Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημεραααααααα

σπιτι μου σημερα και χαλαραααα , θα ετοιμασω τον τζουνιορ και θα βγουμε για ψωνια και λοιπα!!!

πηγα γυναικολογο χθες να ελεγξουμε τα συστηματα και ολα καλα!!!τωρα μενει να δουμε τα αποτελεσματα απο το τεστ παπ ..

Χαιρετω να ετοιμαστουμε για την βολτουλα μας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεεεεεερα κοριτσια...πω πω εχω χασει τα νεα σας γιατι δεν ειχα internet για αρκετες μερες καθως αλλαξαμε εταιρια και δεν ειχαμε internet!!!

ελπιζω να ειστε ολες πολυυυυυυυ πολυυυυυυυ καλα και να ετοιμαζεστε για τις βαφτισεις.

Η μπουμπου μας ειναι πολυ καλυτερα με τα δοντακια της,ενταξει γκρινιαζει αλλα οχι τοσο πολυ οσο πριν απο μια βδομαδα,μαλλον το συνηθισε!Κοριτσια κοιμαται το βραδυ απο τις 9.30 ως τις 8 το πρωι εχουμε παθει πλακααααααα!Εχει αρχισει οχι μονο να κουναει τα παιχνιδια της αλλα και να τα γρααπωνει κι οπως καταλαβαινεται εχω κατεβασει ολα τα ραφια απο τα παιχνιδαδικαααα χαχαχα!Καναμε και το δευτερο εμβολιακι μας και η παιδιατρος μας βρηκε ζωηρες και με πολυ καλο μυικο τονο!!!Ειναι 5500 και 59 ποντους η μπουμπουκα μας.

Παω να διαβασω τα νεακια σας...σας φιλωωωωωω.

1a0fd6e0b8.png

Χελόου!:P

Όλα καλά με την εξέταση!:D:D:D

Από καλοκαιρινά μόνο του γελαστού έβγαλα και μέσα στη βδομάδα θα πρέπει να βγάλω και των μεγάλων παιδιών!

Μαρούσκα εγώ με τα ρούχα των παιδιών έκανα το ςξής και τώρα έχω ελάχιστα να πλύνω: Βγάζαμε από την ντουλάπα αυτά που φορούσανε κάθε μέρα και δεν τα ξαναβάζαμε μέσα, απλά τα κρεμούσαμε στην κρεμάστρα τους πίσω από την πόρτα κι έτσι όλα τα ρούχα μέσα στην ντουλάπα είναι καθαρά τώρα!

Μαρία, δεν μπορεί να πάει ο Αλεξ με την Έφη;

Ρε δεν έπλυνα τα χειμερινά κι εγώ καθαρά τα έχω όλα εννοείται, αλλά είχα να πλένω (ουσιαστικά να φρεσκάρω) τα καλοκαιρινά τους.Ευτυχώς μου έμεινε η δεύτερη παρτίδα σίδερο μόνο και μετά τα δικά μου ανέβασμα στην πάνω ντουλάπα και σίδερο τα ασιδέρωτα!Το καλό με τα μεγάλα σπίτια (ναι, έχουν και καλά) είναι οι 2 ντουλάπες όπου απλώς στης κρεβατοκάμαρας μεταφέρω κάθε εποχή τα ρούχα της εποχής χωρίς να χρειάζονται κάθε φορά σιδέρωμα ειδικά κάτι πουκάμισα του Γιώργου, α πα πα!

Ο Αντρίκος τώρα...Κοιμήθηκε από τις 8 ως τις 7 το πρωί με ενδιάμεσο γεύμα μόνο στις 3.30, με ξεκούρασε το αγόρι μου κι εγώ κοιμήθηκα στις 10 μετά τα προχθεσινά μαγειρεματοσιδερώματα ως τις 12 που δεν έχω συνηθίσει!!

Με τον Πέπε τι θα κάνεις που θα λείπει η πεθερά σου??

