Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...Εγώ μόλις τελείωσα το μαγείρεμα κι μπήκα να δω τί κάνετε... Joa, με το καλό να δεις το μπεμπάκι σου, να 'ναι υγιέστατο και σε καλή θέση :wink: Να μας πεις και τί είναι τελικά!Αλήθεια εσύ τί θέλεις?

Stellinula μακάρι να μάθεις κι εσύ το φύλο του μπεμπέ σου...Εσύ τι θέλεις?Εμάς δεν μας είχε την χάρη να το δούμε και στηριζόμαστε ακόμα προς το παρόν στην διάγνωση της αυχενικής μόνο:(

Εχθές πήρα το πρώτο μου παντελονάκι εγκυμοσύνης και ομολογώ να πω πως ένιωσα πολύ παράξενα αλλά χαρούμενη κιόλας!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια...Εγώ μόλις τελείωσα το μαγείρεμα κι μπήκα να δω τί κάνετε... Joa, με το καλό να δεις το μπεμπάκι σου, να 'ναι υγιέστατο και σε καλή θέση :wink: Να μας πεις και τί είναι τελικά!Αλήθεια εσύ τί θέλεις?

Stellinula μακάρι να μάθεις κι εσύ το φύλο του μπεμπέ σου...Εσύ τι θέλεις?Εμάς δεν μας είχε την χάρη να το δούμε και στηριζόμαστε ακόμα προς το παρόν στην διάγνωση της αυχενικής μόνο:(

Εχθές πήρα το πρώτο μου παντελονάκι εγκυμοσύνης και ομολογώ να πω πως ένιωσα πολύ παράξενα αλλά χαρούμενη κιόλας!!

αντε καλοφορετο και εγω σημερα εβαλα το παντελονι της εγκυμοσυνης και το μικρυνα οσο παει στην μεση !!

θελω να παω να ψωνισω εσωρουχα ομως με την πρωτη ευκαιρια!

σουτιεν εχω αλλα θελω απο κατω και σιγουρα να παρω πυτζαμακια...

θελω να βγαλω και τα ρουχα τα μπεμπεκιστικα ολα να δω τι εχω και τι θα χρειαστω να αγορασω...

Λιανα μου εχω μια μιιιιιικρη προτιμηση προς το κοριτσακι μιας και εχω ηδη ενα αγορακι (το βλεπεις στην φωτο)αλλα το σημαντικοτερο ειναι να ειναι γερο ..

Εγω δεν εχω βγαλει ακομη εγκυμοσυνης ..φοραω φορεματακια κατα κυριο λογο οποτε δεν εχει χρειαστει ακομη ..οταν με το καλο μπει ο Σεπτεμβρης θα κατεβασω και τα 2 παντελονακια εγκυμοσυνης που εχω αν και στην πρωτη εγκυμοσυνη βολευομουν περισσοτερο τα κολαν ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λιανα μου εχω μια μιιιιιικρη προτιμηση προς το κοριτσακι μιας και εχω ηδη ενα αγορακι (το βλεπεις στην φωτο)αλλα το σημαντικοτερο ειναι να ειναι γερο ..

Εγω δεν εχω βγαλει ακομη εγκυμοσυνης ..φοραω φορεματακια κατα κυριο λογο οποτε δεν εχει χρειαστει ακομη ..οταν με το καλο μπει ο Σεπτεμβρης θα κατεβασω και τα 2 παντελονακια εγκυμοσυνης που εχω αν και στην πρωτη εγκυμοσυνη βολευομουν περισσοτερο τα κολαν ..

Με το καλό τότε να'ρθει η μπουμπού!! :)

Εγώ επειδή είναι πρώτη εγκυμοσύνη κι από παντελόνια δε με χωράει τίποτα πλέον, πήρα εχθές το πρώτο μου γιατί 3/9 - 11/9 θα πάω κέρκυρα και δεν ξέρω τί καιρό θα συναντήσω εκεί!Σκεφτόμουν να αγοράσω και κάτι από πάνω αλλά είμαι ενδιάμεσα σε μακρυμάνικη μπλούζα ή σε στυλ ζακετάκι?!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Με το καλό τότε να'ρθει η μπουμπού!! :)

Εγώ επειδή είναι πρώτη εγκυμοσύνη κι από παντελόνια δε με χωράει τίποτα πλέον, πήρα εχθές το πρώτο μου γιατί 3/9 - 11/9 θα πάω κέρκυρα και δεν ξέρω τί καιρό θα συναντήσω εκεί!Σκεφτόμουν να αγοράσω και κάτι από πάνω αλλά είμαι ενδιάμεσα σε μακρυμάνικη μπλούζα ή σε στυλ ζακετάκι?!

