Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου γλυκειες καλησπερουδια σας,

βικακι εχεις δικιο μαναρι μου, με εχουν φαει οι δρομοι στα μαγαζια…μα είναι δυνατον?τα περισσοτερα ρουχαλακια είναι για 6 μηνων και ναι αλλα μας είναι ισα ισα και αλλα δεν μας κανουν οποτε ρουχακια για 9 μηνων και βαλε, ε να βγαλουμε και το καλοκαιρι!

Ο Γερασιμακης με τρεχει σαν (τον συχωρεμενο) τον βεγγο και δεν παιρνω ανασα…μονο όταν τον βγαζουμε καροτσαδα η αμαξαδα ησυχαζει!

Ουφ τα χω παιξει η γυναικα….πολυ σαλιο κοριτσια και πολυυυυυυυ γκρινιααααααα

Λοιπον λεπτομερειες τωρα…

Καταρχας να ευχαριστησω πολύ για τις ευχες και να ενημερωσω τον κολλητο πεπελινο πως η εικονα μας εχει ηδη μπει στο προσκεφαλο του κρεβατιου!το γραμματακι και η καρτα σε καδρακι (ανεκτιμητα αναμνηστικα) και το μασητικο κρεμεται στο καροτσι διοτι είναι σκληρο και μας ξινιζει χαχαχα προς το παρον προτιμαμε χερακια (του μπαμπα της μαμας και ότι μαλακο βρεθει σε αποσταση αναπνοης)

Ευχαριστουμε πεπε μας, και στα δικα σας με το καλο που κατά πασα πιθανοτητα θα μας εχετε μεσα στους καλεσμενους να σε καμαρωνουμε!!!

Αχ μου καηκε το λαμπακι νυχτος και δεν θυμαμαι που εχω βαλει το άλλο (ασχετο) χαχαχα

Λοιπον, όπως ειπαμε 11:00 ηταν η βαπτιση, 8:30 ο νεαρος ξυπναει μεσα στα χαμογελα κανουμε λιγα παιχνιδακια και τρωμε…ωχ σκεφτομαι…στις 11 θα εχουμε σοου…μες στο αγχος λοιπον εχω την κοπελα που με χτενιζει να της πριζω τα σηκωτια να τελειωνουμε γιατι εχουμε και βαψιμο…η μανα μου να μη φενεται και να εχω τρελαθει…ετοιμη να την παρω να μπινελικωσω…τελος παντων και τσουπ..νασουτην…ο μικρος μες στην τρελη χαρα…άλλες φορες με το που τρωει ξαναξερενεται στον υπνο…10:30 και φευγουν μπαμπας μπομπο γιαγια και προγιαγια…εγω να ωρύομαι στο κοριτσακι

- «ακομα μαρηηηηηηηη?βλεπεις τι ωρα είναι?και ηθελες να μου φτιαξεις και νυχια τρομαρα σου»

κατεβαινουμε κατω να περιμενουμε τον μπαμπα μας…με πιανει ξερετε τι…θελ τουαλετα ντεεεεεεεεε…νασου ο καλος μου…τωρα ειν αργαααααααααααααααα…

«Ο Θ εος βοηθος» λεω τωρα και ξεκιναμε…φτανουμε εκκλησια τιγκα στο μπαλονι πιπιλα (εκει τα πηρα γιατι οι κουμπαροι εκαναν του κεφαλιου τους γιατι με εξεθεσαν αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια)

μας φωναζει ο παπας παμε κατω..νομιζε ειμασταν οι νονοι…οι νονοι αφαντοι…ειχαν πασει σε κινηση…εγω σε αναμενα καρβουνα…φυσούσα ξεφυσουσα…να σκασω…

