Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

βικακι για μενα η ωρα ειναι σουπερ

αντεθα μετραω τις μερες τωρα!

με τη μαρια εχεις μιλησει καθολου?χαθηκε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

Ο γιοκας μου σχολειο και το μπεμπακι παιζει στο παρκο του ..

Εγω για συναντηση κοριτσια δυσκολο ...μενω αρκετα μακρυα απο το κεντρο και δεν οδηγω και το βραδυ αναχωρουμε για Λαμια για 4 μερες και πρεπει να ετοιμασω το συμπαν ..

Ελπιζω ολα τα μπεμπακια μας να ειναι καλα ....

Φιλια ειδικα στην Ελενη και στην Ηλιαννα που ειχαμε καιρο να τους δουμε ....Αχ ξεκιναω και εγω δουλεια ...κλαψ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

βικακι για μενα η ωρα ειναι σουπερ

αντεθα μετραω τις μερες τωρα!

με τη μαρια εχεις μιλησει καθολου?χαθηκε

Η Μαρία θα είναι στο Κορωπί, νομίζω, όλη τη Μ. Εβδομάδα. Κάτι μηνύματα ανταλάξαμε, θα της πω για την συνάντηση αν και δεν νομίζω να την βολεύει το μέρος!

Kαλημέρα!

Είχαμε ένα ήσυχο βράδυ....

Βέβαια χθες πήγαμε μια επίσκεψη και τι το θέλαμε....ρε κορίτσια, αυτό το παιδί έτσι και βγει από την βολή του παθαίνει κάτι....καλά, δεν το συζητάμε να κοιμηθεί μέσα στο αυοκίνητο....το έχω εγκαταλείψει να το ελπίζω...και αν κοιμηθεί αμέσως ξυπνάει όταν σταματάμε....:-(

Στο σπίτι που πήγαμε να τον θηλάζω, να τον έχω αγκαλιά....τίποτα....είχε έρθει η ώρα του να κοιμηθεί , βλέπετε και αν δεν είναι στο πορτ μπεμπέ του μπρούμητα που να κοιμηθεί....σκληρό καρύδι ο γελαστός....:cool:

Τελικά με τα χίλια ζόρια και αφού παλέψαμε κοιμήθηκε.....ωραία λέω κιεγώ θα τον πάω κοιμισμένο στο σπίτι....Αμ, δε....

Άντε πάλι μια από τα ίδια, έτσι όπως είχε ξενυχτήσει....τελικά πάω να τον βάλω μυρίζω....κακά. Άντε να τον αλλάξω και μετά τραβάει και έναν συγυρισμένο εμετό.....ήμουν να με κλαίνε οι ρέγκες. Περιττό να σας πω ότι σκυλομετάνοιωσα για την επίσκεψη....11.30 η ώρα μέχρι να ησυχάσει ο γελαστός....ευτυχώς ξύπνησε μόνο στις 4 και μετά στις 9.30 και τώρα ξανακοιμάται....

Επίσης δεν κάθεται πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ στο ριλάξ....ούτε για ένα γάλα να ζεστάνω.....:-(

Ώρες ώρες φτάνω στα όρια της απόγνωσης...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημεραααα κοριτσια καλη εβδομαδα να εχουμε...

Λοιπον εμενα μου ειναι το ιδιο τι κεντρο τι Φωκιωνος απλως θα με φερει το taxi λιγο πιο περα...(αληθεια με το μαρσιππο επιτρεπεται να μπεις σε ταxι η να παρω το καροτσι??) αφου σε βολευει Βικυ πιο πολυ τελεια!Αννετακι κι εσυ δεν εχεις προβλημα με Φωκιωνος???Να δουμε και η Ελενη ομως μηπως τα καταφερει αν τη βολευει...

Παντως η ωρα ειναι μια χαρα...αχ τι καλα που θα βρεθουμε:D

αν και θα 'θελα να 'μαστε ολες...που θα παει ομως θα τα καταφερουμε καποια στιγμη!

Αννετακι πολυ ωραιο το θεμα τελειοοοοοοο.........αντε θα μας τα πεις απο κοντα με λεπτομερειες.Με τι θα ερθεις??

1a0fd6e0b8.png

Καλημεεεεερουδιαααα βικακι μου.

