Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ρε παιδιά, τώρα που πάω στη δουλειά γυρίζω με πολλά κέφια στον γελαστό!!! Μου λείπει και ας έχω να τον δω μόνο 3 ώρες!!!

Tι 3 ώρες μου λες τώρα?Εγώ μια ώρα βγήκα χθες να αλλάξω κάτι ρουχάκια του μικρού και με περίμεναν στην πόρτα όλοι τους (ΚΑΙ ο μπαμπάς) κι είχα μια όρεξη τρελή κι εγώ οπότε ...ποδόσφαιρο μετά όπως κατάλαβες!!!;);););)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειστε απιστευτες και οι δυο...σας αγαπω τοσο πολυυυυυυ!!!!!!!!!! Μαρουσκακι πως τα πηγατε χθες με τον υπνο?

Η Μαριαντουλα σημερα ηταν σχετικα καλα μεχρι πριν απο μια ωρα περιπου που εκλαιγε ασταματητα,εχωνε το χερι της μες το στομα και ελεγε συνεχεια μα μα μα μα με παραπονο σπαραξε η καρδια μου!Βικυ της εβαλα το δαχτυλο μου το δαγκωνε και ηρεμησε το πουλακι μου και κοιμηθηκε!Ετσι θα 'ναι απο δω και μπρος βρε κοριτσια θα ποναει τοσο?

Κι εγω σημερα βγηκα για λιγο χωρις τη μπουμπου για να μιλησω με την προισταμενη μου να δουμε πως θα καλυψω τις μερες που απομενουν!Τελικα θα πρεπει να γυρισω για 10 μερες μεχρι 21 Ιουνη που κλεινει το σχολειο,για να παρω την αδεια κυησης απο το Σεπτεμβρη.Ευτυχως η προισταμενη ειναι πολυ καλη και θα με κρατησει στο γραφειο για αυτες τις μερες και θα ειναι ελαστικη ως προς το ωραριο,ουυυυυυυφ εεεε ενταξει 10 μερες ειναι θα το αντεξω.

Παντως κι εγω μολις γυρισα ειχα τρελα κεφια προφανως με ανεβασαν τα καλα λογια που ακουσα απο συναδελφους και οι ευχες που μου εδωσαν για τη μπουμπου.

1a0fd6e0b8.png

Νικάκι, χθες ο Αντρίκος ξύπνησε στις 1 και στις 4 και 6.30 σηκωθήκαμε!Μέχρι πριν 2 μέρες, κοιμόταν 8-9 το βράδυ ως περίπου 8 το πρωί, αλλά 2 μέρες τώρα που το μεσημέρι κοιμάται ένα ολόκληρο δίωρο (αλληλούια, αλληλούια!)κοιμάται για βράδυ σταθερά πάλι 8-9 αλλά 6.30 σηκώνεται!Καθόλου δε με πειράζει, άλλωστε σε 9 μήνες που γυρνάω στη δουλειά, έτσι θα μας βόλευε να κοιμάται!Άσε που ξυπνώντας 6.30, κατά τις 8-8.30 παίρνει το πρώτο υπνάκι οπότε τρώω πρωινό κι εγώ και πίνω καφεδάκι μιας και τα μεγάλα 8 φεύγουν για παιδικό και νήπια;););)Κάθε παιδί πάει με το πρόγραμμα της οικογένειας, να το ξέρεις!Αν εσύ κοιμάσαι αργά και ξυπνάς αργά, το ίδιο θα μάθει και το παιδί σου!Μιας φίλης μου ξυπνούσε στις 10, έτρωγε τα φρούτα του στις 1 κι έτρωγε για μεσημέρι στις 5 το απόγευμα αφού ως τότε κοιμόταν για μεσημέρι (3-5), εντελώς τυχαία κι εκείνη έτρωγε τέτοια ώρα αφού τότε σχολούσε ο άντρας της.Τίποτα δεν είναι τυχαίο!;) Μικρούλα, κι εγώ Σ'ΑΓΑΠΑΩ!Πάω για διάβασμα τώρα μιας και είμαι ντούρασελ αφού το μωρό μου έκανε τρελό υπνάκι το μεσημέρι, ζήτωωωωω!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κοριτσακιαααααααααααα σας ελειψα??????

