Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μαρούσκα να το χαίρεσαι το τυραννοσαυράκι σου!!!

Πολύχρονος και πάντα θα είναι η πρώτη σου Άνοιξη, ναι, το καταλαβαίνω!!!

Μαρία εγώ δίνω συμπλήρωμα σταγόνες σίδηρο στον γελαστό Πέπε, καθώς και βιταμίνη Α και D (ακουαζόλ drops) επειδή θα παρατείνω τον αποκλειστικό θηλασμό έως να συμπήρώσει και τους 6 μήνες.

Ελένη, να ζήσετε!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στον Γρηγοράκο!Να είναι γερός να τον χαίρεστε!

Χρόνια πολλά και στην Ελενίτσα μας έστω και με μια μικρή καθυστέρηση!

Ρε μανουλίτσα, πες μου όμως...δε νιώθεις υπέροχα που αυτά τα 6 κιλά τα πήρε όλα χάρη σε σένα η μπουμπού και σε κανέναν άλλο??Μη μου πεις ότι δε νιώθεις περήφανη γιατί θα τρελαθώ!

Εμ γι'αυτό δεν γίνονται όόόόόλα????

Ο Αντρίκος σας είπα, έκανε το μεγάλο κατόρθωμα και γύρισε από μπρούμυτα ανάσκελα.Μα τον άφησα η γυναίκα μπρούμυτο στο κρεβάτι του να μασουλάει το χέρι του για να μαζέψω τα παπλώματα απ' έξω και τον ακούω να έχει ξεκαρδιστεί και τι να δω?Είχε γυρίσει ανάσκελα κι είχε λυθεί στο γέλιο!!!Το παληκάρι μου, αχ αχ!

Αχου το μωρέ το παληκαράκι που έκανε μεγάλο κατόρθωμα!!!Η δικιά μου πότε θα μάθει να γυρίζει???Μας ζάλισε με την γκρίνια της κάθε τρείς και λίγο να την γυρνάμε...

Μαρούσκα....ετοιμάσου! Ταλιμπάν νο 3 και ο πιο θανατηφόρος!!!

:D:D:D:DΤρομερό σχόλιο!!!!

καλα ηταν στην εκδρομη μας πολυ καλα θα ελεγα!

το μονο μελανο σημειο ειναι οτι η Εφη ηθελε να βγαλει φωτο με τον αδελφο της κοντα στα αλογα και ενω τον κρατουσε γλυστρησε στο χωμα επεσε με αγκαλια τον μπεμπη κολοκαθησε και απο εκει επεσε ο πιπιλας μας στο χωμα μπρουμητα εκανε ενα μικρο καρουμπαλο ε εκλαψε φυσικα αλλα ευτυχως μια χαρα!!ουφ! τρελαθηκα η Εφη να κλαιει κ να ζηταει συγνωμη κ εγω να μην ξερω τι να πρωτομαζεψω...τα πηρα αγκαλια κ τα δυο κ μετα απο 5 λεπτα γελαγαν κ τα δυο!

κατα τάλλα ειμαι καπως διοτι τσακωθηκα με τον ανηρ...τεσπα συμβαινουν αυτα...

παωωωωωωωωωωωωωωωω

Να σου πώ την αλήθεια Μαράκι πιό πολύ για την Εφούλα στεναχωρήθηκα...το πουλάκι μου τι τύψεις θα ένιωσε...

Το πρώτο καρουμπαλάκι ε?Άντε σιδεροκέφαλος!!!!:tongue:

Γεια χαρα!

Μαράκι μου τι τρομάρα και αυτή, ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά...

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι...

