Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Ιωάννα μου, περαστικά στον Χρηστάκο σας! Τι έπαθε καλέ το παιδί! Και με την δουλειά, πώς τα καταφέρνεις; Ποιος τον περιποιείται;

Μαρούσκα μου, πώς αντέχεις και δεν τρως γαλακτοκομικά; Α,πα,πα...εγώ δεν μπορώ...και ούτε είδα και διαφορά να σου πω που τα έκοψα για 2-3 μέρες...ευτυχώς ο γελαστός πάει πολύ καλύτερα με το θέμα ΓΟΠ.

Αύριο πάω στην δουλειά πρώτη μέρα, ανοίγουν τα σχολεία γαρ...Έχουν έρθει τα πεθερικά μου εδώ, έβγαλα γάλα πριν λίγο, έχω κάνει και την τράπεζα γάλακτος(20 σακουλάκια από 160 γρ μέχρι στιγμής) και ξεκινάμε...Από την μια χαίρομαι που θα ξεφύγω για 2-3 ώρες από την άλλη όλο το σκέφτομαι που θα τον αφήσω τον μπουλούκο μου....:rolleyes:

Κλείσαμε τελικά την βάπριση για 3 Ιουλίου και είμαι πολύ χαρούμενη!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααα

Οντως Μαης υπεροχος μηνας!!θα γινει το μεγαλο αντρακι μου 3 ετων!!!και Μαη εμαθα περσι τετοιο καιρο οτι ειμαι εγκυος στον τζουνιορ...

Μαρουσκα χαιρομαι που πανε ολα καλα με την ΓΟΠ...χοντρο θεμα η παλλινδρομηση ....υπομονη και τα κασερια περιμενουν!!!

Πολωνο τον εχει βγαλει η γιατρος γιατι ειναι καταξανθο με πολυ ανοικτα ματια ..λες και δεν ειναι παιδι μας!!χαχαχα...οπως λεει και ο αντρας μου θα πας με τον μπεμπη στην παιδικη χαρα και θα σε περασουν για νταντα του...

Βικακι καλη αρχη στην δουλεια ...εγω επιστρατευσα και πεθερα και μαμα γιατι μονο με μια οταν το ενα ειναι αρρωστο ειναι δυσκολα....

Με το καλο η βαφτιση ..

Χαιρετω γιατι μπηκα κλεφτα απο το γραφειο ...μουτς ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αγαπες μουυυυυυ καλο μηνα,μου λειψατε πολυ πολυ αυτες τις μερες!!!!

Ηταν ομως αρκετα δυσκολες μερες για μας,ειχαμε πολυ γκρινια αλλα εμεις φταιμε γιατι αποφασισαμε να κανουμε πολλες εξοδους και το ταραξαμε το Μαριαντακι μας!!!!!!!!!ξυπνησεεεεε........

1a0fd6e0b8.png

...και συνεχιζω

λοιπον το κοριτσακι μας σημερα νομιζω οτι μπηκε στους φυσιολογικους της ρυθμους και ετρωγε καθε 3 ωρες περιπου την ημερα και χθες το βραδυ παλι ξυπνησε μια φορα στις 4 και μετα το πρωι!!!Αχ μας εχεις τρελανει με τα χαμογελα της καιτις φωνουλες που προσπαθει να βγαλει...

Βικυ ελπιζω να πηγαν ολα καλα σημερα που πηγες στη δουλεια.Πως ηταν ο Λασκαρακης,εκατσε με τη γιαγιουλα του??

Πολυ ωραια σας τα βρηκε η παιδιατρος αλλα δε χρειζεται να 'ναι και πολυ ζορικος γιατι και τα κοριτσακια τρομαζουν...λιγο αγριαδα οχι πολυ!χαχαχαχα!Να του δωσεις ενα ρουφηχτο φιλακι απο μενα.Με το καλο η βαφτιση...η εκκλησια μ' αρεσει πολυ που ειναι διπλα στη θαλασσα.Εμεις κλεισαμε στις 25 Σεπτεμβρη και ειστε ολες καλεσμενες,θα σας στειλω προσκλητηρια εννοειται.

Ιωαννα περστικα για το παιδακι σου,ελπιζω να ειστε καλυτερα!Πως την παλευεις με τη δουλεια...μπραβο σου!

