Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

παω για νανακιααααααααααα γιατι αυριο εχουμε νεο αγωνα δρομου

good night & sweet dreams

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ax Annetaki, διαβάζω για βάφτιση κι αγχώνομαι από τώρα, δε θέλω καθόλου πάλι να διαλέγω, να κανονίζω να να να....Ουφ, πρέπει όμως.Σήμερα θα έρθει να δει το χώρο ο κύριος από το φυτώριο για να δούμε τι φυτά θα βάλουμε, αχ ωραία θα γίνει εδώ έξω... Χθες ο μικρός γκρίνιαζε και μόλις μπήκε καρότσι και βγήκε στη γειτονιά, αρνί... Το βράδυ από 9.30 ως 4.00 ξύπνημα ανά 1-1,5 ώρα, τα είδα όλα η γυναίκα ρε κορίτσια ούτε ξέρω πόσες φορές σηκώθηκα....Μετά από τις 4 με λυπήθηκε και ξύπνησε 8 παρά!:P

Ιωαννάκι, κι από δω τις καλύτερες ευχές μου για τον πρίγκηπά σου!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Iωαννα να χαιρεσαι τον Χ ρηστακη σου!!!!!!!!!!!!

να ειναι παντα γερος!

Πωπω ανετ μου πολυ τρεξιμο η βαφτιση .......!!! θυμαμαι στην Εφη τι ειχα τραβηξει γιατι εδω οσο ειναι στην εκλησια ειναι κ στο τραπεζι...δηλ 170 ατομα κ 250 μπουμπουνιερες αλλες για μικρα κ αλλες για τους μεγαλους..στολισμος κτλ κτλ...κ ειχα φτιαξει κ μονη μουκαραβακια με το ονομα της κ καραμελες επισης... πρεπει να σας βαλω φωτογραφιες να της δειτε.

Μαρουσκακιιιιιιιιιιιιιιιι μην αγχωνεσαι καλε για την βαφτιση, εγω δικαιολογημενα γιατι τα αφησα ολα τελευταια στιγμη, οποτε καλα να παθω αλλα με 3 μερες τρεξιμο ολα ετοιμα, μονο το δωρο των κουμπαρων που ειναι αναποφασιστοι αν θελουν τελικα καναπε η καφετιερα για ολα τα καφεδονια!!!ειδομεν

μαρακι βαλε φωτο να δουμε μπας και κανω τιποτα εξτρα για τα πιτσιρικια

τις προσκλησεις τις λαβατε?για τσεκαρετε e mail να μου πειτε...το σκεπτικο δικο μου οπως και το κειμενο εκτος απτο τελευταιο τριστοιχο

ειμαι μανουλα σε ποιηματακια!!!!!!!!!!!

σας φιλω, παω να ετοιμασω τον μπομπιρακο μου γιατι θα παμε βολτααααααααααααααα!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αν καποια δεν εχει λαβει e mail να μου το πει γιατι μου ταχει παρει τα μυαλα ο ζεβρακος μου!!!

IB5Vp2.png

Γεια σου ρε Αννούλα Ελύτη μου!!Ο δε ζεβράκος (αχ πώς θα μάθουμε να τον λέμε Γεράσιμο δεν ξέρω!!)ένας κούκλος έτσι?Πάντως εγώ κι ένα χρόνο να είχα για τις ετοιμασίες πάλι θα αγχωνόμουν, είναι στη φύση μου, αχ τι καλά ξεμπερδεύετε σε λίγες μέρες!Εμείς μάλλον αρχές Σεπτέμβρη λέμε, ίδωμεν...Πίνω τον πρώτο καφέ της μέρας, έχω τον Αντρίκο κάτω στα πατώματα κι ο Φάνης του κρατά συντροφιά;););) Οι μεγάλοι βλέπουν Τελικό Κυπέλλου Αγγλίας:shock::shock::shock:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Αχ ξέχασα να σας πω που αρχίσαμε κι εμείς να φτύνουμε, χαχαχα!Τώρα κοιτάει το αγαπημένο του σεντόνι με τα σαλίγκαρα (αυτό του βίντεο ντε!)και φτύνει!

