Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

νικακι, ακυρο το θεμα πιπιλα, πολυ μικρες, πολυ βαρια τα κουφετα και γενικα εχανε με το τουλι

παραγγελια καναμε απτη θεια του κουμπαρου σε τιμη χονδρικης μπομπο κορωνα πριγκιπα!!!ο πριγκιπας μου!!!ααααααχ ποσο πολυτον αγαπω δεν μπορω να πω...

α ο μπαμπας μας σημερα μαςπηρε δυο συνολακια το ενα με μπουφανακι και το αλλο με λιονταρακι, καμηλοπαρδαλη και τι αλλο????????ζεβρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!χαχαχαχα

μεγεια σου θησαυρουλη μου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Αννετάκι μου μια χαρά ο ζεβράκος παίδαρος!

Πήγαμε κι εμείς στον παιδίατρο σήμερα...είμαστε 5600 και 61,5 πόντους...από κιλά είμαστε σταθερά στο 25% και στο ύψος ανεβήκαμε από το 20% στο 50%. Όλα καλά ευτυχώς...

Μετά πήγα στην συνάντηση του συνδέσμου θηλασμού Ελλάδος...ήταν πολύ ωραία όλες οι κοπέλες πολύ καλές και γλυκομίλητες μας βοήθησαν να ξαναμπούμε στο στήθος!!!Βέβαια τώρα το βράδυ πήγα να την ξαναταίσω αλλά με το που πήγαινα να την ξαπλώσω γκάριζε...δυστυχώς δεν υπάρχει στάση για όρθιο θηλασμό...:tongue:...κι αφού μαλώσαμε και ψιλόεκνευρίστικα την έδωσα στον μπαμπά της να την ταίσει και να την κοιμίσει γιατί είχα χάσει εντελώς την ψυχραιμία μου...

Ακόμη προσπαθώ να ξαναβρώ την ψυχραιμία μου...ειλικρινά δεν ξέρω γιατί εκνευρίστικα τόσο πολύ...

Κορίτσια να ρωτήσω εσας που θηλάζετε...έχετε εξάψεις???έχει εδώ και ενάμισι μήνα που καίγομαι στο σπίτι είμαι με τιραντάκια (πολλές φορές ανοίγω λίγο την μπαλκονόπορτα και στέκομαι μπροστά για να δροσιστώ) και όταν βγαίνω έξω δεν παίρνω κάν μαζί μου πανωφόρι...ακόμη και σήμερα που ανεβήκαμε στον Χορτιάτη και είχε μόλις 2,5 βαθμούς (είδαμε και χιόνια!!!!) φορούσα το μπλουζάκι μου και μια ελαφριά ζακετούλα...Μου είπαν ότι είναι από την έλλειψη περιόδου...ισχύει αυτό???

Εμένα δε με βολεύει το σημείο συνάντησης μου πέφτει λίγο μακριά από Θεσσαλονίκη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

I3hdp3.png

Οκ λοιπον,αλλαγη μερους για χαρη της Κρητικοκερκυραιας! Αννα,μια χαρα ο ζεβρακος!εγω μολις απολαυσα εναν βραδινο θηλασμο! Αχ,ρε κοριτσια,ετσι κοιμισμενος που ρουφουσε ειχε μια φατσουλα...μου χαϊδευε και το στηθος...τι ευτυχια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα!

Αννετάκι μου μια χαρά ο ζεβράκος παίδαρος!

Πήγαμε κι εμείς στον παιδίατρο σήμερα...είμαστε 5600 και 61,5 πόντους...από κιλά είμαστε σταθερά στο 25% και στο ύψος ανεβήκαμε από το 20% στο 50%. Όλα καλά ευτυχώς...

Μετά πήγα στην συνάντηση του συνδέσμου θηλασμού Ελλάδος...ήταν πολύ ωραία όλες οι κοπέλες πολύ καλές και γλυκομίλητες μας βοήθησαν να ξαναμπούμε στο στήθος!!!Βέβαια τώρα το βράδυ πήγα να την ξαναταίσω αλλά με το που πήγαινα να την ξαπλώσω γκάριζε...δυστυχώς δεν υπάρχει στάση για όρθιο θηλασμό...:tongue:...κι αφού μαλώσαμε και ψιλόεκνευρίστικα την έδωσα στον μπαμπά της να την ταίσει και να την κοιμίσει γιατί είχα χάσει εντελώς την ψυχραιμία μου...

