Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα!

Πεσμένα κέφια βλέπω...

Τζενάκο καλά σου λέει η Μαρούσκα, όχι ηττοπάθειες!!! Φάση είναι, θα περάσει....εφτασες μέχρι εδώ, τα δύσκολα πέρασαν!

Μαρούσκα, καλέ τι ζηλεύεις τον ύπνο τον άλλων αφού μια χαρά κοιμήθηκε ο Αντρίκος!

Κι εμένα ο Πέπε μια χαρά χθες....Από 20.00, ξύπνησε 4.00 τα χαράματα έφαγε και κοιμήθηκε και μετά 6, έφαγε πέξαμε και ξανακοιμήθηκε στις 9 έως και τώρα που κοιμάται ακόμη!

Και νιώθω τόσο ξεκούραστη και ας το κάψαμε το γάλα χθες με την Άννα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Πεσμένα κέφια βλέπω...

Τζενάκο καλά σου λέει η Μαρούσκα, όχι ηττοπάθειες!!! Φάση είναι, θα περάσει....εφτασες μέχρι εδώ, τα δύσκολα πέρασαν!

Μαρούσκα, καλέ τι ζηλεύεις τον ύπνο τον άλλων αφού μια χαρά κοιμήθηκε ο Αντρίκος!

Κι εμένα ο Πέπε μια χαρά χθες....Από 20.00, ξύπνησε 4.00 τα χαράματα έφαγε και κοιμήθηκε και μετά 6, έφαγε πέξαμε και ξανακοιμήθηκε στις 9 έως και τώρα που κοιμάται ακόμη!

Και νιώθω τόσο ξεκούραστη και ας το κάψαμε το γάλα χθες με την Άννα...

Ρε πουλάκι μου, καλά κοιμάται το βράδυ, αλλά τη μέρα αντί γαι 3-4 45λεπτα, χάθηκε ο κόσμος να κοιμόταν πχ 2 μισάωρα κι ένα διωράκι το μεσημέρι?Πολλά θέλω?Εντάξει ας μην παραπονιέμαι, καλός είναι τη νύχτα που είναι πιο σημαντικό...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ρε πουλάκι μου, καλά κοιμάται το βράδυ, αλλά τη μέρα αντί γαι 3-4 45λεπτα, χάθηκε ο κόσμος να κοιμόταν πχ 2 μισάωρα κι ένα διωράκι το μεσημέρι?Πολλά θέλω?Εντάξει ας μην παραπονιέμαι, καλός είναι τη νύχτα που είναι πιο σημαντικό...

Υπομονή ...θα γίνει και αυτό!!!:D

qwlrp3.png

Βικυ και Αννα απορω με τις αντοχες σας....ξημερωματα πιασατε την κουβενταρια????Μπραβοοοοο καλα εγω εριχνα κατι υπνους!:tongue:

Μαρουσκακι μου η αληθεια ειναι πως δε ζητας και πολλα αλλα που θα παει θα στρωσει ο υπνος του δε μπορει....!Τρελαθηκα με τη φωτο στο internet με το βιβλιο αλλα απο που να παρει το παιδι αφου η μανουλα ειναι βιβλιοφαγος!

Εμεις σημερα ως το μεσημερι ειμασταν πολυ καλα απο κει κ μετα ομως μας πιασαν τα ουλακια μας παλι και ειχαμε ρεπερτοριο.....αχ κ τι δεν εκανα για να ξεχνιεται το πουλακι μου....ευτυχως στις 10 αποκοιμηθηκε κι ελπιζω να ξεκουραστει ως το πρωι,για να δουμε.

Αννετακι μου εχω ψοφησει στος γελιο ετσι οπως τα λες....αχ αυτο το βιολογικο γαλα τι σας κανει!Δε φτανει που σας αρωματιζει δεν εισαι και ευχαριστημενη...!χαχαχαχα!Κι εγω την αλλη βδομαδα μπορω αντε να οργανωθουμε.

Μαρια μου μακαρι να μη βρεχει και να περασετε υπεροχα στην εκδρομη!Οσο για τα χατηρια δεν αντεχω να μην της τα κανω,με κοιταει μ' αυτα τα υπεροχα ματακια της μου γελαει κι εγω λιωνωωωωωωωωω........πως να πεις οχι αλλα και γιατι να πεις??

Τζεννακι μου φαση ειναι και θα περασει να εισαι σιγουρη γι' αυτο.Δες τι μπουμπουκακι εχεις δημιουργησει και θα βρεις τις δυναμεις σου παλι και τη διαθεση σου.....περιμενουμε νεα.

