειναι λιγο κοριτσακι να βλεπεις πως αγαπανε το παιδι σου..εσυ το εχεις περασει εις τριπλουν, εγω ειμαι πρωταρα, αν και στο δευτερο δεν θα αντιδραω διαφορετικα..ειμαι ευαισθητουλα γμτ

το φιλι παραδωθηκε!:wink:

Εμείς σήμερα το κάψαμε το γάλα....Πήγαμε οικογενειακώς στον άγιο Ραφαήλ να προσκυνήσουμε(Αχ, τι όμορφα που ήταν στο μοναστήρι ρε κορίτσια, τι ηρεμία ήταν αυτή εκεί πέρα, τι ομορφιά...όλος ο κήπος γεμάτος λουλούδια) αλλά η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν βάλαμε τον γελαστούλη μας πάνω στη λάρνακα του Αγίου Ραφαήλ(πάντα μπρούμητα, εννοείται, έτσι; μην ξεχνιόμαστε!!!) και ο καλούλης καθότανε και κοίταζε δεξιά και αριστερά!!!!

βοηθεια σας

Μετά πήγαμε για μπυρόνια by the sea και ο Λασκαράκος συμπεριφέρθηκε άψογα, ε! στο τέλος άρχισε να κλαίει γιατί τα δυο μεγάλα δεν του δώσανε σουβλάκι και έτσι είπε και αυτός να ξεδιπλώσει την αγριοφωνάρα του για να μας δηλώσει ότι πεινάει και νυστάζει!!!

χαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Αχ, πόσο όμορφα ήταν δίπλα στη θάλασσα, με τις βαρκούλες να κουνιούνται(:-D) και τα παιδάκια να παίζουν τριγύρω... Ο δε Παύλος ως γνήσιος άντρας απαίτησε να τον ταίσω και αφού έσκισε ένα σουβλάκι σε χρόνο ντετε( η Ηλέκτρα ούτε στη μέση είχε φτάσει) μας είπε το εξής ωραίο: "Πεινάω":!::!::!::!::!:

Στον γυρισμό ασκήσαμε λίγο την υπομονή μας με το κλάμα του πρινσελίνο, φτάσαμε, μπανάκι,μεμεδάκι και ύπνος....:-D:grin::-D:grin:

Με τις ετοιμασίες της βάφτισης είμαι σε καλό δρόμο, παρήγγειλα μπομπό και μαρτυρικά, γράφω προσκλητήρια μανιωδώς (ελπίζω εντός ολίγων ημερών να σας τα στείλω:-):smile::-):tongue:), βρήκα το φόρεμα...τι άλλο θέλω!!!

με το καλο, περιμενουμε με ανυπομονησια

τα μαρτυρικα οι γονεις τα παιρνουν?μπερδευτικα

Αυτά τα νέα μας!

Σας φιλώ στη μούρη...:-)

αααααααααχ ωλαιο ηταν το φιλι!

Καλημεραααααα

νυσταζω....παλι περασαμε μια υπεροχη νυχτα και εγω κλασικα στο γραφειο ...το μπεμπακι ακομη πολυ βηχα και φλεμμα το καημενο ..πυρετο εκανε μονο ενα 37,4 χθες το βραδυ αλλα ο βηχας αμειωτος ...κοιμηθηκε απο τις 8 και ξυπνησε στις 02.00 με βηχα και ξανακοιμηθηκε στις 3.30 , επειτα ξαναξυπνησε στις 5 ,κοιμηθηκε στις 5.30 και 5.30 ξυπνησε ο χρηστος ..6 πηγα στο κρεβατι μου και 6.30 σηκωθηκα!!υπεροχα!!!

μαναρακι, ιωαννα μου τι να πω κοπελα μου, κι εμεις με λιγη μυξα ειμαστε αλλα ευτυχως λιγη.ρουφαω η καψερη...πονεσαν οι πνευμονες μου..μαλλον πρεπει να κοψω το τσιγαρο

Και εμας το μπεμπακι ξεκινησε να μιλαει ..ολη μερα δεν σταματαει ...αλλαζει και τονο στην φωνη ...

εμεις ακομη δεν εχουμε γυρισει μπρουμητα ...το φτανει μεχρι το πλαι αλλα δεν το εχει καταφερει το γυρισμα ..

ο γλυκος μου, σας μαλωνει καθολου κοπελια?εμεις ακουμε τον εξαψαλμο :tongue:!

ουτε εμεις εχουμε γυρισει να ανησυχω?γενικα δεν μας αρεσει καθολου το μπρουμητα...μονο προσπαθουμε να σηκωθουμε στον ποπο μας

Παω η εργαζομενηηηη μακιαααααα

καλη συνεχεια και φιλια στα παιδια

Καλημέρα από μια εξαφανισμένη μανούλα!!!

Αννετάκι μου να σας ζήσει ο Γερασιμούλης!!!Το πρώτο επίσημο ονοματάκι του καφέ μας!!!!άντε καλή αρχή!!!

ευχαριστουμε τζενακι μου και σταδικα σας, για ποτε λετε?

Πέρασα μια εβδομάδα μούρλια τι να σας πώ...όλα ξεκίνησαν με τρίωρα ύπνου λόγω γκρίνιας απίστευτης μάλλον λόγω δοντιών έφαγε και μια σαβούρντα από τον καναπέ με ενθύμιο ένα ωραιότατο καρούμπαλο και έπρεπε κάθε μια με δύο ώρες το πολύ για δυό βράδια να την τσεκάρω...Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το πέσιμο προσπαθώ να το διαγράψω από το μυαλό μου...

