Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μεγάλη αποτυχία η χθεσινή προσπάθεια με τις ψευδοθηλές...Την βάζω πρώτα στο αριστερο (αυτό με το αίμα) και στο 4ο-5ο χαζορούφηγμα (γιατί δεν μπορούσε να πιάσει καλά λόγω του μπιμπερό) της φεύγει από το στόμα και αντί για γάλα ήτανε γεμάτη με αίμα...ανατρίχιασα μόλις το είδα και εννοείται ότι δεν την ξαναέβαλα και μόνο στην ιδέα ότι ταίζω στο μωρό μου το αίμα μου αηδιάζω...

Μετά την έβαλα στο δεξί στήθος και αφού δώσαμε μια μάχη που συνοδευόταν από καλοπιάσματα και γλυκόλογα δικά μου και τσιρίδες της μικρής κατάφερε επιτέλους να ανοίξει το στόμα της καλά και να πιάσει όλη τη θηλή...έλα μου όμως που το μαμημένο το στήθος δεν έτρεχε τόσο γρήγορα όσο το μπιμπερό και έπρεπε η δεσποινίς να κουραστεί για να φάει (σε αυτό προσθέστε και τα ήδη σπασμένα νεύρα της μικρής) έγινε χαμός...μου πήρε 10-15 λεπτά να την ηρεμήσω...

Και μέσα σε όλα αυτά μου κάνει φασαρία ο σύζυγος γιατί ταλαιπωρώ το μωρό...Φανταστείτε εμένα με τα στήθη έξω με το ένα χέρι να σκουπίζω το αίμα από το στήθος, με το άλλο να προσπαθώ να ηρεμήσω το μωρό το οποίο έκλαιγε με λυγμούς και να ακούω τον σύζυγο που είχε χάσει την υπομονή του γιατί δεν άντεχε να ακούει το μωρό να κλαίει...

Έχει δίκιο?Μηπως θα πρέπει τελικά να τα παρατήσω για χάρη του μωρού μου?

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα εεε οχι και μας επρηξες...απλως εγω δε μπορω να σε βοηθησω καπως,σε θαυμαζω ομως που προσπαθεις και υπομενεις πονο και γκρινια για χαρη της μπεμπουλας.Φιλακια στην ταλαιπωρημενη μανουλα.

Καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια να εχετε ενα υπεροχο Σ/Κ σας αφιερωνω αυτο το τραγουδι που μου αρεσει πολυ.

:D:D

1a0fd6e0b8.png

Μπαίνω στα πεταχτά πριν στεγνώσω μαλλί, ο Αντρίκος κοιμάται και το σπίτι γυαλίζει ως τη Μ. Δευτέρα που γυρνάνε τα μεγάλα:P:p:p

Τζενάκι, είσαι ηρωίδα που παλεύεις με τόσο πόνο κι είναι και το πρώτο σου παιδάκι, μπράβο κι από μένα!!!!Αφού δε σας βγαίνει με το στήθος, εγώ θα έλεγα να κάνεις υπομονή και να συνεχίσεις να δίνεις το ΔΙΚΟ ΣΟΥ γαλατάκι με το μπιμπερό γιατί μην ξεχνάμε ότι-ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ κιόλας!!-σε 1 μήνα τα γεύματα γάλακτος θα μειωθούν λόγω κρέμας και φρούτων οπότε...άντεξες 4 μήνες το βρίσκω κρίμα να τα παρατήσεις τώρα!Όσο για τον Κιμωνάκο, σαν όλους τις άντρες κάτω από πίεση (κλάμα μωρού δηλαδή)καταρρέει, μη σκας!!!;););) Επίσης, δε θέλω χαζά ότι μας έπρηξες, άλλωστε γι' αυτό είναι οι φίλες (για μένα είστε φίλες!!)όχι μόνο για να λέμε χαζά, έτσι?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν το βλέπω!!!

Έριξα κάτι ύπνους άλλο πράμα...από τις 7 μέχρι τις 10.10!!!Η μικρή κοιμόταν από τις 6 αλλά την ξύπνησα για μπανάκι και φαγάκι...τώρα μόλις την ξάπλωσα για νανάκια...

Ευχαριστούμε πολύ...Γίναμε κι όλας 4 μηνών???πως περνάει ο καιρός...

Κι εγώ σας θεωρώ φίλες μου γι'αυτό μοιράζομαι τον πόνο μου και τις χαρές μου μαζί σας...

Σήμερα βγήκε η Βέφα από μέσα μου και έφτιαξα ροξάκια, για πρώτη φορά τολμώ να πώ ότι βγήκαν αρκετά καλά αλλά έχω ένα σπίτι και ειδικά μια κουζίνα άστα να πάνε...

I3hdp3.png

Kαλημέρα!