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα!

Μεγάλωσε η μπεμπούλα μου...από Δευτέρα θα τρώμε και φρουτάκι!!!!!Γιούπιιιιιιι!!!!Είναι 6.260 γρ και 64 πόντους δλδ από το 20-25% πήγαμε στο 50%. Ο γιατρός την βρήκε προχωρημένη για την ηλικία της στην δύναμη αλλά και στην ομιλία αφού η μικρή μετά την εξέταση βάλθηκε να μαλώνει κι εμένα και τον γιατρό και άρχισε να φωνάζει μαμά μπαμπά άντε μπου και άλλα τέτοια...(ευτυχώς γιατί με κοίταζε λίγο περίεργα όταν του είπα ότι φωνάζει μαμά και μπαμπά)Είχε πλάκα όταν της εξέταζε τα αυτιά γκάριζε και είχε τα χεράκια της απλωμένα πρός την μεριά μου και φώναζε "μαμά" και γυρνάει ο γιατρός και λέει "φωνάζει μαμά!!!" όλο έκπληξη "εμ τι νομίζατε ότι σας λέω ψέματα????" είπε η μαμά κουκουβάγια!

Είπα να κάνω λίγη ακόμη υπομονή με το θήλαστρο αφού δεν θα χρειάζεται τόσο πολύ γάλα πλέον αφού θα τρώμε και φαγάκι!!!!ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα να φανταστείτε ήδη έχω στολίσει το σερβίτσιο της στην κουζίνα!

Εγώ είμαι μια από τα ίδια μόνο λίγο κουρασμένη χτές με πήρε ο ύπνος με το θήλαστρο στο στήθος!!! και ξύπνησα αφού είχε κλείσει το θήλαστρο από μόνο του με το βυζί απ'έξω και το μπιμπερό στο χέρι...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μεγάλωσε η μπεμπούλα μου...από Δευτέρα θα τρώμε και φρουτάκι!!!!!Γιούπιιιιιιι!!!!Είναι 6.260 γρ και 64 πόντους δλδ από το 20-25% πήγαμε στο 50%. Ο γιατρός την βρήκε προχωρημένη για την ηλικία της στην δύναμη αλλά και στην ομιλία αφού η μικρή μετά την εξέταση βάλθηκε να μαλώνει κι εμένα και τον γιατρό και άρχισε να φωνάζει μαμά μπαμπά άντε μπου και άλλα τέτοια...(ευτυχώς γιατί με κοίταζε λίγο περίεργα όταν του είπα ότι φωνάζει μαμά και μπαμπά)Είχε πλάκα όταν της εξέταζε τα αυτιά γκάριζε και είχε τα χεράκια της απλωμένα πρός την μεριά μου και φώναζε "μαμά" και γυρνάει ο γιατρός και λέει "φωνάζει μαμά!!!" όλο έκπληξη "εμ τι νομίζατε ότι σας λέω ψέματα????" είπε η μαμά κουκουβάγια!

Είπα να κάνω λίγη ακόμη υπομονή με το θήλαστρο αφού δεν θα χρειάζεται τόσο πολύ γάλα πλέον αφού θα τρώμε και φαγάκι!!!!ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα να φανταστείτε ήδη έχω στολίσει το σερβίτσιο της στην κουζίνα!

Εγώ είμαι μια από τα ίδια μόνο λίγο κουρασμένη χτές με πήρε ο ύπνος με το θήλαστρο στο στήθος!!! και ξύπνησα αφού είχε κλείσει το θήλαστρο από μόνο του με το βυζί απ'έξω και το μπιμπερό στο χέρι...

Ρε μανουλίτσα, πες μου όμως...δε νιώθεις υπέροχα που αυτά τα 6 κιλά τα πήρε όλα χάρη σε σένα η μπουμπού και σε κανέναν άλλο??Μη μου πεις ότι δε νιώθεις περήφανη γιατί θα τρελαθώ!Άντε θα αρχίσετε και τις τροφές και θα ξεκουραστείς κι εσύ η αγελάδα ολίγον τι! Ειδικά μετά τον 6ο που αρχίζουν και τα φαγητά ένα πρωί κι ένα βράδυ σου μένει;););)Ο Παπαβ τα' παιξε ε?Εμ γιατρέ, εδώ έχουμε το κορίτσι λάστιχο, εεεεεε το κορίτσι-φαινόμενο ήθελα να πω και δεν πιστεύεις κιόλας?Άρπα ένα ''μαμά'' για να στρώσεις κι εσύ, χαχα!Άμα δε φτάσει και στο 100% στο ύψος η μικρή θα σκίσω τα πτυχία μου λέμε:lol::lol::lol::lol:

