Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια,χρονια πολλα,καλη ανασταση,να χαιρεστε τις οικογενειες σας και τα ζουζουνακια σας! Ειχε παρει το ματι μου τη συγκεντρωση σας,αυτοπροσκληθηκα για να σας κανω εκπληξη αλλα δεν τα καταφερα τελικα :-( ηθελα να δω κ τη μαριεφη,τη βασδελη και την αννετ... Αννετακι,μη χαιρεσαι,δε γλιτωσες,την αλλη βδομαδα σκοπευω να σουρθω. . Ειμαι απ το φαν κλαμπ του καφε σας καλε,για οσες δε με ξερετε κι απορησατε με την εισβολη! Φιλια,βγηκα

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια Καλή Ανάσταση να έχετε και να περάσετε καλά ότι κι άν κάνετε την πρώτη ανάσταση των μωρών σας!!!!

Πολλά πολλά φιλάκια!!!

Καλη Ανασταση Τζεννακι να περασετε υπεροχα αγκαλιτσα με τη μπουμπου σας.

Φιλακια πολλαααα.:)

1a0fd6e0b8.png

Ρε κορίτσια, έχουμε και οπαδούς?Να τρελαθώ τώρα??Το μωρό σλάφεν, τα μεγάλα παίζουν με τα κυπελλάκια από τις λαμπάδες κι εγώ χαλαρά:DΠήγε ο Γιώργος να φέρει μαγειρίτσα από τη μαμά μου μιαμ μιαμ μιαμ!Καλή Ανάσταση και πάλι!!!Φωτογραφίες από τη σούβλα αύριο πρώτα ο Θεός...

Αννέτ, άιντε ακόμη ο λογαριασμός στο φέης?Χάνεις τις καλύτερες πόζες λέμε!:P:p:p:p:p:p:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ρε κορίτσια, έχουμε και οπαδούς?Να τρελαθώ τώρα??Το μωρό σλάφεν, τα μεγάλα παίζουν με τα κυπελλάκια από τις λαμπάδες κι εγώ χαλαρά:DΠήγε ο Γιώργος να φέρει μαγειρίτσα από τη μαμά μου μιαμ μιαμ μιαμ!Καλή Ανάσταση και πάλι!!!Φωτογραφίες από τη σούβλα αύριο πρώτα ο Θεός...

Αννέτ, άιντε ακόμη ο λογαριασμός στο φέης?Χάνεις τις καλύτερες πόζες λέμε!:P:p:p:p:p:p:p:p

Εννοειται και μαλιστα πιστους οπαδους...!Αν καταλαβα καλα αυτο εννοουσες?

Σημερα οπως εχετε καταλαβει εχει τρελαθει στον υπνο η Μαριαντουλα μας!Βρε κοριτσια ποσο ειναι φυσιολογικο να κοιμαται?Τζεννακι τα φωτα σου παρακαλω...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εννοειται και μαλιστα πιστους οπαδους...!Αν καταλαβα καλα αυτο εννοουσες?

Δεν το ήξερα ότι έχουμε και φαν κλαμπ, χαχα!

Σημερα οπως εχετε καταλαβει εχει τρελαθει στον υπνο η Μαριαντουλα μας!Βρε κοριτσια ποσο ειναι φυσιολογικο να κοιμαται?Τζεννακι τα φωτα σου παρακαλω...

Δεν υπάρχει ''φυσιολογικό'' στον ύπνο, Νικάκι.Άλλα κοιμούνται πολύ (όρα τζενομπέμπα, Μαριάντα) άλλα κοιμούνται λίγο!Ο μέσος όρος σ' αυτήν την ηλικία είναι πάντως οι 15 ώρες, 10 τη νύχτα και 5 τη μέρα.Ο Αντρίκος, για παράδειγμα κοιμάται 11-12 τη νύχτα και 3-4 τη μέρα!Τώρα αν το Μαριαντάκι κοιμάται παραπάνω, να ευχαριστείς το Θεό που πήρε το γονίδιο από τη μαμά της την υπναρού:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΑΑΑΣ

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΥΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

καλε καποιος να με σταματησει λαλησα χαχχαχχαα

μηλιτσα μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοπελαρα μου, καλα να περασετε και αυτο που ειπες το κραταω!!!οποτε εισαι ετοιμη εγω θα περιμενω!!!και εγω καλε το ξερω πως μας γλεπεις χιχιχι εισαι παντου και πουθενα...αχ τι καλα θα ηταν να σε δουμε φαντη μπαστουνι!!!ε καλα και κουπα δεν μας πειραζει χαχαχαχα

νικακιιιιιιιιιιιι μαναρι μου τι ευχαριστεις, η μαριαντουλα μας ειναι σκετη γλυκα!!!ενα τρισχαριτομενο πλασματακι για τρυφερα φιλακια...μπιμπελο!!!

απτη μια θες να την ρουφηξεις αλλα δεν μπορεις...λες θα σπασει!!!πολλα χαδακια και πολλα απαλα φιλακια στα μουτρακια της!και στα δικα σου ε???