οι φωτογραφοι αρχισαν να βγαζουν φωτο με καποιους του σογιου (μακρινοι) και αυτοι που ηθελα να τους βαλω και στο αλμπουμ δεν προλαβαν…μας ριχνει και μια σιγυρισμενη ρουκετα ο μικρος να τρεχω εγω να ψαχνω την κομμωτρια να παρω λαβετα..την τυχη μου μεσα…η πιπιλα μας μες στα πήγματα και η ξαδερφη μου αλαφιασμενη να βρει την βρυση..πλενει την πιπιλα αλλα η τρυπα μες στο γαλα το κερατο μου…εγω να ειμαι ετοιμη να ταμολησω και η κοιλια τουμπανο…την τουρλωνα κι εγω και μοιαζω 8 μηνων…φωτογραφιζομουν και στο πλαι και δεν ειχα έναν ανθρωπο να μου πει γυρνα αμφαζ να ψευτοκαλυφθει…δεν εφτανε αυτό παθαινει ζημια ένα μηχανημα της φωτογραφου και ειχε φυγει… αν ηταν εκει θα μου ελεγε

- «γυρνα ετσι…πιο κατω το κεφαλι…κτλ κτλ»

η μανα μου στην κοσμαρα της…

- μιλα κυρια μου και δεν ξερω ποια φωτο να διαλεξω για το αλμπουμ την τρελα μου μεσα..θα με ρωταει το παιδι μου μετα από χρονια

- « μαμα εγκυος ησουν στην βαπτιση μου?»

κι εγω τι θα του λεω του παιδιου?

- «Όχι αγορι μου απλα της μανουλας της αρεσει η μασαμπουκα και δεν προλαβε να χασει κανα κιλακι να καμαρωνεις κι εσυ όταν θα δειχνεις το αλμπουμ» ουφ

anyway……ξεκιναει Το μυστηριο…ο ζεβρακος ΚΥΡΙΟΣ

εμενα με περνουν τα ζουμια και να μην εχω χαρτομαντηλο (μεσα στη τσαντα του μωρου ειχα δυο πακετα) και να σκουπιζομαι με την εμετοβρεγμενη λεβετα χαχαχα

προχωραμε στην κολιμπιθρα…παω να γδυσω το ζουζουνι, μολις αντιλαβανεται πως θα βγαλουμε τα μανικια (εχουμε θεματακι) τα μπήγει και μας ακουει οοοοοολη η εκκλησια…μολις τον γδυνω ηρεμιιιιιιιιια, γαληηηηηηηηη, χαμοοοοοογελα…μπαινει στην κολυμπιθρα…..αααααααααχ μπανακι….τελεια, όταν τον βγαζει ο παπας δυσανασχετει…μολις τον ξαναβαζει πασαααααααααας, με λιγα λογια κιχ δεν εβγαλε, μονο γκρινιαζε για την πιπιλα του..και σκεφτειτε πως ηταν ηδη 12:00 και ειχε να φαει απτις 08:30…όταν λαδωνανε οι νονοι με κοιταει ο παπας και με ναζι ελεγε

- «παντου βαλτε…μαμα για μιλα»…….

- «και στο πουλακι» να προσθετω εγω…

- «βαλαμε» να απαντουν οι ανθρωποι

- «ξανα…βαλτε καλα» χαχαχχαα

τέλος παντων , τον ντυνω…τα βαφτιστικα μας τελεια…κοντομανικο πουκαμισακι, γαλαζιο γιλεκακι και γραβατουλα, παντελονι που τα μπατζακια τα διπλωσα εις διπλουν, ζωνη και τα παπουτσια ισα που τα φορεσαμε…ηταν τεραστια για το λιλιπουτιο ποδαρακι μας, σκεφτικα να κανω καμια πλακα να του βαλω και τα δυο ποδια σε ένα παπουτσι (μη γελατε..χωρουσαν ανετα χαχαχα) αλλα εκεινη την ωρα με κοιταξε ο παπας……..το μπουφαν ουτε κατά διανοια εκανε πολύ ζεστη στην εκκλησια, τον ξαναδινω στους νονους…τελειωνει Το μυστηριο και με καλει ο πατερ και μου λεει

- «τωρα ξερεις τι θα κανεις?»

