Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέέέέρα!:P

Ανέτ, μου έλλειψες!:tongue:

Τρέχεις, τρέχεις αλλά κοίτα να απολαύσεις στο έπακρο την διαδικασία και το μυστήριο αυτό καθ'αυτό γιατί είναι μόνο μια φορά στη ζωή του παιδιού μας! Αγνόησε παντελώς οτιδήποτε άλλο(πχ σπίτι σκονισμένο, δουλειες που θα γίνουν κάποια στιγμή, κτλ,κτλ) και ζήσε την στιγμή!

Και σου το λέω αυτό εγώ που στην πρώτη βάφτιση 'ημουν τόσο αγχωμένη που τώρα κάθομαι και λέω τι βλάκας που ήμουν!

Ε, λοιπόν τώρα θα απολαύσω την κάθε στιγμή!!!:D:D:D

Και,όχι, δεν θα πω πάει και αυτό τελείωσε, δεν θέλω να τελειώσει!!!!:):):):):)

Εμείς πολύ καλά, με τον ύπνο σούπερ(φτου-φτου). Έχουμε βγάλει μπούτες και μπράτσα σε κοινή θέα και μας σχολιάζουν όλοι!!!

Ρε κορίτσια, σήμερα μου ήρθε να τον φάω τον ζυμαρούλη μου....:rolleyes:τον κάτσιασα!

Α! δεν σας είπα: Ο μάγκας σηκώνεται όρθιος!!! Όταν τον έχω στην αγκαλιά μου αντικριστά καθιστό και τον πιάνω από τα χεράκια, δίνει μια και τσουπ μένει όρθιος!!!!:shock:

Νικάκι μου, φίλα μου το Μαριαντάκι σε παρακαλώ!!!

Μαρούσκα φιλιά στον Αντρίκο!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!

ανετακι μου ο Βεγγος και εσυ ενα πραγμα εε?? συμφωνω με Βικακυ απολαυσε το λεμε!!

Νικακι θα ερθει κ εσας η ωρα του φαγητου!!

εδω κοριτσια ο καιρος αστατος χτες εβρεχε απο το μεσημερι κ μετα κ τωρα παλι συννεφια με αερακι ...

τεσπα παω να μαγειρεψω που κοιματε ο μπεμπης μου και θα τα πουμε πιο μετα..(ααα σημερα κοιμηθηκα μεχρι τις 10 μιση!! ξυπνησα τον ανηρ μου μολις θηλασα τον μπεμπη και τον κρατησε αυτος και δεν μου ειπε κ κουβεντα ΤΕΛΕΙΟ)

το φαγητο μπηκε! το πλυντηριο επισης το σαλονι μας μαζευτηκε ο μικρος κοιματε η Εφη βλεπει dvd και εγω εχω μια ερωτηση:

ρε κοριτσια χτες το βραδυ εκανα μπανακι τον μικρο ολα καλα,τον εβαλα κατα τις 9 παρα τεταρτο στο στηθος κ επινε καταλαβαινα τις ρουφιες καποια στιγμη αρχισε να κλαιει τον εβαλα απο την αλλη μερια η ωρα ηταν 9 και 10 περιπου 9 και 20 παλι κλαμα ε λεω κατσε να τον βγαλω μεχρι τις 10 παρα τεταρτο να κλαιει σπαρακτικα..πιεζω το στηθος τιποτα δεν εβγαινε τιποτα...αρχισα να του γελαω κ να τον παιζω τιποτα να κλαιει..ερχετε ο πατερας του ηρεμει λιγακι κ παλι 10 μιση κλαμα να τον βαζω στο στηθος να ρουφαει κλαμενος ...του εφτιαξα γαλα τελικα και ηπιε περιπου 160 ..και μετα απο λιγο κοιμηθηκε.Ξυπνησε στις 5 παρα τεταρτο και ηπιε στηθος εννπειτε κανονικα ετρεχε το γαλα και μετα ξυπνησε στις 8 που παλι ηπιε κανονικα...

μηοως μπορειτε να καταλαβετε τι εγινε χτες το βραδυ???

