Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Έλα βρε, γιατί μου είπε αυτές...Αυτές θα διαφημίζει ο ιατρικός επισκέπτης;);)Απλώς επειδή είναι βιολογικές λέω μήπως...

Κι εγώ ΓΙΩΤΗΣ ή ΝΟΥΝΟΥ έπαιρνα στους άλλους!Μια χαρά τα φρέσκα λαχανικάκια, χαρά στο αγόρι μας!!Να σου πω εγώ αν είχα κοτούλες, θα προτιμούσα αυτό το κρέας από του κρεοπώλη, αλλά αυτό είναι σενάριο επιστ. φαντασίας!Το να έχω εγώ κότες εννοώ, τις σιχαίνομαι και φοβάμαι από παιδί, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγαπουλεεεεεεεεεεεεεες καλησπεραααααααααα!!!μεταμεσονυχτια επισκεπτρια πλεον αλλα απο βδομαδα θα με βαρεθειτε να με διαβαζετε

σας στελνουμε τα πιο γλυκα φιλια μας

εμεις ετοιμαζομαστε πυρετωδως για την μεγαλη μερα!!!

μονο να εχει καλο καιρο γιατιτην βαψαμε, ολοι καλοκαιρινοι, ελπιζω να μην υιοθετησουμε καμια πουντα

επισης μολις μπει ο ιουνης θα παμε ταξιδακι στο νησι γιατι χαλασε το προξενιο με τα σπιτια..απο μεριας μας...τα βαλαμε κατω και ειδαμε πως θα τραβηξουμε τετοιο ζορι που ουτε για καφε δεν θα μπορουμε να βγουμε, ε οχι λοιπον..υπαρχουν δυο γειτονικα διαμερισματα που μας περιμενουν να τα δουμε και τιμη 150ευρουλακια λιγοτερα...βεβαια το ενα ειναι 40τμ και το αλλο 50 αλλα ειναι καινουργια κατασκευη, ενιαια κουζινα σαλονι και ενα μεγαλο υπνοδωματιο...αν και θα ηθελα να εχει δικο του δωματιο ο ζεβρακος και ενας επιπλεον λογος...θελει αδερφακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..ολο τα ποδια του σταυρωνει...χαχαχα..και δεν ειμαστε για μετακομησεις συνεχεια...αχ θα δουμε

εσεις διαβαζω καλα και τα νινια ακομα καλυτερα!

σχολια στην επανεμφανιση μου γιατι κουτουλαω απτην κουραση

αυριο παραλαβη μπομπο και γλυκων, αφιξη πεθερου (πρωτη συναντιση των γερασιμων..θα πεσει πολυ κλαμα λεμεεεεεεε) και ξεκουυυυυυραση...ο σκατουλης εχει σκιστει στην γκρινια...την μανα μου την γραπωσε απτο μαγουλο και δωστου δαγκωμα ε πηγα πηρα την ουζοαλοιφουλα για ειδικες περιπτωσεις (το μεσημερι ειχαμε μια) και μολις εκανα την επαλειψη τσιμουδια, ειχε αφαιρεθει και δεν εβγαζε κιχ...ουτε καν νανουριζοταν, τον ξινισε στην αρχη η γευση αλλα ρε κοριτσια λετε να μουμεθυσε το παιδι και κοιτουσε ετσι?και ταβλιαστηκε (οχι για πολυ βεβαια...20 λεπτα ολα κι ολα..μαρουσκααααααααααα ακουυυυυυυυυυυς?...και ολη η μερα ετσι κυλησε..με ακομα 2 υπνακια στο τεταρτο...ουτε καν 45λεπτο..τυχερη μαρουυυυυυυυυυυ χαχαχαχα)

γιαυτο καληνυχτιζω ακομα δεν προλαβα να μπω, αλλα ηθελα να διαβασωνεα σας!

φιλακια και πολλες αγκαλιτσες σε μανουλακια και παιδακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερα...