Μαράκι, αφού δεν πάει ο άντρας σου και δε μπορείς να πάρεις το μωρό (άκου τώρα κανονισμός)δε βλέπω τρόπο να πηγαίνετε...Εκτός κι αν βγάλεις γάλα αλλά για πόσα γεύματα να βγάλεις?Δεν έχει αρχίσει και ολοκληρωμένα γεύματα κρέμας και φρούτων να πω οκ γίνεται...Κι άμα αρχίσει να ουρλιάζει απελπισμένα τι γίνεται?Γυρίζει πίσω το λεωφορείο?Με τίποτα δεν πήγαινα!Προχθές μάλωνα με τον άντρα μου γιατί δεν άφησα το μωρό με γάλα στη μαμά μου να πάμε στα γενέθλια του βαφτιστικού στην Κατερίνη...Δεν τον έχω αφήσει ποτέ με μπιμπερό από τότε με τον ίκτερο, κι άμα αρχίσει να ουρλιάζει?Μια ώρα είναι η Κατερίνη...Καλά ρε κορίτσια μη βαράτε, ξέρω είμαι λίγο των άκρων και μαζόχα αλλά δε μπορώ τέτοια μαμά είμαι γι' αυτό και δε μπορώ μετά να τα ξεκολλήσω τα βλαστάρια μου από πάνω μου...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Πωπω Κρήτη!Δούλευε Άγ. Νικόλαο ο άντρας μου το 2004 κι είχα πάει τέλη Οκτώβρη και γύρισα μαυρισμένη από τα μπάνια και με ρωτούσαν στο γραφείο πού πήγα για σκι!!:shock::shock::shock::shock:

Ξέρεις Μαράκι, διορίστηκα στην Άμφισσα και μια κολλητή μου Ηράκλειο κι έλεγε ο άντρας μου να κάνουμε αμοιβαία να πάω εκεί αλλά δεν πήγα ο βλάκας, τι κατάλαβα...:confused::confused::confused::confused:Σούπερ θα ήταν, αλλά μην του πεις ότι το είπα:tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κοριτσαρες μου σημερα ξεπατωθηκαμε στις βολτες γι' αυτο και καθυστερησα τελικα να σας διαβασω!Βγηκαμε το πρωι καναμε τα ψωνια μας και το απογευμα πηγαμε για καφεδακι με τον μπαμπα μας...κ ηταν πολυ ωραια.

Βικυ τρωγε ελευθερα κι εγω τρωω τα παντα πλεον η καμπυλη εχει αρχισει να συνερχεται μονο μια τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη θα επανα λαβ σε λιγο καιρο!:tongue:

Καλα με την μεταθεση δεν εχω λογια...εχεις τοσα μορια ρε π.... ημαρτον!!!Θα προσευχομαι να την παρεις του χρονου.

Ο πεπελινος θεος ετσι???ουτε κουνημτα ουτε τιποτα!Μπραβο το αγορι μας.

Μαρια εσεις πως ειστε??Ελπιζω να βρειτε ακρη με την εκδρομη.Με τα κακaκια μια χαρα,super!Με τα δοντακια??

Μαρουσκακι μου κι εγω μια απο τα ιδια αγχωνομαι πολυ με ολα και τελικα δεν περναω καλα!Η γεννηση της μπουμπους ηταν το πρωτο γεγονος για το οποιο δεν αγχωθηκα και το απολαυσα πληρως,ηταν υπεροχα!Γι' αυτο εχω αποφασισει να κανω το ιδιο και με τη βαφτιση για να το χαρω.Ουτως η αλλιως και να στρεσαριστω δεν θα βοηθησει σε κατι!

Αννεεεεεεεεεεετ τελειο το προσκλητηριο!!!!Ο μπομπιρακος super και το κειμενο εμπνευση!Μ ετο καλο ο ζεβρακος να αποκτησει το ονομα του...Κανονισε για καφε..ποτε μπορεις??

Τζεννακι χρονια πολλα πουλακι μου για το μπουμπουκακι σου,απιστευτο μου φαινεται.........!!!!!!!!!!!!Καλα αυτο με την παντα ειναι τραγικο.....πολυ φοβαμαι γκρρρρρ...τι εκανες τελικα??