Ο Αντρίκος σας είπα, έκανε το μεγάλο κατόρθωμα και γύρισε από μπρούμυτα ανάσκελα.Μα τον άφησα η γυναίκα μπρούμυτο στο κρεβάτι του να μασουλάει το χέρι του για να μαζέψω τα παπλώματα απ' έξω και τον ακούω να έχει ξεκαρδιστεί και τι να δω?Είχε γυρίσει ανάσκελα κι είχε λυθεί στο γέλιο!!!Το παληκάρι μου, αχ αχ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερούδια!!!

Ο Πέπε μόλις κοιμήθηκε για β' πρωινή ζώνη και κάνοντας ένα διάλειμμα από τα καθημερινά είπα να δω τι κάνετε!

Είναι η δεύτερη μέρα σήμερα ρε παιδιά που τον απιθώνω ξύπνιο(και πάντα μπρούμυτα)και αποκοιμιέται μόνος του στην κούνια του! Μου φαίνεται πως τελικά του άρεσε η κούνια του, ίσως νιώθει πιο άνετα!!!

Το βράδυ και πάλι 20.00 με 4.00 και μετά 6.00 και μετά 8.00 θηλασμός και ύπνος!:D:D:D:D:D Φτου φτου!!!

Καλημέρα!

Μπράβο στην μεμπούλα μας!

Εύγε!!!! Πάντως Τζένη μου άρχισε να μιλάει πολύ-πολύ γρήγορα!!!! Τι καλά!!!:D

Είσαι φοβερή με το θήλαστρο, κουράγιο λίγο έμεινε ακόμα.....αρχίζετε και τα φρουτάκια σιγά σιγά....Με τι θα ξεκινήσετε; Μηλαράκι ή αχλαδάκι φαντάζομαι, ε;

Καλέ, Μαρούσκα!!! Τι έκανε ο Γιουλ; Γύρισε το πουλάκι μου; Τι παιδί είναι αυτό;:D:D:D:D:D

Καλημέρα σε όλες!!!

Ααααα! Να σας πω τι είπε σήμερα ο Παυλάκης μου....

Τον αποχαιρετώ το πρωί στην πόρτα και του λέω: 'Άντε, Παυλίτο μου καλημέρα" και μου απαντάει..."Τι, με είπες βλήτο;" Ο ατιμούλης...ενώ είχε ακούσει τι του έλεγα,ήθελε να κάνει χιούμορ!!! Πέθανα στα γέλια, λέμε!!!:-P:-P:-P:-P

qwlrp3.png

Καλημερούδια!!!

Ο Πέπε μόλις κοιμήθηκε για β' πρωινή ζώνη και κάνοντας ένα διάλειμμα από τα καθημερινά είπα να δω τι κάνετε!

Είναι η δεύτερη μέρα σήμερα ρε παιδιά που τον απιθώνω ξύπνιο(και πάντα μπρούμυτα)και αποκοιμιέται μόνος του στην κούνια του! Μου φαίνεται πως τελικά του άρεσε η κούνια του, ίσως νιώθει πιο άνετα!!!

Το βράδυ και πάλι 20.00 με 4.00 και μετά 6.00 και μετά 8.00 θηλασμός και ύπνος!:D:D:D:D:D Φτου φτου!!!

Μπράβο στην μεμπούλα μας!

Εύγε!!!! Πάντως Τζένη μου άρχισε να μιλάει πολύ-πολύ γρήγορα!!!! Τι καλά!!!:D

Είσαι φοβερή με το θήλαστρο, κουράγιο λίγο έμεινε ακόμα.....αρχίζετε και τα φρουτάκια σιγά σιγά....Με τι θα ξεκινήσετε; Μηλαράκι ή αχλαδάκι φαντάζομαι, ε;

Καλέ, Μαρούσκα!!! Τι έκανε ο Γιουλ; Γύρισε το πουλάκι μου; Τι παιδί είναι αυτό;:D:D:D:D:D

Καλημέρα σε όλες!!!

Ααααα! Να σας πω τι είπε σήμερα ο Παυλάκης μου....

Τον αποχαιρετώ το πρωί στην πόρτα και του λέω: 'Άντε, Παυλίτο μου καλημέρα" και μου απαντάει..."Τι, με είπες βλήτο;" Ο ατιμούλης...ενώ είχε ακούσει τι του έλεγα,ήθελε να κάνει χιούμορ!!! Πέθανα στα γέλια, λέμε!!!:-P:-P:-P:-P

χαχχχαααχα το αλανιιιιιιιιιιιιιιιι, παυλιτο μουυυυ φιλακια αγορακι μου!

