Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααα

καλη εβδομαδα ..βλεπω σιγα σιγα εοιμαζομαστε για βαφτισεις ..θα μπω και στο μεηλ μου να δω το προσλητηριο της αννετ...με το καλο αννετακι ..

εμεις καλα και το μπεμπακι και ο χρηστος ,το παρτυ στεφθηκε με απολυτη επιτυχια και να ειναι καλα τα πλαστικα πιατακια και ποτηρακια σε συντομο χρονικο διαστημα επανηλθε στα κανονικα του το σπιτι..

Τζεννακι να χαιρεσαι την κορακλα σου !!!!5 μηνων το κοριτσακι μας ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα απο το μικροβιολογικο εργαστηριο οπου κανω την καμπυλη! Μολις ηπια την αηδια και το στομαχι μου εγινε σκ@τ@; ;-> θα κανω μετρησεις νηστειας,30,60,90,120 δηλαδη ειναι μακρυς ο δρομος;-( ευτυχως εχω το βιβλιο μου και το τηλεφωνακι μου... ΤΖΕΝΗ,με την δικη σου καμπυλη ολα καλα δεν ηταν; ΝΙΚΑΚΙ,ΑΝΕΤ εσεις κανατε ελεγχο; ΤΖΕΝΗ,χρονια πολλα! Γινατε κιολας 5 μηνων!καλε τι ηταν αυτο που επαθες με την μικρη!το παντα δεν εκανε δουλεια;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μια χαρά είχε βγεί η καμπύλη μου...ευτυχώς...

Τι να κάνει κι αυτό το πάντα...δεν μπορεί να κάνει και θαύματα όταν δίνεται μάχη...εντωμεταξύ μόλις μίλησα με τον σύζυγο και μου είπε ότι στις 7.05 την βρήκε ακριβώς έτσι και την έφερε στα ίσια και στις 7.15 είχε ξαναχωθεί πάλι κάτω από την πάντα...ανησυχώ μη πάθει τίποτα τελικά από την πάντα, μήπως θα ήταν καλύτερα να την βάλω και να κοπανάει το κεφάλι της στο έπιπλο ή τα την αφήσω και να κινδυνεύει να πνιγεί????:confused::confused::confused::confused:

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Τζενάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!Λοιπόν για τη ζωηρή κοράκλα άκου τι είχαμε κάνει εμείς στο Γρηγόρη!Επειδή κουτουλούσε στα πλάγια κι η πάντα δεν μας κάλυπτε πλέον, είχαμε βάλει γύρω γύρω στο κρεβατάκι του αφρολέξ το οποίο έφτανε μέχρι πάνω και το είχα ντύσει εγώ με ύφασμα και μια χαρά, τουλάχιστον δεν χτυπούσε ούτε έμπαινε από κάτω...

Βικάκι, καλά αποτελέσματα...

Εγώ συνεχίζω διατροφή μιας και μια μέρα που τόλμησα να φάω γαλακτοκομικό δεν έμεινε πιτζάμα για πιτζάμα!Όλα καλά, συνήθισα κι όσο βλέπω να φεύγουν και γραμμαριάκια...Άντε, 0,5 κιλό λιγότερο απ' όταν έμεινα έγκυος, ζήτω!Κορίτσια, ξεκινήσατε να βγάζετε καλοκαιρινά?Πωπω, άρχισα των παιδιών, χαμός...:confused:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερα!

βλεπω το θεμα βαφτιση καλα κρατει!

Βικυ τη παλευεις??

ωχ με φωναζει ο ανηρ μου επιστρεφω..

αα καναμε κακα στις 6 μερες χωρις κλισμα!γιουπι!

Μπράβο, πιπιλάτο αγόρι μας!Πάντα με γεμάτα βρακιά, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Εγω Μαρακι μου των παιδιων τα εχω ηδη βγαλει...τα δικα μας να δω...βεβαια μονο αυτο εχω κανει α κ επλυνα κ το παπλωμα της Εφης.

εχω το εξης θεμα τη Παρασκευη η Εφη θα παει εκδρομη με το σχολειο στο Λασιθι αλλος νομος προς Αγ.Νικολαο περιπου σε ενα οικολογικο παρκο 200 στρεμματα.εχω ηδη πληρωσει κ για συνοδο φυσικα.Θεωρησα οτι θα μπορω να παρω κ τον μπεμπη μαζι(θα φυγουν 8 το πρωι κ επιστροφη γυρω στις 6-7 το απογευμα)κ σημερα μου ειπε η δασκαλα της οτι μαλλον δεν γινεται να παρω το μωρο μαζι-δεν το επιτρεπει το σχολειο!- θα μου πει σιγουρα αυριο.η πεθερα μου οκ λεει να κρατησει το μωρο κ να παω με την Εφη αλλα τι να κανω με το θηλασμο τοσες ωρες θα τουμπανιασω...

δεν βλεπω να πηγαινουμε..η πεθερα δεν θα τη παλεψει να περπαταταει ολη μερα με την Εφη στην εκδρομη αν πηγαινε αυτη.