χαιρομαι που ειστε καλα (με εξαιρεση την ιωαννα μας και τον ατιχουλη κυριο ταβανατο, περαστικα σας κοριτσακι) και διαβαζω για γελακια,παιχνιδακια, υπνακια και βολτακια!!!

νικακι μου αχ κι εμεις μια απτα ιδια, σαλιααααα, μπουνια μεχρι να μας ερθει αναγουλα και αν τον κραταω αγκαλια ορμαει οπου βρει ψαχνο (και υπαρχει πολυ απο δαυτο χαχαχαχα)

μαρουσκακι μουυυυυ σε επαιρνα βρε σκατουλι αλλα δεν σνιφ (ποτε και τι ωρα μην ρωτησεις, ξεχασα χαχαχαχα ατιμο αιλχαιμερ χαχαχαα)

βικυυυυυυυυυυ 05/05/2010 αααααααααααααχ...ηθελα να μας ανοιξω ενα θεματακι αλλα αυτες τις δυο μερες δεν ξεκολλησαμε με τον ζεβρακο (μου ελειψε πολυ ο αγαπουλης μου) και ετσι ουτε για τα νεα δεν μπηκα, οχι πως δεν σας σκεφτομουν αλλα χορτασαμε αγκαλιτσες...οχι εγω ο μικρος!!!εγω δεν χορταινω λεμεεεεεε!!!

ελενακι φιλακια στη μιλλυ μας και σε σενα, ελπιζω καποια στιγμη να καταφερουμε να τα πουμε πριν φυγουμε γιατο νησι ναι?νικακι ακουυυυς?κανονιστε ραντεβουδακι...πωπωπωωωωω αναμεσα σε δυο κουκλες θα ειναι ο τζουτζουκος μου!!!

λοιπον τα νεα μας...ειμαστε πολυ καλα, ο μικρος εχει μαθει και φτυνει...ναι ναι καλα διαβασατε...φτυνει και κανε μπουρμουλιθρες με τα σαλια του χαχαχχαχαα βγαζει καινουριους ηχους οπως ιθθθθ . ντιθθθθθ, φωναζει δυνατα, κοιταζει τον εαφτο του απο πανω ως κατω στον καθρεφτη, του γελαει και βγαζει κραυγουλες ευχαριστησης!!!

οτι τρωμε μας κοιταει καλα καλα και μιλησα με την γιατρο και μουειπε αν το φαγητο μας εχει ζουμακι να του βαζω λιγο στην γλωσσιτσα για να παιρνει γευσεις!τι καλαααααααααα!!!ομως γμτ μου εχει χαλασει η καμερα (και δεν συμφερει να την φτιαξω, καλυτερα να παρω καινουρια αλλα αυτη τη στιγμη εχουμε πολλα εξοδα), εχω μονο στην φωτογραφικη μου και αυτο χωρις ηχο..αλλα στη προκειμενη περιπτωση μονο εικονα θελουμε, ηχος αργοτερα!

σχετικα με το νησι ολα οκ, ειδαμε τασπιτια και τα κλεισαμε (100τμ το δικο μας και μια γκαρσονιερα στουντιο για μαμα και γιαγια κουκλι...γεια σου ρε γιαγια που στα γεραματα θα ζεις σε στουντιο σουπερ λουξ χαχαχα ), το δικο μας κλασικο με δυο κρεβατοκαμαρες (οχι πολυ μεγαλες), χωλ, σαλονι, τεραστια κουζινα, μικρο μπανιο και εξωτερικη βεραντα για τις ποδηλαταδες του μικρου πριν τον αμολησω στην πλατεια!600 ευρω το συνολο χωρις ενοικια μεσα και να τρεχουν, μπαινω πληρωνω, η μεταφορικη μας βγαινει 700 με 750 ευρω και για τα δυο σπιτια και επειδη ειναι γνωστος του πεθερου μου ειπε θα μας κανει οτι καλυτερο μπορει...αυτααααααααααα

