Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια....

Είπα να πάω μια βόλτα τον γελαστό σήμερα με το καρότσι....

Τι το θελα....

Κλάμα.....μέχρι στην Χίο μας ακούσανε....

Τι θέλει αυτό το παιδί, δεν έχω καταλάβει ακόμη....

Γυρίσαμε σπίτι, τον ξέντυσα(τσίτσιδο) αφού είχε αφινιάσει κανονικότατα και άρχισε να κάνει γελάκια και χαρές....Δηλαδή τι πρέπει; τσίτσιδο να τον βγάζω βόλτα;:shock: Έλεος!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααααα

Εμεις ειμαστε καλυτερα ...μονο που δεν προλαβαινω πια να κανω τιποτα ...απο το γραφειο βουρ στο σπιτι και καπακι πλυντηρια και σιδερο και μαζεμα παιχνιδια και πλυσιμο πιατα και μπιμπερο και εφτασε 11 ..στις 1 ο μπεμπης ξυπνησε για να κανει γελακια και στις 3 να πιει γαλα κοιμηθηκε στις 4 και στις 6.20 ξυπνημα για να παω παλι γραφειο ...κομμμμμμαααατιαααα..

Βικυ θελει ξεβρακωτουλης να ειναι το αγορι μας!!!sexyyyyyy...

Μαρακι απο τωρα δοντακια ????καλη αρχη και με πολυ λιγες γκρινιες ...

Αννετακι γυρνοβολαει το αγορι μας ???βαλε μαξιλαρακια μην χαλασετε το προσωπακι σας!!!

εξαφανιζομαι για εχω τονους δουλεια...

καλημερααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας κορίτσια....

Είπα να πάω μια βόλτα τον γελαστό σήμερα με το καρότσι....

Τι το θελα....

Κλάμα.....μέχρι στην Χίο μας ακούσανε....

Τι θέλει αυτό το παιδί, δεν έχω καταλάβει ακόμη....

Γυρίσαμε σπίτι, τον ξέντυσα(τσίτσιδο) αφού είχε αφινιάσει κανονικότατα και άρχισε να κάνει γελάκια και χαρές....Δηλαδή τι πρέπει; τσίτσιδο να τον βγάζω βόλτα;:shock: Έλεος!!

ααααχ τσιτσιδουλης θελει να ειναι το αγορι μας!!!!!!:D:D:D

κουρκουμπινακι μου δεν κανει ακομα να βλεπουν τα καλουδια μας οι κοπελιες!!!!χαχαχαα

βικακι πολλα φιλακια κοριτσαρα μου, φιλια και στα παιδια

Καλημερααααααααα

Εμεις ειμαστε καλυτερα ...μονο που δεν προλαβαινω πια να κανω τιποτα ...απο το γραφειο βουρ στο σπιτι και καπακι πλυντηρια και σιδερο και μαζεμα παιχνιδια και πλυσιμο πιατα και μπιμπερο και εφτασε 11 ..στις 1 ο μπεμπης ξυπνησε για να κανει γελακια και στις 3 να πιει γαλα κοιμηθηκε στις 4 και στις 6.20 ξυπνημα για να παω παλι γραφειο ...κομμμμμμαααατιαααα..

Βικυ θελει ξεβρακωτουλης να ειναι το αγορι μας!!!sexyyyyyy...

Μαρακι απο τωρα δοντακια ????καλη αρχη και με πολυ λιγες γκρινιες ...

Αννετακι γυρνοβολαει το αγορι μας ???βαλε μαξιλαρακια μην χαλασετε το προσωπακι σας!!!

εξαφανιζομαι για εχω τονους δουλεια...