το φαγητο μπηκε! το πλυντηριο επισης το σαλονι μας μαζευτηκε ο μικρος κοιματε η Εφη βλεπει dvd και εγω εχω μια ερωτηση:

ρε κοριτσια χτες το βραδυ εκανα μπανακι τον μικρο ολα καλα,τον εβαλα κατα τις 9 παρα τεταρτο στο στηθος κ επινε καταλαβαινα τις ρουφιες καποια στιγμη αρχισε να κλαιει τον εβαλα απο την αλλη μερια η ωρα ηταν 9 και 10 περιπου 9 και 20 παλι κλαμα ε λεω κατσε να τον βγαλω μεχρι τις 10 παρα τεταρτο να κλαιει σπαρακτικα..πιεζω το στηθος τιποτα δεν εβγαινε τιποτα...αρχισα να του γελαω κ να τον παιζω τιποτα να κλαιει..ερχετε ο πατερας του ηρεμει λιγακι κ παλι 10 μιση κλαμα να τον βαζω στο στηθος να ρουφαει κλαμενος ...του εφτιαξα γαλα τελικα και ηπιε περιπου 160 ..και μετα απο λιγο κοιμηθηκε.Ξυπνησε στις 5 παρα τεταρτο και ηπιε στηθος εννπειτε κανονικα ετρεχε το γαλα και μετα ξυπνησε στις 8 που παλι ηπιε κανονικα...

μηοως μπορειτε να καταλαβετε τι εγινε χτες το βραδυ???

Εγώ λέω ότι νύσταζε πολύ απλώς...Το ότι δεν έβγαινε γάλα από το στήθος δε σημαίνει κάτι!Άλλη η πίεση που ασκείς εσύ με το χέρι ή το θήλαστρο κι άλλη του μωρού, Μαράκι, τίποτα όλα καλά, κι εμένα το έκανε προχθές ο μικρός...Τον έβαλα για ύπνο αφού δεν έτρωγε αλλά μόνο ούρλιαζε, έκλαψε μες στον ύπνο του μετά από 45 λεπτά, τον τάισα και συνέχισε κανονικά τον ύπνο, don't worry!;););)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Νικάκι μου, κι εμένα επειδή η πάνα το πρωί ήταν ξεχειλισμένη του φορούσα το νούμερο 2 όλη τη μέρα και το 3 τη νύχτα, για δοκίμασε...;);)

ωωωωω πολυ καλοοοοοοο

καλα δεν παιζεσαι!!!;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγώ λέω ότι νύσταζε πολύ απλώς...Το ότι δεν έβγαινε γάλα από το στήθος δε σημαίνει κάτι!Άλλη η πίεση που ασκείς εσύ με το χέρι ή το θήλαστρο κι άλλη του μωρού, Μαράκι, τίποτα όλα καλά, κι εμένα το έκανε προχθές ο μικρός...Τον έβαλα για ύπνο αφού δεν έτρωγε αλλά μόνο ούρλιαζε, έκλαψε μες στον ύπνο του μετά από 45 λεπτά, τον τάισα και συνέχισε κανονικά τον ύπνο, don't worry!;););)

εγω σκεφτηκα οτι απο την νυστα δεν την παλευε να ρουφηξει κ να κατεβει το γαλα κ οτι βαριοταν...ξερω κ εγω...σημερα παντως κανενα προβλημα...

Μαρακι μου αφου σημερα ολα καλα αστο μην προβληματιζεσαι,μπορει να μην ειχε και πολυ ορεξη.Η Μαριαντουλα σημερα καμια ωρα πριν κοιμηθει ειχε πολυ γκρινια μαλλον δεν μας αρεσει και πολυ η ζεστη!Δεν εχει και αδικο σημερα σκασαμε...αλλα εχουμε πολυ πλακα τοσες μερες λεγαμε ποτε θα φτιαξει ο καιρος και τωρα παραπονιομαστε παλι!!!

Μαρουσκακι χρονια σας πολλα αντε στους τεσσερις και ο γιουλ τελεια...!:D

Βικυ κι εμεις εχουμε τρελανει κοσμο με τα μπρατσακια μας και τα γαμπακια μας.....χαχαχαχα αλλα πιο πολυ τη μαμα και το μπαμπα!!!!!!!!!Αχ θελω να τη δαγκωνω συνεχεια,το φιλι σου της το σβουρηξα!Μπραβο στον πεπελινο για τις προσπαθειες.

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα!Ο Αντρίκος για δεύτερη νύχτα κοιμήθηκε σαν πουλάκι!Έφαγε 8.30, κοιμήθηκε 9.30 και ξανά μάσα στις 5.30, 9 ωρίτσες νηστικός πρώτη φορά στα χρονικά λέμε!!!:P:p:p:pΤη νύχτα μας χάλασε ο Φάνης ως συνήθως ο οποίος ζεσταινόταν μάλλον και άρχισε τις βόλτες:mad::mad::mad:

Σήμερα είμαστε για εμβόλιο, να δούμε και πώς πήγαμε από βάρος, με την αφαίρεση των γαλακτοκομικών (εμένα καλό μου έκανε πάντως είμαι στα -2 κιλά από την εγκυμοσύνη και συνεχίζω...):confused::confused::confused: Τα φιλιά μου σε όλες!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα κοριτσακια!!!!