Α, Αννούλα, δε μπορώ να στο στείλω με μέηλ μου λέει ότι είναι πολύ μεγάλο...:confused::confused:

Γεια σας κορες! Χρονια πολλα σε Λιανα,η οποια βεβαια δεν μενει πια εδω :-) και Χρηστακο! Μολις κοιμηθηκε για βραδυ ο Πέπε (Μαρουσκα πολυ καλο!) αφου τον θηλασα και τον αφησα στο γιατακι του. Δεν κουναω πλεον και το μαναρι μου ουτε κλαιει! :-D κοιμαται μονος του! Αννα θα ελενξω το βραδυ το μειλ γιατι τωρα μπηκα απο το κινητο!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα κοριτσακια τι κάνετε;;

Ιωαννα μου να σπυ ευχηθώ και απο εδω πολύχρονος ο Χρηστακος να τον δεις όπως θες!!!

Λιανακι μου να είσαι ποκυχρονη, γερή και να χαίρεσαι τους άντρες σου!!

Καλε έχω χάσει τίποτα που μένει τώρα πια η Λιάνα;;

Αννετακι μου Πωπω κάτι ματιά με έκαναν κομμάτια...πολυ καλο το προσκλητήριο με το καλο!!

Φιλακια σε όλες μωρά και παιδάκια!!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

επιστρεψαμεεεεεεεεε, πηγαμε για καφεδακι με τους κουμπαρους και τις μικρουλες τους, ο ζεβριδακος εφαγε, @χ@σε τον κοσμο ολο και μετα εριξε κατιιιιιιιι υπνουυυυυυυς...ξυπνησε στο δρομο για το σπιτι εκανε μπανακι ξαναεφαγε και επεσε σεκος..τωρα θα τον δουμε γυρω στις 9 με χαμογελα μεχρι τα αυτια αααααχ ο σκ@τουλης μου, μα ρε κοριτσια μετα απο τοσες ωρες νηστικος δεν βγαζει κιχ, στην διαρκεια της ημερας που τρωει σχεδον ανα 4ωρο κανει λες και τον εχω νηστικο μερες...απορω :confused:

αυριο εχουμε παλι βολτα στον βοτανικο κηπο που ειναι μες στα χρωματα, θα κανουμε πικ νικ με τα κουμπαρακια

παω τωρα να πλυνω τα πιατα και να κανω νανακια διπλα στα αγορακια μου και αν ειμαι και τυχερη οχι μονο νανακια :wink:

Γεια σου ρε Αννούλα Ελύτη μου!!Ο δε ζεβράκος (αχ πώς θα μάθουμε να τον λέμε Γεράσιμο δεν ξέρω!!)ένας κούκλος έτσι?Πάντως εγώ κι ένα χρόνο να είχα για τις ετοιμασίες πάλι θα αγχωνόμουν, είναι στη φύση μου, αχ τι καλά ξεμπερδεύετε σε λίγες μέρες!Εμείς μάλλον αρχές Σεπτέμβρη λέμε, ίδωμεν...Πίνω τον πρώτο καφέ της μέρας, έχω τον Αντρίκο κάτω στα πατώματα κι ο Φάνης του κρατά συντροφιά:wink::wink::wink: Οι μεγάλοι βλέπουν Τελικό Κυπέλλου Αγγλίας:shock::shock::shock:

Μαρουσκακι λες να το αναλαβει κανας μικης (ζει ο ανθρωπος ετσι?δεν εκανα γκαφα?:rolleyes:) για το κουκλος θα το επαναλαβω κι ας καταντησω αηδια...ΕΒΑΛΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!χαχαχαχαχα

αχ τον κοιταζω και ειναι αλλο παιδακι, αλλες φορες βρεφακι αλλες ολοκληρος αντρακος!!!ααααααχ τι εχω παθει!!!καψουρα τρεληηηηηη!!!:tongue::tongue::tongue:

εσυ μην αγχωνεσαι, σιγα σιγα κανε ερευνα αγορας...και να κανω μια προταση?για προσκλητηριο θα μου αρεσε μιας και ειναι το χιλιομετρακι μας...δρομο καρτουν με δεντρακια αμαξακια και τιαυτα χαχχαχα

τωρα για μπομπο κανα ξυλινο μετρο μινιατουρα(οχι αυτα που ξεδιπλωνουν)(ειτε κρεμαστρουλα, ειτε μπρελοκ..λεω εγω τωρα, ιδεες ριχνω, δεν φταιω εγω η φαντασια μου τα φταιει) χαχαχχαα

ααααχ ο φανουλης μας ειναι καλος αδελφουλης μωλεεεεεεεε, να μου τους φιλησεις ολους

Αχ ξέχασα να σας πω που αρχίσαμε κι εμείς να φτύνουμε, χαχαχα!Τώρα κοιτάει το αγαπημένο του σεντόνι με τα σαλίγκαρα (αυτό του βίντεο ντε!)και φτύνει!

