Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ναι, ο Παυλίτος γίνεται 6 χρονών σήμερα!:P

Του πήρα δώρο κοστούμι με γιλέκο και γραβάτα με άσπρο πουκάμισο!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Να τα εκατοστησει ο Παυλιτος !!!!!!!!!!!!!!

Με γεια τα ρουχαλακια του !!!!!!!!!!!!!!

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βλεπω τις φωτογραφιες της συναντησης σας και ζηλευω ....:( Θελω κι εγω...... Εισαστε κουκλες και εσεις και τα μωρακια σας ( φτου φτου )!!!!!!!!!!!!! Φιλακια !!!!!!!!!!!!:)

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Πήγαμε παιδίατρο!Κάναμε το παλιοprevenar και το rotarix, άντε να δούμε τι θα μας βγάλουνε!Ο Αντρίκος πήρε 500γρ. (5300 είναι) και 3,5 εκ. (60εκ. είναι)!Μια χαρά και ναι, Αννετάκι, μπορείς να τον λες και όρθιο χιλιόμετρο και επίσημα, αφού πήρε 13 πόντους από τη γέννησή του!!!:P:p:p:p

Βικάκι, απευθύνομαι σε σένα μιας και δε θυμάμαι άλλο κοριτσάκι να μίλησε για ΓΟΠ.Φαίνεται ότι μάλλον έχει κι ο μικρός ήπιας μορφής:(:(:(:( αφού βγάζει σε κάθε γεύμα γουλιές για να μην πω γουλάρες!!Λοιπόν, μου είπε ο παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εκτός από μια μερίδα, αλλά εγώ ως σκληροπυρηνική μανούλα τα κόβω ντιπ!Αχ κι έχουμε ένα τυρί μα ένα τυρί....Λοιπόν, ο πεπελίνος γι' αυτό κοιμάται μπρούμυτα λόγω ΓΟΠ!Τα βολεύει λέει περισσότερο έτσι;););) Όσο περνάνε οι μήνες και ωριμάζει ο σφιγκτήρας θα πάμε καλύτερα!Άντε να δούμε πώς θα τα πάει απουσία γαλακτοκομικών στη διατροφή του!!Οπότε το γυρνάω στον ελληνικό γιατί γαλλικός σκέτος δεν!Όσον αφορά τον ύπνο συνεχίζουμε με 3 εξαντλητικά 45λεπτα όλη τη μέρα, αχ και βαχ!!Δύσκολη μέρα σήμερα όπως και χθες με τα μεγάλα θηρία που όντως σαλτάρανε μες στο σπίτι...Ο μικρός συνεχίζει να είναι αρνάκι άσπρο:P:p:p Αυτά...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

θελω κιεγω να γραψω δυο κουβεντουλες, να σας πω οτι ειμαστε και εμεις καλα, μεγαλωνουμε και γελαμε περισσοτερο, κλαιμε λιγοτερο, αλλα απο υπνο, δε νυσταζουμε και πολυ..εεε θα ερθει και αυτο, αν και ειναι βαρια η καλογερικη με μωρο 3 μηνων και δουλεια..

ο μαυρος κυκλος δεν ειναι μονο κατω αλλα και γυρω απο το ματι, αλλα που θα παει, θα τον εξοντωσουμε και αυτον οσο μεγαλωνει η μικρη.

πολλα φιλια σε ολες και στα μωρακια σας,

διαβαζω τα νεα, αλλα δεν προλαβαινω να σχολιαζω σε καθημερινη βαση!

πολλα φιλια!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα απο αλλη μια εργαζομενη μανα ...

ο Χρηστος απο την δευτερα με 39,8 ,εγω γραφειο , το βραδυ ξενυχτια οι λογοι που με χασατε !!!

ο μπεμπακος φτου φτου ειναι μια χαρα ..παιζει τρωει κοιμαται ...με τον υπνο του αντι να στρωνει τον χαλαει αλλα θα τον βρουμε που θα παει!!!

Φαγκρι μου μια χαρα ο Αντρικος ....

Σημερα ευτυχως σπιτι παρεα με τον αρρωστουλι μου και το μπεμπακι !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

hellooooooooooo κουκλες μου!