Μαρουσκακι μου κι εμενα μ' αρεσει πολυ αυτος ο μηνας γιατι εκτος των αλλων κι εγω τελη Μαιου εμεινα εγκυος....

Κοριτσια να σας πω κατι ?? Ειμαι πολυυυυυυυυυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!

Ηθελα πολυ να γινω μανουλα αλλα δεν περιμενα να 'ναι τοοοοοοοοσο υπεροχη η μητροτητα!!!!!!!!!!!ειναι απεριγραπτο και μονο οι μανουλες μπορουνα να με κατανοησουν!Φιλααααααακια πολλλα πολλα πολλα πολλα.

Αννετακι μου ευχομαι να περνας πολυ ομορφα κι οταν γυρισεις να γλυκοφιλησεις τον ζεβρακο σου κι απο μενα.

Μαρια ελπιζω να 'σαι πολυ πολυ καλα και να μας γραψεις συντομα νεακια σου,φιλακια στο Εφακι και στον μπεμπαρο!

1a0fd6e0b8.png

Να μαι κι εγώ μεταμεσονύχτια...

Όλα καλά σήμερα στη δουλειά.....γραφική δουλειά θα κάνω, πρωτόκολλο και επιτηρήσεις. Η διευθύντρια πολύ συνεργάσιμη!:P

Ο γελαστός ξεσκίστηκε να κοιμάται το πρωί...καθόλου δεν κούρασε την γιαγιά του! Εμ, βεβαια αφού χόρεψε την μανούλα το βράδυ χθες από τις 4 τα χαράματα μέχρι τις 5.30....:-( Ήμουν ένα ράκος! Το πρωί βέβαια είχα ζωτικότητα αλλά το μεσημέρι μαράθηκα σαν μπαγιάτικο λάπατο!!!:-( Ευτυχώς τον κράτησε η πεθερά μου και κοιμήθηκα μια ωρίτσα και κοιμήθηκε και ο ίδιος!!!! Μόνο σε μένα δεν κοιμάται ρε σούστη μου.....:-(

Δεν ξέρω τι τρέχει με τον γελαστό...σήμερα μετά το μπανάκι, μια γκρίνια, ένα κακό....δεν κοιμόταν με τίποτα και όλο πιπιλούσε τα χέρια του....:-( Τελικά κοιμήθηκε μετά από καμιά ώρα....:eek:

Νικάκι με το καλό η βάπτισή σας στις 25 Σεπτέμβρη...

Ιωάννα...σούπερ η ενισχυμένη βοήθεια....