Είναι εδώ και 2-3 μέρες που ο Πέπε όταν θηλάζει κλαίει στην αρχή, αφήνει την ρόγα, την ξαναπιάνει, παίρνει 3-4 ρουφηξιές, την ξανααφήνει, κλαίει...αυτή η ιστόρία γίνεται για κανένα 2λεπτο και μετά τρώει κανονικότατα σαν να μην τρέχει τίποτα...και να πω ότι δεν έχω γάλα...έχω πολύ μάλιστα...αφού καταλαβαίνω τις γουλιές όταν τις καταπίνει...να πνίγεται δεν νομίζω, δεν μου δίνει τέτοια εντύπωση...

Τι σχεδια είναι πάλι αυτά ρε να πάρει;

Δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλός εκνευρισμός!Το είχε ρωτήσει μια κοπέλα όταν είχα πάει στον σύνδεσμο θηλασμού...

Εμείς τελικά φάγαμε χτές για πρώτη φορά φρουτάκι για να είναι κι ο μπαμπάς μας παρών...

Ήταν μια τρέλα (με την καλή έννοια!!!) άνοιγε το στοματάκι της διάπλατα αλλά την αηδίαζε η υφή και το έφτυνε και ξανάμανα από την αρχή μπορεί να μας πήρε μισή ώρα και αλλά το φάγαμε όλο το φαί μας!!!!(μισό μηλαράκι)Μια γλύκα σκέτη να χαμογελάει, να φτύνει και να προσπαθεί να πιάσει το πόδι της!Νομίζω ότι το πέρασε για παιχνίδι!!!!

Μαράκι ξεκινήσατε από τώρα κρεμούλα?εμείς έχουμε λαχανικά σε 2-3 εβδομάδες...μας έχει δώσει κανονικά πρόγραμμα σαν διαιτολόγιο...

Άν θέλετε μπορώ να το κάνω σε ένα εξελάκι και να σας το περάσω...

I3hdp3.png

Εκνευρισμός ε; Τι να πω....

Ναι, στείλε μας το εξελάκι να πάρουμε μια ιδέα....

Ωραία ανταποκρίθηκε η μπουμπού στο κουτάλι! Μια χαρά!

qwlrp3.png

Καλημερααα!!!

Ελενη να ειστε παντα ευτιχισμενοι!!

Μαρουσκα το τι σκ@τουλια κανει δεν λεγετε!επιτελους σχεδον μερα παρα μερα γεμιζει ολο το παμπερς!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!χαχαχα!:tongue:

Τζενη με το καλο καλη αρχη η κρεμουλα! τελειο δεν ειναι?!

εμεις ξεκινησαμε νωρις σχετικα γιατι ειχαμε το θεμα με την δυσκοιλιοτητα και δεν γινοταν να κανουμε συνεχεια κλισμα ετσι ξεκινησαμε με βανιλια ρυζαλευρο και εχουμε τωρα 4 -5 μερες που τρωμε φρουτο. Χτες εφαγε μιση φετα αχλαδι -1 μπανανα-3 μικρα κομματακια πεπονι...

σημερα δεν ειχα μπανανες κ ετσι εβαλα μισο μηλο μισο αχλαδι κ 3 κομματακια μικρα πεπονι ομως ρε γμτ το μηλο δεν λιωνει καλα..αν κ εβγαλα τον αποχυμωτη της kenwood τιποτα οπως κ το Minipimer...

κανα κολπο?αν κ σε λιγο καιρο θα βγουν τα ωραιοτατα βερυκοκα ,ροδακινα.

Την Παρασκευη εχουμε παιδιατρο κ εμβολια κ θα μας δωσει κ εμας τα περαιτερω..για σουπες δηλ..

Βικακυ μου καλα θα κανεις να τον συνεχισεις απλα εμεις ειπαμε εχουμε θεμα με την δυσκοιλιοτητα:-(

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μουυυυυυυυυ χαιρομαι πολυ που διαβαζω πως ειστε μια χαρα.....

