Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

I want your daily sleeps tooooooooooo!!Esena poso antexei awake?Kanw gallop:p:p:p

Μόνο 1 ώρα! Μετά έχαι φοβερή γκρίνια και θέλει ύπνο.

Μαρούσκα, μήπως πήρες τηλ;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι...τόσο αντέχει μετά είναι μέσα στη γκρίνια. Θα τον βα΄λω στο πορτ μπεμπέ και μπορεί να κάνει 30 λεπτά αλλά θα κοιμηθεί!

Μόλις τον ξανακοίμισα τώρα....φτου, φτου...

qwlrp3.png

Όχι...τόσο αντέχει μετά είναι μέσα στη γκρίνια. Θα τον βα΄λω στο πορτ μπεμπέ και μπορεί να κάνει 30 λεπτά αλλά θα κοιμηθεί!

Μόλις τον ξανακοίμισα τώρα....φτου, φτου...

Εμένα 11.20 κοιμήθηκε, τώρα άπλωσα και πάω κουζίνα για τα περαιτέρω!!;);) Με τα νανουρίσματα, περιττό να πω, κοντεύω να κοιμηθώ εγώ, τόσο που χαλάρωσα:P:p:p:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπέρα!

Καλώς τα κορίτσια και ότι σας σκεφτόμουν...

Αχ Ελένη μου ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ότι θα έρθει η μέρα να γυρίσω στη δουλειά ( 10 Σεπτέμβρη :cry:) πόσο μάλλον εσύ που είναι και τόσο μικρούλι το μωράκι σου...Όσο για την πεθερά σε νιώθω απόλυτα, η δικιά μου διαβάζει όλα τα περιοδικά για παιδιά και με παίρνει μετά και μου κάνει υποδείξεις...Μου δίνει ώρες ώρες την εντύπωση ότι νομίζει ότι έχουμε κάνει συνεταιριστικά το παιδί :mad:

Ιωάννα μου 27/4???πολύ νωρίς είναι μωρέ δεν μπορείς να το καθυστερήσεις λιγάκι???

Καλά Αννετάκι από τόσα υφάσματα έχουμε τον ίδιο μάρσιπο???μωρέ μπράβο σύμπτωση...Πολύ καλό το βιντεάκι αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που ανοίγουν το στοματάκι τους και δεν βουτάνε πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό και ξεστομίζουν ότι βλακεία να'ναι...

Βίκυ μου πολύ ωραίο το περιοδικό...με έπιασε πάλι το πείσμα μου και ξαναέβαλα την μικρή στο στήθος η οποία έπιασε με την πρώτη!!!ήμουνα μέσα στην τρελή χαρά αφού και ο σύζυγος μόλις με είδε μου λέει "τι έγινε γιατί είσαι τόσο χαρούμενη???"Για να μην τα πολυλογώ στο τρίτο τάισμα (όχι συνεχόμενα την τάιζα εναλλάξ μια μπιμπερό μια στήθος για να μην ερεθιστεί η θηλή) βγάζει γάλα η μικρή με αίμα και βλέπω το στήθος αντι για γάλα να τρέχει αίμα...μέχρι και σήμερα ένα 24ωρο και που δεν την έχω βάλει στο στήθος ακόμη τρέχει αίμα μέχρι και το επίθεμα είχε κοκκινίσει το μαμώτο είναι ότι το πρόβλημα είναι εσωτερικό και όχι εξωτερικά που να περνάει με μια αλοιφή...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω τα νεύρα μου...μήπως τελικά δεν φταίω εγώ αλλά η μικρή???η αλήθεια είναι ότι ένιωθα να με δαγκώνει πολύ δυνατά λές και έχει δόντια...

Μαρούσκα μη με βαρέσεις αλλά έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα από σένα η μικρή κοιμάται πολύ...χτές το βράδυ κοιμήθηκε στις 10.20 και ξύπνησε στις 9.40...αφού κοιμήθηκα 9,5 ώρες και το πρωί ήμουν σαν το παραζαλισμένο κοτόπουλο. Μέσα στην ημέρα κοιμήθηκε διάσπαρτα 3-4 φορές από μισή με μία ώρα και τώρα κοιμάται από τις 6 μέχρι τώρα (κοιμήθηκα κι εγώ μαζί της μιά ώρα καί έχω φτιάξει επιδερμίδα με τόσο ύπνο) και είμαι σίγουρη ότι όταν ξυπνήσεί κάνει μπάνιο και φάει θα ξανακοιμηθεί μέχρι το πρωί...Θα κάνω υπομονή μέχρι την Δευτέρα που θα πάω στον γιατρό να δούμε τι θα μας πεί...