αχ Κερκυρα!

το αγαπημενο μου νησι!!

μιας και ειμαι απο εκει!!

να παρεις γιατι εχει πολυ υγρασια και συνηθως Σεπτεμβρη βρεχει!!

Διαφημίσεις

αχ Κερκυρα!

το αγαπημενο μου νησι!!

μιας και ειμαι απο εκει!!

να παρεις γιατι εχει πολυ υγρασια και συνηθως Σεπτεμβρη βρεχει!!

Ωραία μου ακούγεται γιατί φοβόμουν και να μην έχει και πάρα πολύ ζέστη και δε μπορούσα να τη γυρίσω...Εμείς έχουμε κλείσει στο Πέραμα.Είναι καλή περιοχή?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Ωραία μου ακούγεται γιατί φοβόμουν και να μην έχει και πάρα πολύ ζέστη και δε μπορούσα να τη γυρίσω...Εμείς έχουμε κλείσει στο Πέραμα.Είναι καλή περιοχή?

ολες οι περιοχες ειναι υπεροχες!το νησι ειχει ωραιο φαγητο εννοειτε να φας παστιτσαδα ,μπουρδετο και ολα τα τοπικα!

αχ και μονο που σκεφτομαι τα καντουνια!!!

ολες οι περιοχες ειναι υπεροχες!το νησι ειχει ωραιο φαγητο εννοειτε να φας παστιτσαδα ,μπουρδετο και ολα τα τοπικα!

αχ και μονο που σκεφτομαι τα καντουνια!!!

Θα φάω και για'σένα λίγο μην ανησυχείς!!!:D

Υπάρχει κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δω ή κάπου να πάω?

Τώρα με την εγκυμοσύνη φοβάμαι μη χάσω πράγματα!!..

b353ca0f41.png26lWp2.png

Θα φάω και για'σένα λίγο μην ανησυχείς!!!:D

Υπάρχει κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δω ή κάπου να πάω?

Τώρα με την εγκυμοσύνη φοβάμαι μη χάσω πράγματα!!..

θα κανεις οτι σου αρεσει και μεχρι εκει που αντεχεις!

ενταξει το βρισκω δυσκολο να πας στους Παξους με το καραβακι αλλα υπαρχουν πολλα μερη εννοειτε οτι πρεπει να πας Ποντικονησι,στον Αγιο Σπυριδωνα,βολτα για καφε στο Λιστον το βραδακι(ωραιος ο φωτισμος),το Κανονι,το Αχιλλειον,

παραλιες εχει πολλες αλλα να αποφυγετε τον Αη Γορδη (το χωριο μου ειναι απο πανω και εμεις δεν παμε εκει για μπανιο) εχουν εμφανιστει καρχαριες παρα παρα πολλες φορες(και με εναν θανατο πριν πολλα χρονια που ημουν μικρη) και ειναι βαθια και αποτομα τα νερα.Οι Μπενιτσες ειναι πολυ ωραιες .Στην Δασια μαζευονται πολλοι εγω δεν τρελενομαι αλλα πανε πολλοι.

Εχει πολλες μα παρα πολλες φιλαρμονικες που αμα τις πετυχεις σε καποιο απο τα καντουνια θα τρελαθεις απλα!

και αν εισαι τυχερη και ειναι ανοικτο το σκηνωμα του Αγιου θα δεις κατι πρωτογνρο!

θα κανεις οτι σου αρεσει και μεχρι εκει που αντεχεις!

ενταξει το βρισκω δυσκολο να πας στους Παξους με το καραβακι αλλα υπαρχουν πολλα μερη εννοειτε οτι πρεπει να πας Ποντικονησι,στον Αγιο Σπυριδωνα,βολτα για καφε στο Λιστον το βραδακι(ωραιος ο φωτισμος),το Κανονι,το Αχιλλειον,

παραλιες εχει πολλες αλλα να αποφυγετε τον Αη Γορδη (το χωριο μου ειναι απο πανω και εμεις δεν παμε εκει για μπανιο) εχουν εμφανιστει καρχαριες παρα παρα πολλες φορες(και με εναν θανατο πριν πολλα χρονια που ημουν μικρη) και ειναι βαθια και αποτομα τα νερα.Οι Μπενιτσες ειναι πολυ ωραιες .Στην Δασια μαζευονται πολλοι εγω δεν τρελενομαι αλλα πανε πολλοι.

Εχει πολλες μα παρα πολλες φιλαρμονικες που αμα τις πετυχεις σε καποιο απο τα καντουνια θα τρελαθεις απλα!

και αν εισαι τυχερη και ειναι ανοικτο το σκηνωμα του Αγιου θα δεις κατι πρωτογνρο!