- γκλουπ εγω…ξερω πατερ»

- «κανε λοιπον τρεις μετανοιες μεχρι κατω και μετα φιλας το χερι των νονων»

μετα κοπων και πολλων ξεφυσηματων γιατι με τις τακουνες δεν μπορουσα να σηκωθω, κανω τις μετανοιες…επαναλαμβανει τα λογια του παπα η κουμπαρα…

«σου παραδιδω το τεκνο σου κτλ κτλ και το ονομα αυτου ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ και κλααααααααμα η κυρια…περιττο να σας πω πως δεν σταματησα να κλαιω παρα μονο όταν οι φωτογραφοι ηταν γυρισμενοι προς τα μενα …φιλαω το χερι της κουμπαρας και μετα του κουμπαρου ο οποιος είναι ΤΟ νουμερο…μου δινει επιδεικτικα το χερι του γυριζει το κεφαλι απτην άλλη κι εγω μετα το φιλι κανω πως δαγκωνω…(υπαρχουν κα ντοκουμεντα) σοου ο τυπος αν δεν αστειευτει θα σκασει…αφηστε που πριν ξεκινησει Το μυστηριο εκανε

- «φου φου..ενα..τεστ τεστ» στο μικροφωνο χαχχαχαχα

ο παπας γελουσε χαχαχα

ο Γερασιμακης μολις ξεκιναει η χαιρετουρα ριχνει κατι υπνους…ουτε το κεφαλακι του δεν προλαβε να ακουμπησει στον ωμο μου το αγορακι μου!

Λεπτομερειες δεν θελατε?καλα να παθετε !!!χαχαχχα

Ααααααααχ πονεσε το χερακι μου χαχαχα

Μετα πηγαμε σπιτι, εφαγε ο νεοφώτιστος, πηραμε κουμπαρους και γονεις και βουρ για φαγητο, σκασαμε και μετα πεσαμε ταβλα για σχεδον 4 ωρες…

Ο παππους μα χ@σμενος απτην χαρα του και ολο καμαρι τον φωναζε με το ονομα του!!!

Φωτο ειχα δωσει παραγγελια στην μικρη κομμωτρια αλλα τραβηξε καποιες από μακρια και την καραφλα ενός καλεσμενου οποτε φωτο θα εχετε στο τραπεζι τον ωραιο κοιμισμένο και μετα τον χαμογελαστο βαφτισμενο!!!

Τα δειγματα είναι στα χερια μου αλλα μου την εκανε η σκ@τουλα η φωτογραφος και δεν μπορω να κανω αντιγραφη απτο σι ντι…ουτε καν να μεγενθυνω για να δω καθαροτερα αυτές που με ενδιαφερουν..τεσπα..πονεσαν τα ματακια σας ε?

Καλα να παθετε χαχαχαχα…

Το μονο που αναρωτιεμαι αν θα πιασει ολοκληρη σελιδα το ποστ μου…ειδομεν

Σας φιλω γλυκα γλυκα, οι αθηναιες κανονιστε για καφε και για μπομπο και οι επαρχιωτοπουλες αναμεινατε για τον ταχυδρομο…μαρακι και μαρουσκακι εχετε πμ

Στειλτε μου διευθύνσεις οι υπολοιπες…οι αθηναιες ειπαμε…μονο από κοντα χαχαχχαα θελω να σας δω κακο είναι??????????

Φιλακια στα μωρακια σας…μακιααααααααααααααααααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλό μήνα!Αννετάκι, κατάλαβες τώρα γιατί ζω ένα δράμα σε κάθε βάφτιση και χαίρομαι όταν τελειώσει????Κατάλαβες... Αναμένω μπόμπο!Φιλούρια!!!Γερασιμάκη, ουουου!! Κι αυτό το πράμα να πηγαίνεις σε 5 μηνών μωρό ρούχα για 6 μηνών, έλεος!!Άσε πόσες μάνες μου έχουν πάρει καλοκαιρινά για ενός έτους ΚΑΙ στα 2 τελευταία παιδιά!Μαρή θειά, για χειμερινούς κολυμβητές τα πέρασες τα τέκνα μου??