Σας είπα ότι έμαθε να φτύνει??της λές "φτού σου να μη σε ματιάξω" και φτύνει κι αυτή κάνοντας μπουρμπουλήθρες με τα σάλια της...

Κατά τα άλλα καλούτσικα...είμαι λίγο εώς πολύ στεναχωρημένη γιατί έχασε ο σύζυγος το πορτοφόλι του με ταυτότητες, δίπλωμα, κάρτες και 500? το φυσάμε και δεν κρυώνει...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Ρε θα με τρελάνετε?Τι ύπνοι είναι αυτοί?Θέλετε να με πεθάνετε???3 παιδιά έκανα, ΚΑΝΕΝΑ δεν κοιμόταν πολύ... Όχι ότι έχουν να μοιάξουν γιατί εγώ ξέρω ότι κοιμόμουν με τα χίλια ζόρια και ξυπνούσα πάντα πρωί, βρε, μπας κι είστε υπναρούδες όλες και υπάρχει γονίδιο??:tongue::tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Mάλλον πήγες να ξυπνήσεις την υπναρού...καλέ τι ώρα θα κοιμηθεί τώρα?Μου πήρε ένα κινητό ο άντρας μου, αφής....πωπω, ούτε να απαντήσω σε κλήση δε μπορούσα, σαν κάτι παππούδες που κοροιδεύουμε:shock::shock::shock:

Οι αντάρτες κοιμούνται από τις 20.20 ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ, τι καλά:P:p:p

Αύριο τα μεγάλα μετά τα σχολεία φεύγουν Κατερίνη στους παππούδες τους γιατί έχω γυναίκα για γενική το Σάββατο, άντε να ξεκουραστώ κι εγώ λίγο!Η γειτόνισσα με τα 6, 17.30 το απόγευμα κοιμόταν:shock::shock::shock:, ρε συ Βικάκι, τι κάνουμε λάθος?

Αντε Μαρουσκακι μου να ησυχασετε κι εσεις σιγα σιγα.Παντως και η δικια μου μια χαρα με τον υπνο της πηρε το γονιδιο απο μενα η δειχνει κατανοηση στη μαμα της που της αρεσει ο υπνος...χαχαχαχα καθε βραδυ κοιμαται στις 11 ξυπναει στις 6 τρωει και ξανακοιμαται ως τις 10.Μετα μεσα στη μερα μενει διωρα ξυπνια αλλα αφου κοιμαται το βραδυ δεν θελω τιποτα αλλο!!!:tongue:

Τζεννακι εσενα η δικη σου τι γινεται θελει να σε ξεκουρασει και να ανανεωσει γι' αυτο κοιμαται???αχ τι κοριτσι εχεις κανει!!!

1a0fd6e0b8.png

Αχ δεν ξερω εγω σκεφτομαι τι καλα που θα 'ταν να μην ξαναπαω ποτε στη δουλεια!!!Ελενη υπομονη με την πεθερα οσο κι αν θες να τη χτυπησεις...καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις κι εχεις ολα τα δικια του κοσμου.

Ιωαννα μπραβο στον ταβανατο σου...ειναι πολυ καλος.

Αννετακι μου θα φαει πολυ ζουληγμα ο μικρος μη μου δινεις θαρρος,μας βλεπω για Μ. Πεμπτη που μπορει και το Βικακι μας.Αντε κοριτσια να οργανωθουμε και με τη Μαρια μας.Παντως προσπαθησε με την πιπιλα γιατι οντως το δαχτυλο δυσκολα κοβεται ενω την πιπιλα καποια στιγμη την εξαφανιζεις...!

Για τη βαφτιση οχι μονο θα χαρω...θα κατουρηθω πανω μου!!!

Εμεις λεμε για 2 Οκτωβρη τελικα κι εχω αρχισει να ψαχνω και μαγαζια για το τραπεζι.Η νονα εχει αρχισει να ψαχνεται σε σχεση με τα βαφτιστικα αν και ειναι νωρις αλλα δεν πειραζει.

Ευα πολυ καλος ο τζουτζουκος σου πω πω ποσο μεγαλωσε,μπραβο σας!Με το καλο η βαφτιση,αχ ποτε ηταν στην κοιλιτσα και ποτε φτανει ο καιρος για τη βαφτιση αχ τι καλα!!!Εγω εμαθα για τη μπουμπου μια μερα πριν τα γενεθλια μου στις 12 Ιουνιου!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Πως δεν έχεις!!