φαγκρι μου σουπερ ο αντρικος μας!!!οσο για τις κρεμες τις ξερω τις frezyderm αλλα εγω θα δωσω νουνου στον μπεμπη οπως και στον χρησταρα ..by far οι καλυτερες και οι πιο νοστιμες ..

Μαριαεφη μου εγω παντως στον πρωτο εδινε κοτοπουλο χωριατικο..εχει ο πεθερος μου στην λαμια κοτουλες οποτε τιμαμε τα προιοντα του παππου ..

Οσο για την πανα οντως αλλη αισθηση !!!και μεμιας εκοψε και την βραδυνη πανα ..αποφασιστικος ο χρησταρας ..

Νικακι 2 εβδομαδουλες ειναι θα περασουν !!!για σκεψου και μενα που επεστρεψα για τα καλα πια στο γραφειο!!!ελπιζω να εχεις καπου να αφησεις το μαριαντακι !!!

Αννετακι μου με το καλο η βαφτιση και με το καλο να ερθει ο παππους σας ...Τωρα για την αλλαγη των σπιτιων εσεις ξερετε αλλα ισως πρεπει να αναλογιστειτε οτι αν ερθει και δευτερο παιδι μετα η αλλαγη σπιτιου θα ειναι απαραιτητη οποτε ισως ειναι καλυτερα να βρεις ενα σπιτι που να εχει δυο κρεβατοκαμαρες ??εγω παντως τον μπεμπουλη τον εχω στο δωματιο του απο 50 ημερων ...οσο μεγαλωνουν επειτα φευγουν πολυ πιο δυσκολα απο το κρεβατι των γονιων ...βεβαια υπαρχουν και αλλες αποψεις που υποστηριζουν το co- bedding (το vasdelaki μας!!)αλλα εγω ειμαι του ο καθενας στον χωρο του!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!Εμείς πάλι ρε κορίτσια στην Κατερίνη μέναμε σε 50 τ.μ. 4 άτομα κι ήταν σούπερ!Είχα ένα διαχωριστικό για να δίνει την αίσθηση του χωριστού δωματίου στα παιδιά, αλλά κατά τ'άλλα ήταν τέλεια...Πρώτον, όλα κοντά σου, η κουζίνα δίπλα όταν πεινάνε τα παιδιά, το καθιστικό κολλητά και το μπάνιο παραδίπλα, θα με θυμηθείς όταν θα ξεκινάτε με το γιογιο και δε θα τρέχεις όπως εγώ!Εγώ είμαι υπέρ πάντως, εκείνο το σπίτι το λατρέψαμε και οι 4 μας γιατί ήμασταν όλοι μαζί:P:p:p:p

Ιωαννάκι, καλή δουλίτσα, άντε Παρασκευή σήμερα.Φιλιά στ' αγόρια σου.

Αννετάκο, άντε περιμένουμε φωτος μετά το μεγάλο γεγονός!!

Το γατί μας όλα καλά, είναι λιιιιιιιιιιιίγο ζεστάκι αλλά το παλεύουμε με αγκαλίτσες και γαλατάκι!;););)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

εγω παντως τον μπεμπουλη τον εχω στο δωματιο του απο 50 ημερων ...οσο μεγαλωνουν επειτα φευγουν πολυ πιο δυσκολα απο το κρεβατι των γονιων ...βεβαια υπαρχουν και αλλες αποψεις που υποστηριζουν το co- bedding (το vasdelaki μας!!)αλλα εγω ειμαι του ο καθενας στον χωρο του!!!

Λοιπόόόν....

Το co-bedding δεν το γουστάρει πλέον ο γελαστός καθόλου!!!! Πήρε όση στοργή και τρυφερότητα ήθελε να πάρει και τώρα γουστάρει το δικό του κρεββατάκι!:D Άσε που κοιμάται μόνος του αφού τον θηλάσω και τον βάλω ξύπνιο!!!! Μόνο το σεντονάκι του πιπιλάει η καρδιά μου και....αυτό ήταν!

Μόνος του το έκοψε!!!