Αύριο(σήμερα) στις 18.00 έχει διπλό μπίμπι..... :(

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Χελόου τσούπρες!Οι παίδες κοιμήθηκαν 20.30 κι η μαμά αφού συμμάζεψε την κουζίνα (χθες είχα κάνει τυρόπιτα και ψωμί, σήμερα μπράουνις κι ήθελα να καθαρίσω γιατί αύριο θα κάνω πίτσα, όχι δεν ανοίγω κέητερινγκ, απλώς αύριο έρχονται επίσκεψη τα κορίτσια από τη δουλειά)σερφάρει!Α, με μια διακοπή γιατί ούρλιαξε ο μικρός και τον ξαναματαθήλασα, ουφ!Το έχει ξαναγυρίσει στα τρίωρα τη νύχτα με ουρλιαχτά σε άλλες άσχετες φάσεις :confused::confused::confused: Τι να πω, φάση ταχείας ανάπτυξης (γιατί και τη μέρα τρώει ανά 2ωρο, 2,5ωρο), παρενέργειες από το εμβόλιο (είπε μέχρι βδομάδα ο γιατρός)....ποιος τον ξέρει!Α, Βικάκι, κι εμένα εδώ και λίγες μέρες κοντεύει να το φάει το χέρι, χωρίς πλάκα... Χρόνια πολλά κι από εδώ για τα 4 μηνάκια σας!!!Αχου, Πεπελίνος κρεμοφάγος σε 1 μήνα, χαχαχαχα!:P:p:p:p Ελπίζω να μην έχετε παρατράγουδα από τα εμβόλια, αλήθεια, ποια έκανε?Γιατί εμένα στις 26 θα κάνει το επαναληπτικό του 2ου μήνα, κανένα άλλο... Επίσης η κακούργα μάνα, ξέχασα να πω ότι μάη έμαθα και για τη 2η εγκυμοσύνη, όλο τον ξεχνάω αυτόν το μεσαίο ρε γμτ...:(:(:(Κι έχει γίνει ένα παιδί ρε κορίτσια, μα ένα παιδί, ήταν που ήταν μια γλύκα, τώρα τον λατρεύω μιλάμε!!Πήγαμε χθες από τις 4-6 γηπεδάκια εγώ και τα 3 τέκνα...Πρώτα έπαιξαν με το μεγάλο όσο κοιμόταν το μωρό, μετά τον θήλασα και πήγαμε στην παιδική για να κάνουν αμμότουρτες και αμμοπίτσες!Ε, λέω στο μεγάλο να κοιτάει λίγο το μωρό να πάω να πάρω καφέ, αλλά πού!Λέω στο Φάνη και παρατάει τα φτυαράκια το αγόρι μου και πιάνει την κουδουνίστρα (που αυτός είχε πάρει από το σπίτι ''για το νινί,μαμά') για να μην κλαίει το μωρό.Φυσικά, το μαγαζάκι ήταν δίπλα και είχα οπτική επαφή, αλλά θέλω να γίνουν λίγο υπεύθυνα σιγά σιγά γι' αυτό ζήτησα τη ''βοήθειά'' τους.Με συγκινεί τόσο πολύ...Και στο σπίτι βοηθάει!Άμα πάω τουαλέτα ή κουζίνα στο Φάνη θα πω να κάνει παρέα στο μωρό!Κι εκείνο?Τον κοιτάει στα ματάκια και γελάει, ξέρει... Θα γίνει τόσο τρυφερός άντρας το αγόρι μου το μεσαίο!Θα τη σκίσω όποια μου το πληγώσει!!!Ο μεγάλος είναι άλλη φάση, στον κόσμο του, δίδυμος ντε...Ο μικρός θα δούμε πώς θα εξελιχθεί!Δεν ξέρω για τα δικά σας κορίτσια, αλλά άμα δεν τον κοιτάω είναι μες στη δυστυχία, με το που τον κοιτάζω, σκάει ένα χαμόγελο, μα ένα χαμόγελο...

Κάτι άλλο άσχετο που με λυπεί λίγο...Ξεκινήσαμε πόσες?15, 16 κοπέλες και μείναμε 7-8 μανούλες να μιλάμε πιο συχνά..Γιατί ρε κοριτσάκια?Ούτε λίγος χρόνος για τους συμμαθητές σας??:(:(:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Κάτι άλλο άσχετο που με λυπεί λίγο...Ξεκινήσαμε πόσες?15, 16 κοπέλες και μείναμε 7-8 μανούλες να μιλάμε πιο συχνά..Γιατί ρε κοριτσάκια?Ούτε λίγος χρόνος για τους συμμαθητές σας??:(:(:(:(

Θα σταθώ σε αυτό ρε Μαρούσκα γιατί το σκεφτόμουνα πρόσφατα....πράγματι και μένα με λυπεί λίγο αλλά τουλάχιστον αυτές οι 5-6 που έχουμε μείνει κάνουμε καλό παρεάκι...

Εμείς σήμερα κάναμε το rotarix και το infanrix, κλάψαμε, θηλάσαμε και μετά μας πέρασε....Η γιατρός τον βρήκε πολύ καλό και πολύ αναπτυγμένο, έφτασε τα 7350 ο γελαστός!!!(αχ, πάει το σύνδρομο που λέγαμε, του καρπιαίου, ντε, θα το πάθω:)). Για άλλη μια φορά φούσκωσα σαν μαμ΄΄α χήνα όταν μου είπε τι καλή τροφός που είμαι....:P Χε, χε ....και ας έχει αρχίσει να με δαγκώνει ο γελαστός όταν θηλάζει....με μια μανία ρε παιδί μου! Αλλά μου είπε όταν μου το κάνει να του μιλάω λίγο αυστηρά ότι αυτό δεν είναι σωστό και να τον αφήνω κάτω για να καταλάβει!!!!:rolleyes:

Το τι γελάκια της έκανε της γιατρού δεν λέγεται! Αλλά είχαμε μαζί μας και τον σούπερ τρούπερ Παύλο που ήτανε να κάνει μια μαντού!!! Εκεί ήτανε όλα τα λεφτά! Σε κάποια φάση λέει όταν τον εξέταζε: "Έχουμε και όμορφη γιατρίνα":p:p:p:p Κόκκαλο έμεινε η γιατρός! Δεν έκλαψε το μανάρι μου! Ήταν γενναίος! Αλλά μετά μας τρέλλανε...τι ανέβαινε και κατέβαινε στην ζυγαριά, τι ψαχούλευε τσάντες, τι γυρόφερνε....ησυχία δεν είχε το πουλάκι μου....