Σ'ευχαρηστώ πάρα πολύ..Δεν ήξερα κανέναν απο'κει ή που να'χει πάει πρόσφατα να με ενημερώσει..Καρχαρίες στην ελλάδα?Απίστευτο!!Δεν θα πλησιάσω ούτε στα 10 μέτρα!:)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Διάβασα τα νέα σας!

Joa τι νέα από υπέρηχο;Είδατε φύλο;

Stellinula καλωσ'ηρθες και πάλι...Περιμένουμε και από εσένα τα νεότερα σήμερα...

Λιάνα, διαβάζω για Κέρκυρα και τρελλαίνομαι!!! Αγαπημένο νησί! Έχω πάει 2 φορές!

Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου...Φαίνεται ότι με πειράαζουν τα χάπια σιδήρου, τα resoferon. Τα παίρνει καμία; Είναι 2-3 μέρες που όταν τα παίρνω έχω ενοχλήσεις στο στομάχι και μετά στο έντερο(διάρροια). Σ' όλες ο σίδηρος φέρνει δυσκοιλιότητα σε μένα το αντίθετο....Τι να πω.... Πριν έπαιρνα τα legofer αλλά μου τα άλλαξε γιατί τα χάπια έχουν καλύτερη λέει, απορρόφηση....Σκατούλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερααααααααααα

τελικα its a boy!!!!!εχει μεγαλωσει πολυ και εχει φτασει 270 γρ και 4 εκατοστα !!!ολοκληρος ανδρας!!!

vasdeli μου και εγω resoferon Παιρνω αλλα δεν μου κανει καμια παρενεργεια ..και εμενα ετσι μου ειπε οτι εχουν πολυ καλη αποροφφηση και να τα παιρνω με λιγο χυμο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Μεγειά το καφέ, τώρα το είδα! Γενικώς δεν είμαι και πολύ συχνή στο ίντερνερτ πια, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά χαίρομαι που υπάρχει ένα καφέ και για μας, τις μαμάδες Ιανουαρίου 2011 (πρώτα ο Θεός!)!!! Θα μπαίνω για νέα και κουβεντούλα όσο συχνότερα μπορώ!

Εγώ έχω ήδη ένα γιο, σκέτο ταρζάν, που γίνεται 2,5 σε λίγες ημέρες, και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη μπεμπούλα μας μέχρι τις 27/1. Μπαίνω δηλαδή στον 5ο μήνα, και τώρα διανύω τη 18η εβδομάδα. Σήμερα θα δούμε και πάλι τη μπεμπούλα, στον υπέρηχο του 4ου μήνα, στο γυναικολόγο. Έχω μια αγωνία, ελπίζω να είναι όλα καλά (αν και από τις κλοτσίτσες που νιώθω, μάλλον καλά περνάει η μικρή εκεί μέσα!) :-D

Joa με το καλό ο παίδαρος!!Αχ μακάρι να'χω κι εγώ τα ίδια αποτελέσματα!!

Stellinoula, περιμένουμε κι από'σένα σήμερα να μάθουμε φύλο!

Souzy, καλώς όρισες!Η μπεμπούλα είναι παλαβιάρα βλέπω ε? :)

Vasdeli, Κέρκυρα ναι!Εγώ είχα πάει πολύ μικρή με γονείς και δε θυμάμαι και πολλά!Τώρα πια θα πάω με τη δική μου οικογένεια!!Απίστετο μου φαίνεται!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Μεγειά το καφέ, τώρα το είδα! Γενικώς δεν είμαι και πολύ συχνή στο ίντερνερτ πια, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά χαίρομαι που υπάρχει ένα καφέ και για μας, τις μαμάδες Ιανουαρίου 2011 (πρώτα ο Θεός!)!!! Θα μπαίνω για νέα και κουβεντούλα όσο συχνότερα μπορώ!

Εγώ έχω ήδη ένα γιο, σκέτο ταρζάν, που γίνεται 2,5 σε λίγες ημέρες, και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη μπεμπούλα μας μέχρι τις 27/1. Μπαίνω δηλαδή στον 5ο μήνα, και τώρα διανύω τη 18η εβδομάδα. Σήμερα θα δούμε και πάλι τη μπεμπούλα, στον υπέρηχο του 4ου μήνα, στο γυναικολόγο. Έχω μια αγωνία, ελπίζω να είναι όλα καλά (αν και από τις κλοτσίτσες που νιώθω, μάλλον καλά περνάει η μικρή εκεί μέσα!) :-D

καλως ορισες!!

με το καλο και με εναν πονο!!

τελικα η ΚΕΡΚΥΡΑ ειναι μεγαλη αγαπη!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...