επιστρεψαμε!!!!ο μικρος βεβαια ειναι λιγο αρρωστουλης αλλα απο ορεξη σκιζει !!!

Φαγκρι μου να χαιρεσαι το μεγαλο σου αγορι!!!και βλεπω και ο αντρικος τα φτιαχνει σιγα σιγα τα ωραρια...

Τζεννακι αρχισαμε φαγακια???μεγαλωσε η μπουμπου μας!!!το θεμα με το φαι παντα πολυ μου αρεσε και κυριως οι κρεμες ...δυο κιλα ειχα παρει τοτε που ετρωγε ο χρηστος!!!

Αννετακι το θεμα βαφτιση καλα κρατει ε??ολα καλα θα πανε !!!και μιας που λες για ωραρια τρελης ..μην σου πω καλυτερα μια δικη μου μερα...που συνδυαζω σπιτι -γραφειο-μετακινησεις 2 ωρες πηγαινε ελα -ατελειωτο πλυντηριο και 2 παιδια ...

Vasdeli μου γυρισε το αγορι σου διαβασα!!!πρωτοποριακος οπως παντα χαχαχα!!!

Νικακι μου το μαριαντακι με τα ουλακια του καλα??και εμας ομικρος εχει απιστευτρα σαλια και ολο το χερι στο στομα!!

Μαριαεφη μου εχει ανησυχιες ο κρητικαρος ...διαβασα επεσε το μαναρι μου στην εκδρομη ??

Αχ παιδια δεν θυμαμαι τιποτα αλλο...εμεις καλα ...ο χρηστος ειναι 5 μερες χωρις πανα!!!(ολε ολε ολε!!)ο μπεμπακος παραμενει αγγελος και εδω και 10 μερες κοιμαται πλεον ολο το βραδυ δλδ κοιμαται γυρω στις 9 και ξυπναει στις 6..

καλε φορατε ακομη πανες το νο2???εμεις παμε με το καλο στο νο4 προσεχως ...ναι το αγορακι μου εφτασε αισιως τα 8100...

Εφυγαααα παω να εργαστω γιατι εχω τρελη μα τρελη δουλεια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννααααααα 8100 ουαουυυυ!!!!!Καλε τι μεγεθη ειναι αυτα απ πα εμεις ειμαστε πολυ μικρουλες ακομη!!!!!Η Μαριαντουλα ζυγιστηκε σημερα παρακαλω πρωι πρωι και ειναι 5800 γι' αυτο και φοραμε το 2 ακομα αλλα τωρα παμε για το 3!!!!!Καλε τι ωραια που κοιμαστε κι εσεις μπραβο σας μπραβο σας πολυ καλο το αγορακι σου αλλα και ο Χρηστος αψογος,πεταξε την πανα μπραβο το παιδι!!!

Μαρουσκακι μου 9ωρεςςςςςςςςςςςς γιουπιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!Ειδες το παιδι τι καλο που ειναι???????Μπραβο Αντρικο μπραβοοοοοοοοοο.

Εγω σημερα περασα απο το γραφειο για να κανονισουμε τα της αδειας και τελικα πρεπει να παρουσιαστω στη δουλεια για 2 βδομαδες για να κλεισει η χρονια και να παρω την αδεια ανατροφης απο Σεπτεμβρη!Ενταξει η προισταμενη εκανε οτι καλυτερο μπορουσε να κανει,τελικα υπαρχουν και ανθρωποι με κατανοηση ευτυχως.Προκειμενου να ξεκινησει η αδεια απο Σεπτεμβρη 2 βδομαδες δεν ειναι τιποτα...το λεω δυνατα για να το πιστεψω και η ιδια :(

H Μαριαντουλα συνεχιζει να μας ξετρελαινει με τα κατορθωματα της...προσπαθει να γευτει ολα της τα παιχνιδια,τα πιανει και τα φερνει στο στομα της και μετα γελαει απο ικανοποιηση.

Φιλααααααααααακια μανουλιτσες, σας το' πα ειμαι ακομα σε ροζ συννεφακι.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια διεκδικώ μάλλον τον τίτλο του πιο αδύνατου μωρού του καφέ μιας κι ο Αντρίκος είναι 5930γραμμάρια, δηλαδή πήρε 600 γρ αυτό το μήνα, αλλά και 3,5 πόντους κι είναι 63,5εκ, το οποίο σημαίνει ότι από το 10% πήγαμε στο 80% σε 4 μήνες σε ύψος!!Ο γιατρός είπε ότι και το βάρος του είναι μια χαρά κι εγώ συνεχίζω διατροφή, όλα καλά!Κι εμείς το τριάρι φοράμε τώρα, μη σκας Νικάκι, και το 4 και το 5 και το 6 θα βάλουμε, χαχα!

