Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε και του χρονου! Μολις καναμε την πρωτη μας βουτια! Ειμαστε στην παραλια οικογενειακως!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, μπάνιο?Πώς του φάνηκε του μικρού ή δεν τον έβαλες?Καλέ στείλτε λίγο θαλασσόνερο και κατά δω!Μόνο πράσινη θάλασσα έχει στα Γιαννιτσά!:tongue::tongue::tongue:Κυρά-ξεναγέ, το βράδυ περιμένω φωτος στο φέης, κανόνισε ε?

Μαράκι, κάνε εσύ κρέπες κι εγώ θα κάνω βάφλες και τα βάζουμε όλα μαζί και τα τρώτε εσείς μιας κι εγώ δεν!!

Αννετάκο, καλοφωτισμένος να είναι το αγόρι μας, ο Γερασιμούλης με το όνομα πλέον!!Θα σε πάρω τηλ μετά μήπως το κόψατε στον ύπνο μετά το φαγοπότι!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥ, καλησπερα απτον Γερασιμο τη μανουλα του και τον πατερουλη του!

ευχαριστουμε πολυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυ για τις ευχες σας κι εσεις με το καλο!!!!

μπηκα για ενα καλησπερα και νανι, ειμαι κομματια, αυριο οι λεπτομερειες ναι?

σας στελνουμε λαδωμενα και μυρωμενα φιλακια γεματα αγαπη!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορτσούδια μου!Είστε καλά?Εμείς ναι...Κοιμηθήκαμε στις 7.30 για βράδυ( :shock::shock::shock: ), ξαναφάγαμε 8.30, 12.30, 3.30 και 5.30 (κουράστηκα να γράφω λέμε!!!!) και ξυπνήσαμε στις 9.15!Τουλάχιστον κοιμάται αρκετά το βράδυ γιατί αλλιώς... Όλη μέρα κοιμάται 2 φορές πλέον από 45 λεπτά, βαριά 1.30 ώρα τη μία φορά και τέλος...Τον βλέπω 6 μηνών να κοιμάται μια φορά μες στη μέρα!Τι παιδί ρε κορίτσια, μη χάσει καμιά φάση, απαπαπα!:confused::confused::confused:

Τώρα τρώει τα χέρια και το μασητήρι του και κοιτάει και λίγο προς τηλεόραση, ευτυχώς είναι μακριά!Πάω, αρχίζει να δυσανασχετεί, καλή σας μέρα!:P:p:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημεεεεεεεεερα κοριτσαρες μου.

Περασαμε ενα πολυ γεματο και ομορφο Σ/Κ με πολλες βολτες!Χθες καναμε μια ημερησια στον Ωρωπο αλλα μας βγηκε ξυνο γιατι πολυ κλαμα ρε κοριτσια πολυυυυυ κλαμα!!!!Μαλλον εχει αρχισει να αναγνωριχει το περιβαλλον και μολις φτασαμε και την πηρε η μαμα μου αγκαλια εγινε το ελα να δεις!!!!!!!!Τεσπα πιστευω οτι αυτο ηταν γιατι σημερα ειναι παλι μια χαρα.Τι λετε εσεις οι πιο εμπειρες???Επισης κατι αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι πιανει συνεχεια το κεφαλι της...το κανουν τα δικα σας??

Καλε Βικυ τι πληροφοριες ειναι αυτες???Θα μπω να τα δω με ησυχια,ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυ εισαι καταπληκτικη!!!!!!!!

Μαρουσκακι μου κι εμεις καπως ετσι ειμαστε....τα τρωμε ολα και συμφερουμε!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Γεια σας όμορφες!

Σήμερα βρήκα το πιο καταπληκτικό φόρεμα όλων για την βάφτιση!:P:p:p:p

Χε, χε και είχα ένα άγχος...και με το που μπαίνω στο μαγαζί και το φοράω κουτί!!!

Χάρηκα πολυ!:)

Κατά τα άλλα ο πεπελίνος σήμερα έκανε ένα 6μμ με 9.30μμ ύπνο και ξανακοιμήθηκε μόλις τώρα....ελπίζω να μην μας βγει ξυνή η νύχτα!

Ανέέέέτ.....που είσαι καλέ; Ακόμη περιμένουμε λεπτομέριες από βάφτιση...χάθηκες στις αλλαγές;:tongue::tongue::tongue:

Νικάκι, ναι, και μένα πιανει συνεχώς μάγουλο και φαβορίτα και αυτί σαν κάτι να τον ενοχλεί!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Annetoylini να σας ζησει ο Γερασιμουλης κ επισημα!! καλοφωτιστος!!

λεπτομερειες για την βαφτιση και φωτο οπωςδηποτε!

