Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια!Ξέρεις, θα κάναμε αυτό που τη μια μέρα τα παιδιά πάνε στο ένα σπίτι και τα προσέχει η μια μαμά και την άλλη στο άλλο και την άλλη όλοι μαζί!Καλά, ο Γρηγόρης θα χαιρόταν πάρα πολύ με τον Παύλο, άλλωστε 1 χρόνο έχουν διαφορά!!Ναι, ήμασταν Πήλιο, στον Άη-Γιάννη, κι ήταν μια καταπληκτική παραλία, ρηχά και καθαρά πώς τη λέγανε...:confused::confused::confused:

Αχ, τι καλά που θα ήταν...Δυστυχώς εδώ πέρα από μια κοπέλα που απέκτησε ένα μωράκι και αυτή τώρα δεν έχω κανέναν...όλους μου τους φίλους τους άφησα στην Αθήνα ή στην Αλεξ/πόλη....

Από τον 'Αη Γιάννη περάσαμε....εμείς μέναμε στο Λεφόκαστρο....

Σκέτο ολικής?Εμένα επειδή βγαίνει πολύ...ολικής το κάνω 50-50...

Εμάς μας αρέσει!!!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ξυπνάει ο Πειναλέων!!:P:p:p:p

Εμένα μόλις κοιμήθηκε και πάλι! Είχε ξυπνήσει στις 7 και δεν άντεξε πάνω από ώρα.....είχαμε και ένα πολύ καλό βράδυ!

Πάω κι εγώ για μπανάκι! Γεια σου Μαρούσκα μου....

qwlrp3.png

Επαναφέρω το ζήτημα της συνάντησης.

Ποιες είναι μέσα για Μ.Πέμπτη;( δεν βρήκα το πινακάκι της Ανετ)

1)vasdeli

2) Nikaki

Aν μπορείτε στη Φ. Νέγρη θα με βόλευε πάρα πόλυ!!!

Ελένη, για πρωί λέμε...

qwlrp3.png

Καλημερουδιαααα Βικυ σε προλαβα????Τι κανετε???κοιμαται ακομα ο πεπελινος ?

Εμενα μου ξυπνησε στις 8 σημερα και πριν απο λιγο ξαναγλαρωσε και κοιμηθηκε!!!!Χθες την εβαλα πρωτο βραδυ στην κουνια της και ολα καλα!!:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

1)vasdeli

εχω χασει επεισοδια κ δεν μπορω να προσανατολιστω..

που θα γινει η συναντηση?

και τι ωρα?

ισως μπορεσουμε κιεμεις....

(συμπεριλαμβανονται κ μπεμπακια ελπιζω..);)

78xyp2.png

RUAmp3.png

εχω χασει επεισοδια κ δεν μπορω να προσανατολιστω..

που θα γινει η συναντηση?

και τι ωρα?

ισως μπορεσουμε κιεμεις....

(συμπεριλαμβανονται κ μπεμπακια ελπιζω..);)

Καλημεεερα

εννοειται με τα μπεμπακια μας,για να γνωριστουν επιτελους!

Δεν εχουμε πει μερος νομιζω :confused: sorry αν τα 'χω μπερδεψει, προσπαθουμε να κατασταλαξουμε στη μερα καταρχας...μακαρι να τα καταφερετε...εσενα κεντρο σε βολευει ή Φωκίωνος??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε????Δεν ξερω αν με θυμαστε αλλα εχω χαθει τελειως....1ξεκινησα δουλεια εδω και ενα μηνα σχεδον και δεν προλαβαινω τιποτα 2αλλαξαμε εταιρια και μεχρι να μας την περασουν μας αλλαξανε τα φωτα και 3 ο μικρος εχει ξεκινησει μαλλον να βγαζει δοντακια εχουν πρηστει και ασπρισει παρα πολυ τα ουλα του με αποτελεσμα να κλαιει συνεχεια....εκει που κοιμοταν απο νεογεννητο τωρα ξυπναει σιγουρα 2φορες και θηλαζει απο μιση ωρα..Ευτυχως παρα την κουραση εχω καταφερει και εχω κρατησει τον θηλασμο αποκλειστικα ακομα..εχω παρει και θηλαστρο και αντλω στην δουλεια..επισης απο το τρεξιμο στην δουλεια εχω χασει 3κιλα παει ερεψα τελειως.....ελπιζω να ειστε καλα και εσεις και τα μωρουλια σας...πολλα φιλια σε ολες...

1)vasdeli

2) Nikaki

Ελένη, για πρωί λέμε...

qwlrp3.png

Αν υποψιαστώ ότι και σήμερα δε θα πετύχω καμιά και θα δω dancing with the stars...μα 2 μέρες χωρίς παιδιά και καμιά δε μπαίνει:(:(:(. Ο μικρός κοιμήθηκε και βαριέμαι μόνη μου, γιατί λείπει κι ο Γιώργος!Καλά, πρωτομανούλες, σας καταλαβαίνω που κουράζεστε καμιά φορά με τα μωράκια σας.Εγώ μόνο με τον Αντρίκο δεν ήξερα τι να τον κάνω να περάσει το δίωρο που είναι ξύπνιος, ενώ όταν είναι και τα άλλα, περνά γρήγορα η ώρα!Λίγο κοιτάει τα μεγάλα και χαζεύει, λίγο τον παίζουν αυτοί, λίγο Ηρακλής και άθλοι, κάτι γίνεται.Εγώ μόνη μέχρι και βιβλίο του διάβασα.Κορίτσια, έπαθα πλάκα με το παιδί μου τη διάνοια (χαχα).Μα αντέχει 20 λεπτά να ακούει ιστορίες:shock::shock::shock: χωρίς ούτε γκουκ, τι καλά να γίνει κι αυτό βιβλιοφάγο σαν τα άλλα 2!!!:tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλησπερααααααααααααααααααα, σας ελειψααααααααααααα?

εχθες δεν ειχα ιντερνετ, σημερα ασχοληθηκα με περι μπομπο και πρσκλητηρια γιατι μαλλον θα τα φτιαξω μονη μου!!!και οικονομικα και με πολυ αγαπη!!!

και το θεμα???πιπιλες!!!χαχαχα αφου πλεον δεν αποχωριζομαστε την ατιμη!!

μαρουσκακι μοναχουλι εισαι μωλε?να σε παρω τηλ?

1)vasdeli

2) Nikaki

3) Aννετ (περιμενω πως και πως):tongue:

Ελένη, για πρωί λέμε...

να συνενοηθουμε και την ωρα κοριτσια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ωραία!!!:D

Μέχρι στιγμής είμαστε λοιπόν τρεις...

1)Annete

2)Nikaki

3)vasdeli

Και αν κατάλαβα βολεύει η Φ. Νέγρη;Ακόμη πιο ωραία!!! Ή υπάρχει αντιπρόταση; Να την ακούσουμε!!!

Τι λέτε κατά τις 11πμ; Είναι καλά;

Μαρούσκα, και τώρα ι θα κάνουμε δίχως βαρβάρους που λέει και ο ποιητής;:D:D:D:tongue:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...