Μαρούσκα...κι εμείς έχουμε γυρίσει στα 3ωρα:-( (Τι γίνεται ρε σούστη μου, ούτε νεογέννητος τέτοιο πράγμα...) Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι από τα δόντια...δεν κάνει βαθύ ύπνο ο δικός μου και επιπλέον χτυπιέται σαν χταπόδι μέχρι να κοιμηθεί...άσε που πιπιλάει και το σεντόνι....

Λοιπόν, σας καληνυχτώ...πάω να αρμεχτώ γιατί αύριο έχει δουλειά και πρέπει να αφήσω γάλα....Α! δεν σας είπα! Ο κ. γελαστός μας κάνει κόνξες για να πιει το μαμίσιο από το μπιμπερό!!! Ειδικά χθες, πρώτη μέρα που έλλειπα είδαμε και πάθαμε για να πιάσει μπιμπερό....:!:

qwlrp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Πηγαμε σημερα στην παιδιατρο μας και καναμε 2 εμβολια !!!!!! Το prevenar-13 και το nesvac-c. Ειμαστε 5200!!! Δοξα το Θεο ολα καλα !!!!

Κοριτσια S. O. S. !!!!!

Οταν εξεταζε τα γεννητικα οργανα του μωρου μου ειπε οτι ο κολπος της ειχε κλεισει με μια μεμβρανουλα ( το ειδα κι εγω, ηταν μια λεπτη διαφανης μεμβρανουλα ) και με μια μπατονετα με baby oil την ανοιξε. Η μπατονετα μετα ειχε αιμα !!!!!!! Μου ειπε οτι ηταν λογικο να δουμε αιμα κι αυτο συμβαινει καμια φορα στα κοριτσακια...

Εχω τρελλαθει !!!!!!!!! Αυτο δεν το ειχα ξανακουσει !!!!!!!

Α και στο βιβλιαριο εγραψε ΄΄ συμφησεις στα μικρα χειλη αιδοιου - διανοιξη ΄΄

Εχετε ξανακουσει κατι τετοιο???

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Barbie-babies Καλησπερα κοριτσια!!

Πηγαμε σημερα στην παιδιατρο μας και καναμε 2 εμβολια !!!!!! Το prevenar-13 και το nesvac-c. Ειμαστε 5200!!! Δοξα το Θεο ολα καλα !!!!

Mια χαρά το Μαράκι μας, μεγαλώνει και καρδαμώνει!

Κοριτσια S. O. S. !!!!!

Οταν εξεταζε τα γεννητικα οργανα του μωρου μου ειπε οτι ο κολπος της ειχε κλεισει με μια μεμβρανουλα ( το ειδα κι εγω, ηταν μια λεπτη διαφανης μεμβρανουλα ) και με μια μπατονετα με baby oil την ανοιξε. Η μπατονετα μετα ειχε αιμα !!!!!!! Μου ειπε οτι ηταν λογικο να δουμε αιμα κι αυτο συμβαινει καμια φορα στα κοριτσακια...

Εχω τρελλαθει !!!!!!!!! Αυτο δεν το ειχα ξανακουσει !!!!!!!

Α και στο βιβλιαριο εγραψε ΄΄ συμφησεις στα μικρα χειλη αιδοιου - διανοιξη ΄΄

Εχετε ξανακουσει κατι τετοιο???

Σε αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω μιας και το αιδοίο μόνο στα όνειρά μου θα το δω στο σπίτι:tongue::tongue::tongue:Αλλά, αφού δεν είναι τίποτα σου είπε ο γιατρός, μη στεναχωριέσαι άδικα!

vasdeli

Εμείς σήμερα κάναμε το rotarix και το infanrix, κλάψαμε, θηλάσαμε και μετά μας πέρασε....Η γιατρός τον βρήκε πολύ καλό και πολύ αναπτυγμένο, έφτασε τα 7350 ο γελαστός!!!(αχ, πάει το σύνδρομο που λέγαμε, του καρπιαίου, ντε, θα το πάθω). Για άλλη μια φορά φούσκωσα σαν μαμ΄΄α χήνα όταν μου είπε τι καλή τροφός που είμαι....