α και δεν ξεκουραστηκα καθολου στο νησι (η μεση μου με τσακισε και στεκομουν μονο με ντεπον), ηθελα το κρεβατι μου, ηθελα το παιδακι μουυυυυυ

παω τωρα να απλωσω τηνκορμαρα μου γιατι ειμαι οφ

σας φιλω γλυκα εσας και τα μπουμπουκακια σας!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

κοριτσακιαααααααααααα σας ελειψα??????

NAIAIAI!

μαρουσκακι μουυυυυ σε επαιρνα βρε σκατουλι αλλα δεν σνιφ (ποτε και τι ωρα μην ρωτησεις, ξεχασα χαχαχαχα ατιμο αιλχαιμερ χαχαχαα)

Πήρες κατά τις 7 όπου εδώ επικρατεί το χάος μιας και είναι η ώρα του γάλακτος των μεγάλων και της γκρίνιας πριν το μπάνιο του τζούνιορ, τι να σηκώσω?? :confused::confused::confused:

λοιπον τα νεα μας...ειμαστε πολυ καλα, ο μικρος εχει μαθει και φτυνει...ναι ναι καλα διαβασατε...φτυνει και κανε μπουρμουλιθρες με τα σαλια του χαχαχχαχαα βγαζει καινουριους ηχους οπως ιθθθθ . ντιθθθθθ, φωναζει δυνατα, κοιταζει τον εαφτο του απο πανω ως κατω στον καθρεφτη, του γελαει και βγαζει κραυγουλες ευχαριστησης!!!

Ισπανόφωνος ψωνάρας ο ζεβράκος δηλαδή, χαχαχα!Χόλα δεμπράκο, κε ταλ?(Hola, zebrako, que tal?)

Χαχαχα!

οτι τρωμε μας κοιταει καλα καλα και μιλησα με την γιατρο και μουειπε αν το φαγητο μας εχει ζουμακι να του βαζω λιγο στην γλωσσιτσα για να παιρνει γευσεις!τι καλαααααααααα!!!

Σε βλέπω μόνο σουποειδή να τρώτε από δω και πέρα γιατί τέτοια τρελομαμά που είσαι θα θες να του δίνεις καθημερινά:tongue::tongue::tongue:

σχετικα με το νησι ολα οκ, ειδαμε τασπιτια και τα κλεισαμε (100τμ το δικο μας και μια γκαρσονιερα στουντιο για μαμα και γιαγια κουκλι...γεια σου ρε γιαγια που στα γεραματα θα ζεις σε στουντιο σουπερ λουξ χαχαχα ), το δικο μας κλασικο με δυο κρεβατοκαμαρες (οχι πολυ μεγαλες), χωλ, σαλονι, τεραστια κουζινα, μικρο μπανιο και εξωτερικη βεραντα για τις ποδηλαταδες του μικρου πριν τον αμολησω στην πλατεια!600 ευρω το συνολο χωρις ενοικια μεσα και να τρεχουν, μπαινω πληρωνω, η μεταφορικη μας βγαινει 700 με 750 ευρω και για τα δυο σπιτια και επειδη ειναι γνωστος του πεθερου μου ειπε θα μας κανει οτι καλυτερο μπορει...αυτααααααααααα

Μια χαρά τα νέα των σπιτιών, μαμά και γιαγιά κοντά, ο πεθερούλης κοντά να βλέπει το μικρό του...τέλεια!