Ιωαννα κι απο με να χρονια πολλα λιγο καθυστερημενα .....

Πηγες κ στο γυναικολογο μια χαρα,κι εμενα μου ειπε να παω μες το Μαη για τεστ παπ,το φερνω λιγο βαρεως καταλαβαινεις!!!

Λιτσα συλληπητηρια να 'στε καλα να τη θυμοσαστε.Επιστρεψατε???

Ευακι τι κανεις???Πως ειναι το ζουζουνι σου????

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγώ σήμερα έχω τα χάλια μου...:(

Έφυγε επειγόντως η πεθερά μου που κρατούσε τον πέπε για Αθήνα γιατί πέθανε η αδερφή της και θεία μας....

Πάνω που τα είχαμε βάλει σε μια σειρά...

Σήμερα είχα επιτήρηση στο Γυμνάσιο και μίλησα στην διευθύντρια η οποία έδειξε κατανόηση...με απάλλαξε από επιτηρήσεις μέχρι και Δευτέρα, ευτυχώς βρέθηκε ένας καλός συνάδελφος να με αντικαταστήσει........μετά όμως;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αλλά, θα βγω στην μπαλκονάρα τώρα να δω την πανσέληνο τώρα και τον δρόμο που κάνει το φως της στη θάλασσα και θα πάρω τα πάνω μου.....

Έλα ανάσες!!!

Είμαι η vasdeli και είμαι καλα!

qwlrp3.png

Καλημεραααααα

εμεις ειμαστε καλα και σημερα εχουμε εμβολιακι ..να δουμε ο βουδας μας ποσο εχει φτασει....χθες το ευχαριστηθηκε στην βολτα 3 ωρες βολταραμε ...πηγαμε σε ενα σωρο μαγαζια!!!

Vasdeli θα βρεθει λυση κοριτσακι μου ..ε θα γυρισει και η πεθερα ..ποσο θα κατσει για την κηδεια...

Ξεκινασατε καλοκαιρινα ε ??εγω φεεεετααα......εξαλλου τα εχω ετοιμα ..το καλο των μεγαλων σπιτιων...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!Ρε κορίτσια θα με τρελάνει αυτός ο μικράκιας...με 45 λεπτά ύπνο κι αντέχει 3 αντί για 2 ώρες!Θα μου πείτε μεγάλωσε, αλλά όπως μεγάλωσαν οι αντοχές του στο να μένει ξύπνιος γιατί να μη μεγαλώσει κι η διάρκεια ύπνου???:confused:

Αχ, Ιωαννάκι, 3ωρη βόλτα σούπερ τέλεια!Εγώ με 2 εκ των τριών σπίτι μέσα και πάλι μέσα...

Καλημέρα!:P

Στο σπίτι σήμερα και τρέεεεεεχω....αερίζω παπλώματα, αλλάζω σεντόνια, ανεβάζω στρώματα χειμωνιάτικα....

Π)άω να θηλάσω και επανέρχομαι!!! Μ'ολις ξύπνησε ο γελαστός μετά από 3 ώρες ύπνου περίπου!:shock:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.

Καναμε μια βολτα σημερα ηπιαμε και καφεδακι και μολις επιστρεψαμε επιασε μια μπορα !!!Ισα ισα που προλαβαμε και μπηκαμε...παλι καλα.

Ιωαννα με το καλο το εμβολιο..εισαστε κι εσεις της βολτας εε??

Μαρουσκακι μουπως τα λες ετσι βρε κουκλι μου???ακομα γελαω!Η αληθεια να λεγεται αφου μεγαλωνει δεν πρεπει να ξεκουραζεται περισσοτερο??ελα ντε!

