Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικακι την Παρασκευη θα παμε εκδρομη σε οικολογικο παρκο ελπιζω να μην βρεχει...

εγω εχω για πλυσιμο 2 μεγαλα χαλια ,1 μοκετα, και 6 μικρα χαλακια διαδρομου... :(

και σημερα αρχισαν απο την πανω μερια του σπιτου που ειναι οι κρεβατοκαμαρες εργασιες σε ενα οικοπεδο για χτισιμο οποτε καταλαβαινεις...

πρεπει να πλυνω κ κουρτινες κ λουτρινα ζωακια και γενικα καθαριοτητα και δεν εχω ορεξη...

κοριτσακιααααααααα και μπεμπακιαααααα και παιδακιααααααααα σας στελνω ολη μου την αγαπη!

διαβαζω ειστε καλα, μπραβο χαιρομαι

βικακι συλληπητηρια κοριτσαρα μου και υπομονη λιγες μερες, τι στο καλο ποσο καιρο θα κατσει η πεθερα σου ως τα σαραντα αποκλειεται..πιεσε την κι εσυ λιγουλακι να γυρισει νωριτερα, σε ψαχνει το μωρο πες της και να δεις για ποτε θα επιστρεψει!!!

μαρακι καλα να περασετε στην εκδρομουλα σας, καλα η δικη σου πεθερα απαραδεκτη...ακους εκει θα ειναι μονο μαμαδες, αν ειχε μονομπαμπαδες θα πηγαινε δλδ?χαχαχαχανα μου φιλησεις τα ζουζουνια

νικακι μου φτου της κοπελαρας μας!!!μα απο που να εχει παρει και ειναι τοσο καλο παιδακι το μαριαντακι μας?ε?για καφε απο βδομαδα πιστευω θα ειμαι free, οποτε μπορεις σφυρα, ελενη, ευακι μακαρι να καταφερετε κι εσεις να ερθετε!

ιωαννα περιμενουμε τα νεα απτον γιατρο, ποια εμβολια κανατε?

μαρουσκακιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυ, με τοσο δραστηρια μανουλα και ζωηρα αδερφακια περιμενεις να κοιμαται με τις ωρες ο χιλιομετρακος μας?ναι καλα!!!

υπομονη ομως τι αλλο να πω..να ξερετε ομως πως σας θαυμαζω πολυ που με τρια παιδακια και με δυο τα καταφερνετε τοσο καλα!!!μακαρι κι εγω οταν ερθει με το καλο το δευτερο να ειμαι ανταξια των περιστασεων και να μην αρχισω να τρεχω μες τους δρομους του νησιου σαν την αστερω!!!χαχαχχαα

λιτσακι φιλακια στη μπουμπου μας!!!περιμενω φωτο

τζενακι πωπω πολυ ζωηρουλα η μικρουλα μας, πως τα καταφερνουν ετσι και μας λαχταρανε τα σκατουλια...κι εγω την ειχα βαλει την παντα αναμεσα σε καγκελα και στρωμα αλλα εκανε κουνια μπελα το μουσικο παιχνιδακι μας και απτο να του ερθει ξαφνικα του ζεωρακου και λαχταρισει την εβγαλα, τωρα με μακρουλα μαξιλαρια ζωακια...στυλ καραμελα ενα πραγμα, μηπως να το δοκιμασεις?και απο κατω να χωθει δεν κυνδινευει αλλα τα καγκελα τι τα κανουμε οεο?να τα μεταμορφωσουμε σε λεπτο λεπτο διχτυ αλα παρκοκρεβατου?δεν ειν κακη ιδεα!!!αλλα πως?μηπως να παρουμε κανα μαθημα απτον χαρρυ ποτερ???ααααααααχ τι λεω η γυναικα!!!!!!!!!!!

λοιπον, τα δικα μας!

σημερα ειχαμε εμβολια, δυο το συνολο πνευμονιοκοκκου και μηνιγγητιοκοκκου (η καπως ετσι)...ειχα ενα αγχοοοοοοοοοος...αλλα ο ζεβρουλης μου ισα που εκλαψε στης μηνιγγιτιδας και ισα που τσιριξε στου πνευμονιοκοκκου, μετα κυριος!ρουφουσε τα χερια του μετα μανιας...ζυγιζουμε 7 κιλα και ειμαστε 65 εκατοστα, 5 εκατοστα σε ενα μηνα...βρε μηπως τελικα εχω γιο τον νεο φασουλα?χαχαχα

ειναι πολυ ζωηρος, επικοινωνιακος και πηρε και το φιλακι του απτην γιατρινα του!!!