ειμαστε καλα και θα ειμαστεακομα καλυτερα οταν μαθουμε πως ολα πηγαν καλα και γεννησε η ανηψια του αντρα μου, σπασαν τα νερα της στις 06:00 και ακομα μετα απο 2 χαπια προκλησης και 2 υποθετα για να μαλακωσει οτραχειλος εκεινη δεν λεει να γεννησει, συσπασεις γιοκ, διαστολη γιοκ, ειχε και πυρετο εχθες το βραδυ και η γιατρος ανησυχει μηπως εχει λοιμωξη και γιαυτο σπασαν τα νερα της

τηνβλεπουμε για καισαρικη, με παιρνει συνεχειατηλ να με ενημερωνει, τι ανθρωπος ειναι αυτη η γυναικα, να την εχει Ο Θεος καλα και ακομα καλυτερα η ανηψουλα καιη μπεμπουλα της!

ιωαννα μου περαστικα στον χρηστακη μας κοπελα μου, φιλακια στον κυριο ταβανατο και καλη δουλεια (αν και προωρα)

λιτσακι του μικρουτου εχω της nuk, της κικο τον επνιγαν οι θηλες, αλλα δεν νομιζω να μη τρωει λογο μπιμπερο,μηπως δεν της αρεσει το γαλα?ο παιδιατρος τι ειπε?το βαρος της οκ?αν παιρνει βαρος μη σε ανησυχει και ας τρωει οσο θελει το παιδι μη το πιεζεις

την καλησπερα μου σε ολα τα μανουλομωρακια!!!μακια

κυριακη την κανουμε για το νησι χωρις τον ζεβρακο κλαψ κλαψ για 3 μερες (ελπιζω μονο)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κοριτσια γεννησε δοξα Τον Θεο, 3350 η μικρουλα μας, μια ξανθια γαλανοματα ιδια η μανουλα της!!!να ειναι γερη κι ευτυχισμενη!

Ο Θεος να εχει καλα την γιατρο μου, το λεω και θα το λεω σε ολη μου τη ζωη!!!

η κοπελια δεν θα γεννουσε τον αιωνα τον απαντα, επαθε αδρανια μητρας, η μικρη πλαγιαστη...οταν την ανοιξε επεσε στο αυτακι της και μετα αρχιζουν τα δυσκολα, αιμοραγια της μητρας αλλα δοξα και παλι Τον Παναγαθο και να την εχει καλα την γιατρινα μου ολα καλα!μολις με πηρε τηλ να με ενημερωσει λεπτομερως!

γωγουλα μου νασαι παντα καλα να βοηθας μανουλες και παιδακια!!!

IB5Vp2.png

αχ φιλεναδουλες μου!!

επιτελους με αφησε το παλιο συστημα να μπω!!

καλα το πως περασαμε στην συναντηση δεν περιγραφετε! ενα θα πω: ποτε θα συναντηθουμε παλι??!!!! θελω ξανααααα!!!!!!!!!!!!

χαρηκα απιστευτα που σας γνωρισα απο κοντα!ηταν λες και σας ηξερα χρονια!!

τα δε ζουζουνια απιστευτα!!!!!!!

αυτος ο ζεβρακος ηταν αχαχχχχχ!!!!το γελιο του απιστευτο!η δε Μαριαντουλα μας κυρια παιδια μου με τα ροζ της!το φιογκακι της!

ο κολλητος μας δεν τον συζητω ιδιος η μανουλα του(οχι στην γκρινια)χαχαχα!!

η επομενη συναντηση σε παιδοτοπο!

παω να βαλω τις φωτο!

Annetaki, να σας ζήσει η μικρή κυρία!!Η αδράνεια μήτρας είναι πολύ επικίνδυνη, είχε η κοπέλα που γεννήσαμε μαζί. Θέλει λίγη προσοχή τις πρώτες ώρες από τη γέννα αλλά θα της το είπε κι η γιατρός σας αυτό!Ο Αντρίκος πήγε καροτσάδα σήμερα και κοιμήθηκε από τις 12.20 ως τις 14.15 που τον ξύπνησαν τα ουρλιαχτά των ταλιμπάν στο σπίτι, έφαγε και ξανακοιμήθηκε ως 16.15 που τον ξύπνησα:shock::shock::shock::shock::shock:Και στις 18.15 ξανά ύπνος και για βράδυ?21.20:shock::shock::shock::shock:Να δούμε πώς θα μας πάει η νύχτα!Με το εμβόλιο όλα καλά, ούτε πρήστηκε ούτε πυρετό, λίγη γκρίνια χθες κι αυτό ήταν.Όσο για τις γουλιές με αποκλεισμό των γαλακτοκομικών 2 μέρες τώρα πάμε τέλεια θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να φάω να δω πώς πάει...