Γι' αυτό θα το ξαναπώ και προσωπική άποψη πάντα: Τα παιδιά με co-bedding παίρνουν ό,τι είναι να πάρουν και μετά σου δηλώνουν μια ωραία πρωία:"Μαμά, ως εδώ...γουστάρω μόνος τώρα!":D:D:D:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Το κοριτσακι μας,μας τρελανε σημερα...τη βρηκαμε το πρωι με τα ποδια στο κεφαλι και το κεφαλι στα ποδια...μηπως ειμαστε λιγο ζωηρουλες μηπως????χαχαχαχα!Πω πω επαθα πλακα μολις την ειδα,καναμε κατι γελια,μα πως γυρισε το σκατουλι??Βαζει τα πατουσακια κατω και λιγο λιγο σπρωχνει το κωλαρακι χαχαχα,φανταζομαι το κανουν συνεχεια τα δικα σας απλα εμας ηταν η πρωτη φορα και ηταν super!!!!

Ιωαννα εχεις δικιο με 2 βδομαδες δεν πρεπει να μιλω καθολου αλλα καταλαβαινεις...ουτε ωρα δεν θα 'θελα!Οπως λεει και η Μαρουσκα μας εισαι πολυ αξια που τα καταφερνεις με 2 παιδια και δουλεια και αντρα χαχαχαα!

Μαρουσκακι πως τα πηγατε με τον υπνο χθες??συνεχιζει το ωραιο προγραμμα??

Εμεις οταν καμια φορα πινουμε ξενο για να βολευτουμε με τις μετακινησεις της δινω το frezylac της ιδιας εταιριας που ειναι βιολογικο και υποτιθεται πιο ποιοτικο απο τα κανονικα αλλα αυτο ποιος σου το πιστοποιει???κανεις!!!Φανταζομαι ειναι η προταση του επισκεπτη οπως ειπες κι εσυ.

Βικυ πως τα πατε??Επεστρεψε η πεθερα σου??Με το σχολειο??Κι εγω δεν τη γλιτωσα τελικα θα παω για 2 βδομαδουλες αλλα θα περασουν γρηγορα ελπιζω.

Κοριτσια ριξτε καμια καλη ιδεα για καλοκαιρινες διακοπες με τη μπουμπου εννοειται!

Αχ Μαρια μου τι ωραια εσεις εκει τα 'χετε ολα φρεσκα...εμεις ουτε και ξερω τι τρωμε,φανταζομαι δηλαδη και φουντωνω αλλα δεν εχω και πολλες επιλογες!Παω να παρω βιολογικα και τσουρουφλιζουν οι τιμες!!!!!!!!

Αννετακιιιιιι με το καλοοοοοοοο...........αχ τι ωραια!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Το κοριτσακι μας,μας τρελανε σημερα...τη βρηκαμε το πρωι με τα ποδια στο κεφαλι και το κεφαλι στα ποδια...μηπως ειμαστε λιγο ζωηρουλες μηπως????χαχαχαχα!Πω πω επαθα πλακα μολις την ειδα,καναμε κατι γελια,μα πως γυρισε το σκατουλι??Βαζει τα πατουσακια κατω και λιγο λιγο σπρωχνει το κωλαρακι χαχαχα,φανταζομαι το κανουν συνεχεια τα δικα σας απλα εμας ηταν η πρωτη φορα και ηταν super!!!!

Ψιτ, Νικάκι, σε λίγο που θα κάνει και τούμπες θα φορέσετε εσύ κι ο άντρας σου το νούμερο 3 μην πω το 13, χαχα!

Μαρουσκακι πως τα πηγατε με τον υπνο χθες??συνεχιζει το ωραιο προγραμμα??

Καλός πολύ καλός, κοιμήθηκε στις 8.30, μαμ στις 1 και μετά 5.30, μια χαρά δε με χαλάει!!

