Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσακια μου για λιγο δεν σας πετυχα κριμα!

Σημερα πολυ γκρινια κοριτσια και χθες αλλα επειδη πηγαμε μια μεγαλη βολτα χθες πιστευα οτι κουραστηκε αλλα δεν ηταν αυτο!Βικυ και Μαρουσκα εχουμε αυτα που ακριβως περιγραφεται.....τρωει τα χερια της,χωνει ολη τη μπουνιτσα μεσα εχει πολλαααα σαλια και οτι αλλο βρει με το στομα της λυσσαει για να το δαγκωσει!Πολυ κλαμα ομως ρε κοριτσια πρεπει να την ενοχλει κατι....!Η παιδιατρος μου ειπε να της δωσω ενα φυσικο τζελ οποτε αν ειναι δοντακι να ηρεμησει το κοριτσακι μου,για να δουμε...παντως ειναι πιθανον να την πονενε τα ουλακια γιατι δεν κανει οπως εκανε μεχρι τωρα που πιπιλιζε,προσπαθει να τριψει τα ουλακια ετσι νομιζω τουλαχιστον!Το καλο ειναι πως την Τριτη εχουμε εμβολιο και θα την δει απο κοντα η γιατρος.Αυριο γινομαστε τριων μηνων!!!!!!!!Απιστευτο!!!!!!!!!

Βικυ χρονια του πολλα κι απο 'δω να 'ναι σιδερενιος ,να τον χαιρεσαι.Εχεις δικιο για το παρεακι ειναι super!!!!!!!!:D

Ακομα πιο super oπεπελινος μπραβο κιλα!!!!!!φτου φτου το παιδακι,πηρε πολυ μπραβο!!!Εμ ταιζει καλα η μανουλα.

Μ αρουσκακι με εχεις πεθανει με το μπραουνις,το σκεφτομαι και γλυφομαι!γιαμ γιαμ.Εμενα ηρθαν 4 φιλες μου την Παρασκευη και δεν εφτιαξα τιποτα γι' αυτο σου λεω δικαιως ο τιτλος της ακαματρας!!!!!!χαχαχαχα

Τι ωραιες εικονες περιγραφεις,οικογενειακης ευτυχιας,τι καλα.Δωσε πολλα φιλακια στα ζουζουνακια σου.

Ελενη πως να σου φτασουν οι ωρες χαρα μου εδω δε μου φτανουν εμενα που δε δουλευω!!!!!!

Ιωαννα ελπιζω να ειστε καλυτερα και απλως να μην προλαβαινεις να μπεις.

1a0fd6e0b8.png

Κοριτσακια μου καλησπερα...που ειστε καλε???

Η μπουμπουκα μου σημερα ειναι λιγο καλυτερα αλλωστε εχουμε και γενεθλια οποτε εχουμε χαρες και γελια χαχαχα!Η παιδιατρος μου ειπε πως ειναι πιθανον να' ναι καποιο δοντακι και μας συστησε ενα φυτικο τζελ που λεγεται mundisal το ξερετε????...για να ανακουφιστει αν ειναι αυτο που την ενοχλει,θα την δει κιολας την Τριτη οποτε θα μας πει!!!Απο τωρα ομως ρε κοριτσια δοντι??τι να πω,μισω να τη βλεπω να κλαει και να μην μπορω να κανω και πολλα τεσπα σας ζαλισα ουφ!Ελπιζω και μετα να ειναι καλα οπως το πρωι,μακαρι για να δουμε....:confused:

Ελπιζω να ειστε ολες πολυ πολυ καλα κι εσεις οι εργαζομενες αντε ερχεται η Παρασκευη και μετα Σ/Κ.

1a0fd6e0b8.png

Να μαιμπηκα..

τι να πρωτοπω..ο μπεμπης αρρωστος...εκανε μεχρι 39,5..ο αντρας μου χαλια. επισης με πυρετο , ο χρηστος αφου κολλησε τους υπολοιπους αρρενες ειναι καλα ,εγω καλα κρατω ..στο γραφειο ξεπατωνομαι κυριολεκτικα..εχω να κοιμηθω 2 εβδομαδες...στο λιγο ελευθερο χρονο που εχω ..σιδερωνω ..

σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω..την αγαπη μου..

ευχομαι να ειστε ολες καλα....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ναμαι παλι κιεγω!!

ιωαννα μου,τι κακο σας εχεις βρει βρε κοριτσι μου?

κουραγιο και περαστικα,τι να πω, βρες και λιγο χρονο να ξεκουραστεις γιατι ο οργανισμος εχει και τα ορια του.

