Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,εφτασα καλα!

H πτήση ήταν καλή αν και φυσούσε πάρα πολύ...

Ο πρινσελίνος-πεπελίνος κύριος στην πτήση...

Μιλησα με Μαριαεφη,ολα οκ με τα ισχυα του μικρου της,θα ειναι αυριο στη συναντηση!

Εστειλα μηνυμα στην Ευα,δεν ξερω αν θα ερθει. Καποια στιγμη με πηρε τηλ.αλλα κοιμιζα,μετα την πηρα αλλα δεν μπορουσε εκεινη!

Ανετ,εγω μαναρι μου θα κραταω το ζεβρακι! Χωραει μεχρι 3 η αγκαλια μου! :)ραντεβου αυριο!

Θα σκάσω μύτη με το μάρσιπο και μόνο!!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα ιντερνετικα...σε μερικες ωρες θα τα πουμε κι απο κοντα...προς τοπαρον εχω σκιστει στο σιδερο γκρρρρρρ, καλα να παθω αφου το ανεβαλα συνεχεια

κοριτσακια μου γλυκα ξερω πως αγκαλια με αγαπη χωραει τους παντες!!!δεν θα χωραγε τον ζεβριδακο?θα τα πουμε λοιπον απο κοντα...ως τοτε καλο ξημερωμα και ονειρα γλυκα!

εμεις με τον μαρσηπο γιατι το καροτσι μας ειναι γιγας και δεν :P

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα!

Φαντάζομαι ότι τώρα θα πίνετε όλες μαζί το καφεδάκι σας...

Μόνο να ξέρατε πόσο πολύ σας ζηλεύω...

Καλά να περάσετε και να βγάλετε πολλέ πολλές φωτογραφίες!!!

Μαρούσκα μου εμείς εδώ φρουροί στον βορρά φυλάμε τα τείχη!!!

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου γλυκειες, γυρισαμε, φαγαμε και τωρα κοιμομαστε στην αγκαλια του μπαμπα μας και ειπα "ευκαιρια ειναι"

η συναντηση μας εγινε και περασαμε απιστευτα ομορφα...συναντηθηκαν τα φιλαρακια και οι φιλεναδες τα ειπαμε...τα νινια ηταν απιστευτα φτου φτου

ο μικρος μας πεπελινος πρινσελινος το πανκακι μας ενας γλυκας ιδιος η μανουλα του, ο κρητικος πιπιλας ενας ζουζουνος μαγουλιθρας για τσιμπιμα, η μικρη μας εφουλα μια πανεμορφη δεσποινιδα και φοβερη φωτογραφος, η πριγκιπεσσα μας μαριαντουλα, με τα κορδελακια της σωστη κυρια, χαμογελα και υπνος ουτε που ακουστηκε το πουλακι μου!αλλα και αυτος που ακουστηκε (πεπελινος) ειχε ενα βραχνο κλαματακι ααααααχ τρελα!!!

η μαρια μας πολυ γλυκεια, κουκλα ευχαριστη και σαν να γνωριζομαστε χρονια!

βικακι και νικακι εσας σας ειχα παινεψει την προηγουμενη φορα χαχαχα

κοριτσια περασα υπεροχα, πολυ θα ηθελα να τα ξαναλεγαμε πριν την επιστροφη σας!!!

και ευχομαι καποια στιγμη να τα πουμε και με τις υπολοιπες!!!

φωτο μεσω ι μειλ γιατι η φωτογραφικη μου εχει κατι αναλυσεις ισα με τον ολυμπο χαχαχα

καλη Ανασταση να εχουμε και να χαιρομαστε τα παιδακια μας, να ειναι γερα, καλοτυχα, ευλογημενα, ευτυχισμενα και η ζωη τους να εχει μονο χαρες!!!

IB5Vp2.png

Αχ εχω ενα χαμογελο ικανοποιησης και χαρας σημερα...που δεν περιγραφετε...!Κοριτσια το καταλαβατε ποσο πολυ χαρηκα που συναντηθηκαμε και που γνωρισα τα μπουμπουκακια σας απο κοντα!Περασα υπεροχα και συγκινηθηκα που ειδα τα μωρακια σας στην αγκαλια πλεον :D! Μακαρι να το ξανακαναμε,ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα θα 'ταν super.

Τι να πρωτοπω.....

οι φιλες μου ειναι ολες κουκλες καταρχας και μετα τη γεννα πληρως ανανεωμενες!!!!!!!!!!!!

