Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

ολες κανετε β επιπεδου 21η εβδομαδα ..εμενα η γιατρος θελει να την κανουμε 24η εβδομαδα και εχω ποοοοολυ καιρο μπροστα μου ακομη ..

Jenny στην Αθηνα παντως αρκετα σουπερ μαρκετ το εφαρμοζουν το προγραμμα αυτο ..το carrefour σιγουρα...αν σε βολευει καλυτερα κοιτα το..

το κόστος για την γιογκα δεν ειναι και πολυ αν αναλογιστεις οτι θα το κανεις μονο για λιγους μηνες ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολες κανετε β επιπεδου 21η εβδομαδα ..εμενα η γιατρος θελει να την κανουμε 24η εβδομαδα και εχω ποοοοολυ καιρο μπροστα μου ακομη ..

Jenny στην Αθηνα παντως αρκετα σουπερ μαρκετ το εφαρμοζουν το προγραμμα αυτο ..το carrefour σιγουρα...αν σε βολευει καλυτερα κοιτα το..

το κόστος για την γιογκα δεν ειναι και πολυ αν αναλογιστεις οτι θα το κανεις μονο για λιγους μηνες ..

εμενα ηθελε αυτη την εβδομαδα αλλα ο γιατρος θα λειπει και γυρναει στις 25 οποτε με εβαλε στις 30 που θα ειμαι 22η εβδ συνηθως μεχρι τοτε γινετε...απο οτι ξερω τουλαχιστον αλλα ειναι και θεμα γιατρου εγω στην 24η θα κανονιζω την καμπυλη ζαχαρου απο οτι μου ειπε.

joa μεχρι ποτε θα δουλευεις λες?

λεω να δουλευω πρωτα ο θεος μεχρι 20/12 αμα αντεχω και μπορω για να κατσω περισσοτερο μετα ,στην 1η εγκυμοσυνη δουλευα μεχρι 38η εβδομαδα ...αναμενεται να γεννησω 5-10/1 (καισαρικη)

εγω καμπυλη σακχαρου θα κανω στην 26η εβδομαδα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

vasdelaki πως περνας στην μανουλα σου?

θυμησε μου ποτε πας για το β επιπεδου?

Μια χαρά τα περνάω, σήμερα ήρθε και ο μπαμπάς μας!

Εγώ θα κάνω Β' επιπέδου όταν θα έχω συμπληρώσει και την 23 βδομάδα, μετά του Σταυρού!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

λεω να δουλευω πρωτα ο θεος μεχρι 20/12 αμα αντεχω και μπορω για να κατσω περισσοτερο μετα ,στην 1η εγκυμοσυνη δουλευα μεχρι 38η εβδομαδα ...αναμενεται να γεννησω 5-10/1 (καισαρικη)

καλημερα!!

πωπω θα την παλεψεις βρε θηριο??

μπραβο!

αντε να κανεις σημερα το υπερηχο!να μας πεις τα νεα μετα!

Μια χαρά τα περνάω, σήμερα ήρθε και ο μπαμπάς μας!

Εγώ θα κάνω Β' επιπέδου όταν θα έχω συμπληρώσει και την 23 βδομάδα, μετά του Σταυρού!!!

αντε να περασει και αυτο!

και εγω σημερα παω ΙΚΑ να περασω επιτροπη για την αδεια και ειναι και μακρια....ουφ!

ειναι εκτος Ηρακλειου το νεο ΙΚΑ οποτε καταλαβαινεις...

Καλημερα Μαριαεφη ..

στο ΙΚΑ πας να σου γραψει αδεια ???ολα καλα θα πανε ..

Οσο για την αδεια δεν μπορω να κανω διαφορετικα ..για να μπορεσω να κατσω μετα περισσοτερο με το μωρο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα Μαριαεφη ..

στο ΙΚΑ πας να σου γραψει αδεια ???ολα καλα θα πανε ..

Οσο για την αδεια δεν μπορω να κανω διαφορετικα ..για να μπορεσω να κατσω μετα περισσοτερο με το μωρο ..

δεν θα παρεις το εξαμηνο?

την αδεια μου την γραφει ο γιατρος μου και εγω απλα την καταθετω στο ΙΚΑ μετα περναω απο επιτροπη και μετα απο 2-3 μερες πληρωνομαι.Ειναι πιο λιγα τα λεφτα αλλα τα παιρνω τουλαχιστον γιατι ο εργοδοτης μου εχει προβληματα απο οτι εχω καταλαβει και ετσι δεν θα με πληρωνε το μισθο μου οποτε...και βεβαια πανω απο ολα εχω προβληματα και καθομαι δεν καθομαι ετσι χωρις λογο.

Διαφημίσεις

τελεια μαζι θα γεννησουμε!!

γυρω στις 20/12 υπολογιζουμε εμεις Πρωτα ο Θεος!

εχω σκοπο να παρω και το εξαμηνο ..και την προηγουμενη φορα το ειχα σκοπο αλλα τελικως πηρα τους 4 απο τους 6 μηνες ..

αλλα η κοπελα που θα με αντικαθιστα απο οτι καταλαβα ξεκιναει προσπαθειες εξωσωματικης και αμα μεινει εγκυος το βλεπω να μου κοβουν την αδεια μου...ελπιζω να προλαβω να τελειωσω την αδεια μου πριν μεινει εγκυος η συναδελφος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Αυριο θα πάω στον γιατρούλι και μάλλον θα δούμε και το φύλλο του αν μας κάνει την χάρη!!!

Εσείς τι κάνετε?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...