σε 1 μηνα θα μιλησουμε για τροφες, προς το παρον γαλατακι και αν πεσει κατω η πιπιλιτσα μας την ξεπλενουμε με νερακι και του την ξαναδινουμε.

νερακι σιγα σιγα τωρα με τον καλο καιρο (την κυριακη του εδωσα λιγακι στην βολτα μας και ξινισε χαχαχαχα)

εδω και δυο μερες το πρωι που ξυπναει σφιγγομενος...με λιγα λογια κανει κακαααααααααααα χαχαχα σημερα τον βρηκα χεσμενο, στα μουλωχτα τα εκανε, χαμπαρι δεν πηρα χαχαχα και με το μεσημεριανο γαλα ξανα (φτου φτου) λετε να μου κανει καμια πλακα και να ξεκινησει τα σφιξηματα στην εκκλησια χαχαχχαα θα πεσει τρελο γελιο χαχαχχαχα αλλα βλεπω να πεφτουν λυποθυμοι οι καλεσμενοι γιατι με το βιολογικο γαλα μυριζουν πολυ τα κακα μας...να και τωρα νοιωθω την μυρωδια στη μυτη μου απτο μπαλκονι χαχαχχαα

ας χεζει το παιδακι μου κι ας μυριζει ολη η γειτονια

της βαφτισης εχουμε σε εκκρεμοτητα παραδοση προσκλητηριων (θα τον εκδικηθω τον συζυγο (θα τα στειλω συστημενα με το ταχυδρομειο να τουρθει κολπος...εεεεεεε με εσκασε πια...μπορω να τρεχω εγω με μωρο παιδι?

το δωρο των κουμπαρων που δεν εχουν αποφασισει τελικα τι θελουν, ρουχα δικα μου και τι αλλο?δεν ενθυμουμε αυταααα προς το παρον, σας φιλω γλυκα ολες εσας και τα μπεμπακια σας και τα παιδακια σας και να σας πω επισης πως σημερα εκανα δωρο στον ζεβρακο μου μια πυζαμοθηκη ζεβρα χαχαχαχαχα που την βρηκα η ατιμη μη ρωτατε χαχαχααχα

καλο ξημερωμα σεολες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ενταξει της κανω κι εγω τα χατηρια αλλα δεν ειναι και πολυ απαιτητικη ακομη.

Κι εγώ του κάνω τα χατήρια του γελαστού αλλά δεν μασάει....:P

Αννούσκαααααααα... Σε πετυχα;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ του κάνω τα χατήρια του γελαστού αλλά δεν μασάει....:P

Αννούσκαααααααα... Σε πετυχα;

μα το παιδι προς το παρον μονο ρουφαει χαχαχχαχα

τωρα να το πω η θα με βρισεις?:rolleyes:

IB5Vp2.png

εγω δινω μαχη να τον κρατησω ξυπνιο πολλες φορες, μετα το φαι το πολυ 1,3 ωρα, βια 2 να μεινει ξυπνιος, μετα ταβλιαζεται (δεν ειχε που να μοιασει βεβαια χαχαχα) και την νυχτα απο 9 εως και 11 ωρες μη βαρατε τριτομανουλεεεεεεεεες...ποναωωωωωωωωω!!!

α μιας και το θυμηθηκα, καμπυλη εμενα μου ειπε η γιατρος πως δεν χρειαζεται να κανω αφου βαση της γλυκοζηλιομενης και της ολης καταστασης του μωρου στην κοιλια (υγρα, κιλα) μαλλον δεν ειχα..μηπως ομως πρεπει να την κανω?αν κανω γλυκοζηλιωμενη?γιατι δεν θα ταντεξω κοριτσια, μου ερχετε αηδια και μονο που το σκεφτομαι...ασχετα αν εχω χτυπησει για τηνπλακα 4 σοκολατακια πασχαλιατικα χαχαχαχα

IB5Vp2.png

μα το παιδι προς το παρον μονο ρουφαει χαχαχχαχα

τωρα να το πω η θα με βρισεις?:rolleyes:

Πες ό,τι θέλεις καρντιά μου!!!