Εμεις οταν καμια φορα πινουμε ξενο για να βολευτουμε με τις μετακινησεις της δινω το frezylac της ιδιας εταιριας που ειναι βιολογικο και υποτιθεται πιο ποιοτικο απο τα κανονικα αλλα αυτο ποιος σου το πιστοποιει???κανεις!!!Φανταζομαι ειναι η προταση του επισκεπτη οπως ειπες κι εσυ.

Ω ναι!

Βικυ πως τα πατε??Επεστρεψε η πεθερα σου??Με το σχολειο??Κι εγω δεν τη γλιτωσα τελικα θα παω για 2 βδομαδουλες αλλα θα περασουν γρηγορα ελπιζω.

Κοριτσια ριξτε καμια καλη ιδεα για καλοκαιρινες διακοπες με τη μπουμπου εννοειται!

Όπου γουστάρετε πάτε, αυτό είναι το καλό του θηλασμού, το γάλα το έχεις ό,τι ώρα θες, ζεστό ζεστό!Θα σου πρότεινα να πάτε αρχές-μέση καλοκαιριού να μην έχετε αρχίσει σούπες γιατί είναι τυράννια να κουβαλάς όλο το ηχοσύστημα μαζί!Άντε ένα μπλεντεράκι παλεύεται, αλλά να βράζεις μοσχάρια και κοτόπουλα στις διακοπές...;););)

Αχ Μαρια μου τι ωραια εσεις εκει τα 'χετε ολα φρεσκα...εμεις ουτε και ξερω τι τρωμε,φανταζομαι δηλαδη και φουντωνω αλλα δεν εχω και πολλες επιλογες!Παω να παρω βιολογικα και τσουρουφλιζουν οι τιμες!!!!!!!!

Αννετακιιιιιι με το καλοοοοοοοο...........αχ τι ωραια!!!!!!!!!

Παιδιά τι ζέστη είναι αυτή σήμερα?Έκανα τον Αντρίκο μεσημεριανό μπάνιο για πρώτη φορά και καταχάρηκε!!

γεια σας μπεμπουλια! α κ μαμαδες!

εμεις εδω αγκαλιτσα γιατι εχουμε γκρινιτσα...

Νικακι πολυ καλα θα κανετε γνωμη μου να διαλεξετε μερος με νοσοκομειο κ οχι κεντρο υγειας αεροδρομιο ή οδικη προσβαση θα ελεγα ναι ξερω ακουγομαι καπως αλλα οταν εχεις μωρακια παιδια δεν νομιζω το να πας Κουφονησια ή Οια κτλ βολευει ιδιαιτερα ας πουμε η Λευκαδα εχει οδικη προσβαση εχει ωραιες παραλιες καλο φαγητο...κ ειναι κ κοντα.

Επισης Ευβοια...

Ανεττακι μου γλυκο με το καλο η βαφτιση μην ξεχασεις να μοου στειλεις την δ/νση εδω καλυτερα με πμ.επισης για το σπιτι εσυ θα κρινεις τι ειναι καλυτερο ειναι κ οι καιροι δυσκολοι ενα μικρο σπιτι βολευει μαζευεται ευκολα αλλα ειναι κ θεμα χωρου...

Βικακυ μου ειπαμε ο γιος σου ειναι απαιχτος ακυος να πιπιλαει το σεντονι του!!χαχαχα!τραβα τον βιντεο...!

α τα mothercare εχιυν 20% εκπτωση απο 28/5 μεχρι 1/6...

Διαφημίσεις

Ρε κοπέλες, έχω φάει ένα κόλλημα τις τελευταίες μέρες με τις κρέμες...Τώρα διάβαζα στο πάρεντς ότι δεν είναι απαραίτητες κι ότι σίδηρο και βιταμίνες παίρνουν από τα φρούτα...Μήπως να δώσω φρούτο πρωί και απόγευμα όταν έρθει η ώρα?Αχ, όλα αλλιώς θα τα κάνω σ' αυτό το τρίτο ίσως όμως να είναι για καλό:confused::confused::confused::confused:

Kοιτα Μαρουσκακι μου καθε χρονο ολο κ κατι βγανει αυτο δεν σημαινει οτι ολα αυτα ειναι σωστα ή λάθος...

εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι κρεμες και γενικα θεωρω οτι πολυ σωστα με μεγαλωσε η μανουλα μου εγω θα κρινω τι θα δωσω στο μωρο μου κ στην Εφη φυσικα..αλλη μανουλα μπορει να θεωρει σωστο να δινει για μεσημεριανο γαλακτομπουρεκο (ναι ναι το εχω δει αυτο πιστεψε με) οποτε ολα ειναι στην κριση μας...εγω θελω να δινει φρεσκα φρουτακια στο μωρο μου κ οχι φρουτοκρεμα ετοιμη που δινουν καποιες αλλες..μην βαζεις διλληματα στον εαυτο σου κουκλα μου και πραξε αυτο που νιωθεις πιο σωστο!!

αλλωστε τα καλυτερα γευματα ο γιοκας σου τα εχει παρει...ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!

σε φιλω παω να φτιαξω κρεπουλες με μερεντουλα!! μιαμ μιαμ!!!! :)

Καλέ, εσύ η απο πάνω μου ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΕΣΑΙ λέω εγώ;:D:DΑκούς εκεί κρέπες με μερέντα!!! :shock::shock:Ορε, στείλε κι εδώ καμίαααααααααααα.....:D:D:D:D:tongue: αΧ, ΜΟΥ ΆΝΟΙΞΕς ΤΗΝ ΌΡΕΞΗ ΤΏΡΑ!

Ρε κοπέλες, έχω φάει ένα κόλλημα τις τελευταίες μέρες με τις κρέμες...Τώρα διάβαζα στο πάρεντς ότι δεν είναι απαραίτητες κι ότι σίδηρο και βιταμίνες παίρνουν από τα φρούτα...Μήπως να δώσω φρούτο πρωί και απόγευμα όταν έρθει η ώρα?Αχ, όλα αλλιώς θα τα κάνω σ' αυτό το τρίτο ίσως όμως να είναι για καλό:confused::confused::confused::confused:

Μαρούσκα, πολλές μαμάδες το κάνουν αυτό(δεν δίνουν την απογευματινή κρέμα-επειδή τα μωρά τους δεν έχουν πρόβλημα ελλειπούς βάρους) αλλά το ότι παίρνεις σίδηρο από τα φρούτα....πρώτη φορά το ακούω ρε μανάρι μου.....Ελεος δηλαδή...

Πολλές πάλι αντικαθιστούν την κρέμα με κουάκερ ή τραχανά αργότερα...για να μη δίνουν αυτό το ετοιματζίδικο πράγμα.

Εμείς σήμερα είχαμε απίστευτη γκρίνια, ειδικά το απόγευμα και μετά μέχρι τις 8 που κοιμήθηκε το αγγελούδι!:-P:-P

Ρε κορίτσια πολύ γκρίνια μιλάμε....

Τέσπα...πάει και αυτό...νέα μέρα αύριο

Νικάκι, θα σου πρότεινα κι εγώ την Εύβοια... Εμείς όταν μένα με Αθήνα πηγαίναμε πολύ συχνά στις Ροβιές, ένα παραθαλάσσιο, ήσυχο χωριουδάκι με 2-3 ωραιότατες ταβέρνες φοβερή άπλα για καροτσάδα.

Μέναμε εδώ: http://www.greekexplorer.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1645&Itemid=17

στα υπέροχα δωμάτια της Κικής, μια ευγενέστατη νέα κοπέλα με τον άνδρα της και με τα 2 παιδιά τους. Η ίδια φροντίζει προσωπικά τους πεντακάθαρους χώρους, τα πολύ προσεγμένα δωμάτια και ετοιμάζει κάθε πρωί ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ πρωινό(κάθε φορά φεύγαμε με 1-2 κιλά παραπάνω-τι σπιτικές τυρόπιτες και κέικ, πίτσες και γλυκά τρώγαμε δε λέγεται...) Τα παιδιά είχαν καθημερινά το φρέσκο αυγουλάκι τους, ενώ ο Παύλος ακόμη θυμάται το καλάθι με τους δεινόσαυρους που του έδινε για να παίζει....και η Ηλέκτρα τις κούκλες...παίζανε στον κήπο, στο γκαζόν.Δες τις φωτό...και αν πάτε εκεί ζήτα το δωμάτιο με το κρεββάτι με τις κουρτίνες.:tongue:

Εννοείται ότι το δωμάτιο είναι 50 μέτρα από την θάλασσα, βγαίναμε με τα μαγιώ, περνούσαμε απέναντι τον δρόμο και τσούπ...οι βούτες! Το καλύτερο όλων δε ήταν που τους άφηνα όλους να κοιμούνται και ξυπνούσα κατά τις 6 και πήγαινα και έκανα κάτι βουτιές....στην πλήρηησυχία του πρωινού...Το μόνο αρνητικό είναι ότι εκεί μπροστά δεν έχει αμμουδιά αλλά αν θες να πάρεις το αμάξι παραπέρα θα βρεις.

Άλλο ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε είναι αυτό:http://www.chromata-apartments.com/ Μέσα σε ελαιώνα, άπειρος κήπος, πλήρη ηρεμία....

Ελπίζω να βοήθησα!;)

Να συμπληρώσω ότι εκεί κοντά(κανένα 10λεπτο με το αμάξι) είναι το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου μόνασε και ήταν ηγούμενος ο γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης....ευλογημένα μέρη...άσε που έχει και καταρράχτες μέσα σε δάσος όπως και δασικό χωριό όπου μπορείς να μείνεις.http://www.papades-village.com/

qwlrp3.png

Ρε Βικάκι, να σε πάρουν στην τηλεόραση να κάνεις ταξιδιωτική εκπομπή, χαχα, μιλάμε για ΤΙΣ πληροφορίες όχι αστεία!!Εσείς οι λοιπές θα πάτε κάπου?Εμείς Κατερίνη κι ίσως στην αδερφή μου καμιά εβδομάδα, οικονομία και ανακύκλωση που λέει κι ο μπομπ ο μάστορας:tongue::tongue::tongue:

Ο μικρός κοιμήθηκε, έκανα συμμαζευτήρι Βέγγου (Βικάκι, ξέρεις εσύ!!) και θα πιω τη δεύτερη γουλιά καφέ μιας και τα μεγάλα ζήτησαν να πάνε Κατερίνη στους παππούδες και τον ξαδερφούλη τους:P:p:pΤώρα με πήρε ο άντρας μου και... σήμερα δε μαγειρεύω λέμε, θα φάμε σουβλάκια κοτόπουλου, γύρο κι όλα αυτά τα υγιεινά που απολαμβάνουμε όταν λείπουν τα παιδιά, χαχα!Τυχερέ Αντρίκο, γυρόνι θα χτυπήσεις σήμερα!Όσο για τις κρέμες...μάλλον θα δίνω φρούτα πρωί κι απόγευμα και σίδηρο θα πάρει από μένα ως τον 6ο ούτως ή άλλως και μετά σουπίτσες.Ρώτησα και σε ένα σάιτ να δω τι θα μου πει γιατρός...Θα σας πω!Καλημέρα!Σήμερα έχει τελικό τσάμπιονς λιγκ και λέω να ξαποστείλω τον άντρα μου να το δει κι εγώ να δω ''Ψωνίζω άρα υπάρχω '' μια ταινία που μου αρέσει τρελά, όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ρομαντική κομεντί, την αδυναμία μου!!Ναι, σήμερα έχω τρελά κέφια...Μέχρι και σεχ μπορεί να κάνω χαχαχαχαχα!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!:P

Είδες Μαρούσκα;Θα μπορούσα να γίνω και travel agent, χαχα!

Κι εμείς σήμερα θα πάμε βόλτες, τώρα φεύγουμε και φυσικά θα φάμε έτοιμο κοτοπουλάκι!:D:D

Χαιρετώ σας!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...