Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ο Αντρίκος σήμερα πάτησε έναν τρίωρο μεσημεριανό ύπνο και μετά ήταν ξύπνιος για 4 ώρες, καλά στο τέλος ούρλιαζε βέβαια,αλλά 4 ώρες!Φυσικά 8.15 κοιμήθηκε!Βρε 45λεπτα θα κοιμηθεί, 3ωρα θα κοιμηθεί η γκεστάπο 8-9 τον έχει βάλει για βραδυνό ύπνο, χεχεχε! Καλά, μην πολυγελάω, γιατί ως το πρωί έχουμε ώρες ακόμη ουουου!Βικάκι, εμένα τρώει 12, 3-3.30 και μετά 5.30-6 εδώ και 3 μέρες.Τι να κάνω, πάνε τα 7ωράκια.Ίσως φταίω κι εγώ που μες στη μέρα τον βάζω στο στήθος πριν να κοιμηθεί ώστε να είναι χορτάτος αλλιώς πού να κοιμηθεί πέραν του 45λεπτου... οπότε λίγο που κουνιέται και ψευτοξυπνάει τη νύχτα θέλει το ίδιο σύστημα. Αυτό που μου τη δίνει ρε γμτ είναι που άλλες ούτε ώρες κοιτάνε ούτε γεύματα κοιτάνε ούτε στα 45 λεπτά πάνε να τα κουνήσουν να μην ξυπνήσουν κι όμως τα παιδιά τους κοιμούνται σαν πουλάκια...Για τα δικά μου παιδιά γιατί να είναι τόσο δύσκολο???Πάλι το δικό μου άυπνο γονίδιο φταίει ε?:tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά, τρίτεκνη με σύζυγο να εργάζεται στο νησί και δεν σου δίνουν μετάθεση?Δηλαδή οι άλλοι τι παραπάνω είχαν και πήρανε??Συγνώμη, κι αν δεν πάρεις του χρόνου τι γίνεται?Αθήνα μόνη?Σα δε ντρέπονται λίγο...:mad::mad::mad:

Έχω μια διάθεση πολύ χάλια μιλάμε.....μπήκα τώρα και είδα αναλυτικά τις μεταθέσεις στο alfavita....Ικανοποιήθηκε μόνο το 8,5 % των αιτήσεων....Είμαι να σκάσω!!!:mad:

Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναγίνει...και καλά να ζητούσα να πάω από παραμεθόριο και προβληματική περιοχή στην Αθήνα....θα το καταλάβαινα αλλά να ζητώ να φύγω από Αθήνα και να έρθω στην Μυτιλήνη...έλεος ρε αδέρφια!!!!:!:

Είπανε πως δεν είχανε οργανικές θέσεις.....μούσι.....

Αν δεν πάρω και του χρόνου την έκατσα την βάρκα! Με βλέπω στας Αθήνας και τον vasdelo να κόβει φλέβες....Έχω βαρεθεί κάθε χρόνο πια....Κ@λοχανείο η Ελλάς!

και μετά κάθε χρόνο η ίδια χαρτούρα για να πάρεις απόσπαση και το μόνιμο άγχος για το που θα σε τοποθετήσουν...

Ο Αντρίκος σήμερα πάτησε έναν τρίωρο μεσημεριανό ύπνο και μετά ήταν ξύπνιος για 4 ώρες, καλά στο τέλος ούρλιαζε βέβαια,αλλά 4 ώρες!Φυσικά 8.15 κοιμήθηκε!Βρε 45λεπτα θα κοιμηθεί, 3ωρα θα κοιμηθεί η γκεστάπο 8-9 τον έχει βάλει για βραδυνό ύπνο, χεχεχε! Καλά, μην πολυγελάω, γιατί ως το πρωί έχουμε ώρες ακόμη ουουου!Βικάκι, εμένα τρώει 12, 3-3.30 και μετά 5.30-6 εδώ και 3 μέρες.Τι να κάνω, πάνε τα 7ωράκια.Ίσως φταίω κι εγώ που μες στη μέρα τον βάζω στο στήθος πριν να κοιμηθεί ώστε να είναι χορτάτος αλλιώς πού να κοιμηθεί πέραν του 45λεπτου... οπότε λίγο που κουνιέται και ψευτοξυπνάει τη νύχτα θέλει το ίδιο σύστημα. Αυτό που μου τη δίνει ρε γμτ είναι που άλλες ούτε ώρες κοιτάνε ούτε γεύματα κοιτάνε ούτε στα 45 λεπτά πάνε να τα κουνήσουν να μην ξυπνήσουν κι όμως τα παιδιά τους κοιμούνται σαν πουλάκια...Για τα δικά μου παιδιά γιατί να είναι τόσο δύσκολο???Πάλι το δικό μου άυπνο γονίδιο φταίει ε?:tongue::tongue:

Μαρούσκα μου...

