Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

επισης να αναφερω πως σημερα ποναει πααααααααρα πολυ η κοιλια μου...οχι απο κρυωμα...σαν να πονανε τα σωθηκα μου...η μητρα...οι ωοθηκες...η τομη...ουτε και ξερω τι, (λετενα εχω καμια προπτωση? μη βαρατε, καλυτερα να πλεπω πρωτα το κακο και μμετα ολα καλα παρα το αντιθετο... ουφ αυριο θα ρωτησω την γιατρο επ ευκαιριας...

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανέέέτ......

Καλά έκανες και πήρες το θάρρος!!!:D:D:D

Όσο για το Γαλουχώ δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω....Εσύ θα σκέφτεσαι ότι και αυτό που έκανες ήταν πολύ σημαντικό!!! Εγώ το έστειλα γιατί έχει και ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα για την εισαγωγή των στερεών τροφών!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

επισης να αναφερω πως σημερα ποναει πααααααααρα πολυ η κοιλια μου...οχι απο κρυωμα...σαν να πονανε τα σωθηκα μου...η μητρα...οι ωοθηκες...η τομη...ουτε και ξερω τι, (λετενα εχω καμια προπτωση? μη βαρατε, καλυτερα να πλεπω πρωτα το κακο και μμετα ολα καλα παρα το αντιθετο... ουφ αυριο θα ρωτησω την γιατρο επ ευκαιριας...

Μήπως κρύωσες ρε μανάρι μου;:-(

qwlrp3.png

Ανέέέτ......

Καλά έκανες και πήρες το θάρρος!!!:D:D:D

Όσο για το Γαλουχώ δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω....Εσύ θα σκέφτεσαι ότι και αυτό που έκανες ήταν πολύ σημαντικό!!! Εγώ το έστειλα γιατί έχει και ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα για την εισαγωγή των στερεών τροφών!

το ξερω καλο μου, αλλα δεν ξεκολλαγε το ματι μου απο αυτα τα υπεροχα λιλιπουτια κεφαλακια :( που βυζαινανε...στεναχωρηθηκα πιο πολυ γιατι η παιδιατρος του αττικου μου ειπε ενα τεταρτο πριν το φαγητο ορος γιατι θα βγαζει το γαλα...και εγω του εριχνα ορο και κατευθειαν γαλα...οποτε σκεφτομαι πως ισως αδικα εκοψα το γαλατακι μου και οι εμετοι οφειλονταν στον ορο και οχι στο μαμισιο :cry::cry::cry:

απτην αλλη γιατι δεν εκανε το ξενο???

τελος παντων, ας μη τα σκεφτομαι

θα κατσω να το διαβασω με την ησυχια μου καποια στιγμη και να κρατησω σημειωσεις, ευχαριστω

Μήπως κρύωσες ρε μανάρι μου;:-(

οχι ρε βικακι, φυλαγομαι πολυ, λες να με γυροφερνει τιποτα και να χασω ξανα την συνατιση?α θα τρελαθω...

IB5Vp2.png

παω να ταισω τον μπομπιρα, σας φιλω θα τα πουμε αυριο μολις επιστρεψω

χαδακια σε ολα τα στρουμπουλα μαγουλακια!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αννετάκι, όχι δε θα κατέβουμε τελικά, γιατί είναι ταλαιπωρία και δε θέλω...Όταν πας σε σπίτι είναι καλά, αλλά εμείς που θα πηγαίναμε σε ξενοδοχείο με το μωρό είναι ψιλοταλαιπώρια.Οπότε μένουμε στα πάτρια, αλλά επιφυλάσσομαι για του χρόνου!

Βικάκι, καλή αρχή σήμερα, καλά σήμερα...λέμε τώρα!Ελπίζω ο πέπε να είναι κύριος!Όταν θα πηγαίνεις κανονικά από το μάη τι θα τον κάνεις??

Νικάκι, μια χαρά κοιμάται κι η πριγκήπισσά σου, και ναι, έχει σχέση το ότι είσαι κι εσύ φίλη του Μορφέα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελένη, κι όσες έχετε πεθερές και μάνες που χώνονται, αν μπορείτε με τρόπο απομακρύνετέ τις, γιατί θα φτάσετε να μαλώνετε με τα αντράκια σας για να ξεσπάσετε.Σας το λέει μια παθούσα που έμενε με πεθερά δίπλα για 3 χρόνια (και ο Φάνης και ο Γρηγόρης είχαν κολικούς κι εγώ τρελαινόμουν στο κλάμα, τυχαίο??).

Τζένη, ακόμη κοιμάστε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:?Πάω να ψάξω άμα βρω τίποτα για το αίμα στις θηλές...

