Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

ρε μαρουσκακιιιιιιιιι..θα σε μαλωσω τωρα...τι ειναι αυτα που λες κοριτσι μου?ακους εκει ποιον ενδιαφερει τι ωρα κοιμαται ο φανης και ποσες φορες ξυπναει για πιπι και δεν σημαζευεται...εμας ενδιαφερει...εδω δεν ειμαστε μονο για τα χαρωπα και τα ευχαριστα..ειμαστε για να πουμε τους προβληματισμους μας, τα ζορια μας, το μακρυ μας και το κοντο μας...η περιοδος της εγκυμοσυνης τελειωσε..γεννησαμε...τα μωρα μας μεγαλωνουν...τι πρεπει να γινει να το κλεισουμε το μαγαζακι???

αααα ολα και ολα μαρουσκακι...αχ βρε χαζουλη να ησουν εδω να σε κανω μια αγκαλιτσα!

αλλαγη θεματος...βαρεθηκα να μαλωνω...χιχιχι

αρχισατε τα γελακια κοριτσαρα μου???αααααααχ να τον βγαλεις καμια φωτο τον ορθιουλη μας να καμαρωσουμε κι εμεις το ομορφο χαμογελακι του!!!

ααααχ η κοιλια μου γουργουριζει..ασχετο αλλα νηστικο αρκουδι δεν σκεφτεται!χαχαχα

πισω στα δικα μας!!!

βικυ το μωρο γελαστουρα χαχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοο!!!

νικακι εχεις πμ και πολλα φιλακια και γαργαριστα γελακια απτον ζεβρακο!αλλα προηγειται το μαριαντακι μας!!!

μαριααααααααα πολλες ρουφηχτες φιλαρες σε πιπιλα, εφουλα που απο τωρα κανει ερευνα αγορας για το νυφικο της και σε σενα..γιατι εισαι μια γλυκα!!!μουατς

μαρουσκακιιιιι και σε σενα πολλα διαδυκτιακα φιλια!!!σε σενα και στα ζουζουνια που σε τρελαινουν αλλα αυτη η τρελα ειναι ολα τα λεφτα!!!

επισης πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσακια που δυστηχως δεν εχουμε συναντησει και να ευχηθω Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα γεματο αγαπη, υγεια και οικογενειακη γαληνη!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α επισης πρεπει να σας πω πως σημερα ο μικρος ξυπνησε 8 και μιση, εφαγε και 9 ξανακοιμηθηκε αγκαλιτσα με τη μαμα και τον μπαμπα και ξυπνησαμε ολοι μαζι 1 παρα τεταρτο...ελιωσα λεμεεεεεεεε!!!και το ταυτοχρονο ξυπνημα...τι ευτυχια Θεε μου!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!

IB5Vp2.png

καλη Ανασταση κοριτσαρα μου, να εχετε παντα υγεια και η αγαπη να πλημμυριζει το σπιτικο σας!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ακούς...

Καλή Ανάσταση κι από μένα λοιπόν σε όλες σας που από φέτος θα είναι ιδιαίτερη λόγω της έλευσης ενός θησαυρού στη ζωή καθεμιάς!

ακουω μωρομου!!!οβερ!χαχαχα

αν μπορεις παρε τηλ να τα πουμε

IB5Vp2.png

πειναωωωωωωωωωωωωω, θα φτιαξ ενα σαντουιτς...

εχουμε και λεμε...ντοματα, αγγουρακι, αλατακι ριγανιτσα!!!θελει καμια?κερναω χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

μαριαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ωχ ξελαρυγγιαστηκα...γκουχ γκουχ χαχχαα

IB5Vp2.png

μμμμμμ μιαμ μιαμ σλουρπ χλαπα χλουπα............πωπωωωωωωω σαν να ειχα να φαω κανα χρονο..χαχαχα τελικα τα πιο νοστιμα ειναι τα πιο απλα...και συνεχιζω χλαπ χλουπ (ιμοτικον που δεν αφηνει ουτε ψιχουλο να πεσει κατω) χαχαχχαχα

IB5Vp2.png

εφυγες μαρακι, δεν σε προλαβα...σνιφ σνιφ...εεεεμ μετα απο 1 τεταρτο που απαντησα...εκανα βολτουλες!

καλη Αναστα ση και σε σενα καλη μου, ν α χαιρεσαι τους αντρες σου και να τους καμαρωνεις!!!τα υπολοιπα τηλεφωνικως!!!

love you!!!!!!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

Καλη Ανασταση ευχομαι σε καθεμια σας ξεχωριστα.

Να χαιρεστε τις οικογενειες σας και να ειστε τρισευτυχισμενες!Να ξεχειλιζεται απο υγεια και αγαπη κοριτσαρες μου.Φιλακια στα μπουμπουκακια σας που θα ζησουν την πρωτη τους Ανασταση.:D:D:D:D:D:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

Βικυ και Αννουλα ευχαριστω πολυ πολυ για τα ομορφα λογια που ειπατε για το κοριτσακι μου :tongue::tongue: αλλα και τα δικα σας τα μπεμπονια ειναι απιστευτα....να μου τα φιλησετε!

Μαρουσκακι δε σε μαλωνω για αυτα που ειπες γιατι σου τα 'πε η Αννουλα μας οποτε Πασχαλιατικα μη σε μαλωσω κι εγω.Οχι μονο θελω να μαθαινω ποτε κοιμηθηκαν αλλα και περισοτερες λεπτομερειες...οσο αντεχεις να γραφεις εγω θα διαβαζω.Φιλακια καρδουλι μου.;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...