Καλά κάνεις και τον βάζεις πάντα την ίδια ώρα....εμένα και να μην τον βάλω γύρω στις 8 με 8.30 αρχίζει μια ανευ προηγουμένου γκρίνια για ύπνο. Το έχω μάθει κι εγώ και τον βάζω κάθε μέρα τέτοια ώρα για νάνι! Τον θηλάζω και ξύπνιο τον βάζω στο κρεββατάκι του, πιπιλάει κανένα 3λεπτο το σεντονάκι του και κοιμάται μόνος.

Ώρες δεν κοιτάω ούτε εγώ, ούτε κρατάω ώρες θηλασμού...του δίνω όποτε θέλει και όποτε παθαίνει παράκρουση για να ηρεμήσει...Με 2 άλλα παιδιά στο σπίτι έχω αποφασίσει ότι πρωαρχικό ρόλο παίζει η ηρεμία μέσα στο σπίτι....το πρόγραμμα μπορει να περιμένει!:rolleyes: Άσε που έχω κατασταλάξει πλέον ότι είναι στο παιδί τελικά....

Μιλάμε θα ήθελα να είχα ένα σάκο του μποξ τώρα και να δώσω ένα τέτοιο κλωτσομπουνίδι...μα τέτοιο κλωτσομπουνίδι....:mad:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

Επιτέλους έχω και πάλι υπολογιστή!!!!!!Το στερητικό σύνδρομο βάρεσε κόκκινο άν και έμπαινα από το κινητό μια στο τόσο για να δώ τα νέα σας αλλά δεν είχα την υπομονή να γράψω...

Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη...ο καιρός χάλια και κλεισμένη όλη μέρα στο σπίτι χωρίς υπολογιστή...το έριξα στην ζαχαροπλαστική, κάθε μέρα, όλη μέρα φτιάχνω κεκάκια και μπισκοτάκια!!!Πρέπει να πήρα τουλάχιστον τρία κιλά!!!!

Μου λείψατε...

Βίκυ μου λυπάμαι πολύ που δεν πήρες την μετάθεση...ήθελα να ξερα με ποιό σκεπτικό κρίνουν τις μεταθέσεις...είναι απίστευτοι...

Και κάτι που με θύμωσε πολύ είναι η παιδίατρος της Εύας :evil: η δικιά μου όταν έκλεισε τον τέταρτο ήταν 5600 γρ και 62,5 πόντους κι ο γιατρός όχι μόνο δεν μου είπε να δίνω ξένο αλλά κι αυτό που τρώει μια στο τόσο μου είπε να προσπαθήσω να το κόψω άν μπορώ...απλά η μικρούλα μου ανήκει στο 25% των παιδιών που δεν είναι φαγανά ή απλά δεν παχαίνουν όπως άλλα παιδάκια...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει όλα τα παιδάκια να είναι παχουλά και στο 150% των καμπυλών...Επίσης μου είπε ότι αυτό το μήνα σύμφωνα με την καμπύλη της θα πρέπει να πάρει μόλις 400 γρ δηλαδή 5 μηνών να είναι μόνο 6 κιλά...αυτό τι σημαίνει ότι θα πρέπει να την μπουκώνω με το ζόρι γιατί έτσι πρέπει????(σημειωτέο ότι τρώει κανονικά με μπιμπερό όσα γεύματα πρέπει να τρώει και τις ποσότητες που πρέπει σύμφωνα με την ηλικία της δλδ 4-5 γεύματα από 180 γρ) αϊ σιχτίρ συγχύστηκα πρωί πρωί...