Μαρια χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα κι απο κοντα.Απο το καφε ειχαμε προιστορια,επιτελους τα ειπαμε κι απο κοντα.Καλε τι ομορφονιος ειναι αυτος που εχεις φτιαξει και καλοθρεμμενος,χαιρομαι πολυ για σενα Μαρακι μου.Καλα για την κορη τι να πω και κουκλα και φοβερα ησυχο παιδι,μπραβο.

Βικυ ενταξει ειχα δει φωτο αλλα ο πεπελινος ειναι κουκλος βρε παιδι μου απο κοντα ακομα πιο πολυ...τελειος,ενταξει ειναι λιγο γκρινιαρουλης αλλα ακομα και το κλαματακι ειναι γλυκα οπως και της Μαριας βεβαια...κλαινε τοσο γλυκα τα μαναρακια μου.

Αννα το ζεβρακι ειναι ολα τα λεφτα,παιδι μου τι γελια ειναι αυτα????ειναι απιστευτος....γελαει γαργαριστα και λιωνεις!!!

Λοιπον ξεκιναω να βαζω φωτο για να δουν και οι φιλες μας που δεν ηταν εκει με την ευχη να κανουμε μια συναντηση με ολομελεια συντομααααα!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Καλες μου φιλες!τι ωραια που ηταν!ειμαι τοσο χαρουμενη που τα καταφεραμε!γυριςαμε και το μυαλο μας ειναι ακομη εκει!θα ξαναμπω το βραδυ για αναλυτικες περιγραφες!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ζηλεύω...πολύυυυυυυυυυυυυυ!:D:D:D:D

εεε αντε κανονισε ταξιδακι...!:tongue: Να δουμε τον γιουλ απο κοντα....

Παω να βαλω φωτογραφιες στο prive γιατι εδω δεν μπαινουν λογω αναλυσης.

Φιλακια πολλα πολλαααααα.

1a0fd6e0b8.png

Eγραφα εγραφα και τελειωσε η μπαταρια απο το λαπιτοπι και παει το κατεβατο μου..

τωρα θα τα ξαναπω αλλα με συνοπτικες διαδικασιες..

ΖΗΛΕΨΑ ΚΙΕΓΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ,

να μας βαλετε φωτογραφιουλες να δουμε!!

την επομενη φορα θα ειμαστε και εμεις σιγουρα παρουσες!!

τα νεα μας απο το γιατρο που πηγαμε για το εμβολιο ειναι οτι ειμαστε μια χαρουλα, ψιλολιγνα κοριτσια, 5700 και 62,5 εκατοστα..

καλα κανω και τη λεω εγω χαρακα την κορη μου, χαχαχαχα

κατα τα αλλα ευτυχως το εμβολιακι, περασε και δε μας ακουμπησε, που λενε, ευτυχως ουτε πυρετος, ουτε τιποτα!!

ευχομαι σε ολες και στα μωρακια σας,

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,

να περασετε τελεια!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσαρες ουουυυυυυυυυ, ο ζεβριδης μολις ταβλιαστηκε...το προσπαθουσα απτις 22:30...εκλεινε τα ματακια...σε λιγο τα ανοιγε και σηκωνε το μπουγελοφατσακι του και με κοιτουσε, αμεσως μου χαμογελουσε και οταν εβλεπε πως του χαμογελαω κι εγω να τα κακαρισματα...βρε θα τον ρουφηξω καμια ωρα ασχημα και θα κλαιει χαχαχα

παντως κοριτσια σημερα δεν βαλαμε καθολου κ@λο κατω...με την επιστροφη στο σπιτι, μετα απο καμια ωρα ηρθαν οι μελλοντες νονοι (φερανε λαμπαδα (με παιχτη του ολυμπιακου...μαρουσκακι ακουυυυυυυυυς?χαχαχα), παιχνιδι και ενα προειδοποιητικο αυτοκινητου πως υπαρχει θησαυρος...ταζ..αχ γιατι να μην υπαρχει ζεβρακι χαχχαχα