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερααααααααααα

Αννετακι να σου ζησει το αγορακι σου !!!Να ειναι ο Γερασιμακης μας γερος και τυχερος ..αχ τι τρεξιμο η βαφτιση θεε μου και θυμηθηκα οτι εμεις δεν εχουμε κλεισει τιποτα ακομη..μα τιποτα...ουτε καν εκκλησια..εγω στην βαφτιση του χρηστου ειχα κανει το εξης ..ειχα κανει αλλαγες και ειχα κρατησει 10 συνολα για καθε σεζον οποτε μεχρι και φετος εχουμε ρουχα απο του χρονου θα πρεπει να αγοραζουμε χαχα!!

Εμεις ειμαστε καλα σχετικα..ο μπεμπης ακομη αρρωστος ..τον πηγαμε στο γιατρο γιατι περαν οτι ο βηχας δεν ειχε βελτιωση σηκωσε και πυρετο . ιωση με βροχοσπασμα και πυρετο και αν δεν ειμαστε κλαυτερα μεχρι την παρασκευη θα μας ματαδει .

να σας πω και το χθεσινο μου βραδυ..κοιμηθηκα η ερμη η μανα στις 11(δεν ξαναλυνω sudoku..)kai 2.30 ξυπναει ο μπεμπης με βηχα ,νευριαζει και αρχιζει τα κλαμματα εκλαιγε μεχρι τις 15.30 και εκει αντιλαμβανομαστε οτι ο χρηστος εχει κατουρησει το κρεβατι οποτε δινω στον αντρα μου το μωρο σηκωνουμε τον χρηστο και αλαλζω σεντονια ,βρακια ρουχα , κατεβαινω επειτα να φτιαξω γαλα στο μπεμπε και μετα απο ποοοολυ κουνημα 16.30 κοιμηθηκε!!!!στις 6 ξαναξυπνησε και στις 6.30 χτυπησε το ξυπνητηρι ...

τωρα εργασια και χαρα....

διακοπες λετε...εμεις θα παμε 5 μερες τον ιουλιο αλλα ανευ μπεμπε ..θα παμε μονο με τον χρηστο . ο μπεμπης θα διακοπαρει στην γιαγια .λεμε να παμε σε ενα all inclusive στην αχαια ..ειμαστε πολυ κουρασμενοι και θελουμε μονο θαλασσα και ξεκουραση..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερααααααααααα

Αννετακι να σου ζησει το αγορακι σου !!!Να ειναι ο Γερασιμακης μας γερος και τυχερος ..αχ τι τρεξιμο η βαφτιση θεε μου και θυμηθηκα οτι εμεις δεν εχουμε κλεισει τιποτα ακομη..μα τιποτα...ουτε καν εκκλησια..εγω στην βαφτιση του χρηστου ειχα κανει το εξης ..ειχα κανει αλλαγες και ειχα κρατησει 10 συνολα για καθε σεζον οποτε μεχρι και φετος εχουμε ρουχα απο του χρονου θα πρεπει να αγοραζουμε χαχα!!

Εμεις ειμαστε καλα σχετικα..ο μπεμπης ακομη αρρωστος ..τον πηγαμε στο γιατρο γιατι περαν οτι ο βηχας δεν ειχε βελτιωση σηκωσε και πυρετο . ιωση με βροχοσπασμα και πυρετο και αν δεν ειμαστε κλαυτερα μεχρι την παρασκευη θα μας ματαδει .

να σας πω και το χθεσινο μου βραδυ..κοιμηθηκα η ερμη η μανα στις 11(δεν ξαναλυνω sudoku..)kai 2.30 ξυπναει ο μπεμπης με βηχα ,νευριαζει και αρχιζει τα κλαμματα εκλαιγε μεχρι τις 15.30 και εκει αντιλαμβανομαστε οτι ο χρηστος εχει κατουρησει το κρεβατι οποτε δινω στον αντρα μου το μωρο σηκωνουμε τον χρηστο και αλαλζω σεντονια ,βρακια ρουχα , κατεβαινω επειτα να φτιαξω γαλα στο μπεμπε και μετα απο ποοοολυ κουνημα 16.30 κοιμηθηκε!!!!στις 6 ξαναξυπνησε και στις 6.30 χτυπησε το ξυπνητηρι ...