Πόσο γρήγορα μεγαλώνει η μικρούλα μου...είναι μαγικό το τι καινούργιες ανακαλύψεις κάνει κάθε μέρα...προχθές ανακάλυψε το αριστερό της πόδι και άρχισε να το πιάνει και μόλις χθές ανακάλυψε το δεξί!πιάνει τα χέρια μου και κάθεται στον πωπούλη της κι άν τα καταφέρει σηκώνεται όρθια και στέκεται!!!Με τρελαίνει το ύφος της όταν κάνει όλα αυτά τα καινούργια πράγματα, είναι λές και έχει ανέβει το Έβερεστ!!!Και ξέρετε κάθε φορά που κάνει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια τώρα άφησε στην άκρη το φτύσιμο και πιάνει συνέχεια το πόδι της και μου βγάζει συνέχεια την γλώσσα για να της την πειράξω (αυτό είναι ένα παιχνιδάκι που της έμαθα εγώ και ξεκίνησε όταν έβαλα λίγη άχνη στη άκρη της γλώσσας της-το λέμε "τίκι-τίκι")

Αννετάκι μου κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο η δικιά μου κοιμάται άτσαλα την έχω βρεί σχεδόν σε όλες τις πιθανές πόζες, χθές είδα ότι ακόμη και στον ύπνο της πιάνει το πόδι της!!!

Θυμάστε εκείνες τις παλιές καλές ημέρες που κοιμόταν 5-6 ώρες κατά τη διάρκεια της η μέρας???Μας τελείωσαν...αλλά ανακάλυψα τι φταίει!μπορεί να κοιμάται αλλά θέλει να είμαι δίπλα της...όσες φορές κοιμάται κι εγώ κάνω κάτι άλλο -συμμαζεύω, μαγειρεύω κλπ- ξυπνάει στο 20λεπτο και όσες φορές κάθομαι δίπλα της κι ανοίγει που και που τα μάτια της και με βλέπει δίπλα της ξανακοιμάται...

Ξέχασα να σας πώ το πιό σημαντικό...το μωρό μου λέει "ΜΑΜΑ"!!!!

Μη με κοροϊδεύετε σας βλέπω...και όχι δεν λέει μα μα μα λέει "ΜΑΜΑ"!

Όλα ξεκίνησαν την Δευτέρα του Πάσχα το πρωί που για κανένα πεντάλεπτο της έλεγα συνέχεια μαμά, μαμά... και με κοιτούσε μια στα μάτια και μια στο στόμα και χαμογελούσε...την ίδια μέρα το βραδάκι μετά το μπάνιο εκεί που έκανε παράπονα γιατί πεινούσε ξαφνικά ακούω ένα "μμμμαμά"!!!!περιττό να σας πώ ότι άρχισαν να χτυπούν καμπάνες και να αστράφτουν αστεράκια!!!!από τότε το έλεγε όταν ήθελα κάποιον να πάει κοντά της σ'εκείνο το στάδιο της γκρίνιας πρίν το κλάμα μέχρι λίγες μέρες πρίν ξημερώματα (αυτό είναι καινούργιο κάθε βράδυ μεταξύ 4 με 6

μπήγει τα κλάμματα μέσα στον ύπνο της) που αρχίζει και φωνάζει πάλι "μμμμμμαμμμά" (παχύ παχύ!!!) και πάει ο Κίμων να την ηρεμήσει και συνεχίζει αυτή τα "μμμμαμμά" και μόλις πάω εγώ και με βλέπει μου σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο!!!!Έλιωσα η μάνα χαλάλι το ξύπνημα!!!!

Αυτά τα ολίγα είχα να πώ η μαμά κουκουβάγια!!!!

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα

ρε vasdeli μου τι να πω ...μανα με 3 παιδια να ζηταει να φυγει απο την αθηνα και να μην δινουν μεταθεση..το αναποδο να καταλαβω οτι ειναι δυσκολο ...ελπιζω του χρονου να εισαι πιο τυχερη ..κριμα ρε γμτ...αχρηστοι ..κανε παιδια σου λεει μετα ..και τι να τα κανω ρε μετα ??να τα φαω ?

τζενακι!!!επιτελους!!!μας ελειψες!!!η μπουμπου λεει μαμα ?ενα παμπερς στην μαμα!!!!τα καλυτερα ερχονται ..