δεν εχω προλαβει να μπω γιατι αυτες τις μερες φιλοξενω μια φιλη στο σπιτι και ειμασταν ολο βολτες.....:D

Η Μαριαντουλα μας ειναι πολυυυ καλα μας κανει πολλα κολπα και μας ξετρελαινει και φυσικα συνεχιζει να κοιμαται πολυ καλα μαλιστα χθες βραδυ δεν ξυπνησε ουτε για αλλαγη πανας...καλα δεν σας συζητω τι εγινε το πρωι μολις την ανοιξαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενακι χρονια πολλαααααααααα να εισαι τρισευτυχισμενη και αγκαλιτσα με την κορακλα σου.....!

Μαρουσκακι μου χρονια πολλα για το παιδακι σου που σε εκανε πρωτη φορα μανουλα,να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Τρεχω να προλαβω να κανω ενα ντουσακι και να δω το νησι!!!!!!!!Αχ θα πεσει πολυ κλαμα!!!!!!!!

Αννετακι μου sorry που δεν ξαναπηρα δεν εχω προλαβει!!!!!!!Πως πας με τα της βαφτισης??

Μαριαεφακι μπραβο για τα παμπερς σας πολυχαιρομαι!

Φιλακια σε μανουλες και μπεμπουδακια.:D:D

1a0fd6e0b8.png

ΝΙΚΑΚΙ # Κοριτσακια μουυυυυυυυυ χαιρομαι πολυ που διαβαζω πως ειστε μια χαρα.....

δεν εχω προλαβει να μπω γιατι αυτες τις μερες φιλοξενω μια φιλη στο σπιτι και ειμασταν ολο βολτες.....

Η Μαριαντουλα μας ειναι πολυυυ καλα μας κανει πολλα κολπα και μας ξετρελαινει και φυσικα συνεχιζει να κοιμαται πολυ καλα μαλιστα χθες βραδυ δεν ξυπνησε ουτε για αλλαγη πανας...καλα δεν σας συζητω τι εγινε το πρωι μολις την ανοιξαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρουσκακι μου χρονια πολλα για το παιδακι σου που σε εκανε πρωτη φορα μανουλα,να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Νικάκι, μια χαρά σας βρίσκω, τρέλανέ τη στις βόλτες, δεν υπάρχει καλύτερο για τα μωρά!Εεεεε και για τις μαμάδες!;)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

mariaefi

Μαρουσκα το τι σκ@τουλια κανει δεν λεγετε!επιτελους σχεδον μερα παρα μερα γεμιζει ολο το παμπερς!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!χαχαχα!

Θυμάσαι τι σου είχα πει?Όταν αρχίσει το φρούτο...;););)

σημερα δεν ειχα μπανανες κ ετσι εβαλα μισο μηλο μισο αχλαδι κ 3 κομματακια μικρα πεπονι ομως ρε γμτ το μηλο δεν λιωνει καλα..αν κ εβγαλα τον αποχυμωτη της kenwood τιποτα οπως κ το Minipimer...

κανα κολπο?

Βάζεις το μήλο στον τρίφτη και το τρίβεις και μετά το βάζεις στο μινιπίμερ να ανακατευτεί με τα άλλα, δε μένει τίποτα!

jennny

Εμείς τελικά φάγαμε χτές για πρώτη φορά φρουτάκι για να είναι κι ο μπαμπάς μας παρών...

Ήταν μια τρέλα (με την καλή έννοια!!!) άνοιγε το στοματάκι της διάπλατα αλλά την αηδίαζε η υφή και το έφτυνε και ξανάμανα από την αρχή μπορεί να μας πήρε μισή ώρα και αλλά το φάγαμε όλο το φαί μας!!!!(μισό μηλαράκι)Μια γλύκα σκέτη να χαμογελάει, να φτύνει και να προσπαθεί να πιάσει το πόδι της!Νομίζω ότι το πέρασε για παιχνίδι!!!!

Μαράκι ξεκινήσατε από τώρα κρεμούλα?εμείς έχουμε λαχανικά σε 2-3 εβδομάδες...μας έχει δώσει κανονικά πρόγραμμα σαν διαιτολόγιο...