Δεν είναι τέλειο να ξέρεις ότι και τα 7350 του γραμμάρια οφείλονται σε σένα και στο γαλατάκι σου?Καλά ντε μη βαράτε οι μη θηλάζουσες:tongue::tongue::tongue:

Χε, χε ....και ας έχει αρχίσει να με δαγκώνει ο γελαστός όταν θηλάζει....με μια μανία ρε παιδί μου! Αλλά μου είπε όταν μου το κάνει να του μιλάω λίγο αυστηρά ότι αυτό δεν είναι σωστό και να τον αφήνω κάτω για να καταλάβει!!!!

Το τι γελάκια της έκανε της γιατρού δεν λέγεται! Αλλά είχαμε μαζί μας και τον σούπερ τρούπερ Παύλο που ήτανε να κάνει μια μαντού!!! Εκεί ήτανε όλα τα λεφτά! Σε κάποια φάση λέει όταν τον εξέταζε: "Έχουμε και όμορφη γιατρίνα" Κόκκαλο έμεινε η γιατρός! Δεν έκλαψε το μανάρι μου! Ήταν γενναίος! Αλλά μετά μας τρέλλανε...τι ανέβαινε και κατέβαινε στην ζυγαριά, τι ψαχούλευε τσάντες, τι γυρόφερνε....ησυχία δεν είχε το πουλάκι μου....

Αχ, είναι και γυναικάς από τώρα ο Παυλίτος μου!

Μαρούσκα...κι εμείς έχουμε γυρίσει στα 3ωρα (Τι γίνεται ρε σούστη μου, ούτε νεογέννητος τέτοιο πράγμα...) Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι από τα δόντια...δεν κάνει βαθύ ύπνο ο δικός μου και επιπλέον χτυπιέται σαν χταπόδι μέχρι να κοιμηθεί...άσε που πιπιλάει και το σεντόνι....

Το αυτό, Βικάκι, αλλά μιλάμε για τρελή μανία...Το πώς χώνει το χέρι στο στόμα και μασάει μασάει, απίστευτο.Αλλά και δόντια από τώρα?Θα φανεί...Το χταποδοχτύπημα ομοίως.Αλλά εκείνο που με εξοντώνει είναι μετά το θηλασμό στις 4 ή 5 η ώρα ανάλογα τη μέρα που δεν κοιμάται αμέσως και πρέπει να πάω 3-4 φορές να του χτυπάω το κωλί, μιας και πλέον κοιμάμαι στην κρεβατοκάμαρα...

Ήρθαν κι οι φίλες από τη δουλειά, χάρηκα πολύ που τις είδα αλλά τώρα ησύχασα κιόλας μιας και κάθε φορά που έρχεται κάποιος αγχώνομαι να είναι όλα καθαρά, το μωρό οκ και τα φαγητά οκ.Τίποτα δε φάγανε, αλλά εγώ χτύπησα 1 κομμάτι τυρόπιτα και λίγο μπράουνι, δεν άντεξα:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κοριτσια μου καλα, ειμαι και εγω εδω!! κουκου!!

τρεχω και δεν φτανω πια, σαν τον αειμνηστο τον Βεγγο ενα πραγμα..

με δουλεια και μωρο, δεν φτανουν οι ωρες της ημερας,πλεον, τι να πειτε κιεσεις με περισσοτερα παιδακια, βεβαια, αλλα κιεγω το σοκ μου το εχω παθει..

δυστυχως, το γαλα μου κοπηκε πια οριστικα, διοτι η φυση της δουλειας μου, δεν μου επετρεπε να συνεχιζω τις αντλησεις στη δουλεια και μονο με απογευματινη αντληση, ενας μηνας ηταν αρκετος για να γινει το γαλατακι μου καπνος..μου κοστισε πολυ, αλλα τι να γινει..

τωρα δινω το νοβαλακ και ευτυχως ολα καλα με τη μικρη μεχρι στιγμης.