τωρα εργασια και χαρα....

διακοπες λετε...εμεις θα παμε 5 μερες τον ιουλιο αλλα ανευ μπεμπε ..θα παμε μονο με τον χρηστο . ο μπεμπης θα διακοπαρει στην γιαγια .λεμε να παμε σε ενα all inclusive στην αχαια ..ειμαστε πολυ κουρασμενοι και θελουμε μονο θαλασσα και ξεκουραση..

Ax, Iωαννάκι, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω θα ζήσεις πολλά δύσκολα βράδια με 2 παιδιά και δουλειά...Υπομονή μόνο! Και τα ατυχήματα του Χρήστου θα μειωθούν σε λίγο καιρό κι ο μικρούλης θα γίνει περδίκι!;););)Εδώ δυσκολεύομαι εγώ με το Φάνη που είμαι και σπίτι...Ειδικά αυτό το ξύπνημα για τη δουλειά μετά από τέτοια βράδια, απαπα, Θεέ μου!:(:(:( Καλή δουλίτσα, μάνα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

αχ φακρι μου ειναι δυσκολο το 2 παιδια -δουλεια και το ασχημο ειναι οτι δουλευω full time δλδ θα φτασω σπιτι στις 17.30 το απογευμα...

για τα τσισα φταιμε του εδωσε ο αντρας μου γαλα λιγο πριν κοιμηθει και ξεχασε να τον παει για τσισα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αχ φακρι μου ειναι δυσκολο το 2 παιδια -δουλεια και το ασχημο ειναι οτι δουλευω full time δλδ θα φτασω σπιτι στις 17.30 το απογευμα...

Εγώ γύριζα στις 16.00 σπίτι στην Κατερίνη όταν μέναμε εκεί κι ήθελα πόση ώρα να συνέλθω...Σε καταλαβαίνω απόλυτα, η κούραση είναι απίστευτη, το σπίτι να μαζέψεις, φαγητό να κάνεις, σίδερο, τα παιδάκια να δεις λίγο?Και δε σου μιλάω για τις τρελές δουλειές, τα βασικά, φαγητό και ρούχα σιδερωμένα και καθαρά...Πίκρα...Θα τη βρεις τη ρέγουλά σου κι όσο περνάει ο καιρός θα είναι καλύτερα μεγαλώνοντας κι ο μπόμπιρας!

για τα τσισα φταιμε του εδωσε ο αντρας μου γαλα λιγο πριν κοιμηθει και ξεχασε να τον παει για τσισα...

Ωραία, άρα δεν ήταν τυχαίο γεγονός, ακόμη καλύτερα! Αχ αυτοί οι άντρες!Εγώ χθες μάλωσα το Φάνη και του έκλεισα την πόρτα γιατί σηκώθηκε το βράδυ κι όταν ξανασηκώθηκε, ο άντρας μου πήγε και ξάπλωσε μαζί του, τι να πεις τώρα...:confused::confused::confused: Άντρες...

καλημερουδια!!!!!!!!

Αννετακι μου εριξα το γελιο κ θηλαζω κιολας κ τον ταρακωνουσα κιολας!

κοριτσακι μου αλλαξε κ τιποτα για του χρονου το καλοκαιρι καλε! περιμενουμε φυσικα μπομπονιεραααα!! καλα κ εσυ παιδι μου δεν πηγαινες τουαλετα στην εκκλησια??

Ιωαννακι μου εισαι θεα !! πραγματικα αξια μανουλα!!

ο Χρηστακης ειχε ατυχημα εδω εχει η Εφη οταν κοιματε βαρια ο μικρουλης πως ειναι?

Μαρουσκα εφτιαξα μολις την τυροπιτα του Ακη κ θα σου πω μολις δοκιμασω....