Άν θέλετε μπορώ να το κάνω σε ένα εξελάκι και να σας το περάσω...

Αχ είναι η καλύτερή μου όταν ξεκινάνε τα στερεά, ανυπομονώ κι εγώ και φυσικά θέλουμε το εξελάκι να δούμε τι μας περιμένει, ζήτω!!!:P:p:p

vasdeli

Μαρία εγώ δίνω συμπλήρωμα σταγόνες σίδηρο στον γελαστό Πέπε, καθώς και βιταμίνη Α και D (ακουαζόλ drops) επειδή θα παρατείνω τον αποκλειστικό θηλασμό έως να συμπήρώσει και τους 6 μήνες.

Μπράβο ρε Βικάκι, είσαι πιο σκληροπυρηνική κι από μένα χαχα!Εγώ θα το ξαναπώ ότι περιμένω να φάμε φρούτα, σουπίτσες, αυγό, όλα!!!Να σου πω κάτι όμως?Άμα είναι να δώσω σταγόνες και βιταμίνες γιατί να μη δώσω την κρέμα?Μην ξεχνάς ότι πρέπει να μαθαίνουν και στο μάσημα σιγά σιγά...

Περάσαμε πολύ ωραία στο σχολείο του Γρηγοράκη σήμερα!!Όλοι πέσανε πάνω στον μικρό που δεν έβγαλε άχνα για όσο κάτσαμε εκεί...Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας...Αχ, το αγόρι μου, μου είπε ότι ήταν τα καλύτερά του γενέθλια.... Ο δε μύγας, γυρίζει και από ανάσκελα μπρούμυτα κορίτσια:shock::shock::shock::shock:!Δεν το είδα ζωντανό αυτό, ο άντρας μου μου το είπε!!:D:D:D:D Εδώ και λίγες μέρες τον έχουμε και νεγκλιζέ με το ζιπουνάκι του και μπράτσα, μπούτια έξω και περνάει τέλεια!!Πάω να διαβάσω γιατί είμαι κομμάτια, καληνύχτα, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα!

Ουφ....

Πάει και αυτό! Πρωί πρωί στην επιτήρηση, ο γελαστός με τον μπαμπά του που με περίμενε να γυρίσω και να φύγει εκείνος για δουλειά....

Κόλαση....έκλαιγε ακατάπαυστα και τώρα εξαντλημένος κοιμάται...:-(

Ήθελε την μανούλα το πουλάκι μου!

Α! Δεν σας είπα!:-)

Ο γελαστός Πέπε γύρισε χθες βράδυ!!! Όχι, μη φανταστείτε το φυσιολογικό, από ανάσκελα μπρούμητα....αλλά από μπρούμητα(που κάθεται πάντα και κοιμάται βεβαίως βεβαίως) ανάσκελα!!!! Το έχω ξαναπεί: Εντελώς αντισυμβατικό το τέκνο μου!

Βικακυ μου καλα θα κανεις να τον συνεχισεις απλα εμεις ειπαμε εχουμε θεμα με την δυσκοιλιοτητα:-(

Ω, ναι! Αυτό είναι ένα θέμα!!!:(

Μάλλον ψιθύρισε το μυστικό στον γελαστό γιατί έχει μια βδομάδα που πάει σούπερ!!! Φτου μην τον ματιάσω! Χθες έκανε: 8μμ έπεσε σέκος, ξύπνημα στη 1πμ,θηλασμός και αμέσως ύπνος και μετά στις 5πμ ξύπνημα, θηλασμός και αμέσως ύπνος και μετά στις 8πμ εγερτήριο:P:p:p:p. Αν μπορέσω να του κόψω και τον θηλασμό στις 5 τα χαράματα και να το πάει σερί 1 με 8 το πρωί θα είμαι μεγάλος μαέστρος!!!:P:p:p

Μπράβο ρε Βικάκι, είσαι πιο σκληροπυρηνική κι από μένα χαχα!Εγώ θα το ξαναπώ ότι περιμένω να φάμε φρούτα, σουπίτσες, αυγό, όλα!!!Να σου πω κάτι όμως?Άμα είναι να δώσω σταγόνες και βιταμίνες γιατί να μη δώσω την κρέμα?Μην ξεχνάς ότι πρέπει να μαθαίνουν και στο μάσημα σιγά σιγά...