την τριτη παμε στη γιατρισσα για το τριτο μας εμβολιο, το neisvac, και τοτε θα μαθουμε για την αναπυξη μας και λοιπα χαρακτηριστικα!

εδω, μου εχτε λειψει βρε κοριτσια, ευτυχως οι κουβεντουλες σας καλα κρατουν και τωρα σαρωσα μια γρηγορη τα νεα σας..

μονο το Χρηστακο εχουμε αρρωστουλη, περαστικα βρε Ιωαννα μου και κουραγιο με τη δουλιτσα, ολα θα γινουν!

πολλα φιλια σε ολες και τα μωρακια σας και ελπιζω να βρισκω περισσοτερο χρονο να τρυπωνω στην παρεουλα μας!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Λενάκι μου!Απόλυτα λογικό να τρέχεις και να μη φτάνεις!Όταν ξεκινάς δουλειά και 1 παιδί να έχεις τα χάνεις, μέχρι να οργανωθείς και να βρεις μια ρέγουλα θέλει χρόνο!Καμία σχέση με μας στο σπίτι!Να πάτε για τα εμβολιάκια σας και να μας πείτε γιατρονεάκια, ναι?Να μου φιλήσεις τη μίλλυ μας!

Γεια σου Λενάκι μου!Απόλυτα λογικό να τρέχεις και να μη φτάνεις!Όταν ξεκινάς δουλειά και 1 παιδί να έχεις τα χάνεις, μέχρι να οργανωθείς και να βρεις μια ρέγουλα θέλει χρόνο!Καμία σχέση με μας στο σπίτι!Να πάτε για τα εμβολιάκια σας και να μας πείτε γιατρονεάκια, ναι?Να μου φιλήσεις τη μίλλυ μας!

να σαι καλα βρε Μαρακι μου, εχω δει και τα βιντεακια του Αντρικου και πεθαινω στο γελιο!

θελει ρεγουλα και οργανωση οπως το λες, αλλα εμενα με πιανουν οι ενοχες που αφησα απο τοσο νωρις το μωρο-οχι οτι γινοταν και αλλιως, λεμε τωρα- και οταν γυρναω, πεφτω με τα μουτρα πανω της και προσπαθω να κερδισω ολο το χρονο που εχω χασει απο το πρωι..

τελοσπαντων, η προσαρμογη ειναι απαραιτητη σε καθε καινουρια αρχη και πιστευω να το βρω.

Φιλια και στους τρεις καμπαλερος σου!

78xyp2.png

RUAmp3.png

να σαι καλα βρε Μαρακι μου, εχω δει και τα βιντεακια του Αντρικου και πεθαινω στο γελιο!

θελει ρεγουλα και οργανωση οπως το λες, αλλα εμενα με πιανουν οι ενοχες που αφησα απο τοσο νωρις το μωρο-οχι οτι γινοταν και αλλιως, λεμε τωρα- και οταν γυρναω, πεφτω με τα μουτρα πανω της και προσπαθω να κερδισω ολο το χρονο που εχω χασει απο το πρωι..

τελοσπαντων, η προσαρμογη ειναι απαραιτητη σε καθε καινουρια αρχη και πιστευω να το βρω.

Φιλια και στους τρεις καμπαλερος σου!

Τα φιλιά αύριο μιας και μας καληνύχτισαν εδώ και ώωωωρα!:P:p ΦΥΣΙΚΑ και θα πέφτεις με τα μούτρα στο μωράκι σου, τι άλλο προηγείται?Μήπως αύριο μεθαύριο θα θυμάσαι που γύρισες από τη δουλειά και τι καλά που έβαλες πλυντήριο??Ή που γύρισες κι η μίλλυ μόλις σε είδε σου έσκασε ένα χαμόγελο τεράστιο κι έλιωσες?;)

Τα φιλιά αύριο μιας και μας καληνύχτισαν εδώ και ώωωωρα!:P:p ΦΥΣΙΚΑ και θα πέφτεις με τα μούτρα στο μωράκι σου, τι άλλο προηγείται?Μήπως αύριο μεθαύριο θα θυμάσαι που γύρισες από τη δουλειά και τι καλά που έβαλες πλυντήριο??Ή που γύρισες κι η μίλλυ μόλις σε είδε σου έσκασε ένα χαμόγελο τεράστιο κι έλιωσες?;)

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!!! :D:D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...