Μη μου στεναχωριεσαι μερα ηταν και περασε,να δεις που σημερα θα ειναι αγγελουδι...θα δεις...!Οπου κι αν τον βαλλεις δεν καθεται???εγω αμα της αλλαξω κατι και πεσει το ματακι της σε κατι ενδιαφερον καθεται για 5 λεπτα μετα δυσανασχετει!τουλαχιστον να καθοταν 2 λεπτα να ζεστανεις το γαλατακι αχ αχ πεπελινο γιατι ταλαιπωρεις τη μανουλιτσα???

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Ο γιοκας μου σχολειο και το μπεμπακι παιζει στο παρκο του ..

Εγω για συναντηση κοριτσια δυσκολο ...μενω αρκετα μακρυα απο το κεντρο και δεν οδηγω και το βραδυ αναχωρουμε για Λαμια για 4 μερες και πρεπει να ετοιμασω το συμπαν ..

Ελπιζω ολα τα μπεμπακια μας να ειναι καλα ....

Φιλια ειδικα στην Ελενη και στην Ηλιαννα που ειχαμε καιρο να τους δουμε ....Αχ ξεκιναω και εγω δουλεια ...κλαψ..

κριμα που δεν μπορεις...ευκαιρια να γνωριζομασταν...:(

δεν πειραζει αλλη φοοορα!

καλο ταξιδι να περασετε υπεροχα.

1a0fd6e0b8.png

Καλημεεεεερουδιαααα βικακι μου.

Μη μου στεναχωριεσαι μερα ηταν και περασε,να δεις που σημερα θα ειναι αγγελουδι...θα δεις...!Οπου κι αν τον βαλλεις δεν καθεται???εγω αμα της αλλαξω κατι και πεσει το ματακι της σε κατι ενδιαφερον καθεται για 5 λεπτα μετα δυσανασχετει!τουλαχιστον να καθοταν 2 λεπτα να ζεστανεις το γαλατακι αχ αχ πεπελινο γιατι ταλαιπωρεις τη μανουλιτσα???

Τι να σου πω ρε Νίκη....

Παράπονο το έχω μια φορά να φάω σαν άνθρωπος...

Αλλά ας μην γκρινιάζω....γερός να είναι και όλα αυτά θα ξεχαστούν όπως και με τον Παύλο μου....:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αν υποψιαστώ ότι και σήμερα δε θα πετύχω καμιά και θα δω dancing with the stars...μα 2 μέρες χωρίς παιδιά και καμιά δε μπαίνει:(:(:(. Ο μικρός κοιμήθηκε και βαριέμαι μόνη μου, γιατί λείπει κι ο Γιώργος!Καλά, πρωτομανούλες, σας καταλαβαίνω που κουράζεστε καμιά φορά με τα μωράκια σας.Εγώ μόνο με τον Αντρίκο δεν ήξερα τι να τον κάνω να περάσει το δίωρο που είναι ξύπνιος, ενώ όταν είναι και τα άλλα, περνά γρήγορα η ώρα!Λίγο κοιτάει τα μεγάλα και χαζεύει, λίγο τον παίζουν αυτοί, λίγο Ηρακλής και άθλοι, κάτι γίνεται.Εγώ μόνη μέχρι και βιβλίο του διάβασα.Κορίτσια, έπαθα πλάκα με το παιδί μου τη διάνοια (χαχα).Μα αντέχει 20 λεπτά να ακούει ιστορίες:shock::shock::shock: χωρίς ούτε γκουκ, τι καλά να γίνει κι αυτό βιβλιοφάγο σαν τα άλλα 2!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Μαρουσκακι μου...

λοιπον το dancing δεν το βλεπω αλλα κανουμε zapping με τον Τολη για να πετυχουμε τον Σαμαρα!τι γελιο εχει θεε μου απα πα!

Τωρα που εχει αρχισει να παρατηρει περισσοτερο και να βλεπει αυτα που της δειχνεις περναει η ωρα πριν ομως ηταν πιο δυσκολο!Μεσα στην πολυκατοικια εχω μια φιλη που το παιδακι της ειναι 2 χρονων ,οποτε πηγαινουμε η ωρα περναει νεροοοο...ειναι αυτο που λες Μαρουσκακι μου λιγο θα χαζεψει μαζι του,λιγο θα ακουσει τις κουβεντουλες μας,λιγο θα παιξει μαζι της ο μικρος...οσο γινεται βεβαια γιατι ειναι κι αυτος μικρουλης και δεν κατααλβαινω πως περασε η ωρα;)

Τωρα πρεπει να 'χουν ερθει τα μπομπιρακια σου τα καταπληκτικα...