Η Μαριαντουλα μετα απο μια ωρα γυμναστηριου ειναι ετοιμη για νανι,ποσο να αντεξει πια?Αυτες τις ωρες που ειναι ξυπνιος τι του κανεις??καθεται στο ρηλαξ καθολου η ειναι της βολτας??Η Μαριαντου αμα βαρεθει το γυμναστηριο κοβουμε βολτες για να ελεγξουμε τα επιπλα ...αν ειναι στη θεση τους καταλαβαινεις....

Μη λετε για ρουχα δεν εχω κανει τιποτα!Μονο το παπλωμα μας και τα χαλια μας μαζεψα!

Βικυ μου ελπιζω απο βδομαδα να επιστρεψει η πεθερα σου και ολα καλα!Καλα ο γελαστος λες και καταλαβαινει το πουλακι μου,κοιμαται για να κανει και η μαμα καμια δουλιτσα.

Αχ κι εμενα τωρα κοιμηθηκε θα ξυπνησει κατα τις 6 για γαλατακι και χαμογελα!

1a0fd6e0b8.png

Ρε Νικη!ποσα θες να μας τρελανεις;κοιμηθηκε 2.30 και θα ξυπνησει 6; :eek: και μετα θα κοιμηθει 9 και θα ξυπνησει στις 8 το πρωι;:eek: Ρε Θεε,πρεπει να ειμαι πολυ αμαρτωλη τελικα! :eek:

qwlrp3.png

Bικακυ κ εγω πολυ αμαρτωλη!!μαζι σου! συλληπητηρια για την θεια...ποσες μερες θα μεινει η πεθερα σου?

μαλλον θα ερθουμε Χιο το καλοκαιρι οποτε θα παρω καραβακι κ τσουπ θα ερθω Μυτηλινη!

και ναι τελικα η δ/ντρια εδωσε το οκ να παρουμε το μικρο μαζι!γιουπι!!!!η χαρα της Εφης δεν λεγετε!και εμενα γιατι περσι δεν την ειχα παει μιας κ ειχα αποκοληση!!πηραμε και καροτσι ελαφρυ καλοκαιρινο της chicco c6 λεγετε με τεντα.

Μαρουσκακι εχει ποιοτητα που λενε εδω αλλα δεν παυει να ειναι ενα μεγαλο χωριο και να εχει ολα τα "κακα" του νησιου δηλ για να μην παρεξηγουμε αν εχει κακοκαιρια δεν μπορεις να ταξιδεψεις ακομα κ καλοκαιρι μπορει να εχει απαγορευτικο...

εμεις παλι βολτες βολτες βολτες!οσο μπορουμε εξω για να μην γκρινιαζει ο καλος μου με τα δοντακια του!

στις 27 παμε παλι παιδιατρο για τα 2 επομενα εμβολια α και Μαρουσκακι ξεκιναμε φρουτο ΑΥΡΙΟ!μου ειπε το απογευμα να του δινω κρεμα βανιλια αλλα δεν θελω φοβαμαι τα κιλα ρε γμτ και να μην μου μειωθει το γαλα.Ετσι σκεφτηκα να δινω φρουτο κανονικα το πρωι αλλα οχι απογευματινη κρεμα οταν καλοκαιρεψει θα του δινω γιαουρτακι το απογευμα που δεν ειναι και παχυντικο. Πως το ακουτε??

Νικακι πολυ σουπερ η Μαριαντουλα!!!!μπραβο η κουκλα μας και τα κιλα της μια χαρα!

ξεσηκωσες τα μαγαζια??!!εσυ θηριο εβγαλες κ χαλια εγω τιποταααα φετααααα αν δεν αποφασισει ο ανηρ μου δεν το βλεπω μονη μου ειναι κ χαλια η μεση μου...θα με βοηθησει αλλα δεν βιαζομαι κιολας...

Ιωαννουλα μου τι κανουν τα αντρακια?πως τα πας με την δουλεια?

αχ κοριτσια σας το πα?σας αγαπωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! :)

Ρε Νικη!ποσα θες να μας τρελανεις;κοιμηθηκε 2.30 και θα ξυπνησει 6; :eek: και μετα θα κοιμηθει 9 και θα ξυπνησει στις 8 το πρωι;:eek: Ρε Θεε,πρεπει να ειμαι πολυ αμαρτωλη τελικα! :eek:

χαχαχα......εισαι εισαι!!!!!!!!