Βικακυ μπανακι εε?!εμεις μπα ακομη.... πηρες φορεμα για την βαφτιση εε?φωτο και εσυ!

Νικακυ μου κ εμενα προχτες που πηγαμε στις κουνιες διπλα στην θαλασσα ενω ητανκυριος οταν γυριζαμε σε ολη μα ολη την διαδρομη τσιριζε!! βρε τι να του μιλαει η Εφη τι πιπιλα τι τραγουδακια σε cd τι να λεω εγω τα παντα τιποτα..με το που μπηκαμε σπιτι στοοπ τα παντα και γελαγε! αβυσσος η ψυχη του βρεφους!

Μαρουσκα μηπς περναει καμια φαση αναπτυξης ο δικος σου?τι να πω τοσες φορες φαγητο...!! βεβαια τι να πω ο δικος μου τρωει 200 ml κρεμα βανλια κ σε 1 ωρα θελει το στηθος του εεμ πως μην το ξεχναμε ενα πραγμα..!!

τεσπα παω για νανι....

την Τεταρτη εχει ξανα εκδρομη η Εφη μου, και μου φαινετε οτι το σχολειο τελειωσε λεμε!!

ααα και τελικα μαλλον θα παμε Χιο για διακοπες.. αεροπορικως 850 ευρω ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΧΙΟ με το καραβι χωρις καμπινα με πρωινες διαδρομες ομως (11 με 6) 450 ευρω.... Ηρακλειο -Ρωμη 4 ατομα αεροπορικως 350 ευρω!!αλλα ελα που ο μικρος δεν τρωει φαγητο οεο??! οποτε Χιος με καραβι με ενδιαμεση σταση Αθηνα για κανα 2 μερες!

Καλημέρα σας!Άλλη μια ταλαίπωρη νύχτα με δρομολόγια Φάνη...ουφ!

Μαράκι, πιστεύω ότι ο μικρός μου ξυπνά όχι λόγω πείνας αλλά λόγω ζέστης και δοντιών...Και το βασικότερο...Επειδή έχει μάθει να κοιμάται στο στήθος, όταν αναδεύεται μες στον -ελαφρύ- ύπνο του τη νύχτα θέλει πάλι στήθος για να κοιμηθεί καλά;););)Επίσης, ο 4ος είναι δύσκολος μήνας από την άποψη ότι αρχίζουν να είναι πιο δραστήρια (τούμπες, κράτημα με το χέρι, σηκώματα ποδιών, κίνηση γενικά!) οπότε θέλουν πιο πολύ φαγάκι κι αρχίζει να μη φτάνει το γάλα, μαμίσιο ή ξένο!Θέλουν θερμίδα όχι αστεία, χαχα!Χθες έδινα φρούτα στο Φάνη και έλιωσα λίγη μπανάνα και του την έδωσα, μιλάμε για απειροελάχιστη ποσότητα αλλά του άρεσε και μετά έγλειφε το δάχτυλό μου συνέχεια το πουλί μου!Υπομονή μπεμπάκο, σε 1 μήνα ακριβώς θα μάθεις τι εστί μπανάνα:P:p:p

Καλά θα περάσετε όπου κι αν πάτε, αλλά για τη Ρώμη δεν το κατάλαβα αυτό με το φαγητό!:confused::confused:

Βικάκι, με γεια το φορεματάκι και περιμένουμε να το δούμε φορεμένο στη βάφτισή σας!

Νικάκι, φιλάκια στην φαταουλίτσα μας:tongue::tongue::tongue:

Ρε Αννετάκι, τι έγινε?Μαύρη πέτρα πια...Φύγατε νησί??

Διαφημίσεις

χαχα!! μπανανα εε??! καλα εκανες κ του εδωσες κ δοκιμασε! πωπω ειδες βρε το παιδι!!! :)

μωρε τι θα τρωει το μωρο στην Ρωμη??οεο? εννοειτε οτι αν πηγαιναμε θα ειχαμε κ τα τεκνα μαζι οποτε ειναι δυσκολο.ετσι να σου πω την αληθεια καλυτερα στην Χιο που θα κατσουμε κ 1 μηνα και θα ειμαστε θαλασσα συνεχεια...

παω να σιδερωσω τωρα που κοιματε το φαγητο ειναι ετοιμο....

ειδες την τυροπιτα του ΑΚΗ? καλα μιλαμε πανευκολη θα την κανω σιγουρα...!

χμμ κατι αλλο θυμομουν αλλα τωρα μπααα...

χαχα!! μπανανα εε??! καλα εκανες κ του εδωσες κ δοκιμασε! πωπω ειδες βρε το παιδι!!! :)

Ελπίζω να τρώει γιατί ακούω κάτι περιπτώσεις που δε θέλουν τίποτα εκτός στήθους 8 μηνών παιδάκια και φρικάρω!

