Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

ναι σκεφτομαι να κανω αλλα φοβαμαι γμτ, εχω πλακωσει τα γλυκα και δεν μαζευομαι με τιποτα, τι γαλακτομπουρεκα, τι τσιζκεικ, τι σοκολατες, καφε το πρωι δεν πινω...τρωω...τρωω μισο πακετο μιραντα παπαδοπουλου...ασε τρεμει το φιλοκαρδι μου...κι αν δειξει τιποτα θα σαλταρω ουφ αγχωθηκα παω να κανω ενα τσιγαρακι στο μπαλκονι

Άντε καλέ που αγχώθηκες....

Τίποτα δεν θα δείξει...γιατί, μήπως εγώ δεν τρώω γλυκά;:oops:

Να σου πω...

Τι παίζει για δώρο κουμπάρων εσύ που ξέρεις...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι δεν καταλαβα :confused:

για το γαλα?ααααχ μακαρι να θηλαζα ακομα :(, οταν τον ταιζω και με κοιταζει μουρχετε να πεταξω τον βυζο εξω και να τον αναγκασω να κατεβασει γαλα :mrgreen:

Όχι καλέ...ποιο γάλα!

Επειδή δεν μου απαντούσες το έγραψα....μετά είδα ότι γράφαμε σχεδόν μαζί!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

qwlrp3.png

Μανάρι μου πολύ θα ήθελα να τον κοίμιζα λίγο πιο αργά αλλά έλα που δεν κρατιέται....

Θέλει ύπνο από νωρίς το πουλάκι μου....αν δεν τον βάλω αρχίζει ένα κρεσέντο κλάματος άνευ προηγουμένου!!!

Αυτά να τα ακούνε οι νύφες....αμ πως...έχουμε σπιτόγατο εδώ, άντρα για οικογένεια όχι πορτογιούρη σαν τον ζεβράκο!!!:-P:razz::-P:razz: Αχαχα! Πλάκα κάνω!!!

Μα να μη θέλει να ξενυχτήσει το πουλάκι μου....τς,τσ:D

χαχαχαχχαα πορτογιουρη χαχχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοο

αλλα βικακι εγω τον εχω ηδη λογοδοσμενο τον δικο μου χαχχαχαα με της αννας25 την λεχουδιτσα

αχ αφου δεν κοιμαται καλα την μερα γιαυτο, αχ ναναι γερα φιλεναδα και ας κοιμουνται οτι ωρα θελουν

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Άντε καλέ που αγχώθηκες....

Τίποτα δεν θα δείξει...γιατί, μήπως εγώ δεν τρώω γλυκά;:oops:

Να σου πω...

Τι παίζει για δώρο κουμπάρων εσύ που ξέρεις...

στον γαμο, τους ειχαμε παρει gps στον κουμπαρο και μια καρδια με αλυσιδα λευκοχρυση στην κουμπαρα...τωρα η καναπε θελουν η καφετιερα αυτη η νεα που φτιαχνει ολα τα ειδη...αλλα αναποφασιστους τους ειδα...αν δεν μου πουν θα παω και θα παρω οτι βρω μπροστα μου μουαχαχαχα

στην αρχη σκεφτομασταν να τους κανουμε ενα τριημερο σε κανα ρομαντικο παραθαλασσιο μερος αλλα η μανα του κουμπαρου δεν εχει αντοχες να κρατησει τις μικρες

Όχι καλέ...ποιο γάλα!

Επειδή δεν μου απαντούσες το έγραψα....μετά είδα ότι γράφαμε σχεδόν μαζί!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

α δεν το καταλαβα, το ποσταρες αμεσως μετα απτο μνμ με τα γαλατα και παρεξηγησα :tongue:

IB5Vp2.png

οταν ειχα βαφτισει τα αγορια μου η μια κουμπαρα μου εκανε δαχτυλιδι και χειροπεδα η αλλη ψηφιακη φωτογραφικη

τωρα αν ειχα την ανεση να βαφτισω θα ζητουσα βιντεοκαμερα (εμεις ρωταμε) που η δικη μου εχει χαλασει...ειναι και φτηνες τωρα

δεν ρωτας κι εσυ να μη κανεις ανα αχρηστο δωρο?τουλαχιστον να το ευχαριστηθει

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

τι εγινε μονη μου μιλαω?

βικυυυυυυυυυυ, προλαβαινω να παω για ενα τσιγαρακι?δεν εκανα πριν :oops:

IB5Vp2.png

αλλα βικακι εγω τον εχω ηδη λογοδοσμενο τον δικο μου χαχχαχαα με της αννας25 την λεχουδιτσα

αχαχαχαχα!!! καλό!:)

Για να δούμε εμείς τι θα πάρουμε στους κουμπάρους....

Ανούλα μου σε καληνυχτώ...πάω να την πέσω zzzzzzzzzzzzzz:-P

(Άντε πάλι...3 λεκάνες είχα για σίδερο τίποτα δεν έκανα απόψε....ρε δε βαριέσαι και αύριο μέρα είναι!)

qwlrp3.png

αχαχαχαχα!!! καλό!:)

Για να δούμε εμείς τι θα πάρουμε στους κουμπάρους....

Ανούλα μου σε καληνυχτώ...πάω να την πέσω zzzzzzzzzzzzzz:-P

(Άντε πάλι...3 λεκάνες είχα για σίδερο τίποτα δεν έκανα απόψε....ρε δε βαριέσαι και αύριο μέρα είναι!)

οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε βικακι και αυριο μερα ειναι

Kαλέ, τι πυροβόλο είσαι;

μπερετα χαχαχχαα για που πηγαινε δεν καταλαβα χαχαχχαα

θελω μανιβελα λεμεεεεεεεεεε χαχαχαχα

Αυτό σκέφτομαι.....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

καο ξημερωμα κοριτσακι, φιλακια στα βλασταρια σου!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

το ξενυχτησαν τα κοριτσουδια!!!!