πλακα κανω εννοειται!!!!!Κοριτσακι ειναι ειπαμε αλλα εκτος αυτου πηρε και το γονιδιο !Το μεσημερι συνηθως δεν κοιμαται απο τοσο νωρις αλλα σημερα δεν ειχε κοιμηθει καθολου στη βολτα και ειπε να συμπληρωσει τις ωρες της το πουλακι μουυυυυυυ.Πω πω κοριτσια τη φτυνω ειναι πολυυυ καληηηηηη!Ενταξει της κανω κι εγω τα χατηρια αλλα δεν ειναι και πολυ απαιτητικη ακομη.

1a0fd6e0b8.png

Bικακυ κ εγω πολυ αμαρτωλη!!μαζι σου! συλληπητηρια για την θεια...ποσες μερες θα μεινει η πεθερα σου?

μαλλον θα ερθουμε Χιο το καλοκαιρι οποτε θα παρω καραβακι κ τσουπ θα ερθω Μυτηλινη!

και ναι τελικα η δ/ντρια εδωσε το οκ να παρουμε το μικρο μαζι!γιουπι!!!!η χαρα της Εφης δεν λεγετε!και εμενα γιατι περσι δεν την ειχα παει μιας κ ειχα αποκοληση!!πηραμε και καροτσι ελαφρυ καλοκαιρινο της chicco c6 λεγετε με τεντα.

Μαρουσκακι εχει ποιοτητα που λενε εδω αλλα δεν παυει να ειναι ενα μεγαλο χωριο και να εχει ολα τα "κακα" του νησιου δηλ για να μην παρεξηγουμε αν εχει κακοκαιρια δεν μπορεις να ταξιδεψεις ακομα κ καλοκαιρι μπορει να εχει απαγορευτικο...

εμεις παλι βολτες βολτες βολτες!οσο μπορουμε εξω για να μην γκρινιαζει ο καλος μου με τα δοντακια του!

στις 27 παμε παλι παιδιατρο για τα 2 επομενα εμβολια α και Μαρουσκακι ξεκιναμε φρουτο ΑΥΡΙΟ!μου ειπε το απογευμα να του δινω κρεμα βανιλια αλλα δεν θελω φοβαμαι τα κιλα ρε γμτ και να μην μου μειωθει το γαλα.Ετσι σκεφτηκα να δινω φρουτο κανονικα το πρωι αλλα οχι απογευματινη κρεμα οταν καλοκαιρεψει θα του δινω γιαουρτακι το απογευμα που δεν ειναι και παχυντικο. Πως το ακουτε??

Νικακι πολυ σουπερ η Μαριαντουλα!!!!μπραβο η κουκλα μας και τα κιλα της μια χαρα!

ξεσηκωσες τα μαγαζια??!!εσυ θηριο εβγαλες κ χαλια εγω τιποταααα φετααααα αν δεν αποφασισει ο ανηρ μου δεν το βλεπω μονη μου ειναι κ χαλια η μεση μου...θα με βοηθησει αλλα δεν βιαζομαι κιολας...

Ιωαννουλα μου τι κανουν τα αντρακια?πως τα πας με την δουλεια?

αχ κοριτσια σας το πα?σας αγαπωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! :)

Ελα κι εσυ αμαρτωλη χαχαχαχα μια χαρα με την εκδρομη,super!Ποτε ειπες ειναι??

Αν και δεν ξερω απο κρεμες,γιαουρτια κτλ μια χαρα προγραμμα μου φαινεται εχεις φτιαξει για τον μπομπιρα!

Τα μαγαζια δεν τα ξεσηκωσα ειπα να συγκρατηθω και να αναμεινω για τα καλοκαιρινα...!

Οσο για τα χαλια και που τα ' κανα τι καταλαβα τωρα πηραν σειρα τα υπολοιπα!!!!!!!:-(

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...