Ιωαννάκι, καλή αρχή, σε σκεφτόμουν στις 27 που πήγες πρώτη μέρα αλλά με τα θηρία όλη μέρα σπίτι λίγο δύσκολο να πάρω αν λείπει ο άντρας μου!Καλό κουράγιο λοιπόν, είναι δύσκολα και σε καταλαβαίνω απόλυτα αν και είσαι χειρότερα από μένα, μιας και ο Φάνης ήταν ενός όταν γύρισα στη δουλειά ενώ ο ταβανάτος μόλις 3,5 μηνών το πουλί μου!!:(:(:(:( Καλή δύναμη, μόνο αυτό!Α, και περαστικά στο μεγάλο μας το αγόρι το αρρωστούλικο!

Λενάκι, πώς πας δουλειά και μπέμπα σπίτι?Τη συμμάζεψες λίγο τη...νταντά σας?;););)

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια μια μεγάλη αγκαλίτσα και φιλάκια!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ευχαριστουμε πολυυυυυυυυυυυ!!!

μιλησα και με την μικρη και ειναι πολυ καλα (συγκινηθηκα πολυ και την ωρα που ειναι να με παρουν τα ζουμια τσουπ της πηγαν την μπεμπουλα ευτυχως χαχαχα) μονο που δεν μπορω να παω αυριο γιατι εχθες το απογευμα αδιαθετησα, ευτυχως να λετε που προλαβα και ειδα την νυφιτσα μου!:tongue::tongue::tongue:

μεθαυριο την κανουμε και εχω αρχισει τα κλαψουρισματα απο τωρα που θα κανω να δω 3 μερες τον ζεβρουλη μου σνιφ κλαψ μπουαααααααααααααααα

αφου τον ειχα παει μπροστα στον μπαμπα του και του λεω "κατι θελει να σου πει ο γιος σου" κρυβομαι πισω απτη πλατη του μωρου και με μπεμπεκιστικη φωνη λεω "μπαμπακα σου κανει καρδια να μαφησεις εδω?ουα ουα ουα" κοκκαλο ο μεγαλος αλλα ανενδοτος...απαπα Κ.......της ειναι?χαχαχα

αλλα τελικα καλυτερα γιατι βρεχει 2 μερες σερι και εχει πολυ υγρασια, ασε μη αρπαξει καμια πουντα το μωρο και σαλταρω...αλλα θα ριξω πολυ κλαμα λεμε ααααχ και βαααααχ

καλα σημερα τον κοιμιζω το βραδυ καιτην ωρα που τον βαζω στη κουνια του γαριδα το ματι και αρχιζει να κανει κατι κολπα.........γυρνουσε στο πλαι και κρυβοταν και καλα...και μετα εμφανιζοταν και ξανα μανα..ο σκατουλης με εχει παλαβωσει...αφηστε που ορμαει και οτι μου βρει το δαγκωνει..μαγουλο,χερι...σημερα γελουσα με τα ντου του και βουταει το πιγουνι χαχαχα αααχ ουλακια μουυυυυυυυ γλυκαααααααααααα!!!και τα σαλιααααααααα του μεχρι τον λαιμο μου εφτασαν!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

μαρακι αμοιβαια τα αισθηματα, ειστε ακομα αθηνα?αν ναι ποτε επιστρεφετε στο νησι?εμεις καλως εχοντων των πραγματων τεταρτη θα ειμαστε πισω, πολυ θα χαιρομουν να τα ξαναλεγαμε!φιλια στα ζουζουνια και σε σενα!

μαρουσκακι μου αυτο μου ειπε και η γιατρος αλλα δοξα Τον Θεο ολα πηγαν καλα, θα ειναι stand bye για παν ενδεχομενο, παντως δεν της ειχε ξανατυχει κατι τετοιο, αλλα η γυναικα δεν παιζεται σαν επιστημονας, σαν ανθρωπος καταπληκτικη...καλα ειπα στην μανα της μικρης <<της εχω τυφλη εμπιστοσυνη>> και δεν με διεψευσε

ναναι καλα η γυναικα, και ολη την ωρα με επαιρνε τηλ που καμια υποχρεωση δεν ειχε ετσι?ενημερωνε τους δικους της, επαιρνε κι εμενα!