καλημερααααααααααααα

αααααα γεια σου ιωαννα μου, ριχνει γυροβολιες...τωρα τι χορευει δεν ξερω, καρσιλαμα παντως χορευω εγω για την παρτυ του!!!:tongue::tongue::tongue:

αμαν χαλασε το ωραιο του ωραριο...λοφικο αφου εχασε τη μανουλα του ξαφνικα, εσυ κανεις μειωμενο να φανταστω ετσι?γιατι αν μου πεις οχι ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ

την καλημερα μου και στα υπολοιπα κοριτσακια και στα ζουζουνομωρα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια κι από μένα!Περιμένω να ξυπνήσει ο γίγαντας!:tongue::tongue::tongue:

Δόντια ακούω αρχίζουν να ξεφυτρώνουν σιγά σιγά, αχ τι δράμα κι αυτό!Σας φιλώ όλες γλυκά και πάω...πεινάσαν τα μεγάλα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Αχ πόσο ωραία είναι να επιστρέφεις ξανά στο σπίτι σου!!!!:P:p:p

Τα νέα σας βλέπω ότι είναι πολλά (να δω πότε θα τα διαβάσω:confused:)

Εμείς εχθές πήγαμε στην γιατρό για εμβόλιο και να μας δει μετά από τις μασκούλες που κάναμε και ευτυχώς όλα καλά αν και δεν ήταν πολύ ευχαριστημένη με το βάρος μας 6850 και ύψος 64. μου είπε να του δίνω μετά από κάθε γεύμα 30ml ξένο αλλά εγώ δεν θέλω....:( αααα μου είπε να πίνω και 4lt υγρά την ημέρα)

αυτά για την ώρα πάω να μαζέψω το χάος του σπιτιού μου όσο ο μικρός είναι φρόνιμος !!

σας φιλώ όλες και τα μωρά σας

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω.....

σημερα σπιτι επιτελους..να σιδερωσω με την ησυχια μου χαχαχα...

το μπεμπονι καλα και εγω πρεπει σιγα σιγα να μαζεψω το χαος γιατι εχουμε παρτυ το σαββατο ...

Ευακι πληροφοριακα ο χρηστος 4 μηνων ηταν 66 ποντους και 6850 οποτε θεωρω οτι ειστε αψογα ...δεν τους πιανεις πουθενα τους γιατρους ..εμενα μου λεει οτι ειναι χοντρουλης (ομολογουμενως ειναι 7,5 κιλα)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

επιτελους μπηκσα....

τι γκρινια κ αυτη αυτο το δοντι αντε να βγει....

κ βρεχει κιολας δεν μπορουμε να παμε καρατσοδα...

τουλαχιστον δεχτηκε καλα την κρεμα!!

κοριτσια πηραμε νεο καθισμα αυτοκινητου της mothercare στο chicco που ειχαμε βγαιναν τα ποδια εξω να ρωτησω το εχει καμμια? τα οικονομικα μας δεν μας επαιρναν για ακριβοτερο...

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Αχ πόσο ωραία είναι να επιστρέφεις ξανά στο σπίτι σου!!!!:P:p:p

Τα νέα σας βλέπω ότι είναι πολλά (να δω πότε θα τα διαβάσω:confused:)

Εμείς εχθές πήγαμε στην γιατρό για εμβόλιο και να μας δει μετά από τις μασκούλες που κάναμε και ευτυχώς όλα καλά αν και δεν ήταν πολύ ευχαριστημένη με το βάρος μας 6850 και ύψος 64. μου είπε να του δίνω μετά από κάθε γεύμα 30ml ξένο αλλά εγώ δεν θέλω....:( αααα μου είπε να πίνω και 4lt υγρά την ημέρα)

αυτά για την ώρα πάω να μαζέψω το χάος του σπιτιού μου όσο ο μικρός είναι φρόνιμος !!

σας φιλώ όλες και τα μωρά σας

Τι λέτε ρε παιδιά?Με αρχικό βάρος 3,33 κιλά, το μωρό είναι κοντά 7 κιλά και δεν είναι ευχαριστημένη?ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!Μια χαρά είναι ο μπέμπης σου, πήρε 3500 γραμμάρια σε 4 μήνες (μ.ο. 900 γρ το μήνα).Κι εμένα πήρε μόνο 500 γραμμάρια αυτό το μήνα (μ.ο. 800 γρ.το μήνα) ε και?Τα 30 γρ του ξένου θα τον... σώσουν?Δηλαδή τι να σώσουν?Πόσο έπρεπε να είναι το παιδί?9 κιλά??Έλεος με τους άσχετους παιδιάτρους...Το μωρό έκανε και μάσκες , άρα θα ήταν μπουκωμένο, αρρωστούλι έτσι?Ε πόσο να πάρει άρρωστο μπεμπάκι?Κι εσύ πίνε όσο θέλεις...Το μωρό ό,τι είναι να πάρει από το γάλα σου το παίρνει, είτε πιεις τα 4 λίτρα υγρά είτε όχι... Άκου και τα ''παλιά θηλαστικά'' (Βικάκι, με όλο το θάρρος, εμάς λέω, χαχα), 3 παιδιά αναθρέψαμε με το γάλα μας και μια χαρά παιδάκια γίνανε όλα, κανένα παχύσαρκο και σφύζουν από υγεία!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα! Μαρουσκα μου αυτα ακριβως ηθελα να πω κι εγω στο Ευακι μας;:wink: ελεος πια με την ασχετιλα ορισμενων! Να ειναι το παιδι μια χαρα στο βαρος του και να δωσουμε ξενο; γιατι,ρε παιδια;