Εμείς καλά, κοιμάται το πρωινό υπνάκι του και ναι, χθες κατάφερα να κοιμηθεί δίωρο:P:p:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα το πρωί μόλις άνοιξα τα μάτια μου ένιωσα την επιθυμία να ακούσω αυτό το τραγούδι κι έτσι θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας...

a9dIWOYmtcQ

Το λατρεύω αυτό το τραγούδι...άν μπορούσα την μικρή Νεφέλη θα την βάφτιζα...άτιμη κοινωνία...:tongue:

I3hdp3.png

Σας πληροφορώ ότι ναί χτές την ξύπνησα στις 10.15 κάναμε μπανάκι-μασαζάκι και μέχρι τις 10.50 είχε ξανακοιμηθεί!!!!Τώρα το πρωί άρχισε να νιαουρίζει κατά τις 6.30 αλλά την σήκωσα στις 7.10 και μέχρι τις 8 ήταν στο κρεβατάκι της και ξανακοιμόταν!!!!Και τώρα η μανούλα της πίνει το καφεδάκι της και σερφάρει στο ίντερνετ...

Βικάκι νομίζω ότι η αννέτ έχει δίκιο εγώ εδώ είμαι όλη μέρα μόνη μου με το μωρό πόση φασαρία μπορεί να κάνω???το περιβάλλον είναι πολύ ήρεμο και ήσυχο ίσως γι'αυτό...

Ναί δυστυχώς το αίμα τρέχει εσωτερικά μαζί με το γάλα...εξωτερικά οι θηλές δεν έχουν τίποτα...ούτε ο παιδίατρος δεν ξέρει από τι μπορεί να είναι...κι έτσι λέω μήπως τελικά φταίει η μικρούλα???μήπως σφίγγει πολύ τα ούλα της???'η πολύ απλά το στήθος μου δεν είναι φτιαγμένο για να γαλουχεί???

Θέλω τόσο πολύ να έρθω κι εγώ στη συνάντηση...έψηνα τον σύζυγο αλλά τώρα που χάσαμε τα λεφτά δεν γίνεται με την καμία...

Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει από το πρωί όλο κλαίω...μήπως φταίει η Νεφέλη???

I3hdp3.png

Αννέτ μου και η αδερφή μου είχε κάτι τέτοιους πόνους μέχρι και 6 μήνες αφότου γέννησε λόγω της καισαρικής...για πρόπτωση δε νομίζω απ'ότι ξέρω συνοδεύεται και από αιμορραγία...

Την αμαρτία μου την λέω ευχήθηκα αυτός που βρήκε-πήρε το πορτοφόλι να τα φάει στους γιατρούς γιατί δεν τα βρήκε σκόρπια είχε μέσα ταυτότητα και δίπλωμα εάν ήθελα μπορούσε να τα επιστρέψει...

Ωραία περνάω σήμερα...πίνω το καφεδάκι μου, βάζω αγαπημένες μουσικές στο youtube τι καλά να είχα και λίγη παρέα να τα μοιραστώ...:-(

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

το ξερω καλο μου, αλλα δεν ξεκολλαγε το ματι μου απο αυτα τα υπεροχα λιλιπουτια κεφαλακια :( που βυζαινανε...στεναχωρηθηκα πιο πολυ γιατι η παιδιατρος του αττικου μου ειπε ενα τεταρτο πριν το φαγητο ορος γιατι θα βγαζει το γαλα...και εγω του εριχνα ορο και κατευθειαν γαλα...οποτε σκεφτομαι πως ισως αδικα εκοψα το γαλατακι μου και οι εμετοι οφειλονταν στον ορο και οχι στο μαμισιο :cry::cry::cry:

απτην αλλη γιατι δεν εκανε το ξενο???

τελος παντων, ας μη τα σκεφτομαι

θα κατσω να το διαβασω με την ησυχια μου καποια στιγμη και να κρατησω σημειωσεις, ευχαριστω

Αννέτ, μην έχεις τύψεις....Δεν ωφελούν....

Και πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία!!! (στο δεύτερο παιδάκι!!!):P πρώτα ο Θεός αν θελήσετε να κάνετε....

Βικάκι, καλή αρχή σήμερα, καλά σήμερα...λέμε τώρα!Ελπίζω ο πέπε να είναι κύριος!Όταν θα πηγαίνεις κανονικά από το μάη τι θα τον κάνεις??

Ήλθον ,είδον και απήλθον!:D

Στις 8.30 έσκασα μύτη με τον γελαστό στο σχολείο...ευτυχώς είχε ησυχία γιατί είχαν πάει εκκλησία οι μαθητές. Υπέγραψα, χάρηκαν τον γελαστό(ο οποίος παρεμπιπτόντως έκανε ανελέητες τούφες στο μάρσιπο) και έφυγα με ταξάκι σαν κυρία!!! Μου έφυγε και το άγχος, πάει πέρασε και αυτό!!!

Μαρούσκα μου από 2 Μαίου θα είναι η πεθερά μου εδώ, θα τον θηλάζω το πρωί, θα φεύγω και θα αφήνω 1 γευμα. Απ' ότι κατάλαβα αντικείμενο δεν θα έχω, αφού τα μαθήματα έχουν τυπικά τελειώσει 12 Μαίου αρχίζουν οι Γενικές εξετάσεις, άντε καμιά επιτήρηση να κάνω και θα γυρνάω σπιτάκι μου! Έτσι δεν θα χάσω το 9μηνο τουχρόνου!!!