λετε για προγραμμα εμας το μπεμπακι εχει φτιαξει μονος του προγραμμα αλλα μιλαμε βρετανος..στις 3 ωρες ακριβως πειναει , το βραδυ στις 9 θελει νανι ,το πρωι γυρω στις 7 ξυπναει ..μονο το βραδυνο γευμα ποικιλει ...απο τις 2 - 3.30

σημερα το μεγαλο μου αντρακι πηγε σχολειο με την τουρτα ,σουπερ καρφακια και χαμογελο colgate ..εχω παπυ μαμα λεει περηφανα!!!παπυ= παρτυ..

Αυριο γινομαστε 3!!!!το αντρακι μου!!το μωρο μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Kοριτσαρες καλησπεραααααααα

ειμαι ενα ορθιο πτωμα, χαθηκα διοτι τρεχω σαν την τρελη για τις ετοιμασιες και ακομα εχω εκκρεμοτητες...προσκλητηρια σημερα το απογευμα παω για εκτυπωση, γλυκακια σουδακια μπουκιτσες σε σελοφαν σχημα πουγκι με γαλαζια κορδελιτσα, εκκλησια οκ, δωρο κουμπαρων αυριο η παραγγελια, ο στολισμος μας την δευτερα λεω, ρουχα δικα μου ακομα αλλα δεν επειγουν, καθαριστηριο το γαμπριατικο του μπαμπα μας και στις 20 ανταυγιες (ελπιζω να εχει μεινει καμια τριχα στο κεφαλι μου ως τοτε...ο λεβεντακος μου δεν μαφηνει ρουπι κι εχει απιστευτη γκρινια (μαλλον τον ενοχλουν τα ουλακια του) το σπιτι μου να μη πω καλυτερα, δεν βρισκω χρονο να πλυνω την γαστρα που θα πιασει σε λιγο σκουλικια (αν κοιμαται ο μικρος δεν μπορω γιατι μου χτυπαει στον νεροχυτη και κανει γκλιν γκλον αν ειναι ξυπνιος δεν ξεκολαει απο πανω μου), ο μπαμπας δεν βοηθαει κα-θο-λου και θελω να τον μπατσισω :mad: και γενικα τα νευρα μου τσαταλια...τα ρουχα μου δεν μου κανουν, ουτε καν το παντελονι εγκυμοσυνης γκρρρρρρρ, με φορμες και κολαν τη βγαζω και εκτος αυτου δυο μερες κατι ακουω να χτυπαει μεσα στην κοιλια μου...βρε θα τρελαθω λεμε...ναναι κανα εντερο να συσπαται και να νοιωθω χτυπηματακια?:shock::shock::shock:...περιοδος κανονικα στις 30 μερες και σεξ με αδιαβροχο...αν δεν ημουν σιγουρη θα ελεγα πως κατι μαγειρευωωωωωωω...ωωωωωωωωωωχ τι τραβαω η γυναικαααααααααα...τα πλυντηρια πανε κι ερχονται (ευτυχως ερχεται η μανουλα και μου τα σιδερωνει) γιατι αλλιως θα σας εγραφα απτο δρομοκαιτιο...και εχω και την σπιτονοικοκυρα καθε τρεις και λιγο τηλ να με παρακαλαει να μη φυγω...αααααααααααχ η μεση μου χαλια, ο καρπος μου ακομα πιο χαλια...τι θελετε κι αλλα?ααααααααααααα τα νευρα μου τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγωωωωωωωωωω...με το παιδι μου βεβαιως βεβαιως!!!:-D

ουφ ταπα και ξεθυμανα :rolleyes:

και στα γρηγορα

ιωαννα να ζησει ο χρηστακος σου να ειναι πολυχρονος και ευτυχισμενος και να σαςκανει παντα περιφανους (στα λεω απο σημερα γιατι αυριο δεν ξερω αν θα μπω, θα προσπαθησω να σε παρω τηλ)

ευακι welcome back, να πεις στον παιδιατρο να παει να κατουρισει τα μπουτια του...ακους εκει δεν εχει παρει καλα το παιδι...τελικα ουτε αυτοι δεν ξερουν τι θελουν...αν ειναιλιγο στρουμπουλα... παχυ ειναι το παιδι, αν ειναι μοντελακια...δεν παιρνει καλα...γκρρρρρρ συνεχισε εσυ το μαμισιο γαλατακι γιατι καλυτερο δεν υπαρχει και στην επομενη επισκεψη πες του πως του εδινες συμπληρωμα να δουμε τι θα πει...φανταζομαι ομως..."ειδες τι ωραια που πηρε με το ξενο?" και τοτε ψαξε για αλλο παιδιατρο..ερε κατι μπατσες που θελουν μερικοιιιιιιιιιιιιιιι

βικυ ελλαδα ειναι εδω αγαπη μου, περιμενες να στηριξει τα παιδια της?