ανεετακι πολυ ομορφο το προσκλητηριο σας !!με το καλο η βαφτιση!!!ο ζεβρακος κουκλος!!!ο μπεμπουλης μας ειναι 7900 και 64 ποντους ..θρεφταρακι ..τον επομενο μηνα ξεκιναμε κρεμουλες σιγα σιγα ,σημερα αναχωρουμε για λαμια για 5 μερες κ ο χρηστος ειναι αρρωστος γκρ.....παααααλι βηχα ...

οποτε θα τα ξαναπουμε με το καλο την αλλη τεταρτη !!!

Μαριαεφη μου τι καλα που τα καταφερατε με την εκδρομη!!!σουπερ!!!θα κανει και εξτρα βολτιτσα το αγορακι σου!!!οσο για το προγραμμα που λες με τις κρεμες κατι αναλογο σκεφτομαι και εγω ...να μην πολυδωσω κρεμες και να το ριξουμε στο γιαουρτακι επειτα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Πω πω πω πολυλογία!

Αμάν βρε Ιωάννα μου με τον Χρηστάκο...τι ταλαιπωρία τραβάει το πουλάκι μου...περαστικά σας και καλό ταξίδι να έχετε!

Εγώ δεν είμαι και πολύ στα καλά μου μάλλον θα μου έρθει περίοδος και η ψυχολογία έχει πέσει στα τάρταρα και λίγο παρακάτω...:-( Ελικρινά το μόνο που θέκω είναι να χωθώ στο κρεβάτι, να κουκουλωθώ με την κουβέρτα και να μείνω εκεί για το επόμενο τρίμηνο τουλάχιστον...Νιώθω τόσο κουρασμένη που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κόψω το γάλα δεν την παλεύω άλλο με το θήλαστρο...

Η μικρούλα είναι μια χαρά...σήμερα θα πάμε στον παιδίατρο να δούμε τι θα μας πεί...

Αννέτ μου κάνε μια τζούρα και για μένα...άλλο πάλι και τούτο έχω να καπνίσω ένα χρόνο και ακόμη μου λείπει τόόόόόόσο πολύ...

I3hdp3.png

Καλημέρα!

Ιωαννάκι, περαστικά στο μεγάλο σου και καλή διασκέδαση στη Λαμία!

Όντως τα κορίτσια χθες έδωσαν ρέστα!Εγώ πάλι έδωσα ρέστα στον ύπνο 11-7 κοιμήθηκα με μια διακοπή στις 4 για τάισμα μικρού, το καλό μου 8-8 κοιμήθηκε:P:p:p:p:p:p

Είμαι κομμάτια τις τελευταίες μέρες, άμα δεν ήταν σπίτι ο μεσαίος να με εξουθενώνει κι αν δεν έτρωγα τόσα λίγα θα έλεγα ότι πάω για το 4ο, χαχα (λίγο δύσκολο αφού οι δραστηριότητές μου στο σπορ είναι μηδενικές).

Μαράκι μου μπράβο στη διευθύντρια που ...έβαλε μυαλό.Όσο για τις κρέμες, γιατί να επηρεάσουν το γάλα σου?Η παραγωγή συνεχίζεται κανονικά απλώς εκείνη την ώρα αντί για γάλα τρώει κρέμα.Αν φοβάσαι για το βάρος του τώρα...Σκέψου ότι για να δίνουν και κρέμες κάτι θα προσφέρουν (σίδηρο ίσως??Γιατί οι αποθήκες του μικρού αδειάζουν στο εξάμηνο πάνω), άλλωστε σου είπε ο παιδίατρος ότι το παιδί έχει πρόβλημα βάρους?Αν δείτε και παίρνει πάρα πολύ τότε ναι, μείωσε τα γραμμάρια κρέμας αλλιώς γιατί να του τη στερήσεις?

Νικάκι, ζηλεύω ύπνο μαριαντούλας και πίστεψέ με ο μικρός κινείται πολύ το 3ωρο (:shock::shock::shock::shock:)που είναι ξύπνιος και πάλι 45 λεπτά-1 ώρα θα κοιμηθεί νταν!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα!

Πω πω πω πολυλογία!

Αμάν βρε Ιωάννα μου με τον Χρηστάκο...τι ταλαιπωρία τραβάει το πουλάκι μου...περαστικά σας και καλό ταξίδι να έχετε!

Εγώ δεν είμαι και πολύ στα καλά μου μάλλον θα μου έρθει περίοδος και η ψυχολογία έχει πέσει στα τάρταρα και λίγο παρακάτω...:-( Ελικρινά το μόνο που θέκω είναι να χωθώ στο κρεβάτι, να κουκουλωθώ με την κουβέρτα και να μείνω εκεί για το επόμενο τρίμηνο τουλάχιστον...Νιώθω τόσο κουρασμένη που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κόψω το γάλα δεν την παλεύω άλλο με το θήλαστρο...

Δε θέλω ηττοπάθειες!Είναι οι ορμόνες που μιλάνε, όχι η ηρωίδα μου που παλεύει με το θήλαστρο 5 μήνες τώρα:P:p

Η μικρούλα είναι μια χαρά...σήμερα θα πάμε στον παιδίατρο να δούμε τι θα μας πεί...

Αννέτ μου κάνε μια τζούρα και για μένα...άλλο πάλι και τούτο έχω να καπνίσω ένα χρόνο και ακόμη μου λείπει τόόόόόόσο πολύ...

Περιμένουμε νέα από παιδίατρο!Ο Αντρίκος κοιμήθηκε μόλις αλλά βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε λόγω καιρού...:rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...