:shock::shock::shock:ωχ το αγαπακι, φιλακι στο καρουμπαλακι

Και σα να μη μου έφταναν όλα αυτά με έχουν πιάσει οι αλλεργίες μου είμαι σε τραγική κατάσταση άν και από χτές άρχισαν να βελτιώνονται τα πράγματα πήγαμε πήραμε πάρκο γιατί από το πέσιμο και μετά δεν την άφηνα στιγμή από τα χέρια μου πήγα σε έναν ΩΡΛ και ευελπιστό σε κανά δυό μέρες να κάνουν δουλειά τα αντισταμινικά και να νιώσω λίγο καλύτερα κι αυτά τα συμπτώματα περιόδου που έχει χάσει τον δρόμο και δεν λέει να έρθει πολύ μου τη δίνουν...

περαστικουλια τζενη

Κατά τα άλλα η μικρή είναι καλά λέει πλέον μάμ-μαμά-μπαμπά-νάνι-άντε και σήμερα προσπαθούσε να πεί τζάάά...μιλάμε για τρομερό παπαγαλάκι!

Καλά άν την δείτε τώρα πως κοιμάται θα πεθάνετε στα γέλια έχει πάρει το μαξιλάρι θηλασμού αγκαλιά και κοιμάται όπως κοιμόμουν εγώ στην εγκυμοσύνη!Αφήστε που από την πτώση και μετά κοιμάται μόνο μπρούμυτα και με την μούρη πρός τα κάτω...

ααααααααα πολυλογου η μπεμπα μας :tongue::tongue::tongue:μπραβο μπραβο...κι εγω εχω αρχισει να κανω πλυση εγκεφαλου στον δικο μου...οταν δεν ειναι μπροστα ο μπαμπας αλλα με κοιταζει σαν χανος...μολις πω μπα-μπα προσπαθει να μιλησει.. και μουρχετε να τον αποκληρωσω :-D

Ιωάννα μου ο βαφτισιμιός μας είχε πάθει βροχιολίτιδα στον 5ο κι από τότε ξανακυλάει συνέχεια ο γιατρός είπε ότι επειδή το έπαθε στο πρώτο εξάμηνο τότε με το παραμικρό κρυολόγημα θα το γυρνάει σε βήχα και βρογχοσπασμό μέχρι να γίνει πέντε χρονών...

ωχ ωχ ωχ, αυτο ισχυει και για τον σταφυλοκοκκο?ξερει καμια ξεχασα να ρωτησω την γιατρο

Σας χρωστάω ένα πρόγραμμα διατροφής αλλά δεν έχω προλάβει να το ολοκληρώσω ακόμη είναι μεγαλούτσικο...πάντως ο γιατρός μας πιστέυει ότι δεν υπάρχει λόγος να τρώει το μωρό κρέμες γιατί είναι τίγκα στη ζάχαρη...Ξεκινάμε με φρουτάκι το πρωί χορτόσουπα το μεσημέρι και το απόγευμα δημητριακά ή τραχανά ή γιαουρτάκι...

αντε και καλες μασες!!!φιλια και στις δυο σας!

μαρουσκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φάαααααααα-γάαααααα-κιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (βλεπε..κάαααα-τι-ναααα...σα-λα-μα-κιιιιιιιιιιιιιι χαχαχχαχα)

φιλακια ζουζουνα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Αννετ μου ένας κούκλος ο Γερασιμάκης!!!και τα μαλλιά σου όντως είναι πολύ ωραία κι επίσης μ'άρεσε το χρώμα από το φόρεμα πολύ...

Δεν πιστεύω το παιδί να αρχίσετε να το φωνάζετε Μάκη????

I3hdp3.png

Καλέ Τζέρι το λένε το παιδί από αγέννητο!:tongue::tongue::tongue:Όντως σούπερ το μαλλί σου και το χρώμα και το χτένισμα, χαλάλι οι ώρες που φάγατε!Και το φόρεμα ναιναι, κοιλιά δεν είδα που λύσσαξες αλλά ίσως επειδή τον έχω λοξά τον υπολογιστή και χτυπά ο ήλιος!:P:p:p:p:p:p

Έχω απίστευτα νεύρα με τον άντρα μου που ενώ ξέρει ότι η ώρα του ύπνου (και του φαγητού) είναι ιερή, πριν κοιμηθώ να ξεκουραστώ από τα χθεσινά γλέντια ήρθε και μου είπε ότι την Κυριακή θα έχουμε κόσμο ενώ ξέρει πόσο με αγχώνει αυτό (ετοιμασίες κλπ).Σκοτώνω άνθρωπο μιλάμε.Κι εγώ για αντίποινα δεν ασχολούμαι καθόλου με παιδιά, θα τα αφήσω να ουρλιάζουν και να σκοτώνονται για να το ξανακάνει άμα τολμάει άλλη φορά.Θα μου πεις τα παιδιά τι φταίνε.... Δε φταίνε αλλά κι εγώ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!:-(:sad::-(

Στις 5.45 παμε παιδιατρο. Θα μπω το βραδυ να σας σχολιασω και να σας πω νεα! ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ, φιλα μου τον γλυκουλη μας και περαστικα του! ΜΑΡΟΥΣΚΑ σε νιωθω απειρα λεμε...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

μολις μπηκα κ εκανε κακα.... παω να αλλαξω πλυνω κτλ ααα κ Ιωαννα μου φαινετε οτι τελικα εχουμε πολλα κοινα!! κ οσο για τον γιοκαρινι το μικρο περαστικα κκ να του κανεις μπανακια φετος βοηθανε πολυ!

φιλακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...