Εγώ πάλι σας το έχω πει...δεν τρελλαίνομαι για τα στερεά....Ενώ με τον θηλασμό έχω ευκολία:D:D (φτου μου, τεμπέλα μάνα!)

qwlrp3.png

καλημερααα!!

τι επεισοδιο χτες το νησι εε??

Μαρουσκα χτες 3ψ φορες το γεμισαμε!!

μωρε το μηλο οταν το δινω κ με αλλα μαζι λιωνει αλλα οταν το δινω μονο ας πουμε τι γινετε?

βεβαια το στηθος το θελει μετα κ ας εχει φαει 200 γρμ κρεμα...

Νικακι βολτες εε? εδω ο καιρος ειναι αστατος μια ηλιο κ ζεστη κ την αλλα συννεφιαζει!

Διαφημίσεις

Τελικα ειμαι μαζοχα δεν εξηγειται..!Το νησι χθες δε μου πολυαρεσε επειδη δεν ηταν πολυ συγκηνητικο οπως αλλες φορες!Τεσπα ποιος ξερει τωρα ποτε θα ξαναβγει τοσο προσεγμενη σειρα!

Βικυ μου μια χρα ο πεπελινος....ετσι να συνεχισει με τον υπνο του και να το βελτιωσει σταδιακα!Η Μαριαντουλα χθες παλι 9.30 με 8 σερι και το πρωι τα τσισακια μας ηταν εκτος πανας εμ ποσο να κρατησει κι αυτη η πανα!!!!!!!!!!! Θα της πω να μιλησει στον πεπελινο μας....;)

Μαρουσκακι μου θα ελιωσες φανταζομαι οταν σου ειπε πως ηταν τα πιο ωραια του γενεθλια!Αχ το καλο μου,μπραβο του.

Μαρια μου δε ξεπερνιεται το στηθος χαχαχα!!!!!!Οσο για τον καιρο αστα εμεις βγαλαμε την μπεμπελη εδω και που ειμαστε ακομα.......θα ψηθουμε!

Αντε Τζεννακι μου μια χαρα με το φρουτακι σας.....καλα η φωτογραφια στο f/b ειναι τελειαααααααααααααα!!!!!!!!!Αχ ανυπομονω να δωσω κι εγω κουταλακι.

1a0fd6e0b8.png

καλησπερα περα για περαααααααααααααα

ααααααα κοριτσαρες μου δεν προλαβαινω να διαβασω, ελπιζω να ειστε καλα κι εσεις και κυριως τα ζουζουνακια σας!

εγω μολις σημερα τελειωσα τις προσκλησεις εκτος απο 3 που θα παραδοθουν εντος της πολυκατοικιας (και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λες και θα ανεβω με τις σκαλες...πωπω η τεμπελια μου δεν εχει ορια χαχαχα :rolleyes:) και παπουτσακια για την μανουλα του εντος 4 ημερων Γερασιμακη...ετσι για να συνηθηζουμε σιγα σιγα...αν και το ζεβρακος ποτε δεν θα λειψει απτο λεξιλογιο μου..παντα θαναι ο ζεβρακος μου...να σας γραψω γρηγορα γρηγορα τα νεα μας γιατι ειμαι ενα ορθιο πτωμα ...