α και δεν ξεκουραστηκα καθολου στο νησι (η μεση μου με τσακισε και στεκομουν μονο με ντεπον), ηθελα το κρεβατι μου, ηθελα το παιδακι μουυυυυυ

Άσ' τα σάπια, τρελλίτσες έκανε και πιάστηκε η μέση, βρήκες ευκαιρία που έλειπε το τεκνό-τέκνο!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμείς κοιμηθήκαμε σκτ, λόγω Φάνη που βήχει...1 έφαγε το μωρό, 2 σηκώθηκε ο Φάνης, 2.30, 3 πάλι ο Φάνης ΚΑΙ ο Γρηγόρης, 4 το μωρό και κατά τις 5 κοιμήθηκαν κι οι μεγάλοι!!!:shock::shock::shock::shock:6.30 εγερτήριο από Αντρίκο, τι να κάνεις, έτσι είναι άμα έχεις κι ολόκληρη ομάδα σπίτι!:P:p:p ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυ πολυ γκρινια και σημεραααααα.....αχ ολη μερα αγκαλιτσα και παιχνιδακια για να ξεχνιεται λιγακι!Ολο θελει να δαγκωνει και βαζει κατι κλαματα στα ξαφνικα λες και την τσιμπαει κατι....απιστευτο!Παντως και με το δαχτυλο Βικυ μου και με την αλοιφουλα ηρεμει για λιγο και μετα παλι απ'την αρχη....

Σημερα εχουμε επετειο γαμου και η μπουμπου χθες το βραδυ μας εκανε ενα δωροοοο κοιμηθηκε απο τις 11 ως τις 8 το πρωι!!!!!!!!!!!!

Θα προσπαθησω να μπω αυριο να σας γραψω περισσοτερα και να διαβασω τα νεακια σας,ελπιζω να 'στε ολες super.

Xronia pollaaaaaaaaaaaaa απο σημερα γλυκες μανουλιτσες.:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

Μια από τα ίδια και ο γελαστός....

Εκεί που γελάει και μας κάνει χαρούλες πατάει τις τσιρίδες και ουρλιάζει....Δεν εξηγείται πια...αλλιώς, ριζώνει κάτι κάτω από τα ούλα...Ένας τόνος σάλια και μάσημα παλάμης μετά μανίας....

Κορίτσια εμένα έβαλε και αντίχειρα σήμερα....:-( Αχ, και για πιπίλα ούτε λόγος!

Σήμερα και αύριο μεγάλη γιορτή στο νησί....γιορτάζει ο Ταξιάρχης μας, το μαναστήρι. Πήγαμε για προσκήνυμα...το τι γινότανε ρε παιδιά...δε λέγεται...Ξεκινούνε δεκάδες ανθρώπων από το λιμάνι(με τα πόδια) και καλύπτουν μια διαδρομή 40 χλμ !!! (το έκανε και ο vasdelos πέρσι). Καταπληκτικό, έτσι; Είδαμε μέχρι γονείς με καρότσια!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερααααα

χρονια μας πολλα μανουλες!!!να χαιρομαστε και να μας χαιρονται τα παιδακια μας!!!

εμεις ναι ειμαστε καλυτερα , ο μικρος χωρις πυρετο αλλα με τρελη απιστευτη γκρινια και δυστυχως ουτε ο δικος μου δεν θελει την σωτηρια πιπιλα...ο μεγαλος επισης καλα και ετοιμαζεται πυρετωδως για το παρτυ του και το πιο μεγαλο μου αγορι επισης καλυτερα (μεταξυ μας ο αντρας μου πιο γκρινιαρης και απο τους 3!!)

Vasdeli μου τΑξιαρχης πολυ αγαπημενο μου ονομα...ελεγαν τον παππου μου ...δεν τον γνωρισα ποτε και επειδη γενικερα ειναι σπανιο ονομα (οχι στην μυτυλινη!!)οποτε το ακουω συγκινουμαι ...

ελπιζω να ειστε ολες καλα ...απο δευτερα πιστευω θα μπουμε πια σε μια σειρα!!