μαρουσκακι μουυυυυυυ, μουυυυυυυυυ μουυυυυυυυ μουυυυυυυυυ μου μου μου μου!!!χαχαχα

σημερα μαλλον θα γινει το μπαμ και θα αποκτησω fb εκτος αν ο κουμπαρος γινει ντιρλα και κανει αλλα νταλον χαχαχα

και για οσες δεν ξερετε την μηλιτσα ειναι φιλη κοντα στα δυο χρονια...εμφανιζεται κι εξαφανιζεται εκει που δεν το περιμενεις!πολυ καλο παιδι, εχει μια γλυκητατη κορουλα (μηλιτσαααααααα "πειναω και βαριεμαι διψαω και κατουριεμαι" χαχαχα) και ειναι πολυ ευχαριστος ανθρωπος!μιλητσαααα το χρημα στον λογαριασμο μου μη ξεχασεις ναι?χαχαχαχαχα ακ επισης εχει τον νεο καφενε "καφενειο η καλη καρδια" παντα ειρηνοποιο στοιχειο η κοπελα μου!!!αντε να παμε για κανενα καφεδακι να στηριξουμε την κατασταση γιατι στο τελος θα παει για φαλιμεντο!!!χαχαχα μηλιτσαααααααααααα + 50 ευρω στον λογαριασμο μου καλεεεεεεεεε!!!χαχαχαα

τι αλλο χρειαζομαι?χμμμμμμμμμ χαχαχαχαχα

λοιπον τερμα η πλακα, παω να πιω το καφεδακι μου, να φουμαρω το τσιγαρακι μου και να φυγουμε γιατι ειμαστε καλεσμενοι σε κατι θειους του αντρουλη μου τον οποιο επιασαν οι γλυκες τα αξημερωτα!!!;););)

σας φιλω ολες γλυκα μα περισσοτερο τα πανεμορφα μωρακια σας!!!και τα αδερφακια τους βεβαιως βεβαιως!!!

καλα να περασετε και κατι τελευταιο................

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Εύχομαι υγεία κι ευτυχία σε όλες σας!Ελπίζω να περάσατε υπέροχα χθες όπως εγώ!:P:p:p Το μικράκι κοιμήθηκε στο ριλάξ για 1,5 ώρα χθες κι εγώ έπαιξα κεραμιδάκια με τα παιδιά μου, τον άντρα μου και τη βαφτιστήρα μου και την αδερφή της!Κορίτσια-Αγόρια 1-3 χάσαμε αλλά ήταν τέλεια!Τα παιδιά το καταχάρηκαν, πήγαμε βόλτα με το unimog του θείου μου και μετρούσαμε τρακτέρ στο δρόμο, τέλεια, τι να σας λέω!!!Από τις πιο όμορφες μέρες Πάσχα, να μην πω η ομορφότερη που θυμάμαι!:P:p:p:p:p:p:p

Ο πιρπιρίγκος σήμερα κλείνει 3 μηνάκια, η ψυχούλα μου, το αγόρι μου, αχ αχ!Είναι τόσο ήσυχο και βολικό το αρνί μου, άχνα δεν έβγαζε χθες εκτός αν πεινούσε ή νύσταζε!;)Κοιμήθηκα 12 παρά αλλά ξύπνησα από τις 6 που έφαγε τελευταία φορά ο μικρός, τόσο γεμάτη νιώθω από τη χθεσινή μέρα που δε νυστάζω άλλο!Μια δυνατή ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ λοιπόν!

Κοριτσαρες μουυυυυ χρονια πολλα Χριστος ανεστη (μαρουσκακι Αληθως Ανεστη) να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!να ειστε παντα γεροι κι ευτυχισμενοι!!!

εμεις περασαμε καταπληκτικα και η αιτια ειναι πως αυτο Το Πασχα ειμασταν τρεις!!!ο τριτος και ο καλυτερος (ζεβρακος :D) απο αγκαλια σε αγκαλια και στοτραπεζι Του Πασχα βγαλαμε και φωτο με ενα κοψιδι στο στομα χαχαχαχα (μη φανταστειτε...ειχε αποσταση ασφαλειας αλλα πραγματικα εμοιαζε λες και το δαγκωνε) χαχαχαχ αλλα δεν ηταν με την δικη μας φωτογραφικη και δεν ξερω αν μπορεσω να σας την στειλω!:(

ευχομαι να περασατε κι εσεις το ιδιο υπεροχα και του χρονου ακομα καλυτερα!!!

σας αγαπω πολυ και μου λειψατε!!!

αντε να μαζευομαστε λεμεεεεεεεεεεεεεε

α και αρχισαν τα 200αρια!!!μιλαμε τρελες πεινες!!!χαχαχαα

και απο υπνο 9,5 βραδινες χιχιχι αντε και στα δικα σας!!!