αυτα λοιπον παω να πεσω τεζα γιατι θα πεσω στα πατωματα χχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Επιτελους καταφερα να μπω αφου γυρισαμε χθες στο νησι και τελειωσα με αδειασμα βαλιτσων! Τα 2 τελευταια βραδυα στην Αθηνα ηταν πολυ δυσκολα για τον πεπελινο μου...μαμηθηκαν τοσο πολυ τα βραδυα του που απο τις 4 και μετα ξυπνουσε ανα ωρα. Θελω να πιστευω οτι ηταν απο το 'πολιτισμικο' σοκ και την αλλαγη περιβαλλοντος με το ταξιδι μας...Ηδη παει καλυτερα :-) εδω,στο γιατακι του...ωστοσο,την Πεμπτη,πριν φυγουμε απο Αθηνα τον πηγαμε στο παιδων και τον ειδε η γιατρος μας που ειχαμε οταν ζουσαμε στην Αθηνα. Ηθελα να αποκλεισω κατι οργανικο. Τον βρηκε τελεια ανεπτυγμενο,πιο μεγαλο απο την ηλικια του,λαλιστατο και κοινωνικο! Το τι γελια της εκανε,δεν λεγεται! Μας ειπε ωστοσο οτι ειναι ετσι ο χαρακτηρας του και δεν σηκωνει και πολλα πολλα;-D ,σκληρο αντρακι... Μαρουσκα ΓΟΠ και ο Αντρικος; Τζοα,περαστικα σας!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσαρες μπηκα για να χαιρετησω, αυριο φευγουμε και θα λειψουμε 3 μερες ελπιζω οποτε ιντερνετι γιοκ

ααααααααχ ζεβρακο μου που θα σαφησωωωωωωωωωωωω μπουχουυυυυυυυυ

βικακι θα βρει παλι τους ρυθμους του μωλεεεεεε

αχ ο σκ@τουλης εκανε γελακια στην γιατρο?αχ αχ αχ να μου τον φιλησεις πολυυυυυυυυ

σας φιλωωωω, θα σας σκεφτομαι και θα μου λειψετε!

IB5Vp2.png

Καλο μηνα , καλη πρωτομαγια!!!

Αννετακι καλο ταξιδι !!!!3 μερες ειναι ..θα περασουν νερο ...ολα θα πανε καλα!!φιλια στο χαχανουλη ζεβρακο ...

Μαρουσκα ΓΟΠ ειχε ο χρηστος μιλαμε μετα απο καθε γευμα ρουκετες ...αλλαζα ρουχα μετα απο καθε ρεψιμο ...μετα τον 5ο αρχισε να βελτιωνεται η κατασταση και μεχρι το τελος του 6ου ηταν πλεον μια χαρα!!υπομονη!!

Εμεις με τον χρηστο περασαμε ζορι ...ειχε 39 πυρετο για 5 μερες συνεχομενες ακατεβατο παρολο οτι επαιρνε και αντιβιωση το παιδι χειροτερευε . Ειχε πυρετο μεχρι 39,8 ,απιστευτο μπουκωμα , βηχα ,το ενα ματι πρησμενο και να δακρυζει,διαρροια και συγκαμα!!!τελικως βγαλαμε ακτινογραφια και καναμε εξετασεις αιματος και εχει ενα αδενοιο ,μικροβιακη λοιμωξη και ενα κρυωμα ...Παιρνει μια σακουλα φαρμακα και ευτυχως μετα απο μια εβδομαδα σημερα ειναι απυρετος!!

το μπεμπακι ευτυχως ειναι καλα...αν και εχει απο χθες ειναι ψιλοβηχαλακι ...

Κοινως τα εχω παιξει η μανα!!!

Vasdeli καλως γυρισατε στην βαση σας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλο μηνα , καλη πρωτομαγια!!!