μαρουσκακι απορω πως βρισκεις χρονο να ταχεις ολα στην εντελεια και υπομονη και ξεκουραζεσαι κιολας...εγω με ενα και ταχω παιξει

τζενακιιιιιιιιιιι κι ελεγα τι μυριζει τι μυριζει χαχαχαχα ααχ η τζουτζουκα λεει μμμμαμααααα θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

μαρακι πως πατε με τα δοντακια, αρχισατε και κρεμουλες τι καλαααααααααα!μεγαλωσατε μωλεεεεεεεεεεεε!!!

νικακι που εισαι κοριτσακι?

λιτσα ολα ενταξει με τη μικρη? ηλιανναμπες να μαθουμε τα νεακια σας, ελενη (κανονησε για καφεδακι) οι χριστινουλες, η λιανα εξαφανιζολ γιατι καλεεεεεεεεεεεε, δεν σας αρεσει η παρεα μας?εχωξεχασει καποια?χμμμμμμμ σορρυ

αααααχ παω να πεσω γιατι σε καμια ωρα εχουμε παλι τρεξιμο

και απο δευτερα επιστρεφω δρυμιτερη (ε να ξεκουραστω λιγο την κυριακη ναι?)

μια μεγαααααααααλη αγκαλιτσα σε ολες, σε μανουλες νινακια και παιδακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

anet μου κ σε σκεφτομουν σημερα πολυ!

βρε κοπελα μου ουτε ο Βεγγος τετοιο τρεξιμο!!χαλαρωσε!

οσο για τον αντρα σου μου φαινετε θα φερω τον μπεμπη μου να του της βρεξει!

πες του παιδι μου να σε βοηθησει λιγακι!

καλα αυτα του σουδακια τα λιγουρευτηκα!

Ιωαννα μου αυριο εε??3 χρονων αντρακι!πωπω πως περνανε τα χρονια!να τον χαιρεσαι γιατι αυριο δεν ξερω αν θα μπω!

εγω παλι ακομα περιοδο σημερα 5 μερες και ειναι οπως την πρωτη μερα οποτε πιστευω οτι θα κρατησουν ....

κλεινω η Εφη θελει να με βαψει...ναι ναι της πηραν δωρο κασετινα ομορφιας με λιπγκλος σκιες ρουζ και επειδη δεν την αφηνω να βαφεται ε βαφει οποιον της κατσει..παρολιγο να βαψει κ τον αδελφο της..

Ρε συ Αννα μου,πως καταφερες να μας τα πεις ολα με μια ανασα; :-) Ησουν απολαυστικοτατη...να ρωτησω τωρα που ετοιμαζεις βαφτιση. Θα εχεις βιβλιο ευχων;τα προσκλητηρια ποσο σου βγηκανε το κομματι;τι μπομπονιερα θα κανετε; Χε,χε ολα μαζι τα ειπα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

anet μου κ σε σκεφτομουν σημερα πολυ!

βρε κοπελα μου ουτε ο Βεγγος τετοιο τρεξιμο!!χαλαρωσε!

οσο για τον αντρα σου μου φαινετε θα φερω τον μπεμπη μου να του της βρεξει!

πες του παιδι μου να σε βοηθησει λιγακι!

καλα αυτα του σουδακια τα λιγουρευτηκα!