για αλλη μια φορα χθες με επηρεασες θετικα...κ με συμβουλεψες χωρις να το ξερεις...!

Την ωρα που μπηκες στο καφε κι εγραφες για τις μοναξιες...ετοιμαζομουν να σου απαντησω γιατι κρατουσε ο μπαμπας την μπεμπα.Ξφνικα ομς ακουω κατι τσιριδες και παω μεσα...κλαμα να δεις και δεν ξεραμε και γιατι,τι κουνηματα,τι γλυκολογα τιποτα(ηταν καθαρη και χορτατη)!Ετσι λοιον λεω βρε λες???Την παιρνω παμε στο δωματιο και αρχιζω να της διαβαζω το λυκο και τα 7 κατσικακια....με το που τελειωσε το παραμυθι κοιμηθηκε η Μαριαντα κι εγω ετριβα τα ματια μου....σ' ευχαριστω

1a0fd6e0b8.png

Τι να σου πω ρε Νίκη....

Παράπονο το έχω μια φορά να φάω σαν άνθρωπος...

Αλλά ας μην γκρινιάζω....γερός να είναι και όλα αυτά θα ξεχαστούν όπως και με τον Παύλο μου....:D

Εχεις δικιο βρε πουλακι μου...τι να πω που τα λες μονη σου!Οταν τα περνας βγαζεις καπνους απο τα αυτια μετα τα θυμασαι και γελας...υπομονη!

Εγω χθες τη ζυγισα και μετα καθομουν κι εκλαιγα απο χαρα που ειναι υγιης και μεγαλωνει...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαρουσκακι μου...

λοιπον το dancing δεν το βλεπω αλλα κανουμε zapping με τον Τολη για να πετυχουμε τον Σαμαρα!τι γελιο εχει θεε μου απα πα!

Τωρα που εχει αρχισει να παρατηρει περισσοτερο και να βλεπει αυτα που της δειχνεις περναει η ωρα πριν ομως ηταν πιο δυσκολο!Μεσα στην πολυκατοικια εχω μια φιλη που το παιδακι της ειναι 2 χρονων ,οποτε πηγαινουμε η ωρα περναει νεροοοο...ειναι αυτο που λες Μαρουσκακι μου λιγο θα χαζεψει μαζι του,λιγο θα ακουσει τις κουβεντουλες μας,λιγο θα παιξει μαζι της ο μικρος...οσο γινεται βεβαια γιατι ειναι κι αυτος μικρουλης και δεν κατααλβαινω πως περασε η ωρα;)

Τωρα πρεπει να 'χουν ερθει τα μπομπιρακια σου τα καταπληκτικα...

για αλλη μια φορα χθες με επηρεασες θετικα...κ με συμβουλεψες χωρις να το ξερεις...!

Την ωρα που μπηκες στο καφε κι εγραφες για τις μοναξιες...ετοιμαζομουν να σου απαντησω γιατι κρατουσε ο μπαμπας την μπεμπα.Ξφνικα ομς ακουω κατι τσιριδες και παω μεσα...κλαμα να δεις και δεν ξεραμε και γιατι,τι κουνηματα,τι γλυκολογα τιποτα(ηταν καθαρη και χορτατη)!Ετσι λοιον λεω βρε λες???Την παιρνω παμε στο δωματιο και αρχιζω να της διαβαζω το λυκο και τα 7 κατσικακια....με το που τελειωσε το παραμυθι κοιμηθηκε η Μαριαντα κι εγω ετριβα τα ματια μου....σ' ευχαριστω

:P:p:p:p:p:p Πολύ χαίρομαι που εν αγνοία μου βοήθησα το μωρουλίνι σου να κοιμηθεί!!Χθες σκυλοβαριόμουνα, καλά που με πήρε η Αννέτ και μιλήσαμε!!!!