παω να ξαπλαρω γιατι εχθες ο μπομπιρακος μου μου εβγαλε το λαδι...στις 01:30 κοιμηθηκε...γκρινιααααααααα..κλαμααααααααα...αλλα εγω...ψυχραιμη και υπομονετικη μονο που δεν το εκτιμησε ο ζεβρακος μου..συνεχιζε πιο δυνατα...μπορει να εφταιγανκαι τα εμβολια..σημερα παντως 22:10 κοιμοταν σαν αγγελουδι...το γαλα του κοιμησμενος το ρουφηξε

τζενακι πολυ προχω η μπεμπα!!!μπραβο εβαλε τα γυαλια στον γιατρο που αμφισβητησε την μανουλα της!

νικακι δεν το προλαβα το τηλ, κοιμηζα, νασε παρω δεν ειχα καρτα, θα βαλω αυριο και θα τα πουμε, θα σου στειλω και το σταθερο να τα λεμε ανετοτερα...στειλε κι εσυ γιατι δεν εχω αναγνωριση

φιλια στο μαριαντι μας!!!

τα φιλια μου σε ολους, μικρους και μεγαλους!μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα και χρονια πολλα κων/νου και ελενης σημερα να χαιρεστε οσους εχετε!

εγω κατα παραδοξο τροπο δεν εχω κανεναν αχ τι καλα...μια μεγαλη γιορτη χωρις εξοδα...πωπω σκρουτζ εχω καταντησει!χαχαχα

ελενακι μου χρονια σου πολλα κοπελαρα μου να σε χαιρομαστε και εσυ να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!

περιμενουμε κερασμα οι αθηναιες ε!!!γλυκακι (μιαμ μιαμ..σοκολατενιο κατα προτιμηση), μη σκεφτεις κανα μπουζουκι...τελειωσαν αυτες οι εποχες!!!χαχαχαα

να εχετε ενα υπεροχο σ/κ και να περασετε ατελειωτες ωρες χαρας με τα νινακια σας, βοηθαει και ο καιρος!!!

φιλακιααααααααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα με Αντρέα αγκαλιά!

Ελενάκι, χρόνια σου πολλά να σε χαίρονται η κόρη κι ο αντρούλης σου!

Κορίτσια, το ξανάκανε!Κι άντε τη μέρα πάει κι έρχεται, αλλά και στον ύπνο?9.45 κοιμήθηκε (το γύρισε σε θερινό ωράριο:P:p) και στις 12 τον ακούω να νιαουρίζει, πάω, τον βρίσκω ανάσκελα και ξεσκέπαστο φυσικά!Τρώει, στις 2.30 τα ίδια!Στις 6.30 πάω αφού ξαναμανανιαούριζε και έχει φτάσει στην άλλη άκρη του κρεβατιού, ανάσκελος πάλι και με κοιτάει...:shock::shock::shock:

Κι ο Φάνης θυμάμαι είχε κάνει το γύρισμα πολύ νωρίς, αλλά για 1 φορά και πέρασαν κανα 3-4 μέρες ώσπου να το ξανακάνει, αυτός άπαξ και άρχισε δεν κρατιέται...Πωπω, αυτός θα τους δέρνει και τους 2 να μου το θυμηθείτε!Είπε η κουκουβάγια και πάει για καμιά δουλειά, γειαααααααααααα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά, μεγάλη γιορτή σήμερα!

Ελένη, χρόνια πολλά! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Μαρούσκα....ετοιμάσου! Ταλιμπάν νο 3 και ο πιο θανατηφόρος!!!

Ο Πέπε το καλύτερο παιδί....20.00 με 4.00 και μετά 6.30:D:D:D:D:D και τώρα χτυπαέι ένα 2ωράκι ύπνο μέχρι στιγμής!!!!

Έφυγα......

qwlrp3.png

καλημερα στα γρηγορα..πρεπει να σιδερωσω!

καλα ηταν στην εκδρομη μας πολυ καλα θα ελεγα!