Ιωαννάκι, μπράβο στο Χρηστάρα και περαστικά στο μικρό σας!!

Α, τον άλλο μήνα, δηλαδή αρχές ιούλη ξεκινάμε κρέμες και φρούτα ναιναιναι!!!:P:p:p:p:p

γεια σας!!!

μια χαρα ειναι Μαρουσκα ο γιος σου!! κ απο οτι καταλαβα μονο ο δικος μου ξυπναει το βραδυ για φαγητο εε?γυρω στις 1 κ στις 5 ε κ μετα κατα τις 8...παροτι τρωει ο σκατουλης μου...

σημερα πηγαμε παιδιατρο 8550 κ 69 εκ το μαναρι μου .... φαγητο χορτοσουπα σε 10 μερουλες περιπου ολα τα χορταρικα λαχανικα οχι ομως σπανακι κ παντζαρια γιατι λεει ειναι βαρια...μετα απο 3-4 μερες κοτοπουλο ή κ κουνελι κ παλιι μετα απο 4-5 μερες μοσχαρακι ή βοδινο εναλαξ...

Ιωαννα τελειο το συναισθημα χωρις παμπερς εε?? θυμαμαι την Εφη...την ειχα βαλει στην τουαλετα κ της εκανα σαπουνοφουσκες!! χαχαχα!! παντως μια χαρα τα καταφερνεις με 2 παιδια δουλεια κ σπιτι!αξια!!!

γεια σας!!!

μια χαρα ειναι Μαρουσκα ο γιος σου!!

Μια χαρά αφρατούλης είναι απλώς όχι όσο είχα συνηθίσει από τα άλλα θρεφταράκια μου!

κ απο οτι καταλαβα μονο ο δικος μου ξυπναει το βραδυ για φαγητο εε?γυρω στις 1 κ στις 5 ε κ μετα κατα τις 8...παροτι τρωει ο σκατουλης μου...

Μαράκι, 8,5 κιλά είναι αυτά...Από το τίποτα δε γίνονται;););)

σημερα πηγαμε παιδιατρο 8550 κ 69 εκ το μαναρι μου .... φαγητο χορτοσουπα σε 10 μερουλες περιπου ολα τα χορταρικα λαχανικα οχι ομως σπανακι κ παντζαρια γιατι λεει ειναι βαρια...

Για βαριά δεν ξέρω, για αλλεργιογόνα μάλλον...

μετα απο 3-4 μερες κοτοπουλο ή κ κουνελι κ παλιι μετα απο 4-5 μερες μοσχαρακι ή βοδινο εναλαξ...

Τέλεια, τέλεια!Τρελαίνομαι για σουποκατασκευή γιατί βάζεις ό,τι γουστάρεις!Μαράκι, εκεί στην Κρήτη έχετε τα πάντα, σε θέλω εφευρετική στις συνταγές σου έτσι?

Ιωαννα τελειο το συναισθημα χωρις παμπερς εε?? θυμαμαι την Εφη...την ειχα βαλει στην τουαλετα κ της εκανα σαπουνοφουσκες!! χαχαχα!! παντως μια χαρα τα καταφερνεις με 2 παιδια δουλεια κ σπιτι!αξια!!!

Μη μιλάτε για δουλειά, τρέμω στην ιδέα της επιστροφής, αν και κατά βάθος θέλω...αλλά στο σπίτι θα γίνεται το σώσε, ω ρε μάνα μου!!

τις ειδα Μαρουσκα σε ενα φυλλαδιο(στο ιατρειο) αλλα σου ειπε γιατι αυτες??

εμενα μου ειπε για τις ΓΙΩΤΗΣ αλλα εγω τελικα πηρα ΝΟΥΝΟΥ και στην αρχη ΜΙΛΟΥΠΑ μην κολλας πουθενα εσυ..

και οσο για τις συνταγες εννοειτε θα κανω διαφορα..!θα ξεκινησω με κολοκυθι πατατα καροτο και μετααααα φασολακια(εχουμε κ ασπρα εδω φασολακια) αρακα καλαμποκι και οτι φρεσκο χορταρικο βρισκω...το καλο ειναι οτι εχουμε λαικη σχεδον καθε μερα σε διαφορετικες περιοχες που ομως ειναι το πολυ 15 λεπτα με το αμαξι..!!! οποτε φρεσκα!!

για τα κρεατικα μου ειπε ομως να μην παιρνω λεει απο τα χωρια αλλα καλυτερα απο το χασαπη για να ειναι ελεγμενα... και το θεμα ειναι οτι εμεις εδω στο χωριο εχουμε την δυνατοτητα να εχουμε κοτοπουλο χωριατικο αλλα οχι περασμενο απο κτηνιατρικο ελεγχο ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...