Βικάκι, κι εγώ γι' αυτό δε θέλω να πάω πουθενά, γιατί σκέφτομαι το μετά!Τρέμω που έχω να πάω στη βαφτιστικιά μου απόγευμα και τι τον κάνεις τον κύριο!!!:confused::confused::confused:

Σήμερα πήγαμε για βαφτιστικά με την ψυχή στο στόμα, έβρεχε και το μωρό στο σπίτι με το μεγάλο του Γιώργου.Ρε κορίτσια, 10.10 κοιμήθηκε, 10.55 έκλαψε.Ευτυχώς 10.50 είχα γυρίσει, ουφ, τι τυράννια...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλησπερα κοριτσουδια και μπεμπονακια!!!

βικυ μια χαρα ειναι το μερος, θα μπουμε βεβαια στο μετρο αλλα την ωρα εκεινη δεν νομιζω να γινεται ο χαμος...μαρακι ουουυυυυυυυ θα τα πουμε την πεμπτη απο κοντα!!!

σας φιλω και σας σκεφτομαι, εμεις ετοιμαζομαστε για την παιδιατρο, εχουμε εμβολιο, αχ Παναγιτσα μου ας μη καταλαβει τιποτα το πουλακι μου και το βασικοτερο ας μη κανει πυρετουλη!

τα υπολοιπα με την επιστροφη μας!

IB5Vp2.png

αχ βρε κοριτσια μου, γιατι πρωιιιι???:-(:-(:-(

δυστυχως,μου ειναι αδυνατο να λειψω απο τη δουλεια

και ηθελα τοσο να σας γνωρισω απο κοντα κ τα κουκλια σας...

κριμα κριμα κριμα..

την αλλη φορα,ελπιζω να τα καταφερουμε κιεμεις..

78xyp2.png

RUAmp3.png

γεια σας κουκλες μου!

ιωαννα μου καλο ταξιδι να εχετε και να περασετε σουπερ!!!

ελενη μου κριμα μωρε, κοιτα εμεις οι αθηναιες μπορουμε να συναντηθουμε και απογευμα καποια στιγμη, ευα νικακι τι λετε εσεις?

λοιπον τα νεα μας τωρα

απο της 02:00 και μετα αντιβιωση τελος...ζητωωωωωωωωω

η παιδιατρος τον βρηκε μια χαρα και αν ακουω πως δυσκολευεται λιγο τα ρουθουνακια μας ειναι στενα και γιαυτο...οποτε ορος το βραδυ πριν το μπανακι και ρουφηγμα επισης...ενταξει για καμποσες μερες θα του βαζω και το πρωι αφου ολοκληρο βραδυ μπορει να εχει κανα μυξονι...ειμαστε 6250 και 60 εκατοστα, ακριβως στη μεση των μετρησεων (αχ δεν θα γινουμε φασουλες κριμα χαχαχα), ο μικρος τη στγμη που τον ακροαζοταν ξεραθηκε στο γελιο (γαργαλιοταν το πουλακι μου) και μαζι με κεινον κι εμεις (και η γιατρος), τον σηκωσε ορθιο να δει αν στηριζεται και ο ζεβριδακος μου εκανε βηματακια προς το μερος της και εβαλε το ποδι του στην κοιλια της για να σκαρφαλωσει πανω της...ξαφνιαστηκε η γυναικα...ξεσπασε σε γελια και του ελεγε "που θες να πας μπεμπουλη χαχαχα" γελουσε ο μπεμπης δυνατα και συμπληρωνε εκεινη " εισαι πολυ μικρος για να γελας ετσι" και να τα γελια!!!

εντελει ειμαστε υγειεστατοι και πολυ πολυ ζωηροι...με ρωτουσε αν κοιμαται καλα και μεσα στην μερα. γιατι τοσο ζωηρα μωρα δυσκολευονται...εμεις ομως εχουμε το ονομα και αλλοι την χαρη χαχαχαχα ονοματα δεν λεμε χαχαχαχα

και φτανουμε στο εμβολιο...με το τσιμπιμα δυσανασχετησαμε και με το φαρμακο κλαψαμε κελαριστα για μια στιγμη...μετα παραπονακια και πριν ακομη φυγουμε τον πηρε ο υπνος στη αγκαλια μου...ηρθαμε σπιτι, ξυπνησε εφαγε μονοκοπανια τα 170 γρ γαλα (μπανακι δεν καναμε) και κοιμαται του καλου καιρου...θερμοκρασια 36,5, μακαρι να μη δουμε πανω απο 37

αυτα απο μας, σας στελνουμε πολλα γλυκα φιλια μαζι με αμετρητα αγκου και δυνατα γελακια!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...