Ακόμη προσπαθώ να ξαναβρώ την ψυχραιμία μου...ειλικρινά δεν ξέρω γιατί εκνευρίστικα τόσο πολύ...

Κορίτσια να ρωτήσω εσας που θηλάζετε...έχετε εξάψεις???έχει εδώ και ενάμισι μήνα που καίγομαι στο σπίτι είμαι με τιραντάκια (πολλές φορές ανοίγω λίγο την μπαλκονόπορτα και στέκομαι μπροστά για να δροσιστώ) και όταν βγαίνω έξω δεν παίρνω κάν μαζί μου πανωφόρι...ακόμη και σήμερα που ανεβήκαμε στον Χορτιάτη και είχε μόλις 2,5 βαθμούς (είδαμε και χιόνια!!!!) φορούσα το μπλουζάκι μου και μια ελαφριά ζακετούλα...Μου είπαν ότι είναι από την έλλειψη περιόδου...ισχύει αυτό???

Εμένα δε με βολεύει το σημείο συνάντησης μου πέφτει λίγο μακριά από Θεσσαλονίκη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γεια σου τζενακι μου, η μικρη κοριτσαρος ε?λεπτη, ψηλη...χαρα στον αντρα που θα την παρει!!!

οταν θηλαζα υδρωνα λες και δουλευα οικοδομη!:P

μωρε δεν ειμαστε απο πετρα...και η υπομονη εχει τα ορια της...ευτυχως που την ταιζει και ο συζυγος και ξελαμπικαρεις λιγο..εμενα ο δικος μου τον ταισε 2 φορες, εκανε κατι τεντωματα ο μικρος και απο τοτε ουτε να το συζητησει...κατι πρεπει να του ταξω μαλλον..σεξ μηπως?χχαχαχαχα

ομμμμμμμμμμ ομμμμμμμμμμμ τζενακι παμε μαζι κοριτσι μου για να φυγει ο εκνευρισμος...ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ;)

IB5Vp2.png

Οκ λοιπον,αλλαγη μερους για χαρη της Κρητικοκερκυραιας! Αννα,μια χαρα ο ζεβρακος!εγω μολις απολαυσα εναν βραδινο θηλασμο! Αχ,ρε κοριτσια,ετσι κοιμισμενος που ρουφουσε ειχε μια φατσουλα...μου χαϊδευε και το στηθος...τι ευτυχια!

απιστευτη εικονα!!!!!!!!!

στο ιατρειο ηταν μια μανουλα με τηνκορουλα της και την θηλαζε...μολις την εβγαλε απτο κουβερτακι που ητανσ κεπασμενη βλεπω μια τρισευτυχισμενη φατσουλα αλλο πραγμα!!!:tongue:

ηταν και πανκακι η σκ@τουλα χαχαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Τζενακο πηγες στη συναντηση της LLL;Μπραβο!εγω οσες φορες παω νοιωθω πολυ ζεστα!εχουμε κι εδω ομαδα.Τι σου ειπαν για το αιμα;ξαναειδες αιμα τωρα που προσπαθησες;κι εγω ζεσταινομαι και ας εχω περιοδο...:)

qwlrp3.png

βικακο καληνυχτα κοπελαμου αρχισα να κουτουλαω, παω για ξαπλες

πολλα φιλια σε σενα και στα ζουζουνια και με το καο να μας ερθετε

IB5Vp2.png

Καλημέρα!

Μου είπαν ότι δεν πειράζει το αίμα (εάν δεν είναι σε πολύ μεγάλη ποσότητα) το μωρό γιατί έχει τα ίδια "συστατικά" με το γάλα...μου έδειξαν και μια καινούργια στάση θηλασμού που μάλλον μας βόλεψε και επίσης πως να την κάνω να ανοίγει καλά το στοματάκι της...

Σήμερα το πρωί την τάισα μόνο από το στήθος!!!Ακόμη δεν έχω δεί αίμα ίσως να οφείλεται και στο ότι την έβαλα κοιμισμένη στο στήθος και οι κινήσεις της ήταν πολύ πιό ήρεμες απ'ότι όταν είναι ξύπνια...

Κορίτσια μου σε λίγο θα πάει ο σύζυγος το λάπτοπ στον γιατρό και δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ...

I3hdp3.png

Καλημέρα!