μαρουσκαααααααααα το δευτερο μαλλον αβαφτιστο θα ταφησω χαχαχαχα

καλα ηταν μωρε απλα αν ειχα ξεκινησει νωριτερα δεν θα ημουν τοσο κουρασμενη.

δοξα Τον Θεο να λεμε οσο για τα ενος ετους εχω κι απαυτα αλλα μεχρι τον σεπτεμβρη μπορει και να μας κανουν...τα παντελονακια τουλαχιστον θα μας ειναι ισα ισα

ιωαννα thanks κοριτσακι, αλλα ξεκινα σιγα σιγα γιατι με τα ωραρια που χτυπας δεν βλεπω να προλαβαινεις, θα τρεχεις σαν κι εμενα τελευταια στιγμη

περαστικα μωρε στο νινι, πωπω απεκτεισε ευαισθησια γμτ και με το παραμικρο θα εχετε ιστοριες

ααααχ διακοπεεεεεεεεες, αν και ειναι κοντα η στιγμη της μετακομισης την σκεφτομαι σαν απιαστο ονειρο..αφηστε που μου ηρθε και το ρευμα και τοπαθα το εγκεφαλικο...κρατουσα και το μωρο, πως δεν σωριαστηκα...435 ευρω...161 ευρω παπαροχρεωσεις και θα γινει της ποπης...το περισσοτερο που εχω πληρωσει 4μηνια 173 ευρω και αυτα λογω των αυξησεων τωρα μαυρο φιδι που τους εφαγε αλλα ελα που δεν μπορω να τα γλυτωσω...αλλα θα φανε βρισιμο που θα παει συννεφο..και οχι τηλεφωνικως...θα γινει της μουρλης..τουλαχιστον να ξεθυμανω...ωωωωωωχ

εχω και την γιαγια μου νοσοκομειο...με ουρολοιμωξη ενα προβλημα στην καρδια, κολπιτιδα και οζο στον θυρεοειδη...σε ενα μηνα θα κανει παρακεντηση να σιγουρευτουμε πως δεν ειναι κακοηθεια και Ο Θεος βοηθος...μονο αυτο μας ελειπε...ουφ

χαχαχα ναι μαρακι μιλαμε σαν την τρελη

τουαλετα στην εκκλησια?μπααααααα αλλα και να πηγαινα δυσκοιλιοτητα θα με επιανε...ασε με εβλεπα να ακουω το ονομα αγκαλια με τη χεστρα χαχαχχααχα ενταξει δεν πειραζει, φενομαι σαν εγκυος, κακο δεν ειναι, θα λεω του μωρου δεν ειχα νινακι, κ@κ@κι ειχα χαχαχαχαχα

για γραψτε και τη συνταγη για αυτη την περιβοητη τυροπιττα ρε κοριτσια, λυγωθηκα...απαπαααααααααα

βικυυυυυυυυυυυυυυ που εισαι παιδι μου?αρχισατε τα τρεξιματα για την βαπτιση?και καλο καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιι, σας ζηλευω προς το παρον χιχιχι

παω να απλωσω και να σιδερωσω...ελπιζω να μη μου κανει την εκπληξη ο μπομπιρας!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

λοιπον η πιτα βγαινει πολυ light να πω την αμαρτια μου....πιτα χωρις πολυ λαδακι μου φανηκε καπως λιγη...και ειμαι σιγουρη οτι τα τα 4 αυγα που λεει ειναι λιγα...βεβαια εγω δεν εβαλα λιαστη ντοματα μονο τυρακι..πιστευω οτι αν βαλω την επομενη φορα πιο πολλα τυρια κ οχι μονο φετα θα γινει πιο καλη ε και 2 αυγουλακια παραπανω...!

Α ο γιος μου φωναζει μπαμπα μπαμπα μπαμπα .....

ενταξει οχι επι τουτου αλλα το λεει ξεκαθαρα κ δυνατα.

Επισης ο αντρας μου απο σκ θα ειναι Αθηνα και δεν θα επιστρεψει αλλα θα παει μαλλον Χιο απευθειας οποτε μαλλον κ εμεις με το κλεισιμο των σχολειων θα φυγουμε...