σημερα εσπασα την κουπα ζεβρακια που ειχα αγορασει :(...μου επεσε το μπιμπερο πανω της ενω καθοταν απλυτη στον νεροχυτη χμμμμμμ :oops::oops:

αυτες τις μερες δεν εχω ακουμπησει τιποτα, ουτε καν μαγειρευω, εχουμε γινει καθημερινοι θαμωνες ψησταριας...κοτοπουλο στη σχαρα και σουβλακια...απαπαααααααα σιχαθηκα αλλα δεν προλαβαινω λεμεεεεεεεεεεε

το σπιτι αυριο πρεπει να κανει μια γενικη καθαριοτητα και καλοκαιρινα δεν εχω κατεβασει ακομα (ειναι και τα μονα που μου κανουν) και βοηθεια δεν εχω απο πουθενα...η μαμα μου δουλευει απτις 11 εως οτι ωρα χρειαστει...ο συζυγος μαλλον θελει να ακουσει τα μπινελικια του γιατι την εχει δει πολυ αγας...ουτε το ριμαδοποτηρι του δεν σηκωνει :mad: και ο μικρος μου ζεβρουλακος αρχισε να με δερνει :shock:...σημερα εφαγα ενα μπουκετο στο ματι νομιζα πως θα μου πριστει...στον υπνο του ετσι γιατι στον ξυπνιο του μονο με χαιδευει ο καλος μου.:D

αυριο θα τους στειλω επισκεψη σε μια θεια μπας και κανω καμια δουλεια...ερχετε και ο πεθερος μου την παρασκευη...ελπιζω μονο απτην ησυχια μη πω κατσε να ξαποστασω λιγο και γυρω γιατι εκει θα μεινω κιολας...θα πεσει τρελος υπνος λεμε...αααααχ ποσο αναγκη εχω εναν καλο υπνο...μονο εγω και το μαξιλαρι μου!!!!!!!

αλλα δεν θυμαμαι...εχω καψει φλαντζα...α και ο μικρουλης μας προσπαθει να σηκωθει οταν ειναι ξαπλωμενος ειτε στο καριτσι ειτε στο κρεβατι του...καμια μερα θα παω να τσεκαρω τι κανει και θα τον δω ορθιο να κρατιεται απτα καγκελα και να γελαει ολο καμαρι για το κατορθωμα του!!!αααααααααχ αυτος με ηρεμει, με γαληνευει, με ξεκουραζει, με εχει στο ενα ποδι και αν μπορουσα θα στεκομουν και σε κανενα για παρτυ του!!!:tongue::tongue::tongue:

αυτα λοιπον, πολλα φιλακια και μετα την βαφτιση θα με διαβαζεται σε καθημερινη βαση...πολυ μου εχετε λειψει να ξερετε :P

πολλα πολλα φιλακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Πού είσαι βρε μάνα τρεχαντήρι?Χαχα!Αχ τι καλά, ξεμπερδεύετε το σαβκο από τη βάφτιση!Και μετά εδώ να μας κάνεις να γελάμε με τα κατορθώματα του ζεβρογεράσιμου!Ο οποίος είναι κούκλος, κούκλος, κούκλος όμως.Α, και κούκλος δε θυμάμαι αν το είπα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σήμερα γίναμε 4 μηνών αντράκια κι εμείς!!!Αχ, το αγόρι μου για δώρο μου έκανε έναν ύπνο από τις 8.30 ως 4.30 αδιάκοπο, τροφή στις 4.30 και νάνι και κοιμάται ακόμη από τότε!Αχ, κι ας ξύπνησαν τα άλλα 2 και ζητούσαν νερά, καλά ήταν!Είχε απίστευτη ζέστη τα ξημερώματα ρε παιδιά!Στις 6 όμως που βγήκα να ποτίσω το χορταράκι μας είχε μια ψυχρίαση, μπρρρρρ...Τρελαίνομαι το καλοκαίρι να ξυπνώ ενώ κοιμούνται όλοι και να απολαμβάνω ησυχία...Την καλημέρα μου σε όλες!Ελενάκι, χρόνια πολλά για τα 4 μηνάκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...