μετα ηρθε το δικο μου βαφτηστηρι με οοοοοολη την οικογενεια...μου ανακατεψαν το σπιτι, μου ξυπνησαν το μωρο και μετα εφυγαν, μετα κοιμηθηκε για λιγο ο μπεμπης στο καροτσι..εγω βρηκα ευκαιρια να αποστειρωσω πιπιλες και μπεμπερο και να σου η γκρινια για την πιπιλα...αφου δεν την ενοιωθε στο στομα του ανοιξε το ματι...ε τον ντυνω κι εγω και παμε στο βαφτηστηρι γαι την επισκεψη Του Πασχα...τον μουρλενουν κι εκει..απο αγκαλια σε αγκαλια...τα μικρα να μαλωνουν ποιος θα τον παρει αγκαλια (κανεις δεν τον πηρε ομως) εφαγε 100 γρ και γυρισαμε στο σπιτικο μας...κι επιστρεφουμε στα παραπανω...πονηρα γελακια και παιχνιδακια...τελικα αφου δεν ελεγε να κοιμηθεο)τον εβαλα στη κουνια του, του ανοιξα το μουσικο παιχνιδακι, το χαζευε, ρουφουσε μανιωδως τη πιπιλα κι εκει που εβγαζε κραυγουλες ικανοποιησης ντοινγκ...ταβλα ο ζεβρακος!!!με την κουραση που εχει οχι 9 το πρωι...το μεσημερι τον κοβω να ξυπναει χαχαχαχα

αλλα ως εδω με τα δικα μας...σας ζαλισα...και το παω και με λεπτομερειες αχαχαχχααχα

λοιπον μαρουσκακι, κανονιστε να ερθετε αθηνα, η εστω εσυ και ο ορθιος...θα διωξουμε τον αννετο απτη κρεββατοκαμαρα (μη σου πω κι απτο σπιτι) και θα ειναι ολη δικη μας!ζουζουνια στη μεση και εμεις κους κους και μετα θα ζηλευουν οι υπολοιπες χιχιχι!!!

ελενη κουκλα μου οποτε θελεις και εχεις χρονο να κανονισουμε να βρεθουμε!!!

πολλα φιλακια στη ψυχουλινα που ειναι πολυ power, μπραβο το κουκλακι, ουτε πυρετουλη ουτε τιποτα, παντα τετοια!!!!

ιωαννα μουυυυυυυυυ, που εισαι κοριτσαρααααααααα?ταξιδι...παει τοχασα τελειως..τα ειχα που τα ειχα χαμενα, με τα ζουζουνια που ειδα σημερα τα χασα για τα καλα!!!

καλανα περασετε και καλη Ανασταση, φιλια στα αντρακια σου!!!

ευακι τι κριμα που δεν καταφερες να ερθετε κι εσεις

ααααααααααχ σταματησε το μυαλο μου, παω να κανω ενα μπανακι να πεσω γιατι με βλεπω να κοιμαμαι ορθια χαχαχχαχα

αλα απορω με τον εαφτο μου...με 5 ωρες υπνο πως στεκομαι...παλαιοτερα ηθελα 15 χεχεχε!!!

αντε καληνυχτα, ονειρα γλυκα, καλη ξεκουραση, καλη Ανασταση, Καλο Πασχα με υγεια αγαπη ευτυχια!!!

σας φιλω ολες πολυ πολυ γλυκα!!!

και περασα υπεροχααααααααααααααααααααααααα, μη ξεχνιομαστε χαχαχα

IB5Vp2.png

Λοιπόόόν!:P

Επανήλθα δριμύτερη!

Στις 11.10 σκάω μύτη με τον γελαστό στο μέρος της συνάντησης και συναντώ την Μαρία με τον κ. πιπίλα μας στο καρότσι και το Εφάκι από δίπλα!!! Ένοιωθα σα να την ήξερα χρόνια!

Ανεβαίνουμε πάνω στον 4ο και βλέπουμε την Νίκη να μας χαιρετά από το βάθος....

Καθόμαστε στο τραπέζι και δεν καταλαβαίνουμε πότε περνάει η ώρα....

Ο κ.πιπίλας, η Μαριάντα και το ζεβράκι σε κάποια φάση κοιμόταν όλοι μαζί και ο γελαστός βαστούσε Θερμοπύλες....

Νίκη, τι κουκλάκι που είναι η Μαριάντα σου!!!!

Μαρία μου, τι κ. πιπίλας φουσκομαγουλίθρας είναι αυτός!!!!

Άννα μου, το ζεβράκι τι χαμογελαστός!!!

Αααααααα!!! Ξέχασα να πω ότι ο γιος μου έκανε τρελά χαμόγελα στην Άννα που του μιλούσε όλο γλύκα!!!