Βικάκι νομίζω ότι η αννέτ έχει δίκιο εγώ εδώ είμαι όλη μέρα μόνη μου με το μωρό πόση φασαρία μπορεί να κάνω???το περιβάλλον είναι πολύ ήρεμο και ήσυχο ίσως γι'αυτό...

Ναί δυστυχώς το αίμα τρέχει εσωτερικά μαζί με το γάλα...εξωτερικά οι θηλές δεν έχουν τίποτα...ούτε ο παιδίατρος δεν ξέρει από τι μπορεί να είναι...κι έτσι λέω μήπως τελικά φταίει η μικρούλα???μήπως σφίγγει πολύ τα ούλα της???'η πολύ απλά το στήθος μου δεν είναι φτιαγμένο για να γαλουχεί???

Θέλω τόσο πολύ να έρθω κι εγώ στη συνάντηση...έψηνα τον σύζυγο αλλά τώρα που χάσαμε τα λεφτά δεν γίνεται με την καμία...

Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει από το πρωί όλο κλαίω...μήπως φταίει η Νεφέλη???

Τζένη, αυτό που περιγράφεις με τις θηλές σου(που τρέχει μαζί και αίμα) είναι μια σπάνια περίπτωση!!! Την συζητούσαμε σε μια συνάντηση του συνδέσμου θηλασμού LLL (το είχε μια κοπέλα). Γιατί δεν παίρνεις καμιά σύμβουλο της LLL να σου πει μήπως υπάρχει λύση; Αν και νομίζω ότι είναι από τις λίγες περιπτώσεις που πρέπει να σταματήσει ο θηλασμός....Όχι, η μικρή δεν φταίει αν πρόκειται γι' αυτή την περίπτωση. Ούτε εσύ φυσικά....

Γιατί κλαις μανάρι μου; Ε, μα κι εσύ με το παλιοτράγουδο...ουστ, μην το ξανακούσεις...εμένα προσωπικά το συγκεκριμένο με καταθλίβει πολύ και κάθε που το ακούω αλλάζω συχνότητα...

qwlrp3.png

Τζένη, αυτό που περιγράφεις με τις θηλές σου(που τρέχει μαζί και αίμα) είναι μια σπάνια περίπτωση!!! Την συζητούσαμε σε μια συνάντηση του συνδέσμου θηλασμού LLL (το είχε μια κοπέλα). Γιατί δεν παίρνεις καμιά σύμβουλο της LLL να σου πει μήπως υπάρχει λύση; Αν και νομίζω ότι είναι από τις λίγες περιπτώσεις που πρέπει να σταματήσει ο θηλασμός....Όχι, η μικρή δεν φταίει αν πρόκειται γι' αυτή την περίπτωση. Ούτε εσύ φυσικά....

Γιατί κλαις μανάρι μου; Ε, μα κι εσύ με το παλιοτράγουδο...ουστ, μην το ξανακούσεις...εμένα προσωπικά το συγκεκριμένο με καταθλίβει πολύ και κάθε που το ακούω αλλάζω συχνότητα...

Λές να συμβαίνει κάτι τέτοιο?Να σου πώ την αλήθεια έπαιρνα προχτές τηλέφωνο σε δύο νούμερα που βρήκα αλλά δεν απαντούσε κανείς :( λές να δοκιμάσω και σήμερα?

Είναι που μαζεύτηκαν πολλά μωρέ και ειδικά το θέμα με τον θηλασμό πολύ με στεναχωρεί...

I3hdp3.png

Λές να συμβαίνει κάτι τέτοιο?Να σου πώ την αλήθεια έπαιρνα προχτές τηλέφωνο σε δύο νούμερα που βρήκα αλλά δεν απαντούσε κανείς :( λές να δοκιμάσω και σήμερα?

Είναι που μαζεύτηκαν πολλά μωρέ και ειδικά το θέμα με τον θηλασμό πολύ με στεναχωρεί...

Να μην σε στενοχωρεί....Θα κοιτάξω και στα δικά μου χαρτιά, θα σου πω αν βρω τίποτα.

qwlrp3.png

Θεσσαλονίκη / Thessaloniki

Νατάσσα Καψάλη 2310 850837 [email protected] GR-GB

Ελένη Μπακοπούλου 23920 62817 [email protected] GR-DE

Μαρία Νικολαΐδου 2310 345378 [email protected] GR-GB

Νόπη Πετρίδου 6937 378262 GR

Άννα Beavan-Παπαδοπούλου [email protected] GR-GB-DE

Οι σύμβουλοι θηλασμού Θεσ/νίκης

qwlrp3.png

Tza!Τη Νατάσα νομίζω την είχα πάρει κι εγώ κάποια στιγμή!Τζενάκι, δε βρήκα κάτι στα κιτάπια μου γι 'αυτό καλό είναι όπως είπε κι η συνάδελφος Βίκυ να μιλήσεις με μια σύμβουλο, όλο και κάτι παραπάνω ξέρει από μας!Καλά, οι ύπνοι της κόρης σου δεν υπάρχουν, πάω να τον ξανακοιμίσω αν μπορέσω...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...