καλη κυριακη!!!χρονια πολλα!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Χρονια μας πολλα γλυκες μανουλες......να μαστε μες την ευτυχια με τα καμαρια μας.Πρωτη φορα γιορταζω και νιωθω υπεροχα παρολο που αυτες τις μερες πολυυυυυυυυυ γκρ γκρ γκρ που θα παει θα μας περασει!!!!!Πντως και το δαχτυλακι και το τζελακι μας ηρεμει για λιγο.ευτυχως.Αντε να παμε και στην παιδιατρο την Τριτη να δωσει καμια συμβουλη!

Απο υπνο super φτου φτου μας!!!!!!Χθες απο τις 11 ως τις 7 το πρωι!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

καλημερααααα

και ναι η joaοικογενεια ειναι καλα!!!επιτελους!!μετα απο 2 εβδομαδες πυρετου στα αντρικα μελη της οικογενειας γιαναμε!!!

ειμαι στο γραφειο και εχω τοση μα τοση δουλεια αλλα μια καλημερα δεν μπορουσα να μην την πω!!!

Νικακι με τα δοντια δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ειναι μακρυυυυυυς ο δρομος.....ολα θα πανε καλα ...ο χρηστος που ειναι 3 χρονων τα εχει βγαλει ολα τα δοντια!!!τι μας εμεινε 2 1/2 χρονακια...χαχαχαχα...

καλημεραααααααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

πρεπει να κατσω να διαβασω τα νεα σας!!!!αλλα που χρονος!ο μπεμπης μου βγαζει δοντι για την ακριβεια το ψιλοενιωσα κ στο στηθος το τσιμπηματακι..πολυ γκρινια δεν το συζητω! θα παμε παιδιατρο το απογευμα.

σας φιλω ολες παρα πολυ μου λειψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσαρες μου γλυκειεςςςςςςςςςςςς χρονια πολλα για εχθες κι απο δω!!!

να ειμαστε γερες για να μας χαιρονται τα παιδακια μας και να μας ταλαιπορουν λιγακι!!!

μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι προσπαθουσα εχθες να σε παρω να σου στειλω μνμ αλλα τιποτα, εχει κατι το τελεφωνο σου κοριτσαρα μου?τι ωρες μπορω για να μην ενοχλησω?

σας φιλω πολυ γλυκα τον πιπιλοδαγκανουλη και την πανεμορφη εφουλα μας!!!κι εσενα βεβαιως βεβαιως!!!

και σιδερενια τα δοντακιααααααααααααααααααααααααα!!!

τα φιλια μου σε ολες...μανουλες και νινακια και μεγαλυτερα παιδακια!!!

α μιλησα εχθες με την ευα μας, ειναι στη μαμα της και δεν διαθετει ιντερνετι, ο μικρος εκτος απο αλλεργικη ρινιτιδα ειναι μια χαρα και χαιρετα τους φιλους και τις φιλες του οπως και η μανουλιτσα του!!!

εμεις πολυ καλα, θαπαμε τσαρκα στα ικεα για μαξιλαροζωακια μακρουλα γιατι εκτος απτη ζωηραδα στον ξυπνιο ειμαστε και στον υπνο...προχθες ξυπνησα και ειδα το αριστερο του ποδαρακι εξω απτο καγκελο...το κεφαλακι δε χιλιοστα απαυτο (οχι δεν εγινε οχταρι το ζεβρακι μου αλλα καθε βραδυ γυρνα απο δω γυρνα αποκει τσουκου τσουκου ετοιμοι για κεφαλια) τη παντα δεν μπορω να την βαλω κανονικα γιατι ξυπναει για την πιπιλα και την ψαχνω, αν βαλω παντα θα πρεπει να μαθω να κοιμαμαι ορθια χαχαχαχα)κι εγω μαυρο υπνο αφου κρατω τοκαγκελο να αποφυγω τα καρουμπαλα στο ομορφο μας κουτελακι..κουκουβααααααααα!!!χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...