μαρακι μουυυυυυυυυ στειλτον τον πιπιλινο μας, να φοραει και σιδηρογροθια ομως ε γιατι ο δικος μου ειναι ενα κεφαλιιιιιιιιιιιιι (να τον εχει Ο Θεος καλα..τον βριζω αλλα τον αγαπωωωωωωωωω)!!!!χαχααχαχα

αχ πως να σας στειλω ρε κορτσουδια μου σουδακια?και μπομπο βεβαιως βεβαιως, με ταχυδρομειο τα σου θα γινουν νιανια, με κουριερ εχει μαζεψει η τσεπη μου καβουρια :lol::lol::lol:

ααχ και πως να χαλαρωσω καλο μου που σε 2 εβδομαδες εχουμε την βαφτιση και δεν εχω τελειωσει ακομα?και πρεπει να μοιρασω και προσκλητηρια......με το ταχυδρομειο ποσο θα μου παει το μαλλι???τα καβουρια που λεγαμε :rolleyes::rolleyes::rolleyes: χαχαχχαα

εγω παλι ακομα περιοδο σημερα 5 μερες και ειναι οπως την πρωτη μερα οποτε πιστευω οτι θα κρατησουν ....

ουυυυυυυυ εγω τον προηγουμενο μηνα 4 μερες κι αυτες απο λιγο

κλεινω η Εφη θελει να με βαψει...ναι ναι της πηραν δωρο κασετινα ομορφιας με λιπγκλος σκιες ρουζ και επειδη δεν την αφηνω να βαφεται ε βαφει οποιον της κατσει..παρολιγο να βαψει κ τον αδελφο της..

μεγεια το δωρακι και θελουμε φωτοοοοοοοοοο και αν σε εχει κανει κουκλα να με βαψει κι εμενα για την βαπτιση :tongue:

Ρε συ Αννα μου,πως καταφερες να μας τα πεις ολα με μια ανασα; :-) Ησουν απολαυστικοτατη...να ρωτησω τωρα που ετοιμαζεις βαφτιση. Θα εχεις βιβλιο ευχων;τα προσκλητηρια ποσο σου βγηκανε το κομματι;τι μπομπονιερα θα κανετε; Χε,χε ολα μαζι τα ειπα...

χαχαχαχαχα

βικακι βιβλιο ευχων δεν θα εχω, ασε που οι περισσοτεροι δεν θα ασχοληθουν καν οποτε τζαμπα εξοδο...εχω αγορασει ομως βιβλιο (οπως εκανα και τα του γαμου) με λεπτομερειες των προετοιμασιων και θα κολλησω ολες τις καρτουλες εκει, οποτε το παιδακι μου θα εχει αναμνησεις εκτος απτο βιντεο και τις φωτογραφιες

η μπομπονιερα ειναι αυτη σε σχημα κορωνα με το πουγκι μεσα

http://www.adorex.gr/katalogos.php

(7η σελιδα κατω δεξια...και για ναμη παρεξηγηθω και φανει πως κανω διαφημιση (οχι σε σας αλλα στο φορουμ) δεν τις πηρα απο κει αλλα απτον θειο του κουμπαρου με 10 λεπτα διαφορα (δλδ 2 ευρω παραπανω στα 200 τεμ...καλοοοοοο?τωρα θα μου πειτε πως γινεται αυτο 10 λεπτα παραπανω κι βγαινει στο συνολο 2 ευρω περισσοτερο?αφου θα επρεπε να παρω και κουφετα και τουλι να τα τυλιξω χιχιχι) πω πω σκρουτζ καταντησα χαχχαχαα

τα προσκλητηρια μου τα εκανε η φωτογραφος που ειχα στον γαμο και σε τιμη εξευτελιστικη (εμ της εχω σκασει ΤΑ λεφτα αλοιμονο να μη μου εκανε κι εξυπηρετηση...η τιμη τηλεφωνικως ποτε δεν ξερειςποιος διαβαζει..με εχει ορκισει να μη πω πουθενα αλλα δεν μπορω να μη σας πω γλυκες φιλεναδιτσες!!!) ειναι φανταστικη στην δουλεια της και ψειρας

θα σας στειλω με μειλ να μου πειτε την γνωμη σας και το ενθυμιο ταχυδρομικως με τα υπολοιπα (για τις επαρχιωτοπουλες) οι αθηναιες κανονιστε καφεεεεεεεεεεεεεεεεεε...το τερπον μετα του οφελιμου :wink:!

αχ τι καλα που θα ηταν να μπορουσαν οι φιλοι του ζεβρακου να ειναι στο μπανακι μας!!!και τις μαμας(οχι στο μπανακι καλεεεεεεε χαχαχχααχα) οι φιλες!!! :tongue::tongue::tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...