Μαρουσκα ΓΟΠ ειχε ο χρηστος μιλαμε μετα απο καθε γευμα ρουκετες ...αλλαζα ρουχα μετα απο καθε ρεψιμο ...μετα τον 5ο αρχισε να βελτιωνεται η κατασταση και μεχρι το τελος του 6ου ηταν πλεον μια χαρα!!υπομονη!!

Ευτυχώς εμάς είναι πιο ήπια τα πράγματα, μάλλον λόγω θηλασμού και με τη διατροφή που κάνω πάμε αρκετά καλύτερα...Αλλά υποφέρω που δε μπορώ να φάω τυριά και κασέρια και κεφαλοτύρια μιαμ μιαμ μιαμ (μήπως απορούσατε γιατί δεν έχω χάσει το τελευταίο κιλό από την εγκυμοσύνη???:tongue::tongue::tongue:)

Εμεις με τον χρηστο περασαμε ζορι ...ειχε 39 πυρετο για 5 μερες συνεχομενες ακατεβατο παρολο οτι επαιρνε και αντιβιωση το παιδι χειροτερευε . Ειχε πυρετο μεχρι 39,8 ,απιστευτο μπουκωμα , βηχα ,το ενα ματι πρησμενο και να δακρυζει,διαρροια και συγκαμα!!!τελικως βγαλαμε ακτινογραφια και καναμε εξετασεις αιματος και εχει ενα αδενοιο ,μικροβιακη λοιμωξη και ενα κρυωμα ...Παιρνει μια σακουλα φαρμακα και ευτυχως μετα απο μια εβδομαδα σημερα ειναι απυρετος!!

το μπεμπακι ευτυχως ειναι καλα...αν και εχει απο χθες ειναι ψιλοβηχαλακι ...

Κοινως τα εχω παιξει η μανα!!!

Περαστικά στο Χρηστάκο σας, πωπω, τι ζόρι πέρασε κι αυτός κι εσύ, δεν προλάβατε να ξεμπερδέψετε με τον ταβανάτο και ζήλεψε ο μεγάλος!Μόνο

να μη ξανακολλήσει το μικράκι σας!Α, καλά εντελώς άσχετο, αλλά κάποια στιγμή είχες πει τον μικρό πολωνό ταβανάτο.Το πολωνός πού κολλούσε, ήθελα από τότε να σε ρωτήσω...νωρίς το θυμήθηκα!

Vasdeli καλως γυρισατε στην βαση σας!!!

Καλό μήνα σε όλες μας!Μου αρέσει αυτός ο μήνας γιατί μάη έγινα μαμά για πρώτη φορά (όπως και το Ιωαννάκι μας!!), μάη έμεινα έγκυος στο βενιαμίν μας...:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Γεια σας κοριτσια! Επιτελους καταφερα να μπω αφου γυρισαμε χθες στο νησι και τελειωσα με αδειασμα βαλιτσων! Τα 2 τελευταια βραδυα στην Αθηνα ηταν πολυ δυσκολα για τον πεπελινο μου...μαμηθηκαν τοσο πολυ τα βραδυα του που απο τις 4 και μετα ξυπνουσε ανα ωρα.

Κι εμένα το κάνει αυτό κι ας μην υπέστη κανένα πολιτισμικό σοκ, χαχα!

Θελω να πιστευω οτι ηταν απο το 'πολιτισμικο' σοκ και την αλλαγη περιβαλλοντος με το ταξιδι μας...Ηδη παει καλυτερα :-) εδω,στο γιατακι του...ωστοσο,την Πεμπτη,πριν φυγουμε απο Αθηνα τον πηγαμε στο παιδων και τον ειδε η γιατρος μας που ειχαμε οταν ζουσαμε στην Αθηνα. Ηθελα να αποκλεισω κατι οργανικο.

Καλέ μια χαρά είναι το παιδάκι, τι φοβήθηκες??:confused::confused::confused::confused:

Τον βρηκε τελεια ανεπτυγμενο,πιο μεγαλο απο την ηλικια του,λαλιστατο και κοινωνικο! Το τι γελια της εκανε,δεν λεγεται! Μας ειπε ωστοσο οτι ειναι ετσι ο χαρακτηρας του και δεν σηκωνει και πολλα πολλα;-D ,σκληρο αντρακι...

Έτσι πρέπει να είναι οι άντρες, μη μας πάρουν τα γκομενάκια και τον αέρα ε?Αμ πώς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...