Μου είπαν ότι δεν πειράζει το αίμα (εάν δεν είναι σε πολύ μεγάλη ποσότητα) το μωρό γιατί έχει τα ίδια "συστατικά" με το γάλα...μου έδειξαν και μια καινούργια στάση θηλασμού που μάλλον μας βόλεψε και επίσης πως να την κάνω να ανοίγει καλά το στοματάκι της...

Σήμερα το πρωί την τάισα μόνο από το στήθος!!!Ακόμη δεν έχω δεί αίμα ίσως να οφείλεται και στο ότι την έβαλα κοιμισμένη στο στήθος και οι κινήσεις της ήταν πολύ πιό ήρεμες απ'ότι όταν είναι ξύπνια...

Κορίτσια μου σε λίγο θα πάει ο σύζυγος το λάπτοπ στον γιατρό και δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ...

Μπράβο!

Μακάρι να συνεχίσεις έτσι...ήθελα να στο πω αυτό για το αίμα αλλά φοβόμουν μην ακουστώ υπερβολική....ο καθένας το παίρνει και διαφορετικά...Να που βρήκες την άκρη...Όποιος θέλει και ψάχνεται τα καταφέρνει....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Μ. Πέμπτη, ώρα 11.00 πμ στο Athens Metro Mall-άγιος Δημήτριος

1)vasdeli

2)mariaefi (ξαναπηρα το θαρρος χιχιχι)

3)annete

νικακιιιιιιιι περιμενουμε να δουμε το ονομα σου στα τεφτερια

IB5Vp2.png

Μ. Πέμπτη, ώρα 11.00 πμ στο Athens Metro Mall-άγιος Δημήτριος

1)vasdeli

2)mariaefi (ξαναπηρα το θαρρος χιχιχι)

3)annete

4)Nikaki (είπε το ναι στο fb, δεν μπόρεσε να μπει εδώ λόγω...φόρτου εργασίας! Αχ,αχ,αχ Μαριαντάκι μας, τι κάνεις στην μανούλα!

qwlrp3.png

καλησπερα κοριτσιααααααα

αν και δεν ημουν καλα απτα αξημερωτα γιατι ο αντρας μου εκανε σαν σεληνιασμενος...μιλησα με το μαρουσκακι και με καλμαρε...τον επιασα και μιλησαμε και με το καλο τον εφερα στα νερα μου...πρεπει να πεφτει πολυ ζηλιααααααααααα χαχαχχα

τελος παντων, αχ αυριο η μεγαλη μεραααααααα τι καλα!!!

καφεδακι, μπεμπονια και κους κους!!!θα παρει καμια καροτσι?μπα ε?γιατι λεω εγω τωρα, αν θελω να παω τουαλετα ποια αγκαλια θα κραταει δυο ζιζανια?και το δικο μου δεν καθεται σε ησυχια χαχαχαχαχα

αλλα καλη θεληση και αγαπη να υπαρχει και ολα γινονται!!!

αγαπες μου ραντεβου αυριο, θα μιλησουμε για την ακριβη τοποθεσια συναντησης!!!

σας φιλω προς το παρον κι εσας που θα δω κι εσας που δεν θα δω (καλα θα ηταν να τα λεγαμε ολες μαζι) πανικος θα γινοταν!!!!!:tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

Αννετακι λιγο ο αναδρομος λιγο η πανσεληνος λιγο η ζηλεια(πολυ δηλαδη τι λιγο τεσπα)λογικο να σεληνιαζεται...κανε λιγο υπομονη γιατι εκει που ολη σου προσοχη ηταν στραμμενη πανω του τωρα σε μοιραζεται με τον μπεμπουλη οποτε ειναι ενα σοκ δεν ειναι???Αγκαλιτσες πολλες πολλες ειναι το γιατρικο αν υπαρχει χρονος φυσικα!;);)

Θα τα πουμε αυριο απο κοντα...φιλαααακια πολα πολααααα

Εγω θα ερθω με καροτσι γιατι δεν δουλευει αυριο ο καλος μου και θα με φερει εκεινος.Ελα με οτι σε βολευει εγω παντως τον κραταω ευχαριστως για να πας τουαλετα.

Χθες ηταν μια μερα ονειρο!!!!!!Γκρινια,γκρινια και παλι γκρινια και δεν κοιμοταν με τιποτα,εκει που γλαρωνε σ' ενα λεπτο το ματι γαριδα παλι!!!!Τεσπα περασε...σημερα ειναι πιο ηρεμη!Δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο που την ταλαιπωρει.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...