Πρώτη, πρώτη σου το έστειλα....:D

Α κοριτσακι σορρυ αλλα ανοιγει τα μειλ μου ο αντρας μου και δεν μου λεει πως εχω, γιαυτο παραπονεθηκα...μου εχει βγει και τονομα γμτ (τζενακιιιιιι) ;) στεναχωρεθηκα ομως λιγο που δεν καταφεραμε να συνεχισουμε :(:(:(, εβλεπα τα νινια στις φωτο να θηλαζουν και θυμομουν τον ζεβρακο οταν επεφτε με τα μουτρα στον τζιτζο

Καλημέρα, τρώμε μετά από τον τεράστιο ύπνο των 45':(

Μπήκα μόνο και μόνο να πω στο Βικάκι ότι για τόσο μικρά μωρά έχει πρόσθετο στρωματάκι για το παρκοκρέβατο που πιάνει στα κάγκελα ας πούμε του παρκοκρέβατου για να είναι ψηλά και να μη σκύβεις...;)Φαντάζομαι εφαρμόζει σε όλα, γιατί εμένα το παρκ είναι chicco, ενώ το πρόσθετο unikid νομίζω λέγεται.

εχω κι εγω παρκοκρεβατο με το στρωματακι αυτο, πραγματι πολυ βολικο

μαρουσκακι τελικα τι θα κανετε για Πασχα?να περιμενουμε καμια αφιξη η χλωμο?

Καλησπέρα!

Καλά Αννετάκι από τόσα υφάσματα έχουμε τον ίδιο μάρσιπο???

δεν το εχω διαλεξει εγω τζενακι, δωρο μου το εχουν κανει και πηγε και στραφι αφου ο μικρος δεν μπαινει με τιποτα...ενω ο μαρσηπος λατρεμενος

οτι τον βολευει

Βίκυ μου πολύ ωραίο το περιοδικό...με έπιασε πάλι το πείσμα μου και ξαναέβαλα την μικρή στο στήθος η οποία έπιασε με την πρώτη!!!ήμουνα μέσα στην τρελή χαρά αφού και ο σύζυγος μόλις με είδε μου λέει "τι έγινε γιατί είσαι τόσο χαρούμενη???"Για να μην τα πολυλογώ στο τρίτο τάισμα (όχι συνεχόμενα την τάιζα εναλλάξ μια μπιμπερό μια στήθος για να μην ερεθιστεί η θηλή) βγάζει γάλα η μικρή με αίμα και βλέπω το στήθος αντι για γάλα να τρέχει αίμα...μέχρι και σήμερα ένα 24ωρο και που δεν την έχω βάλει στο στήθος ακόμη τρέχει αίμα μέχρι και το επίθεμα είχε κοκκινίσει το μαμώτο είναι ότι το πρόβλημα είναι εσωτερικό και όχι εξωτερικά που να περνάει με μια αλοιφή...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω τα νεύρα μου...μήπως τελικά δεν φταίω εγώ αλλά η μικρή???η αλήθεια είναι ότι ένιωθα να με δαγκώνει πολύ δυνατά λές και έχει δόντια...

αχ ρε γμτ λες απτα δαγκωματα να σε πληγωσε εσωτερικα?:-(

κριμα μωρε και ειναι απιστευτη αισθηση, το σκεφτομαι και κλαιω

Μαρούσκα μη με βαρέσεις αλλά έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα από σένα η μικρή κοιμάται πολύ...χτές το βράδυ κοιμήθηκε στις 10.20 και ξύπνησε στις 9.40...αφού κοιμήθηκα 9,5 ώρες και το πρωί ήμουν σαν το παραζαλισμένο κοτόπουλο. Μέσα στην ημέρα κοιμήθηκε διάσπαρτα 3-4 φορές από μισή με μία ώρα και τώρα κοιμάται από τις 6 μέχρι τώρα (κοιμήθηκα κι εγώ μαζί της μιά ώρα καί έχω φτιάξει επιδερμίδα με τόσο ύπνο) και είμαι σίγουρη ότι όταν ξυπνήσεί κάνει μπάνιο και φάει θα ξανακοιμηθεί μέχρι το πρωί...Θα κάνω υπομονή μέχρι την Δευτέρα που θα πάω στον γιατρό να δούμε τι θα μας πεί...

πωπω φτου σκορδα η μπουμπου μπραβο το κοριτσιμας!

κι εμεις κοιμομαστε 7ωρο με γκρινιτσες ενδιαμεσα αλλα τωρα με την αντιβιωση τοχουμε ψιλοχασει το σερι, κοιμαται παλι αμεσως αλλα τη στιγμη που του τη δινω ξυπναει ο καημενος και κανει παραπονακια...ατιμο μικροβιο :mad::-x:-x

την δευτερα τελευταια μερα και επισκεψη στην παιδιατρο για το 6πλο

Σας είπα ότι έμαθε να φτύνει??της λές "φτού σου να μη σε ματιάξω" και φτύνει κι αυτή κάνοντας μπουρμπουλήθρες με τα σάλια της...

