Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Τζένη, διάβασα στη βίβλο του θηλασμού ( The womanly art of breastfeeding) 2 περιπτώσεις:

1) συμβαίνει συνήθως στις πρωτομανούλες επειδή κάποιοι γαλακτοφόροι πόροι πρήζονται απότομα και παρασύρουν μαζί τους και αγγεία που έχουν αίμα...

Λέει ότι σταματά σε 1 βδομάδα με το που καταλαγιάζουν οι γαλακτοφόροι πόροι και εδραιώνεται η γαλουχία

2)υπάρχουν κάποιες σπάνιες περιπτώσεις που το αίμα δε σταματά και ρέει μαζί με το γάλα. Λέει να επικοινωνήσεις με το γιατρό για να ανιχνευθεί η αιτία της αιμορροιας....Τι να σου πω....για πάρε και καμιά σύμβουλο....

Μαρούσκα βάστα γερά!

Ρε παιδιά, τι έχει πάθει ο πεπελίνος και χε.... το σύμπαν; Κάθε φορά του αλλάζω και φανελάκι γιατί ανεβαίνουν μέχρι τις μασχάλες....:shock:

Επίσης όλα τα παιδιά κάτι πιπιλάνε ή πιπίλα ή δάχτυλο, εμένα πιπιλάει το σεντόνι σαν γατί!!! Ελεος! Το έχετε ξαναδει αυτό;:shock:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζένη, διάβασα στη βίβλο του θηλασμού ( The womanly art of breastfeeding) 2 περιπτώσεις:

1) συμβαίνει συνήθως στις πρωτομανούλες επειδή κάποιοι γαλακτοφόροι πόροι πρήζονται απότομα και παρασύρουν μαζί τους και αγγεία που έχουν αίμα...

Λέει ότι σταματά σε 1 βδομάδα με το που καταλαγιάζουν οι γαλακτοφόροι πόροι και εδραιώνεται η γαλουχία

2)υπάρχουν κάποιες σπάνιες περιπτώσεις που το αίμα δε σταματά και ρέει μαζί με το γάλα. Λέει να επικοινωνήσεις με το γιατρό για να ανιχνευθεί η αιτία της αιμορροιας....Τι να σου πω....για πάρε και καμιά σύμβουλο....

Μαρούσκα βάστα γερά!

Ρε παιδιά, τι έχει πάθει ο πεπελίνος και χε.... το σύμπαν; Κάθε φορά του αλλάζω και φανελάκι γιατί ανεβαίνουν μέχρι τις μασχάλες....:shock:

Επίσης όλα τα παιδιά κάτι πιπιλάνε ή πιπίλα ή δάχτυλο, εμένα πιπιλάει το σεντόνι σαν γατί!!! Ελεος! Το έχετε ξαναδει αυτό;:shock:

Το ξαναλέω, ότι βάζουν το χέρι στο στόμα ΔΕ σημαίνει απαραίτητα ότι θα βάζουν το δάχτυλο αργότερα,είναι στη στοματική φάση τα παιδιά,δηλαδή ανακαλύπτουν τα πάντα με το στόμα;) Βίκυ, εμένα ο Γρηγόρης ακόμη βάζει την άκρη του παπλώματος στο στόμα για να κοιμηθεί κι είναι 5;);););)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημεραααααααα

ημερα καθαριοτητος σημερα και ειμαι με τον πολωνο ταβανατο πανω κατω για να ειμαστε στην ποδια της καθαριστριας...

Σημερα δεν κοιμηθηκαμε καλα (Vasdeli & φαγκρι μην βαρεσετε)κοιμηθηκε στις 9.30 και ξυπνησε 12 για αγκαλιτσα και 3 για γαλα και 7.30 για γαλα παλι και ξυπνημα...καλομαθα δυο μερες που κοιμοταν σερι και χθες μου κακοφανηκε...τωρα παιρνει ενα υπνακι ακομη..

Φαγκρι την μερα που ρωταγες τις προαλλες κοιμαται 30-1 ωρα αναμεσα σε καθε γευμα . τρωει ανα 3 ωρες (χρονομετρημενες αν περασει λεπτο απο το ωραριο του γινεται χαμος...)

Αννετακι μου τι κανει το ζεβρακι μας ?θα συναντηθειτε με την φιλεναδα σήμερα ?

Vasdeli μου ευχαριστουμε για το περιοδικο οντως πολυ καλο το αρθρο με την εισαγωγη στερεων αλλα εγω κολλησα με τις ιστοριες και κυριως απο τις μαμαδες διδυμων!!!

τζεννακι μου αχ πως τον νοιωθω τον συζυγο....κ εμενα μου εχουν κλεψει το πορτοφολι ...να πω αλλη μια φορα η μπουμπου απαιχτη..

Νικακι και το μαριαντακι υπναρου ???μεχριτις 10???καλοκοιμασαι και εσυ !!!!!

Φιλια και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πήρα νωρίτερα την Νόπη Πετρίδου και μου είπε αυτά που έγραψες κι εσύ Βίκυ σύν το ότι μπορεί να μην πιάνει πολύ καλά η μικρή και γι'αυτό να δημιουργείται πρόβλημα...θα δοκιμάσω να βάλω ψευδοθηλές κι ο Θεός βοηθός...