το μονο μελανο σημειο ειναι οτι η Εφη ηθελε να βγαλει φωτο με τον αδελφο της κοντα στα αλογα και ενω τον κρατουσε γλυστρησε στο χωμα επεσε με αγκαλια τον μπεμπη κολοκαθησε και απο εκει επεσε ο πιπιλας μας στο χωμα μπρουμητα εκανε ενα μικρο καρουμπαλο ε εκλαψε φυσικα αλλα ευτυχως μια χαρα!!ουφ! τρελαθηκα η Εφη να κλαιει κ να ζηταει συγνωμη κ εγω να μην ξερω τι να πρωτομαζεψω...τα πηρα αγκαλια κ τα δυο κ μετα απο 5 λεπτα γελαγαν κ τα δυο!

κατα τάλλα ειμαι καπως διοτι τσακωθηκα με τον ανηρ...τεσπα συμβαινουν αυτα...

παωωωωωωωωωωωωωωωω

Γεια χαρα!

Μαράκι μου τι τρομάρα και αυτή, ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά...

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι...

Είναι εδώ και 2-3 μέρες που ο Πέπε όταν θηλάζει κλαίει στην αρχή, αφήνει την ρόγα, την ξαναπιάνει, παίρνει 3-4 ρουφηξιές, την ξανααφήνει, κλαίει...αυτή η ιστόρία γίνεται για κανένα 2λεπτο και μετά τρώει κανονικότατα σαν να μην τρέχει τίποτα...και να πω ότι δεν έχω γάλα...έχω πολύ μάλιστα...αφού καταλαβαίνω τις γουλιές όταν τις καταπίνει...να πνίγεται δεν νομίζω, δεν μου δίνει τέτοια εντύπωση...

Τι σχεδια είναι πάλι αυτά ρε να πάρει;

qwlrp3.png

καλησπερουδια!!!

μολις γυρισαμε απο την βολτα μας με μανουλα Δεκεμβριου που ειχαμε ξανασυναντηθει εγκυουλες τι καλα!!

Βικακυ μου το κανει κ εμενα..αλλα κολπα!τον αφηνω κανα λεπτο κ μετα πινει κανονικα..αγνωσται αι βουλαι των νηπιων..χαχαχαχα!

τΖΕΝΗ μου η Δευτερα εφτασε σχεδον με το καλο το φρουτο!!!

Ιωαννακι μου ταξιδακι εε?σουοπερ!

Μαρουσκα εδωσα τπ φρουτο κ το δεχτηκε μια χαρα-θα σας τον τραβηξω βιντεο να δειτε κατι απιστευτο που κανει-κ του δινω τελικα βανιλια το απογευμα μωρε δκεφτηκα κ εγ το σιδηρο κ λεω ασε να ειμαι σιγουρη...!

θελω να βαλω κ τις φωτο απο την εκδρομη να δειτε τα καμαρια μου!

καλησπερουδια!!!

μολις γυρισαμε απο την βολτα μας με μανουλα Δεκεμβριου που ειχαμε ξανασυναντηθει εγκυουλες τι καλα!!

Βικακυ μου το κανει κ εμενα..αλλα κολπα!τον αφηνω κανα λεπτο κ μετα πινει κανονικα..αγνωσται αι βουλαι των νηπιων..χαχαχαχα!

τΖΕΝΗ μου η Δευτερα εφτασε σχεδον με το καλο το φρουτο!!!

Ιωαννακι μου ταξιδακι εε?σουοπερ!

Μαρουσκα εδωσα τπ φρουτο κ το δεχτηκε μια χαρα-θα σας τον τραβηξω βιντεο να δειτε κατι απιστευτο που κανει-κ του δινω τελικα βανιλια το απογευμα μωρε δκεφτηκα κ εγ το σιδηρο κ λεω ασε να ειμαι σιγουρη...!

Άντε και με το φρουτάκι θα πάει το χεστήρι σύννεφο, Μαράκι μου!!

θελω να βαλω κ τις φωτο απο την εκδρομη να δειτε τα καμαρια μου!

Κοριτσάκια, είμαι πολύ συγκινημένη!!Το αγοράκι μου, το πρώτο μου βλασταράκι μεγαλώνει!!Σαν σήμερα τέτοια ώρα είχα αρχίσει πλέον να πονάω πολύ πολύ συχνά και στις 11.45 έγινα μανούλα για πρώτη φορά!Γρηγοράκη μου, γλυκό αγόρι που τόσο με παίδεψες και με παιδεύεις ακόμη Σ' ΑΓΑΠΑΩ και ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ και θα είσαι πάντα ο νούμερο ένα για μένα όσα παιδιά κι αν κάνω!!

Χρόνια πολλά και στη συμπεθέρα Ελένη που σήμερα έχετε επέτειο γάμου, είδες το θυμήθηκα!Να ζήσετε ευτυχισμένοι και να κάνετε μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...