εγω δινω μαχη να τον κρατησω ξυπνιο πολλες φορες, μετα το φαι το πολυ 1,3 ωρα, βια 2 να μεινει ξυπνιος, μετα ταβλιαζεται (δεν ειχε που να μοιασει βεβαια χαχαχα) και την νυχτα απο 9 εως και 11 ωρες μη βαρατε τριτομανουλεεεεεεεεες...ποναωωωωωωωωω!!!

α μιας και το θυμηθηκα, καμπυλη εμενα μου ειπε η γιατρος πως δεν χρειαζεται να κανω αφου βαση της γλυκοζηλιομενης και της ολης καταστασης του μωρου στην κοιλια (υγρα, κιλα) μαλλον δεν ειχα..μηπως ομως πρεπει να την κανω?αν κανω γλυκοζηλιωμενη?γιατι δεν θα ταντεξω κοριτσια, μου ερχετε αηδια και μονο που το σκεφτομαι...ασχετα αν εχω χτυπησει για τηνπλακα 4 σοκολατακια πασχαλιατικα χαχαχαχα

Αχ, άπονη μάνα! Δώσε μας λίγο ύπνο αν και εδώ που τα λέμε κοιμάται από τις 8 το πουλάκι μου!!! Και το πρωί έρηξε ένα 3ωρο!:tongue:

Ρε, κάνε μια καμπύλη μανάρι μου....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, εδώ είμαι!

α ενταξει!

Πες ό,τι θέλεις καρντιά μου!!!

ειπα το παρακατω...συνωμηηηηηηηηηη

Αχ, άπονη μάνα! Δώσε μας λίγο ύπνο αν και εδώ που τα λέμε κοιμάται από τις 8 το πουλάκι μου!!! Και το πρωί έρηξε ένα 3ωρο!:tongue:

Ρε, κάνε μια καμπύλη μανάρι μου....

βικακι εγω δεν τον κοιμιζω απτις 8...9 κανουμε το μπανακι μας τρωμε και 10 με 10:30 κοιμομαστε

ερχετε και καλοκαιρακι κριμα να μην απολαυσει δροσερες βολτες στην παραλια!

και σιγα σιγα θα μαθει και το πιο νωρις, ειδικα τον χειμωνα

εχε ομως υποψιν σου πως εγω δινω ξενο και πινει 200 γρ εσυ θηλαζεις και χωνευει γρηγοροτερα

IB5Vp2.png

ναι σκεφτομαι να κανω αλλα φοβαμαι γμτ, εχω πλακωσει τα γλυκα και δεν μαζευομαι με τιποτα, τι γαλακτομπουρεκα, τι τσιζκεικ, τι σοκολατες, καφε το πρωι δεν πινω...τρωω...τρωω μισο πακετο μιραντα παπαδοπουλου...ασε τρεμει το φιλοκαρδι μου...κι αν δειξει τιποτα θα σαλταρω ουφ αγχωθηκα παω να κανω ενα τσιγαρακι στο μπαλκονι

IB5Vp2.png

α ενταξει!

βικακι εγω δεν τον κοιμιζω απτις 8...9 κανουμε το μπανακι μας τρωμε και 10 με 10:30 κοιμομαστε

ερχετε και καλοκαιρακι κριμα να μην απολαυσει δροσερες βολτες στην παραλια!

και σιγα σιγα θα μαθει και το πιο νωρις, ειδικα τον χειμωνα

εχε ομως υποψιν σου πως εγω δινω ξενο και πινει 200 γρ εσυ θηλαζεις και χωνευει γρηγοροτερα

Μανάρι μου πολύ θα ήθελα να τον κοίμιζα λίγο πιο αργά αλλά έλα που δεν κρατιέται....

Θέλει ύπνο από νωρίς το πουλάκι μου....αν δεν τον βάλω αρχίζει ένα κρεσέντο κλάματος άνευ προηγουμένου!!!

Αυτά να τα ακούνε οι νύφες....αμ πως...έχουμε σπιτόγατο εδώ, άντρα για οικογένεια όχι πορτογιούρη σαν τον ζεβράκο!!!:-P:razz::-P:razz: Αχαχα! Πλάκα κάνω!!!

Μα να μη θέλει να ξενυχτήσει το πουλάκι μου....τς,τσ:D

qwlrp3.png

Ανούλαααααα.....

Με πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα έ;

χε, χε!!!

τι δεν καταλαβα :confused:

για το γαλα?ααααχ μακαρι να θηλαζα ακομα :(, οταν τον ταιζω και με κοιταζει μουρχετε να πεταξω τον βυζο εξω και να τον αναγκασω να κατεβασει γαλα :mrgreen:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...