Την Δευτέρα έχουνε συνάντηση αλλά είναι στις 17.30 την ίδια ώρα που έχουμε ραντεβού στον παιδίατρο άν τελειώσω νωρίς θα πάω...το αστείο είναι ότι η συνάντηση είναι στο σπίτι της γυναίκας του γιατρού μας!!!

Ξέρετε τι με τρελαίνει???όταν ξυπνάει η μικρή και πηγαίνω πάνω από το κρεβατάκι της και μόλις με βλέπει γελάει...θέλω να την δαγκώσω...

Vasdelaki κι η δικιά μου τρώει τα πάντα πάνες, κουβέρτες, χέρια και προχτές έφαγε και λίγη νουτέλα που είχε ξεμείνει στο χέρι της μαμάς ;)

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα...Τόσο καιρό δεν είχες δοκιμάσει ψευδοθηλές?Λάθος θυμάμαι?Αν όχι, είναι σωτηρία αν τις δεχτεί το μωρό, έτσι είχα πάθει στο Φάνη (αλλά εμένα το αίμα ήταν από το στήθος εξωτερικά)και με τις ψευδοθηλές για 2-3 μέρες έθρεψαν οι πληγές και μετά όλα μέλι γάλα!Μακάρι να σας βολέψουν, να σταματήσει κι η ταλαιπωρία του θήλαστρου...

Πήγα γραφείο με σλινγκ όπου ο κυρ-Αντρέας σάπισε στον ύπνο:P:p:p:p

Ιωαννάκι, έτσι κοιμάται κι εμένα, γεύμα, κάθεται 2 ώρες,μετά 45 λεπτά ύπνος οπότε πάμε στο επόμενο γεύμα όταν ξυπνά!

Τα παιδάκια μου έφυγαν Κατερίνη κλαψ, σνιφ, λυγμ....:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Βικυ μια χαρα ο πεπελινος...μπραβο! Τα 'χεις κανονισει πολυ καλα και θα σου βγει το εννιαμηνο απο του χρονου οποτε super!!!

To περιοδικο πολυ καλο αν και το ξεφυλλισα μονο,θελω να το διαβασω πιο προσεκτικα,να δουμε ποτε???Καλα μη φωναζετε εσεις οι τριτομανουλες.....

Εγω της δινω πιπιλα αλλιως τα μασουλουσε ολα ...οτι βρισκοταν στο πεδιο βολης χαχαχα.

Ελπιζω να τα πουμε απο κοντα την Μ.Πεμπτη, φιλαααακια. :-):-)

1a0fd6e0b8.png

Αννετακι μουυυ κι εγω υπναρουυυυυυ ειμαι!!!:P

Για λιγο δε με προλαβες χθες...ελπιζω να τα πουμε απο κοντα,κανονισε να εισαι ξαπλα παλι!!!!!Πως πανε τα πονακια σου????Ξερω οτι θες πολυ να συναντηθουμε,πλακα σου κανω για το ξαπλα εεε!!

Τζεννακι τι γκαντεμια με το πορτοφολι και εχει και τρεξιμο για τη χαρτουρα παλι....!Μη μου συγχυζεσαι ομως εσεις να 'στε καλα και το μπουμπουκακι σας και ολα τα αλλα γινονται.Μα πες μου κανει μπουρμπουληθρες οντως????αχα αχ αχ τι ζουζουνι ειναι αυτο!!!!Ειναι το κατι αλλο...σε αφηνει να πιεις το καφεδακι σου και να σερφαρεις ειναι παιδι απο τα λιγα...!:cool:

Χεστο το τραγουδι βρε πουλακι μου,βαλε κανα ευθυμο!!!!!!!

Ιωαννα ναι φτιαχνω μαγουλακι κι εγω σαν τη μπεμπα...χαχαχα!Μακαρι ο μπεμπουλης σου να επανελθει στο προηγουμενο προγραμμα υπνου και να αφησει και τη μανουλα να ξεκουραστει!Θα μας ερθεις κι εσυ τη Μ. Πεμπτη?

1a0fd6e0b8.png

Εδώ με ξύπνιο Αντρίκο!

Εδω εδω.... αλλα εγω μολις σου εγραψα εξαφανιστηκα γιατι με φωναξε η Μαριαντουλα !Που με μυριστηκε πες μου????Μολις αγγιξα το πληκτρολογιο νιαου νιαου.....χαχαχαχα τεσπα....τωρα κοιμαται και θα κοιμαται ελπιζω ως τα ξημερωματα.

Τι καλα με το σλινγκ αψογα.Κοιτα να ξεκουραστεις τωρα που φυγαν τα ζουζουνακια σου κι ασε τα κλαψς κλαψς!!!(το χρειαζεσαι)

φιλαααααααααακιααααα

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα!!!!

Καλέ δοκίμασα με ψευδοθηλές αλλά τζίφος...λέω πάντως να ξαναδοκιμάσω...

Mε συγκινεί πραγματικά η επιμονή σου...νομίζω ότι θα τα καταφέρεις...για πες μας, με την ψευδοθηλή δεν βλέπεις αίμα;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...