Α, Αννούλα, δε μπορώ να στο στείλω με μέηλ μου λέει ότι είναι πολύ μεγάλο...:confused::confused:

μαλλον δεν ειναι το αγαπημενο του για να το φτυνει χαχαχαχχαα

δεν πειραζει κοριτσακι εσεις να ειστε καλα κι εγω αρκουμαι σε φωτο και τηλεφωνικα γελακια!!!

Γεια σας κορες! Χρονια πολλα σε Λιανα,η οποια βεβαια δεν μενει πια εδω :-) και Χρηστακο! Μολις κοιμηθηκε για βραδυ ο Πέπε (Μαρουσκα πολυ καλο!) αφου τον θηλασα και τον αφησα στο γιατακι του. Δεν κουναω πλεον και το μαναρι μου ουτε κλαιει! :-D κοιμαται μονος του! Αννα θα ελενξω το βραδυ το μειλ γιατι τωρα μπηκα απο το κινητο!

βικυυυυυυυ φτυστον γιατι τα καλα τους τα ματιαζουμε οι δολιες μανες!

μπραβο πεπε μου γλυκε, ετσι να εισαι το καλυτερο παιδακι και να ξεκουραζεται και η μανουλα!

η λιανα που πηγε ρε κοριτσια?ολα καλα?χρονια πολλα κοπελα μου πολυχρονη να χαιρεσαι την οικογενεια σου

Καλησπέρα κοριτσακια τι κάνετε;;

Ιωαννα μου να σπυ ευχηθώ και απο εδω πολύχρονος ο Χρηστακος να τον δεις όπως θες!!!

Λιανακι μου να είσαι ποκυχρονη, γερή και να χαίρεσαι τους άντρες σου!!

Καλε έχω χάσει τίποτα που μένει τώρα πια η Λιάνα;;

Αννετακι μου Πωπω κάτι ματιά με έκαναν κομμάτια...πολυ καλο το προσκλητήριο με το καλο!!

Φιλακια σε όλες μωρά και παιδάκια!!!

και που να δεις το σωμα...το φιλαω ακομααααααααααα να νανα ναααααααααααα!!!!το ασμα ντεεεεεε

ευχαριστουμε πολυ κοριτσαρα, αντε να κανονισουμε να τα πουμε κιολας απο κοντα, θελω να χαιδεψω μαγουλακια!!!ο μικρος ενταξει τωρα ετσι?

IB5Vp2.png

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Πρεπει να κατσω να διαβασω τα νεα σας!!!! Λοιπον εμεις ολοι καλα Δοξα το Θεο !!!!! Το κοριτσακι μου ειναι μια χαρα οπως και το αγορακι μου !!!! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!!!!!

Εμεις χαθηκαμε γιατι ειχα φυγει για μια εβδομαδα απο το σπιτι που μενω ( που εχει το ιντερνετ ) και πηγα σε ενα σπιτι μικρο που εχουμε μες την πολη για 2-3 μερες, αλλα τελικα κολλησαμε εκει λογω του οτι κανουμε συνεχει βολτες και δεν κουναμε καθολου το αυτοκινητο.

Σημερα ηρθαμε με το αντρα μου στην Αθηνα γιατι πεθανε η γιαγια του και την θαβουν αυριο και πεταχτηκαμε σε κατι ξαδερφες και αφου επιτελους βρηκα ιντερνετ ειπα να το εκμεταλλευτω !!!!!!!!! Θα ηθελα πολυ να σασ εβλεπα αλλα οπως καταλαβαινετε δεν θα προλαβω !!!! Κριμααααα !!!!!!

Φτασαμε σημερα το πρωι με το καραβι και εχω τρελλαθει... Ολο το πρωι εκλαιγα γιατι μου ελειπε το μωρο.......:(:( Πρωτη φορα την αφηνω.....

Κοριτσια μπορει να μη μιλαμε συχνα αλλα να ξερετε οτι μου λειψατε πολυ ολες σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν θελετε το email μου φαινεται στις πληροφοριες της σελιδας μου στο facebook.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ !!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Γεια σου Λίτσα, σαν τα χιόνια βρε παιδί!

Άννα το προσκλητήριο σούπερ! Και ο ζεβράκος μας κούκλος σκέτος!