κ ο μικρος παλιδεν εχει μεινει πανω απο 2 ωρες με αλλον...

Λιτσακι συλληπητηρια.

Καλησπέρα!

Βρήκα λύση στο πρόβλημα (ιδέα της μανούλας μου) στρίμωξα την πάντα ανάμεσα στο στρώμα και στο έπιπλο...χαμήλωσε αρκετά αλλά όσο δεν σηκώνεται βολευόμαστε προσωρινά για να μην κουτουλάει στο κρεβάτι αλλά άν συνεχίσει έτσι κι εγώ μάλλον θα αναγκαστώ να ντύσω με αφρολέξ το κρεβάτι...

Vasdeli πότε παίρνεις τα αποτελέσματα?

Μπράβο Μαράκι πάντα τέτοια!!!!Η δικιά μου μάλλον κρύωσε και έκανε τρείς φορές σήμερα και τις δύο ήταν νερουλά...θα της χουχουλίσω το βραδάκι μετά το μπάνιο την κοιλίτσα μήπως και το προλάβω...

Πάω να ξαπλώσω λίγο τώρα γιατί έχω έναν τρομερό πονοκέφαλο και είναι ευκαιρία μιας και κοιμάται η λουλουδένια μου...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Χελόου!:P

Όλα καλά με την εξέταση!:D:D:D

Από καλοκαιρινά μόνο του γελαστού έβγαλα και μέσα στη βδομάδα θα πρέπει να βγάλω και των μεγάλων παιδιών!

Μαρούσκα εγώ με τα ρούχα των παιδιών έκανα το ςξής και τώρα έχω ελάχιστα να πλύνω: Βγάζαμε από την ντουλάπα αυτά που φορούσανε κάθε μέρα και δεν τα ξαναβάζαμε μέσα, απλά τα κρεμούσαμε στην κρεμάστρα τους πίσω από την πόρτα κι έτσι όλα τα ρούχα μέσα στην ντουλάπα είναι καθαρά τώρα!

Μαρία, δεν μπορεί να πάει ο Αλεξ με την Έφη;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εγώ συνεχίζω διατροφή μιας και μια μέρα που τόλμησα να φάω γαλακτοκομικό δεν έμεινε πιτζάμα για πιτζάμα!Όλα καλά, συνήθισα κι όσο βλέπω να φεύγουν και γραμμαριάκια...Άντε, 0,5 κιλό λιγότερο απ' όταν έμεινα έγκυος, ζήτω!Κορίτσια, ξεκινήσατε να βγάζετε καλοκαιρινά?Πωπω, άρχισα των παιδιών, χαμός...:confused:

Εγώ πάλι τόσες μέρες κλεισμένη εδώ μέσα να φτιάχνω συνέχεια γλυκά πρέπει να πήρα τουλάχιστον 3 :mad:

Καλοκαιρινά έέέ???Το σκέφτηκα δεν μπορώ να πώ...μέχρι να φτάσει η σκέψη να γίνει πράξη έχουμε μέλλον :cool: άσε που δε βοηθάει κι ο καιρός...έτσι όπως πάει μπορεί και να χιονίσει!

Αυτό μας έλειπε Μαρία να μην τα έχεις βγάλει εσύ που είσαι στην Κρήτη...είχα μια συμφοιτήτρια από Κρήτη που ανέβηκε Οκτώβρη μήνα στην Καστοριά με τιραντάκι ενώ έριχνε χιονόνερο!που να το φανταστεί η κοπέλα :-P

I3hdp3.png

Χελόου!:P

Όλα καλά με την εξέταση!:D:D:D

Από καλοκαιρινά μόνο του γελαστού έβγαλα και μέσα στη βδομάδα θα πρέπει να βγάλω και των μεγάλων παιδιών!

Μαρούσκα εγώ με τα ρούχα των παιδιών έκανα το ςξής και τώρα έχω ελάχιστα να πλύνω: Βγάζαμε από την ντουλάπα αυτά που φορούσανε κάθε μέρα και δεν τα ξαναβάζαμε μέσα, απλά τα κρεμούσαμε στην κρεμάστρα τους πίσω από την πόρτα κι έτσι όλα τα ρούχα μέσα στην ντουλάπα είναι καθαρά τώρα!

Μαρία, δεν μπορεί να πάει ο Αλεξ με την Έφη;

μπα λεει τι θα παει να κανει με τοσες μαμαδες...μου εχει σπασει τα νευρα...

μπραβο Βικακυ με την εξεταση!

ριχτο εξω...με τα γλυκα της Τζενης...χαχαχα!!

Τζενη τετοια εποχη περσι σχεδον ηταν γεματες οι παραλιες φετος μπααααα....

ο μικρος απιστευτη γκρινια....

χτες που ειμασταν εξω μια χαρα ηταν....κ σημερα που πηγαμε το μεσημερι κουνιες παλι μια χαρα κ τωρα γκρινια ουτε στο στηθος δεν ηρεμει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...