Και όπως μπορείτε να καταλάβετε ήμουν η μόνη που έκοψα βόλτες μπας και κοιμηθεί ο γελαστός αλλά μπαααααααα.....:D

Το μωρό μπιμπελο της συνάντησης: Μαριάντα

Το μωρό φουσκομαγουλίθρας: κ. πιπίλας Κρητίκαρος

Το μωρό γελαστούρα: ζεβράκι

το μωρό ανήσυχο πνεύμα: γελαστός πεπελίνος-πρινσελίνος

Ο πεπελινόσπορος κοιμάται επιτέλους και η μανούλα σερφάρει...:P

Κι εμείς σήμερα ποπό δε βάλαμε κάτω....

Μετά την συνάντησή μας ξαναβγήκαμε το βράδυ.....:rolleyes:

Και κατά τις 11.30 αφού γυρίσαμε από την εκκλησία-βόλτα ξεδιπλώσαμε την βραχνή και γοητευτική μας φωνή( με πιάνεις Αννετάκι, έτσι;), κλάψαμε κανένα 10λεπτο γοερά λόγω κούρασης(τίποτα δεν μας έκανε καλά:-() και ταβλιαστήκαμε, oh yes!!!

Η αλήθεια είναι ότι εδώ στα πεθερικά μου γίνεται πανικός....11 ξαδέφια μαζεμένα...ανάστα ο Κύριος, δηλαδή....

qwlrp3.png

Υπέροχες οι φωτογραφίες κοριτσάκια μου!Πότε είχατε κοιλίτσες, πότε ήρθανε τα νινιά σας, πότε έγιναν 3-4 μηνών (κοντεύει κι η Μαριαντούλα, Νικάκι μου!!!).:P:p:p

Πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί να λέμε μαμαδοπράματα, αλλά είπαμε, επιφυλάσσομαι για του χρόνου!;);)

Εγώ τα έχω παίξει κι 1 βήμα πέρα από το ''τα έχω παίξει''!Τόσες μέρες με τα παιδιά σπίτι, το σπίτι είναι σαν να έχω κάνει αντι-γενική καθαριότητα, και με την κούραση από επισκέψεις νονών κι ό,τι αυτές συνεπάγονται ένα ράκος!Χθες πρωί κοιτούσα 3 δικά μου κι 1 της αδερφής μου που κάνει για 3!!!Πότε ανοίγουν τα σχολεία, οέο?Ο Αντρίκος μας για 2 μέρες κοιμόταν και κανα 2 ωρο μες στη μέρα αλλά χθες με τον κόσμο και τις επισκέψεις σε βαφτιστήρα γυρίσαμε στο παλιό κακό 45λεπτο.Στις 5 το πρωί που έτρωγε το αγόρι μου το φίλησα στο μάγουλο και χαμογέλασε μες στον ύπνο του και δεν ήταν τυχαίο γιατί το έκανα 4 φορές, τον κάτσιασα ξημερώματα!Μεγάλωσε, φούσκωσε, άρχισε να γελάει με κραυγούλες...:P:p:p:p:p:p:p:p Η καλύτερή του?Να μην ασχολούμαι με τίποιτε άλλο, παρά μόνο να τον κοιτάω στα μάτια κια να μιλάμε...Έτσι και μιλήσω στο τηλέφωνο, γκρίνια!Έτσι και κοιτάξω τηλεόραση γκρίνια, ερωτευμένος σφόδρα κι αυτός...Τι μοιραία γυναίκα πια κι εγώ...:tongue::tongue::tongue:

Ο Φανούλης ξανακόλλησε πάνω μου, ο γλυκός μου, αλλά είναι τόσο πουτίγκας που δε μπορώ να μην τον κατσιάζω κι αυτόν!!!Ευτυχώς ο Γρηγόρης έχει το μεγάλο του αδερφό και μ' έχει γραμμένη!!

Δεν έμπαινα αυτές τις μέρες γιατί δεν είχα κουράγιο να γράψω και γιατί όλα μου φαίνονταν ανούσια...έλεγα τι να γράψω τώρα, τι ώρα κοιμήθηκε ο Αντρέας, ποιον τον νοιάζει, σκασίλα τους και τέτοια!Αυτό όντως νοιάζει μόνο εμένα αλλά αυτά που λέω εγώ ανούσια είναι το καθημερινό μεγάλωμα και τα καθημερινά κατορθώματα των παιδιών μας κι αυτά ποτέ δεν είναι ανούσια!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...