Τζενάκι, είσαι ηρωίδα που παλεύεις με τόσο πόνο κι είναι και το πρώτο σου παιδάκι, μπράβο κι από μένα!!!!Αφού δε σας βγαίνει με το στήθος, εγώ θα έλεγα να κάνεις υπομονή και να συνεχίσεις να δίνεις το ΔΙΚΟ ΣΟΥ γαλατάκι με το μπιμπερό γιατί μην ξεχνάμε ότι-ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ κιόλας!!-σε 1 μήνα τα γεύματα γάλακτος θα μειωθούν λόγω κρέμας και φρούτων οπότε...άντεξες 4 μήνες το βρίσκω κρίμα να τα παρατήσεις τώρα!Όσο για τον Κιμωνάκο, σαν όλους τις άντρες κάτω από πίεση (κλάμα μωρού δηλαδή)καταρρέει, μη σκας!!!;););) Επίσης, δε θέλω χαζά ότι μας έπρηξες, άλλωστε γι' αυτό είναι οι φίλες (για μένα είστε φίλες!!)όχι μόνο για να λέμε χαζά, έτσι?

Once again you speak my mind!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σου ρε Βικάκι-αδερφάκι!!Να το ξαναπώ πόσο κρίμα είναι που δε μένουμε κοντά???Περιμένω να ξυπνήσει ο μικρός (έφαγε 4.15 τελευταία φορά) κι έχω βαρεθεί στο πεντακάθαρο σπίτι, χωρίς φωνές χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

1). Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2). Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3).Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 εκ-κοριτσάκι-37η βδ

4). leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5). vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

6). Αννέτ-Γέννησε-07.01.11-καισαρική-2640γρ, 49 εκ- αγοράκι-39η βδ 4 ημέρες

7). evagpf-Γέννησε-09.01.11-φυσιολογικά-3330 γρ, 53 εκ-αγοράκι-38η βδ 5ημέρες

8 ).Joa-Γέννησε-11.01.11-καισαρική-3200 γρ, 50 εκ-αγοράκι-38η βδ 3 ημέρες

9). Stellinula-Γέννησε-20.01.11-καισαρική-3450γρ-αγοράκι-38η βδ 6ημέρες

10). Liana87-Γέννησε-24.01.11-καισαρική-3770 γρ-αγοράκι-40η βδ 1 ημέρα

11).fangri1523-Γέννησε-25.01.11-φυσιολογικά-3010 γρ, 47 εκ- αγοράκι-38η βδ 4 ημέρες

12).christina_mak-Γέννησε-25.01.11-καισαρικη-3050 γρ-αγοράκι

13).may23-Γέννησε 25.01.11-φυσιολογικά-3440γρ-κοριτσάκι-40η βδ

14). Βarbie-babies-Γέννησε-29.01.11-φυσιολογικά-2850γρ, 52 εκ-κοριτσάκι-38η βδ 3 ημέρες

15)Νικάκι-Γέννησε-05.02.11-καισαρική-2500γρ-κοριτσάκι

Bρε πως πέρασε ο καιρός!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Βικάκι-αδερφάκι!!Να το ξαναπώ πόσο κρίμα είναι που δε μένουμε κοντά???Περιμένω να ξυπνήσει ο μικρός (έφαγε 4.15 τελευταία φορά) κι έχω βαρεθεί στο πεντακάθαρο σπίτι, χωρίς φωνές χαχα!

Καλημέρα!

Μαρούσκα μου κι εσύ στο Πήλιο ήσουν το 2007, πουλί μου;

Τι καλά να είμασταν κοντά...Εγώ δεν έχω κανέναν εδώ για μια υποτυπώδη βοήθεια....:-(

qwlrp3.png

Τζενάκι, αυτό είναι το κακό με τος μαγειρικές...λερώνεις!!Εμένα μου έφερε από Κατερίνη ο άντρας μου 5 κιλά λευκό αλεύρι και 5 κιλά ολικής και θα κάνω ψωμάκια που θα πάει σύννεφο!Σκέτα, με ελιές, αλλά όχι με δεντρολίβανο που ενώ εγώ το λατρεύω τα παιδιά το σιχαίνονται!Μετά πώς να το χάσω αυτό το 1,5 ρημαδόκιλο, ε πώς???:mad::mad::mad::mad:

Γεια!Ξέρεις, θα κάναμε αυτό που τη μια μέρα τα παιδιά πάνε στο ένα σπίτι και τα προσέχει η μια μαμά και την άλλη στο άλλο και την άλλη όλοι μαζί!Καλά, ο Γρηγόρης θα χαιρόταν πάρα πολύ με τον Παύλο, άλλωστε 1 χρόνο έχουν διαφορά!!Ναι, ήμασταν Πήλιο, στον Άη-Γιάννη, κι ήταν μια καταπληκτική παραλία, ρηχά και καθαρά πώς τη λέγανε...:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...