Με το καλό όλα να γίνουν στην βάπτισή σας!:D:D

Εγώ ξεκινώ δειλά δειλά τις ετοιμασίες...το πρόβλημά μου είναι πώς θα διαλέξω μπομπονιέρες που πρέπει να έρθω Αθήνα....Γιατί για τα προσκλητήρια έχω βρει άκρη!:)

Επίσης και το τι θα φορέσω....δεν έχω ακόμη ιδέα! Αλλά θέλω να απολαύσω στο έπακρο όλη την βάπτιση και να μην αγχωθώ για το οτιδήποτε....στην δική μας περίπτωση είναι και η μετακίνηση βέβαια....

Σήμερα περάσαμε μια όμορφη Κυριακή, με βόλτα στην θάλασσα και σε 5χ5(ανοιχτό παιδότοπο κάτω από πευκοδάσος)! Το απόγευμα το σπίτι έγινε παιδική χαρά καθώς ήρθανε φίλοι των παιδιών για παιχνίδι....

Αύριο πάω για καμπύλη ζαχάρου:-( Θα κάνω αυτή με 75 γρ γλυκόζη....μπλιαξ!:mad:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Vasdelaki καλό κουράγιο (μπλιάχχχχχ) και καλή επιτυχία!

Καλώς την Barbie...τα συλληπητήρια μου για την γιαγιά...

Είμαι κομμάτια...όλο το Σ/Κ έκανα δουλειές μόνο χτές έβαλα 5 πλυντήρια (κουβέρτες, παπλώματα κλπ)...πονάνε τα χεράκια μου και τα ποδαράκια μου

Εντωμεταξύ στο μπαλκόνι έσταζε η βρύση και δεν το είδα γιατί ήταν οι γλάστρες μπροστά και έχει γίνει χάλια...έχετε καμιά ιδέα για το πως να το καθαρίσω????έριξα φάρμακο για τα άλατα αλλά έχει πολύ δουλειά ακόμη...

Εγώ για την βάφτιση έχω να κάνω μόνο τα προσκλητήρια και το γλυκό όόόόόλα τα άλλα θέλει να τα κάνει η νονά μας κι έτσι λέω να τα κάνω μόνη μου έχω καταλήξει στο τι θα φτιάξω μένει μόνο να μάθω τι χρώμα θα είναι τα βαφτιστικά για να αρχίσω τα πειράματα!Σκεφτόμαστε να κάνουμε την βάφτιση στις 31 Ιουλίου αλλά εκείνη τη μέρα είναι τα γενέθλια του βαφτισιμιού και θα είναι και τα πρώτα του και δεν θέλω να του τα χαλάσω...πρέπει να το συζητήσω με την κουμπάρα μου...

Αννετάκι είναι πολύ ωραίο το προσκλητήριο και ο ζεβράκος είναι ένας κούκλος!

Κορίτσια τι θα κάνω με τον ύπνο της????οεο????Σήμερα το πρωί πατάει μια τσιρίδα και τι να δώ...έχει βγεί από τον υπνόσακο, έχει γυρίσει κάθετα, έχει σηκώσει την πάντα και έχει χώσει το κεφάλι της από κάτω και το έχει στριμώξει στην γωνία κι επειδή δεν μπορούσε να το βγάλει το κοπανούσε στην γωνία κι όλα αυτά χωρίς να ξυπνήσει :shock::shock::shock::shock: έτσι μου έρχεται να ντήσω όλο το έπιπλο με αυτές τις φουσκίτσες που χρησιμοποιούν στις μετακομίσεις...

ΑΑΑΑΑΑΑ να μη ξεχάσω...Ιωάννα μου να χαίρεσαι τον Χρηστάκο σου!!!!Να είναι γερός να τον χαίρεστε!!!!

I3hdp3.png

Αχου μωρέ το πουλάκι μου μεγαλώνει...εμείς δεν φτύνουμε πλέον έχουμε παραμεγαλώσει :tongue:

επιστρεψαμεεεεεεεεε, πηγαμε για καφεδακι με τους κουμπαρους και τις μικρουλες τους, ο ζεβριδακος εφαγε, @χ@σε τον κοσμο ολο και μετα εριξε κατιιιιιιιι υπνουυυυυυυς...ξυπνησε στο δρομο για το σπιτι εκανε μπανακι ξαναεφαγε και επεσε σεκος..τωρα θα τον δουμε γυρω στις 9 με χαμογελα μεχρι τα αυτια αααααχ ο σκ@τουλης μου, μα ρε κοριτσια μετα απο τοσες ωρες νηστικος δεν βγαζει κιχ, στην διαρκεια της ημερας που τρωει σχεδον ανα 4ωρο κανει λες και τον εχω νηστικο μερες...απορω :confused:

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ άν ποτέ μάθεις πές μου κι εμένα! :cool:

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...