μωρε τι θα τρωει το μωρο στην Ρωμη??οεο? εννοειτε οτι αν πηγαιναμε θα ειχαμε κ τα τεκνα μαζι οποτε ειναι δυσκολο.ετσι να σου πω την αληθεια καλυτερα στην Χιο που θα κατσουμε κ 1 μηνα και θα ειμαστε θαλασσα συνεχεια...

Καλά, 1 μήνας διακοπές δαγκωτό χαχα!Εμάς μάλλον μέχρι κι η Κατερίνη θα ακυρωθεί λόγω κήπου, ποιος θα ποτίζει οέο?Εκτός κι αν είναι εδώ οι δικοί μου...

παω να σιδερωσω τωρα που κοιματε το φαγητο ειναι ετοιμο....

Εγώ το βράδυ-κάθε βράδυ σχεδόν!- σίδερο...και τώρα πλέον και το μαγείρεμα βράδυ αφού το σαμιαμίδι δεν πολυκοιμάται!

ειδες την τυροπιτα του ΑΚΗ? καλα μιλαμε πανευκολη θα την κανω σιγουρα...!

Εννοείται την είδα...Ο άλλος δε μου αρέσει το ύφος του, αλλά ο Άκης...Κι όλα του βγαίνουν πολύ νόστιμα!

χμμ κατι αλλο θυμομουν αλλα τωρα μπααα...

Πάλι γκρινιάζει το σκατιάρικο γιατί δεν τον παίζω....μα είναι πολύ ατιμόφατσα!

Πάλι γκρινιάζει το σκατιάρικο γιατί δεν τον παίζω....μα είναι πολύ ατιμόφατσα!

ειναι η ηλικια φαινετε..εμενα τωρα καθετε στο καροτσι και πιπιλαει το δακτυλο του...

ρε συ βαλε αυτοματο ποτισμα! και πηγαιντε διακοπες λεμε!!

αυτο το σιδερο ειναι το χειροτερο μου...εγω μερα παρα μερα 2 πλυντηρια στο χαλαρο...

παω να απλωσω ενω τωρα και να σιδερωσω (αν με αφησει) εχω κ σουπερ μαρκετ αλλα το απογευματακι γιατι ο καλος μου πηρε το αμαξι μου και εγω με την μαουνα του (νισσαν αλμερα) δεν παω ...

ειναι η ηλικια φαινετε..εμενα τωρα καθετε στο καροτσι και πιπιλαει το δακτυλο του...

Εσείς είστε μεγάλοι βρε!!;););)

ρε συ βαλε αυτοματο ποτισμα! και πηγαιντε διακοπες λεμε!!

Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!!Μόνο για τα φυτά δώσαμε 820 ευρώ πριν μια βδομάδα ρε συ!

αυτο το σιδερο ειναι το χειροτερο μου...εγω μερα παρα μερα 2 πλυντηρια στο χαλαρο...

Εγώ πάλι τρελαίνομαι για σίδερο, αλλά και συνέχεια...βαρέθηκα μωρέ!

παω να απλωσω ενω τωρα και να σιδερωσω (αν με αφησει) εχω κ σουπερ μαρκετ αλλα το απογευματακι γιατι ο καλος μου πηρε το αμαξι μου και εγω με την μαουνα του (νισσαν αλμερα) δεν παω ...

Χαχα, κι εγώ μόνο με το ιμπιζάκι μου κυκλοφορώ!Αχ κι άμα το δώσουμε...

Γεια σας κοριτσαρες μου τι κανετε??

Εμεις μια χαρα συνεχιζει να πιανει το κεφαλι της ,να τα τρωει ολα και να κοιμαται πολυ!Αχ μια χαρα ειναι το κοριτσακι μας ολο χαμογελα....

Μη λετε για δουλειες γιατι ακομα δεν εχω τελειωσει με τα ρουχα τα καλοκαιρινα κ βαριεμαι τοοσο πολυ.Τα βγαζω με δοσεις κ τελικα ειναι χειροτερα...!

Βικυ μεγια το φορεμα τι καλα που το βρηκες αμεσως!Κι εγω πηρα ενα γιατι απο το επομενο Σ/Κθα εχουμε συνεχεια βαφτισεις και τα ysatiς εχουν βαλει 30% εκπτωση,βρηκα ενα μωβ ανοιχτο ονειρο.

Μαρια τι τιμες ειναι αυτες απ πα πα πα,φωτια!!!Με τη δουλεια του αντρα σου τι εγινε??

Εμεις εχουμε μια φιλη στη Λευκαδα που θελει να μας φιλοξενησει αλλα φοβαμαι την αποσταση,θα μεινει η μπουμπου 5 ωρες μες το αυτοκινητο??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...