νικη μου, κλαει η μικρουλα ε? σου βγαζει και σαλακια και τετοια?

η mundisal ειναι τζελ για τα ουλα και λιγο θα την ανακουφισει ισως..

και εμενα η δικια μου παιδια, βαζει ΟΛΟ το χερι μες στο στομα,τι πραγμα ειναι αυτο. τις περισσοτερες φορες, την πιανει αναγουλα μετα..

προσπαθω να της τα πλενω οσο μπορω γιατι μιλαμε το παιδι εχει παθει ψυχωση με το μασουλημα..

εμενα κοριτσια ο Μαιος ειναι ο μηνας μου..

καπου τετοιες μερες ριζωσε το σπορακι-μιλλυ μου,

στις 13 εχω γενεθλια

στις 18 εκανα το τεστακι μου κ ηταν θετικο

στις 21 γορταζω και

στις 23 εχω την επετειο του γαμου μου!

:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

may23

και εμενα η δικια μου παιδια, βαζει ΟΛΟ το χερι μες στο στομα,τι πραγμα ειναι αυτο. τις περισσοτερες φορες, την πιανει αναγουλα μετα..

προσπαθω να της τα πλενω οσο μπορω γιατι μιλαμε το παιδι εχει παθει ψυχωση με το μασουλημα..

Εγώ πάλι σε κανένα παιδί δεν έπλενα χέρια η βρωμερή μάνα, χαχα, να πάρουν αντισώματα!

καπου τετοιες μερες ριζωσε το σπορακι-μιλλυ μου, εμένα στις 9 μάη ''φυτεύτηκε''

στις 13 εχω γενεθλια

στις 18 εκανα το τεστακι μου κ ηταν θετικο εγώ στις 26 κι ήταν αχνό θετικό!

στις 21 γορταζω και

στις 23 εχω την επετειο του γαμου μου! κι εγώ, ξέρεις, τα γενέθλια του μεγάλου μου!

joa Να μαιμπηκα..

τι να πρωτοπω..ο μπεμπης αρρωστος...εκανε μεχρι 39,5..ο αντρας μου χαλια. επισης με πυρετο , ο χρηστος αφου κολλησε τους υπολοιπους αρρενες ειναι καλα ,εγω καλα κρατω ..στο γραφειο ξεπατωνομαι κυριολεκτικα..εχω να κοιμηθω 2 εβδομαδες...στο λιγο ελευθερο χρονο που εχω ..σιδερωνω ..

Αχ ρε Ιωαννάκι, κουράγιο, ρε μαμώτο, δεν το πιστεύω, πάλι άρρωστο το ταβανόπαιδο?Κράτα γερά εσύ γιατί ο οργανισμός σου είναι πολύ εξασθενημένος!!Στο λέω γιατί αντιβίωση μια φορά πήρα σε όλη την ενήλικη ζωή μου, μια βδομάδα μετά που γύρισα στη δουλειά μετά το Φάνη, πρόσεχε και να τρως καλά!!

ΝΙΚΑΚΙ # Κοριτσακια μου καλησπερα...που ειστε καλε???

Η μπουμπουκα μου σημερα ειναι λιγο καλυτερα αλλωστε εχουμε και γενεθλια οποτε εχουμε χαρες και γελια χαχαχα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ τρίμηνο Μαριαντάκι μας!!

Η παιδιατρος μου ειπε πως ειναι πιθανον να' ναι καποιο δοντακι και μας συστησε ενα φυτικο τζελ που λεγεται mundisal το ξερετε????...

Την έβαζα κι εγώ στα άλλα 2, αλλά δεν έκανε και πολλά.Πιο ανακουφιστικά είναι κάτι παιχνίδια για μασούλημα (από το φαρμακείο, ε Λενάκι?)που τα βάζεις και στο ψυγείο για να είναι δροσερά;););)

Χθες επιτέλους κοιμήθηκε πολύ καλά, το κάνει 1-2 φορές μες στη βδομάδα για να παίρνω τα πάνω μου κι όλη μέρα ήταν αρνί πάλι!Κοιμήθηκε κι 1 δίωρο το μεσημέρι, τι ξάπλωσα, τι έφαγα, τι σιδέρωσα, μεγάλο πράγμα ένας καλός δίωρος ύπνος του παιδιού:P:p:p:p. Αφού πήγα 9 η ώρα κάτω να τηγανίσω ψάρια κι ήμουν τραλαλα τραλαλά, τόση ξεκούραση μιλάμε!Μήπως δεν είμαι τρίτεκνη μωρέ??Α, Βικάκι, έχετε εκεί σύλλογο τριτέκνων?Μου είπε ένας γνωστός ότι δικαιούμαστε 50% μείον στο νερό,αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.Αν γραφτούμε στο σύλλογο και μάθω, θα σου πω.Αύριο ο παιδικός στάση εργασίας οπότε happy mamma με σγούμπο και Φάνη all together!:P:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Να μαιμπηκα..