IB5Vp2.png

μαρουσκακι και τον σκεφτομουνα τον χιλιομετρακο μας που 3μηνιζει και ξεχασα να σοας ευχηθω η γαιδουρα γκαααααααααααα γκαααααααααα χαχχαχα

να ζησετε να ζησετε!!!και να χιλιοχρονισετε!!!

καλεεεεεεεεε βολικο το αρνι σου ακουω χαχαχαχα γιουλ στο τσακ την γλυτωσες μου φενεται τη σουβλα χαχαχαχα αλλα θα ησουν λουκουμακι μιαμμμμμμμμμμμ χαχαχαχαχα

επισης χρονια πολλα σε οσους γιορταζατε, εγω ειχα τη μανουλα μου η οποια αρπαξε και το πρωτο της φιλακι απτον ζεβριδακο μας!!!με ανοιχτο στοματακι και πολλα σαλακια αλλα το καταευχαριστηθηκε!!!μονο πανα που δεν της βαλαμε...χαζογιαγιααααααααααααα!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και πάλι!!!

Μηλίτσα...κρίμα που δεν ήρθες!!! Θα σε γνώριζα και από κοντά!!!:P

Πολλά φιλιά στον Αντρίκο που έγινε 3 μηνών!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα κοριτσια,χρονια πολλα Χριστος ανεστη.Νομιζω πως ο λογος που περασαμε τοσο ομορφα ηταν επειδη εχουμε τα μωρακια μας στην αγκαλιτσα μας και νιωθουμε πληρης!

Αχ ηταν πολυ ωραια...κι εμεις καπως ετσι περασαμε,η Μαριαντουλα μας απο αγκαλια σε αγκαλια και εμεις ολο χαμογελα ευτυχιας...ολη τη μερα δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου πραγμα που το περιμενα αφου θελουμε ολα να τα ακουμε,δεν πειραζει ομως κοιμηθηκε το βραδυ με ορεξη!

Ευχομαι σε ολες σας να σκατε απο υγεια και εσεις και τα μπουμπουκακια σας και να ειστε μες τα χαμογελα....

Χρονιααααααα πολλα κι απο 'δω Αντρικοοοοο να εισαι υγιης εεε και λιγο υπναρας για να παιρνει δυναμεις και η μανουλα αν και δεν τη φοβαμαι....!Φιλακια Μαρουσκακι.

Στελνω γλυκα φιλακια σε Βικυ,Μαρια,Αννετακι,Ιωαννα,Ευακι,Τζενη,Ελενη...δεν ξεχασα κανεναν???ααα...κι ενα γελακι απο τη Μαριαντου μας!

Βικυυυυυυυυ να χαιρεσαι το αντρακι σου,σημερα δεν εχει γενεθλια???

Να τον καμαρωνεις και να ειναι υγιης και χαρουμενος.

1a0fd6e0b8.png

Βικυυυυυυυυ να χαιρεσαι το αντρακι σου,σημερα δεν εχει γενεθλια???

Να τον καμαρωνεις και να ειναι υγιης και χαρουμενος.

Eυχαριστώ Νίκη μου!

Ναι, ο Παυλίτος γίνεται 6 χρονών σήμερα!:P

Του πήρα δώρο κοστούμι με γιλέκο και γραβάτα με άσπρο πουκάμισο!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

βικακι πολυχρονος ο παυλακος, να ειναι γερος και καλη προοδο το μαναρι μου!

παντα να τον καμαρωνετε!!!

να περασετε πολυ πολυ ομορφα και να του δωσεις ενα μεγαλο φιλι!!!επισης πολλα φιλακια στο ηλεκτρακι και στον φιλο μας πρινσελινο πεπελινο πανκουλινο γελαστο!!!

καικαλο ταξιδι αυριο, με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας!!!

πολλα φιλακια σε ολες και τα νινουδια σας!!!μουτς!!!

εχω εναν πονο στον δεξι καρποοοοοοοοοοο...να τωρα θα μου βγει...ωωωωχ

αγκου γελακια και σαλακια απτον φιλο σας τον ζεβρακο!!!

IB5Vp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μανουλες και μωρακια !!!!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!!!!!!!!

Πως περασατε ?

Εμεις πηγαμε στο χωριο μου και δεν πηραμε υπολογιστη επειδη δεν πιανει καλα το ιντερνετ....

Η Μαρια μου ειναι καλα, Δοξα το Θεο, αλλα δεν πινει παλι γαλα... μιλαμε για γευμα απο 60 γρ. μεχρι το μεγαλυτερο 90 γρ. !!!!!!!!!

Πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να μην την πιεζω...

Κοριτσια οσες δινετε ξενο γαλα τι θηλες χρησιμοποιειται???? και ποιο νουμερο, με ποσες τρυπες??? Σκεφτομαι μηπως φταιει αυτο ....

Z0PNp2.png

27-12-1996 ηρθε ο πριγκηπας μου...

29-01-2011 ηρθε η πριγκιπισσα μου...

DKASp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...