:tongue::tongue::tongue:

Κατά τα άλλα καλούτσικα...είμαι λίγο εώς πολύ στεναχωρημένη γιατί έχασε ο σύζυγος το πορτοφόλι του με ταυτότητες, δίπλωμα, κάρτες και 500? το φυσάμε και δεν κρυώνει...

ω ρε γμτ αυτος που το βρηκε η το σουφρωσε θα κανει σουπερ Πασχα :twisted:

Ρε θα με τρελάνετε?Τι ύπνοι είναι αυτοί?Θέλετε να με πεθάνετε???3 παιδιά έκανα, ΚΑΝΕΝΑ δεν κοιμόταν πολύ... Όχι ότι έχουν να μοιάξουν γιατί εγώ ξέρω ότι κοιμόμουν με τα χίλια ζόρια και ξυπνούσα πάντα πρωί, βρε, μπας κι είστε υπναρούδες όλες και υπάρχει γονίδιο??:tongue:

:rolleyes: εγω μαρουσκακι ειμαι υπναρου!!:D

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

νικακιιιιιιιι δεν σε προλαβα ε?κριμα, φιλια στο μαριαντακι!

εννοειται πως θα πεσει ζουληχτηρι χαχαχα

λοιπον συναντιση για Μ.Πεμπτη

- αννετ οκ

- βασδελι οκ (πηρα το θαρρος ;))

- νικακι οκ (αν καταλαβα καλα :D)

μαρουσκααααααααααα μηπως να βρεις καμια προφαση για αθηνα?λεω εγωτωρα!!!

το μαρακι που ειναι κοριτσια?:confused:

IB5Vp2.png

Ρε συ Τζενάκι, πόσα θες να μας τρελάνεις;:shock::shock::shock:

Τι ανελέητοι ύπνοι είναι αυτοί;

Άκου εκεί θα ξυπνήσει το παιδί!!! Εγώ στη θέση σου δεν θα την ακουμπούσα!!!!

Χαίρομαι που σου άρεσε το "Γαλουχώ"..έβαλες και τη μπουμπού ξανά στο στήθος!!! Για το αίμα που λες...να σε ρωτήσω, βγαίνει από πληγή, εξωτερικά δηλαδή; Ρωτάω γιατί υπάρχει μια σπάνια περίπτωση που βγαίνει αίμα κατά τον θηλασμό από μέσα από την θηλή, όπως βγαίνει το γάλα...

Μαρούσκα μου...ξέρω γω τι κάνουμε λάθος....

Βέβαια από τα βραδυνά του πεπελίνου δεν έχω παράπονο, ενίοτε ούτε και από τα πρωινά το, αλλά μετά τις 1 γίνεται πολύύύ βασανιάρης....και φυσικά ούτε κουβέντα να κάτσει στο ριλάξ, κάρφιά έχει ρε μαμώτο....Σήμερα για να φάμε μεσημεριανό έπρεπε να κάνουμε τους σαλτιμπάγκους με την σειρά...:(

Σήμερα έπρεπε να πάω την Ηλέκτρα στο μπαλέτο και έβαλα τον μπόμπο στο μάρσιπο για 2 ώρες....κοψομεσιάστηκα η γυναίκα...αλλά ευχαριστήθηκα βόλτα και περπάτημα.

Αύριο που θα παρουσιαστώ στο σχολείο έχω ένα άγχος μήπως ξεδιπλώσει την αγριοφωνάρα του ο γελαστός και τους διώξει όλους....:tongue:

qwlrp3.png

εμεις απο βδομαδα πρωτα Ο Θεος παμε για να δουμε μπομπο και προσκλητηρια

αυριο εχει τρεξιμο με την γιαγια μου την οποια εχουν πιασει παλι οι φαντασιοπληξιες της

εχει προβλημα απο κατω λεει...ουφ

IB5Vp2.png

.

Μαρούσκα μου...ξέρω γω τι κάνουμε λάθος....

τιποτα απλα εχετε πολυ φασαρια στο σπιτι κοριτσακια μου, το ιδιο ειναι ενα μωρακι το ιδιο + δυο κουτσουβελα?ε?

Αύριο που θα παρουσιαστώ στο σχολείο έχω ένα άγχος μήπως ξεδιπλώσει την αγριοφωνάρα του ο γελαστός και τους διώξει όλους....:tongue:

χαρα που θα την κανουν οι μαθητες βικακι!!!χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...