qwlrp3.png

Ζουζούνα μου, καλημέρα!Σε πέτυχα?Είσαι δουλειά ε?Μα ρε συ, να έχει πάρει 3,5 κιλά το μωρό και να της λένε δώσε ξένο...Ξέρεις, να ξεκινήσει από 30 γρ. και μετά σιγά σιγά να το ανεβάζουμε.Να χαρεί κι η μαμά που το μωρό θα φτάσει τα 9 κιλά και να πει, να είδες, το γάλα μου έφταιγε και δεν έβαζε βάρος.Δηλαδή πρέπει να γίνουν όλα αρκούδια για να είμαι ευτυχισμένη μάνα? :confused::confused:

Ο Πέπε καλά?Συνεχίζετε τα 7ωρα?Εμείς ακολουθούμε κατά πόδας το προηγούμενό σας πρόγραμμα...ανά 2,5ωρο ή 3ωρο τα βράδια!Πάμε μαζί το σύνθημα...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!:P:p:p

Διαφημίσεις

Ευακι συμφωνω με τις κυριες "αγελαδιτσες"(χχαχαχα)!

μια χαρα ειναι το βαρος του μωρου..........α ρε κατι γιατροι..........ολα στο βωμο του χρηματος ρε κοριτσια?!

Βικυ πηγες δουλεια?

ρε κοριτσια λεω να παρω ενα καροτσι απλο καλοκαρινο που λενε ελαφρυ και να μην πιανει πολυ χωρο γιατι λεμε τωρα θα θελουμε να παμε θαλασσα και με αυτο που εχουμε το τεραστιο ολο το πορτ μπαγκαζ ειναι φουλ και δεν χωραει τιποτα αλλο επισης λεω να ερθω ξανα Αθηνα κ απο εκει Χιο οποτε θελω κατι ελαφρυ.

Ειδα στο jumbo εχει με 30 ευρω πηγα και Mothercare kai prenatal και τα εχουν γυρω στα 80 με 100 ευρω... τι λετε εσεις?

Αχ, Μαρουσκα μου...7ωρο εχω να δω πολυ καιρο...χθες εκανε ενα 5ωρο(8μμ με 1πμ) και μετα με ρημαξε...:-( δε θυμαμαι κι εγω ποσες φορες ξυπνησε μετα...μαλλον ανα 2ωρο,ημουν σαν ζομπι...;-( και το πρωι δουλεια κανονικα...ναι,Μαριαεφουκο,γυρισα στο Γυμνασιο,ψιλα πραγματα,μονο επιτηρησεις και γραφικη δουλεια!

qwlrp3.png

Σκατα! Βγηκαν οι μεταθεσεις!ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ:-@Αν δεν παρω και του χρονου που θα τελειωσει η αδεια μου την εχω πολυ ασχημα...

qwlrp3.png

Σκατα! Βγηκαν οι μεταθεσεις!ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ:-@Αν δεν παρω και του χρονου που θα τελειωσει η αδεια μου την εχω πολυ ασχημα...

Καλά, τρίτεκνη με σύζυγο να εργάζεται στο νησί και δεν σου δίνουν μετάθεση?Δηλαδή οι άλλοι τι παραπάνω είχαν και πήρανε??Συγνώμη, κι αν δεν πάρεις του χρόνου τι γίνεται?Αθήνα μόνη?Σα δε ντρέπονται λίγο...:mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...