Ιωαννα περστικα σας πουλακι μου και γρηγορα απα πα πα τι ταλαιπωρια εχεις τραβηξει κι εσυ και ο ταβανατος σου,τωρα και ο αντρα σου κανεναν δεν αφησε! !κουραγιο θα περασει που θα παει!!!

1a0fd6e0b8.png

ναμαι παλι κιεγω!!

ιωαννα μου,τι κακο σας εχεις βρει βρε κοριτσι μου?

κουραγιο και περαστικα,τι να πω, βρες και λιγο χρονο να ξεκουραστεις γιατι ο οργανισμος εχει και τα ορια του.

νικη μου, κλαει η μικρουλα ε? σου βγαζει και σαλακια και τετοια?

η mundisal ειναι τζελ για τα ουλα και λιγο θα την ανακουφισει ισως..

καπου τετοιες μερες ριζωσε το σπορακι-μιλλυ μου,

στις 13 εχω γενεθλια

στις 18 εκανα το τεστακι μου κ ηταν θετικο

στις 21 γορταζω και

στις 23 εχω την επετειο του γαμου μου!

:D

Ελενη ετσι ακριβως οπως το περιγραφεις,αφου νομιζω οτι θα το καταπιει στο τελος χαχαχαχα!!!!!!! Εγω δεν τα πλενω συνεχεια....λαθος??

Ναι ειναι υπεροχος μηνας ο Μαης αλλα εσυ εχεις ενα εκατομυριο λογους για να σου αρεσει....χαχαχα.Εμεις εχουμε επετειο στις 7 Μαη και στις 8 θα γιορτασω πρωτη φορα ως μανουλααααααα.

Φιλακια.

1a0fd6e0b8.png

Να που σε πετυχαίνω, νυχτοπούλι!!Καλέ γιατί δεν κοιμάστε να ξεκουραστείτε?

ΧΑΧΑΧΑΧΑ..........

και τωρα θα σου εγραφα ποσο μου αρεσει το πολυχρωμο μηνυμα σου!

Τι κανεις????

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά!Δε βλέπεις?Κοντεύει 12 κι ακόμη ξύπνια...Κάτι μου λέει ότι θα με τιμωρήσει σε λίγες ώρες ο γιος μου γι' αυτό το παράπτωμα!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!:P:p:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ευχαριστουμεεεεεεεεεεεε...

Οχι οχι το πουλακι μου,να κοιμηθει το καλο μου μεχρι τα ξημερωματα.Τι ωρα κοιμηθηκε και τι ωρα ξυπναει συνηθως Μαρουσκακι μου?

Πω πω ποσο καιρο ειχα να σε πετυχω,χαιρομαι τοσο πολυ,δεν ξερω τι να σου πρωτογραψω!!!!!!Για τα χαμογελα που φαινεται να ειναι συνειδητα για τα παιχνιδια που της τα κουναω και προσπαθει να τα αγγιξει,για το καινουργιο μας ρηλαξ αστα αστα πολλα τα νεα.Ολο κατι κανει και μας κανει να κατουριομαστε,να μην ειχε και την γκρινια ....αλλλα ας μην ειμαι αχαριστη!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Σημερα ηταν και η μαυρη επετειος του θανατου των τριων ανθρωπων στη Marfin!!!!!!!!!!!.....και η μια κοπελα ηταν εγκυος οποτε 4 ανθρωποι δολοφονηθηκαν.Το ακουσα στο σκαι και μαυρισε η ψυχη μου δεν ξερω αν το ανεφεραν στα αλλα καναλια.

1a0fd6e0b8.png

Να μαιμπηκα..

Iωάννα...έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου....κουράγιο κοριτσάκι και περαστικά!

Οι άλλες το κάψατε το γάλα....μόνο όποτε μπορώ να μπαίνω εγώ....μούγκα στη στρούγκα!:rolleyes:

Υπέροχος μήνας ο Μάης...

Μαρούσκα, αυτό με την έκπτωση στο νερό εξαρτάται από Δήμο σε Δήμο...εδώ τίποτα....και μόνο σύλλογος πολυτέκνων υπάρχει...

Ρε παιδιά, τώρα που πάω στη δουλειά γυρίζω με πολλά κέφια στον γελαστό!!! Μου λείπει και ας έχω να τον δω μόνο 3 ώρες!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...