Διαφημίσεις

Για την πίτα το είπε κι ο ίδιος ότι βγαίνει ελαφριά ρε συ!Κάνε εσύ τις προσθήκες σου κι όλα καλά!Άντε σε 2 βδομάδες Χίο σούπερ!Καλά, Αννετάκι, θα σκάσω από τα γέλια με σένα, δεν αντέχω λέμε, άκου δεν είχα μωράκι είχα κακ@κι, α αχαχαχα!Κορίτσια εμείς δε μιλάμε -το μωρό εννοώ!- αλλά άρχισε να κάνει τούμπες συνεχόμενες δηλαδή γυρνάει μπρούμυτα και καπάκι ξανά ανάσκελα...Μήπως να τον στείλω στο τσίρκο να βγάζει κανα μεροκάματο??Α, το πιο αστείο είναι που χθες κοιμήθηκα το μεσημέρι και μετά έπαιζα τρελά με τα παιδιά κι ο άντρας ξεκουράστηκε και σήμερα μου λέει( μόλις είχε γυρίσει από τα χωράφια, ιδρωμένος και τέζα ο δόλιος) ''άντε πήγαινε να ξαπλώσεις'', χαχα, το κατάλαβε κι αυτός ότι ο ύπνος μου καθορίζει τα κέφια όλης της οικογένειας...;););););)

Θελω τοσα να σχολιασω(Ανεεεεετ!) αλλα ρε γμτ ολο απο το κινητο μπαινω... Κοριτσια,ελεος με τυροπιτα πια...λιγωθηκα η δολια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Για την πίτα το είπε κι ο ίδιος ότι βγαίνει ελαφριά ρε συ!Κάνε εσύ τις προσθήκες σου κι όλα καλά!Άντε σε 2 βδομάδες Χίο σούπερ!Καλά, Αννετάκι, θα σκάσω από τα γέλια με σένα, δεν αντέχω λέμε, άκου δεν είχα μωράκι είχα κακ@κι, α αχαχαχα!Κορίτσια εμείς δε μιλάμε -το μωρό εννοώ!- αλλά άρχισε να κάνει τούμπες συνεχόμενες δηλαδή γυρνάει μπρούμυτα και καπάκι ξανά ανάσκελα...Μήπως να τον στείλω στο τσίρκο να βγάζει κανα μεροκάματο??Α, το πιο αστείο είναι που χθες κοιμήθηκα το μεσημέρι και μετά έπαιζα τρελά με τα παιδιά κι ο άντρας ξεκουράστηκε και σήμερα μου λέει( μόλις είχε γυρίσει από τα χωράφια, ιδρωμένος και τέζα ο δόλιος) ''άντε πήγαινε να ξαπλώσεις'', χαχα, το κατάλαβε κι αυτός ότι ο ύπνος μου καθορίζει τα κέφια όλης της οικογένειας...;););););)

εμ κ αυτη η δολια μανουλα! θελει να ξεκουραστει λεμε!!

Υλικά

1 φύλλο κρούστας 450 γρ.

1 κουτί λευκό τυρί χαμηλων λιπαρών

4 αυγά

1 αναψυκτικό σόδα

1 κουταλιά μπεικιν πάουντερ

αλάτι, πιπέρι

ελαιόλαδο

πραιρετικά λιαστές τομάτες και βασιλικό

Εκτέλεση

Απλώνουμε ένα φυλλο κρούστας στον πατο ένος λαδομένου ταψιού, κρατάμε άλλο ένα φύλλο στην άκρη και ψιλοκόβουμε όλα τα υπόλοιπα. Ανακατευουμε τα ψιλοκομμένα φύλλα, την ψιλοκομμένη φέτα, τις λιαστές τομάτες και τον βασιλικό και απλώνουμε το ταψί. Ανακατευουμε αυγά, σόδα, μπεικιν, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε το μείγμα στην πίτα μας. Βάζουμε από πάνω το ένα φύλλο που κρατήσαμε στην άκρη και πιέζουμε λίγο με το χέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς 30-35 λεπτά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...